Vilket underbart väder, välkommen våren!

Så känns det idag iaf. Nu står jag och väntar på bussen för att åka och hämta min lilla skrutt från förskolan, sedan blir det till att gå ut i skogen eller något härligt för oss, kanske mata änderna. Vi får se.
Vad ska ni hitta på den fina eftermiddag?
Kan inte ni som läser lämna en liten kommentar så jag får veta lite vilka det är som läser min blogg, länka gärna din egna blogg om du har något så kikar jag in.

Nej nu är det dags för lite wordfeud.

En stor blöt PUSS får ni för att det är så härligt idag.


Godmorgon världen.

Sitter på bussen och är alldeles strax på jobbet, dax för ännu en arbetsdag. På schemat idag står det garantifakturering så förhoppningsvis går dagen fort.

Imorse påväg till dagis tävlade jag och Linnea med en annan förälder om att komma först till förskolan, han va såklart helt ovetande om det. :p men jag och Linnea sprang på. Dem han före och Linnea sa:
- dem väntade inte på oss, dem kom först.
- ja men dem visste ju inte att vi tävlade med dem & dem va redan lååångt före oss när vi började tävla. Annars skulle vi ha vunnit.
Jag fick tillbaka en nickning och sedan va det bara att pussas och kramas och sedan springa och leka med sina kompisar direkt. :)

Nu är jag på jobbet, vi hörs sen.
Trevlig onsdag.


Mysdag med bästis & Lykke!

Varit hemma hos Ramona fram tills sex ungefär. Sedan tog vi en promenad till tunnelbanan. Men dagen har iaf varit super mysig. Vi har pratat ikapp om vad som hänt sen vi sågs. Jag har myst med Lykke HUR MYCKET som helst och det har varit underbart. Jag fick henne även att ta nappen som Ramona och Sebastian lyckats med en gång tidigare! Yes ett - noll till mig. :)
Lykke är en helt underbar liten tjej, så snäll, så söt och helt enkelt underbar. Nu är jag förälskad i ännu en liten tjej. :)
Har nu fyra små favorittjejer. Snart kommer det två små pojkar som jag kommer hålla av också.

Tack för den här dagen Ramona och Lykke längtar tills nästa gång vi ses igen. SNART! <3


Äntligen ska vi ses!

Nu är jag påväg hem till bästis, för att äntligen träffa lilla Lykke. Som jag längtat. Och sen att jag även ska få träffa Ramona som jag inte träffat på över en månad nu heller. Åh vad jag längtar, vill vara där nu nu nu!

Vi hörs sen. Puss


Godmorgon, ännu en ny vecka.

Igår va jag och Linnea som sagt på ett lekland i Haninge med Alexsandra och hennes två systerbarn. Jag kan ju säga såhär, fullt ös medvetslös när det gällde Linnea. Till en början vågade hon inte klättra upp högst upp till dem stora ruschkanorna, men efter ett tag när hon väl gjorde de, då fanns det inget stopp på den där unga damen, upp och ner, fram och tillbaka. Så otroligt roligt att se, hon börjar bli så stor och modig min "lilla" tjej.

Sen när vi kom hem och hade varit innanför dörrarna i ca tre minuter så plingade det på dörren och där stod mormor och morfar med kassar i handen redo att bjuda på middag. Godaste middagen jag ätit på VÄLDIGT länge ska jag säga er. Det va fläskfilé, bacon, purjolök, körsbärstomater, ost och ovan på det grädde och tomatpure. Fy satan va gott det va och jag fick matlåda idag. Yes! Som jag ska njuta av lunchen.

Nu ska jag sätta mig och läsa metro och snart ska jag gå av. Trevlig måndag på er alla.


Just nu, lekland.


Godkväll/natt/morgon.

Har inte lyckats somna ännu, jobbigt med andning och massa tankar i huvudet. Behöver verkligen min sömn. Imorgon ska jag och Linnea ha en lekträff med min kära vän (Alexsandra.lotman.blogg.se) och hennes systerdotter Tindra. Linnea ser väldigt mycket fram emot det så jag skulle verkligen vilja vara pigg imorgon, men det blir som det blir. Jag får väl sätta tandpetare på ögonlocken annars.

Ska försöka sova nu igen så får vi se om det funkar.
Natti natt.


Frukost!

Idag slår vi på stort då vi va uppe redan halv sju, så jag ställde mig först och städade i ordning i köket och sedan blev det till att fixa denna brakfrukosten. Nu ska vi mysa länge på morgonen och njuta av allt det goda sedan ska vi ge oss ut på en promenad och mata änderna och sedan busa ute hela eftermiddagen då det är så fint väder idag. :)

Vi hörs senare.


Uppdatering.

Har nu gjort en uppdatering på appen, får se om det går att kommentera nu då. Skriver senare, håller på och fakturerar. Puss på er!


Onsdag morgon 22/2

Sitter på tunnelbanan påväg till jobbet, sovit helt okej inatt. Vaknade en gång vid midnatt och hade lite svårt att somna om vaknade sedan vid halv sex men somnade om till kvart över sex. Så det va väldigt skönt.
Igår va det fettisdagen också, va det någon som unnade sig en semla?
Jag och Linnea gjorde de, båda tog även bort mandelmassan då vi inte är några stora fans av de. :)

Har inte så mycket mer att skriva just nu så vi gör såhär istället, jag skriver när jag har något intressantare att skriva om för just nu känns det som att jag har en riktig bloggtorka.

Skickar en stor kram till er alla så länge. :)


Godmorgon Bloggosfären.



Hur står det till idag?
Här är det helt okej, visst andningen är inte på topp men jag har faktiskt sovit hela natten.
Första gången på otroligt länge, somnade vid halv tolv och vaknade kvart över sex, underbart.
Hoppas det håller sig kvar och att hals och andning snart blir bra.

Annars då? Jodå, mycket funderingar i huvudet, mycket starka känslor.
Svårt att förklara här då jag inte vill släppa ut allt innan jag har bestämt mig.
När jag bestämt mig och gjort mitt val så blir det väl atomatiskt att jag kommer att skriva om det.
Så vi får vänta och se helt enkelt.

Sitter och fakturerar nu, tog en liten paus för att lämna ett litet avtryck här.
Men nu måste jag fortsätta.

PUSS


Godmorgon måndag.

Då va man påväg till jobbet för måndagsarbete. Hur det känns? Helt okej. Lyckades somna vid midnatt, vaknat en gång och sedan upp vid sex. Ville dock inte gå upp, men det här va faktiskt en av den bättre nätterna jag haft på länge, halsen och andningen är lika jävlig idag som igår men men.
Det konstiga med det här är att min bror har varit inne hos mig på natten när jag sovit och lyssnat på min andning som då låter mycket bättre. Så antagligen släpper väl halsen och allt vad det är som händer där inne när jag väl somnar. Konstigt men det kanske är psykiskt. Får väl se vad som sker när jag går till läkaren den här gången och ska fixa en kuratortid så att jag får någon att prata med.
Nej nu fryser jag, vi hörs kanske senare.


Big Brother 2012

Då har det börjat igen, än så länge så känns folket lite sådär men man får väl se, blir säkert jätte bra.

Jag HOPPAS verkligen att jag får sova inatt. Men som det verkar just nu så icke.
Jag är så trött, i kroppen, i huvudet och trött på allt helt enkelt.
Det är inte roligt att vara såhär jävla bitter, det är inte roligt att vara ledsen eller missnöjd med sin situation pga en HALS eller andning. Jävla skit helt enkelt.
Vad gör jag om det inte hjälper att gå och prata med någon då, vad fan gör jag då?
Åhhhhh.
Nu tänker jag inte skriva mer, vet inte om jag bloggar imorgon heller så förvänta er inget.
Men puss på er iaf.


God kväll.

Har inte haft ork eller vilja till att blogga idag alls. Har känt mig matt efter gårdagen och har tillbringat min dag med massa mys med skrutt, vi har varit ute på en liten promenad, vi har bakat kardemummabullar, vi har tittat på film, vi har kramats och pussats massa idag. Hade ett lite pusskrig innan vi skulle sova och bestämd då att vi även skulle ha det imorgon bitti.

Hur mår jag idag då? Sanningen.
Förjävligt, kan inte somna då halsen känns torr som Saharaöknen, andningen fungerar inte bättre än igår natt och jag känner mig rädd för att somna. Så nu sitter jag och försöker få i mig te med honung och se om det kan göra det bättre, annars får jag väl en sömnlös natt till. Jag börjar fan gråta pga att jag är så trött på det här, jag blir rädd och vill bara att det ska sluta. Har sagt till min bror till och med att han ska kolla till mig innan han går och lägger sig om jag andas, även om han går upp på natten. :(


Graaaaattis!

Nu har Rebecka, www.rebeckash.blogg.se blivit mamma, 21:11 kom den lilla tösen. Vet dock ej hur mycket hon väger eller hur lång hon är. Det jag vet är att hon har mycket hår och att förlossningen gick bra.
Hon hade nästan en lika snabb förlossning som mig.

Nu ska jag försöka sova, natti natt.


Då är nästa på gång nu. :)

Min kusins vatten gick idag klockan 17:00 och hon ligger nu inne på SÖS förlossning. Värkarna kommer ofta och regelbundet verkar det som så förhoppningsvis tittar en liten flicka vid namn Tindra fram idag. :) jag håller tummarna och väntar med spänning på ett sms eller ett samtal.
Lycka till Rebecka det här kommer att gå galant. <3

Nej nu ska jag alldeles strax försöka sova igen. Får se hur det går.


Hemma.

Har inte orkat skrivit bara, sorry. Har varit helt slut och har fortfarande problem med andningen såklart då dem inte har gjort något. Har dock fått en tid på vårdcentralen på fredag, men ska ringa dem på måndag och se om dem kanske fått något återbud så jag kan få komma tidigare. Det lär väl säkert ta ett tag innan jag får tid hos en kurator sen. Som förhoppningsvis hjälper så att jag slipper det här.

Jag har sovit i ca tre och en halv timme sen jag kom hem, vaknat två ggr. Tror att jag däckade av utmattning. Fy farao vad trött jag har varit idag och känner mig fortfarande.
Måste även säga att jag är otroligt tacksam för min bror som har varit hemma med Linnea idag då hennes förskola har planeringsdag idag, han åkte härifrån vid halv tolv med henne, käkade lunch med mormor inne i stan och sedan gick på bio och kollade på mästerkatten. Linnea gillade den men hade lite svårt att sitta still den sista tiden tydligen, förståeligt. Dem kom hem för ca en halvtimme sen och Linnea är helt slut, hon har ju inte sovit middag idag och kommer inte få göra det heller då klockan snart är läggdags. :p

Nej nu ska jag kramas med min lilla fis. Vi hörs nog imorgon istället, kommer inte orka skriva mer idag.

Tack Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) för att du finns, du är bäst! Jag kan alltid vända mig till dig och du lika så till mig. Jag älskar dig.


Verkar som att jag får åka hem utan hjälp även denna gång.

Dem säger att dem tror att det är psykiskt, så jag vet inte vad jag ska göra längre, finns väl inget jag kan göra. Jag är väl helt enkelt ett lost case.

Fick gå ett varv med en sjuksyster för att se hur det gick då jag blev yr väldigt snabbt och fick dåligt med luft. Va tvungen och stanna och återfå andningen så gott som jag kan, men det är tydligen psykiskt.
Varit vaken 26 timmar i sträck nu, gud så kul.

Tråkigt med dessa inlägg jag vet, men min blogg och jag skriver det jag vill. :)

Puss på er.


Inte träffat läkare ännu, seg sjukvård.

Nog för att jag fick komma in snabbt, men nu har jag legat på samma plats i över fem timmar utan att någon har tittat till mig. Börjar ju tröttna, men vad ska jag göra. Jag orkar inte ha det såhär med andningen längre, blir helt slut av att gå upp för en backe, kan inte leka med Linnea så pass som jag brukar eller vill. Så det är bara att ligga här och se nöjd ut och vänta. Sovit har jag inte heller kunnat gjort.
Men det är som det är, åker man in akut på natten så får man väl skylla sig själv.


Still nothing.

Har ännu inte fått träffa någon läkare eller någon alls efter att jag fick syrgasen, hade den i ca en kvart sen va den slut. Hjärtklappningen höll på i en timme ungefär men ingenting nu.
Jag hoppas att det är dags för mig snart att få hjälp, fast jag kan ju säga som såhär att jag är väldigt glad över att jag har fått ligga i en säng istället för att få sitta ute i väntrummet på hårda bänkar. Dock ligger jag på en hård säng istället, men bättre de iaf.

Jag vill bara bli av med detta andningsbesvär. Har btw en jätte söt men gnällig tant snett framför mig som klagade för att det gjorde ont när dem skulle sticka henne i fingret, som ville ligga helt rakt fast hon har andningsbesvär och en rejäl hosta, längre ner skrek hon till läkaren som va en blond lite söt tjej med pipröst. Ser att dem andra har fått kuddar men inte jag, jag ligger mot min jacka. Obekvämt som satan. Ska säga till om det om dem någon gång kommer till mig.

Har inte lyckats sova eller ens försökt pga andningen såklart. Tänk så mycket lättare livet skulle vara om jag inte hade det här.

Nej nu ska jag kika runt på FB lite på mobilen. Tur att jag tog med mig laddare då jag har ca halva batteritiden kvar och vet ej hur länge jag blir kvar här. Only time will tell.


SÖS akuten.

Nu sitter jag här, kunde inte vänta längre, andningen blev/blir värre. Ännu roligare att det är fullt med folk här och väntetiden är upp emot tre timmar, fast vad hade jag förväntat mig?
Skriver när jag vet någonting.

När jag satt och skrev det här fick jag precis komma in. Underbart. Jag har aldrig varit så glad över att vara just här just då.
Dem har nu tagit blod och gjort dem vanliga kollarna, nu har jag fått ett litet bås och andas syrgas.
Obehagligt och lite läskigt tycker jag att det är. Nu kommer hjärtklappningen också. :s sköterskan sa att man kunde få det av syrgasen då det är lite kortison i.
Jag hör av mig när jag vet mer.


Godkväll, allt bra?

Dum fråga, ingen som kan svara ändå eftersom jag bloggar från mobilen och blogg.se verkar inte kunna fixa det där med kommentarerna. Idioti må jag tycka då det gått väldigt lång tid sen det först hända och både jag och ett flertal andra har hört av sig till dem men det har inte hänt någonting. Jag är tyvärr inte förvånad då jag tycker dem arbetar väldigt sakta när det gäller att fixa buggar och skit. Men men det är min åsikt.

Så hur mår jag då? Jag är okej, mycket i huvud plus denna skiten med andningen. Nu har jag bestämt mig för att åka in till SÖS akuten imorgon och tvingar med min mor som stöd och hjälp med att pusha dessa läkare att faktiskt ta reda på vad det är för fel. För jag är helt slut tack vare det här nu. Har känt det själv ikväll att jag skulle vara en mycket gladare, positivare och roligare person att vara omkring om jag inte hade det här. Vänta så ska ni få se, OM det blir bättre men det hoppas jag verkligen. Annars får jag operera på mig själv eller nått.
Tänk vad skönt att slippa läsa om min sablans hals och andning något mer. Skönt för mig att sluta tänka på det och då sluta skriva om det.
Jag hoppas dock att jag får mer sömn inatt för annars har ingen aning om hur jag ska klara morgondagens fakturering. Idag kände jag mig inte som mig själv, kände mig virrig, kunde inte äta ordentligt till lunch tack vare besvären vilket gjorde mig ännu tröttare och segare.
Fan också.
( nu skrattar Ramona ) haha. :p inte för att jag har det jobbigt eller så men hon har sagt att varje gång hon läser min blogg och ser att jag skrivit om halsen eller diverse saker och skriver ordet FAN så får hon en bild framför sig där jag säger det och då börjar hon skratta. Tack Ramona, kul att jag kan göra någon glad. Nej då nu ska vi inte vara såna, jag skrattade när hon berättade att hon tänkte så. Min bästis som har en liten söt Lykke hemma hos sig nu. Snart ska jag träffa henne. :) och jag längtar.

Ska försöka sova nu. Natti natt.

Ser nästan ut som någon slags porrbelysning: haha.


Godmorgon folket i bloggvärlden.

Hur har ni sovit inatt? Ja mitt svar hittar ni ju i föregående inlägg, lyckades dock somna om i en timme men det kändes ännu tuffare att gå upp då än om jag hade gått upp direkt där vid halv fem.
Känner mig ändå förvånansvärt pigg men tröttheten kommer nog krypandes under dagen skulle jag tro.

Hur orkar man med dagarna när man ALDRIG får sova en hel natt längre utan alltid måste sätta sig upp och försöka få i sig ordentligt med luft eller dricka vatten? Jag vet inte hur länge jag kommer orka detta. Det är ju inte det ända jag har att tänka på. Men tydligen så hade livet denna vändningen för mig, det är som det är och jag måste utgå ifrån det och göra mina beslut därefter.

Nu ska jag kliva av tunnelbanan och det blir kallt om fingrarna snabbt så vi hörs sen.


Vaken...

Och klockan är kvart över fyra. Roligt? Inte ett jävla dugg. Ska dessutom upp och en timme och 45 minuter. Kommer bli en väldigt tuff dag på jobbet.
Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag inte kan somna. Torr i halsen är jag men det är för att jag andas genom munnen hela tiden tror jag, andningen är det sisådär med. Men sen är det väl oro i kroppen med tanke på allt som händer omkring mig.
Jag vet inte riktigt, jobbigt är det iaf.

Går väl upp alldeles strax och äter frukost eller nått, känner mig helt slut i kroppen men ändå kan jag inte somna, vad är det för fel på mig?

Men en kul sak va att mormor och morfar kom och åt middag med oss iaf, vi öppnade även upp mitt paket med hushållsmaskinen i. :) den är så vacker. Nu måste jag komma på vad jag ska baka och greja med bara så får jag köpa hem alla ingredienser. :)

Nej nu ger jag upp, ska försöka somna en gång till, annars går jag upp.
Natti natt.


Hemma efter en minst sagt rolig promenad hem.

Jag har ju äntligen slutat med vagn åt Linnea, men hon är duktig på att klaga om att det är jobbigt att gå. :p mammas lilla lata skrutt. Men det går ju bra.
Hon tjatar om att jag ska bära henne, att hon har ont i benen att hon inte ORKAR mer. :p men då skojar vi till det lite och kanske springer och gömmer oss längst vägen hem, sedan hoppas i fram och skrämmer varandra. :) imorse sjöng vi och tittade på bilarna och på snöskottarna som åker omkring här på morgnarna. Linnea trodde att den skulle köra på oss så hon nästintill sprang halva vägen till förskolan. :)

Nu sitter jag och väntar på att min mor ska ringa och svara på om dem kommer på middag ikväll eller inte. :) hoppas. Linnea saknar dem, alltid när dem inte är här.

Nej nu ska jag mysa ner mig hos min dotter. :)


15/2


Ja då va alla hjärtans dag över, skönt.
Den firades med min lilla skrutt igår, vi åt makaroner & falukorv och sedan gick vi och handlade lite god frukost.
Precis som en vanlig dag, men mysigt för de.
Det här va nog första året då det faktiskt kändes ensamt på alla hjärtans dag, inte kul men nu är den över.

Idag är det dags för garantifakturering och sedan komma ikapp med allt som har hamnat efter sen jag va borta förra veckan. Inte så mycket men lite iaf. Skönt att röja undan det då.

Men nu har jag inte tid mera för att sitta och skriva här så vi hörs senare.

Beslutet tär på mig, jag är tom!


Glad alla hjärtans dag!

Så vad ska ni hitta på idag? Själv blir det bara lugnt med min lilla familj. Älskade dottern och jag, hon och jag mot världen. Tacksam till tusen för att jag har henne.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. :) vi hörs sen. Puss och kram.


Trött, trött och åter trött.

Ska försöka sova nu och hoppas på att få sova mer än varannan timme inatt, skulle vara väldigt skönt faktiskt.

Idag har linneas pappa varit här och busat med henne, hon har älskat varje sekund av det, och jag? Jag har legat i sängen och vilat faktiskt & tagit ett bad har jag också gjort, väldigt skönt. :)

Nej nu är det dags för sömn. Vi hörs imorgon, men förväntar er inte så bra uppdatering, ungefär som idag kanske.

Puss och kram.


Måndagsmorgon.

Då va vardagen igång igen, har sovit jätte oroligt inatt har dock ingen aning om varför. Visst andningen har inte varit perfekt men den har inte varit riktigt dålig heller. Vaknat varannan timme ungefär. Skönt att jag gick och la mig med Linnea igår iaf.
Nu sitter jag på tunnelbanan och ska bege mig till jobbet. Gick jätte bra att lämna Nea på förskolan idag så det va väldigt skönt. Hon va väldigt lätt att väcka på morgonen för en gångs skull också. :)
Förhoppningsvis blir detta en bra dag, jag hoppas verkligen de. Igår på kvällen skulle vi ha badat egentligen men vi orkade verkligen inte de, vi va helt slut båda två. Men idag efter jobb & förskola är det dags för bad.

Nu tänkte jag sätta mig och läsa Metro så vi hörs senare.


Hemma!!!!

Sååå skönt, och min underbart snälla bror bjuder mig på Farsta strandsmacka idag åh så gott det ska bli, har är och hämtar det nu och en pizza åt Linnea. Ska bli så jädra gott!!! :)

Puss på er, vi hörs imorgon.


Ca en & en halv timme kvar.

Sedan är vi hemma, åh gud så skönt. Har varit otroligt skönt att vara uppe i norr men ska bli väldigt skönt att komma hem faktiskt. Linnea sitter och tittar på film nu igen, vi stannade för ca en timme sen och åt och innan det så hade jag och Linnea sovit en och en halv timme ungefär.

När jag kommer hem måste jag packa upp, slänga massa kläder i tvätten och sedan ta ett bad med lilla skrutt, ska bli så skönt.
Vi har ju haft begränsat med varm vatten där uppe och det är något utav det värsta jag vet. Jag avskyr att behöva stress duscha. Men men nu är det över för nu iaf.

Nej nu har jag inget mer att skriva så vi hörs senare.


Påväg till Stockholm.

Nu har den långa resan hemåt börjat, Marianne kör våran bil så pappa kan ta det lite lugnt och åker då med Mark. Sen byter dem väl av efter att vi har stannat för att äta lunch. Jag hoppas att denna resan går snabbare än resan upp. Vi får väl se, Linnea sitter och tittar på film och jag ska väl försöka vila tänkte jag. Känner mig helt matt i kroppen, dont know why.

Igår va jag så trött så jag somnade sittandes i soffan, vi satt och tittade på Sherlock Holmes hela gänget när Linnea hade somnat och jag slumrade till efter ca 20 minuter. Mamma satt och frågade mig tydligen om det va spännande och jag hade sagt mmm, mmm. Haha. Lär ju ha sett väldigt kul ut. :)

Nej nu ska jag ge Linnea lite vindruvor och sedan stänga igen mina ögon ett tag.

Vill även skriva R.I.P Whitney Houston som inatt svensk tid har mist sitt liv, antagligen till sitt missbruk men det är inget man vet säkert ännu. Hemskt är det iaf, kommer ihåg när man va yngre och tyckte att man va grym på att sjunga I will always love you. Jag tyckte jag sjöng nästan lika bra som henne iaf. :)
Men hur som är det alltid hemskt när människor kända som okända fastnar i ett missbruk och aldrig riktigt klarar att ta sig ur det. :(


Påväg till backen, sista gången på den resan.

Jag åker ju inte idag men Linnea, morfar och Mark ska åka, Linnea åker fram tills halv ett kanske och sedan får Mark & morfar åka själva resten av dagen. Får se om jag och Linnea kanske går och badar då eller om vi går ut och åker pulka och stjärtlapp. :) vilket som blir bra.
Linnea ville gå i skidskola idag sa hon, blev lite ledsen när jag sa att det va slut för denna gången. Det kommer fler gånger. :)

Linnea sitter och sjunger pepparkaksgubbar och vi alla sitter tysta och njuter av det. :)

Inatt har jag sovit helt okej, tittade på klocka sista gången vid tio i ett så somnade väl strax där efter, vaknade vid sju av att Linnea ville att jag skulle lägga mig bredvid henne, vi låg och kramades och mös i ca en halvtimme sedan gick hon upp med mormor och jag låg kvar i en halvtimme till kanske.

Nu har Linnea bytt sång till luciasången fast i en lite rockigare version. :) jätte fint!


Godkväll eller rättare sagt godnatt.

Vaknade för ett litet tag sen då jag somnat med Linnea runt nio ikväll, tänkte att jag inte skulle somna med henne idag, men så blev det iaf. :) vaknade som sagt nu och känner mig tjock i halsen, inte roligt men blivit en vana, tar nog ett tag innan jag somnar om igen men det kommer nog. :)

Ville bara kika in och säga godnatt till er och säga att det har varit en toppen dag här uppe i Storhogna & Vemdalen. :)

Vi var även inne på hotellet ett tag idag och tog en drink och Linnea lekte med massa andra barn där, mysigt som satan.

Vi hörs imorgon, natti natt.


Lunch och Linnea vräker i sig!

Jag, mormor och Marianne tog lunchbuffen som va sallad & gulaschsoppa. Väldigt gott måste jag säga. Morfar och Mark tog hamburgare som va otroligt fin och tydligen god. Linnea tog belgiska våfflor och har ätit jätte bra, inte till en början men efter ett lite tag när hon slutade tänka på oss som tittade så åt hon jätte bra.

Nu har jag åkt färdigt för den här resan, känner mig väldigt nöjd med det och har haft jätte kul. Linnea åker imorgon också och då ska jag banne mig filma. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691685.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691924.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188691924.jpg" class="image">


Godmorgon blogg världen.

Nu är vi vakna här i stugan, jag somnade med Linnea igår men har vaknat i mellan åt men inte på grund av halsen som faktiskt varit väldigt mild inatt peppar peppar. Men min andning har jag vaknat av ibland och få dragit djupa andetag har fortfarande lite svårt med det nu på morgonen. Men det går förhoppningsvis över under dagen.
Igår skulle jag egentligen ha lämnat in skidorna men min far frågade dem i kassan vad det skulle kosta att förlänga tills på lördag och det gick på 90:- så då gjorde han det, billigt, men det som kostar det är ju liftkortet så vi får väl se hur mycket det kostar. Jag har valt att bara åka idag iaf, så kan jag vila imorgon innan hemresan på söndag.
Tiden har gått så otroligt snabbt, snart är veckan slut här uppe och man ska hem till verkligheten igen. :(
Både jobbigt och skönt ska det bli, men jag har verkligen märkt hur mycket jag faktiskt trivs här uppe, har varit väldigt skönt att komma ifrån verkligheten ett tag.
Idag är sista dagen för Linnea på skidskola men imorgon får hon åka själv iaf med morfar och mark och jag springer väl upp och ner i backen med henne också. :)

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan göra iordning mackor och lite youghurt till frukost. Linnea sitter och spelar memory med morfar. :)

Puss på er.

Linnea igår innan vi skulle sova, låg och tittade på Nicke nyfiken:


Hemkomna till stugan, skönt!

Idag blev det en lång dag i backen och Linnea har älskat det varje sekund. Hon har åkt för fulla muggar idag, åkt själv i knappliften hela dagen, tjatat om att få åka stora sittliften och så blev det. Hon har åkt den ca 10 ggr idag. Så duktigt och snabbt åker hon nedför backen också. Vill inte ha hjälp att stanna av varken mig eller morfar.

Hon är så duktig min lilla snorpa. Nu sitter vi och äter snacks och myser i stugan. Nu har även Mark & Marianne kommit upp, dem kom förbi backen först för Linnea ville visa dem när hon åkte och det gick jätte bra.
Gud så hon har längtat efter Mark, för er som inte vet vem det är så är det min farbror, alltså Linneas gammalfarbror. Hon fullkomligt avgudar honom. Har frågat när han ska komma upp hela veckan och blev överlycklig när hon fick svaret imorse om att han kommer idag. :)

Nu ska jag mysa ner mig med dem andra och äta snacks och dricka något gott.


Satan i gatan va kallt det är.

Nu har vi ätit lite lunch, korv med bröd. Fingrarna har varit som is, tårna likaså. Näsan ska vi inte ens tala om. Morfar fick snormustach i liften och jag spottade på mig själv. Rakt på min egen halskrage, jag tittade ner efter jag hade spottat och tänkte vart fan tog spottet vägen? Kände sen att det blev kladdigt på hakan och drog då ifrån halskragen. Skitäckligt rent ut sagt. Haha, men sånt som händer.


Sista åken för mig.

Som titeln säger så är det sista dagen för mig, imorgon är jag bara åskådare, ska titta när Nea är på skidskola och sedan ska vi öva på att åka knappliften igår gjorde dem det på skidskolan, hon ramlade en gång sedan gick det jätte bra. Så då ska jag springa upp och ner för backen med Nea. :)

Nu är vi alldeles strax framme och ska börja åka så vi hörs av senare.

Vi har btw jätte fint väder idag det är dock kallare än det har varit dem senaste dagarna, idag är det -13 här uppe. Nu ska skidorna på.
Puss på er!


Så trött, måste gå upp, åh.

Tre tittade jag på klockan sista gången. Kände att halsen tog emot men somnade till slut ändå, då vaknar Nea och vill att jag lägger mig i henne säng, kliver upp och flyttar över mig till henne, somnar om. Halv åtta behöver skrutt gå på toaletten och efter det gick hon in till mormor och dem gick. Har legat och dragit mig i sängen men nu är det dags att gå upp och äta frukost. Sista dagen i backen för min del, linneas förlängde vi tills på lördag så hon får åka hela veckan. :)

Dags att gå upp då, ha en bra torsdag alla mina vänner.


Sömnlös natt?

Har inte gått och lagt mig ännu vilket på ett sätt chockerar mig då jag inte somnat såhär sent på över två veckor tror jag. Men ikväll är det halsen som håller på. Inget kul alls, mamma sa till mig för ca en timme sen att jag borde gå och lägga mig, samtidigt som dem men jag svarade då med att jag kan inte för jag är rädd att jag inte vaknar upp imorgon. Halsen är jätte igentäppt och det känns som att jag bara har ett jätte litet hål att andas igenom. Svårt att förklara men aa så känns det. Sen tror jag även att det är slem eller nått som sitter där men jag vet inte. Dags att gå till läkaren IGEN antar jag. Less, det är vad jag är, så jävla less helt enkelt. Fan också.

Jag vill kunna njuta av allt bra som händer till fullo men det kan jag inte. Värdelöst.

Förresten gjorde min första riktiga vurpa idag när jag och far min skulle åka över till det andra berget. Båda skidorna flög av och jag tänkte precis innan jag ramlade att det här kommer att göra ont. Det kändes men ont gjorde det inte.
Nej nu ska jag läsa lite i boken och sedan försöka sova iaf. Vi hörs imorgon eller rättare sagt senare idag.

Kram kram!!


Möss och bastubadande.

Ja som titeln säger så har vi sett våran första mus inne i stugan, Linnea stod vid vardagsrums bordet och drack smoothie, jag ser då något mörkt som springer förbi bakom hennes fötter och bara sitter och stirrar. Mormor säger då?
- va det där en råtta och tittar frågande på mig, JA det va det säger jag då som om det vore en självklarhet. För då kom jag på att det faktiskt va det jag såg. Linnea flyger upp i soffan och blir helt stel i ansiktet, vi säger då att det inte är någon fara och hon säger att hon inte tycker om möss. Inte jag heller säger jag då men att dem inte är farliga. :)
Så imorgon blir det till att köpa råttfälla tyvärr. :( jag kommer inte må bra om vi fångar den, hoppas på att den smiter ut av sig själv. Men vi får väl se, jag tycker ju inte att det är speciellt mysigt om den springer omkring här heller.

Till något annat, Linnea och mormor badar just nu bastu och Linnea fullkomligt älskar det, jag hör hur hon sitter och pratar och skrattar där inne. Va inne där alldeles nyss och då stod hon i en hink med kallt vatten och flamsade. :) mammas söta.


Åh gud så skönt det va med lite vila.

Idag är första dagen då vi faktiskt har vilat på dagen, super skönt har det varit och verkligen behövligt då vi alla faktiskt somnade. Jag somnade först, då Linnea ville vila med mormor, dem läste en bok och sedan somnade även dem och morfar. Nu är vi vakna allihopa, jag har sovit i ca en och en halv timme. Linnea och dem andra i ca 45 minuter men Linnea kom då in till mig och har faktiskt somnat om. Jag tänker låta henne sova ett tag till ungefär en halvtimme, sedan får även hon komma upp. :)
Vi struntar i att bada i poolen idag och tar det någon annan dag då vi alla är så trötta. Men något annat skoj hittar vi nog på, kanske ut och åka pulka och stjärtlapp, eller något annat skoj. Bygga snölyktor eller ett snöslott, vem vet allt möjligt kan man göra. :)

Nu ska jag läsa lite i boken och sedan väcka lilla skrutt. Jag har ju blivit helt fast i ännu en bok som min envisa mamma har gett mig. Då jag sagt att det inte är någon ide efter att jag fick Twilight böckerna av henne och älskade dem. Sa att det finns inga andra böcker som kommer kunna falla i mitt intresse. Men likt förbannat har hon hittat en triologi som faktiskt passar mig. Jaja, bara att falla ner i bokträsket igen.

Håller dessutom redan på med en triologi men den sista boken kommer inte ut förens i sommar. Skit också. Får väl fastna i den här nu och läsa den andra när den kommer ut.

Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag och tänker fortsätta att ha. :)
Puss på er!


Haha, ja så kan man också göra.

Påväg till backen så kör vi ner i diket det första vi gör. Haha, jag och mamma kliver ut för att knuffa på, inser innan vi ens har börjat att det aldrig kommer att gå. Som tur är så kommer det en vänlig själ med sin bil och stannar och drar upp oss, säger sedan det är inte första gången. :) jag kan förstå det tänker jag då.
Nej nu kommer linneas skidlärare. Dags för övning i backen.


Ice age 2 och varm choklad.

Godmorgon, onsdag morgon och klockan är kvart i åtta, Linnea och jag har varit vakna i ca 45 minuter nu. Först låg vi och kramades ett tag, sedan gick vi upp och gjorde i ordning varm choklad & satte igång en filmen.

Vädret här visar att det är ca -6 grader idag också, så härligt att det inte är kallare, behövde knappt ha mina skidglasögon på igår egentligen.
Förresten jag har ju glömt att visa dem utan att jag har på mig dem. Det va mina snälla föräldrar som köpte dem åt mig och även ett par åt Linnea. Lägger upp en bild på våra glasögon längre ner.
Jag älskar mina, illrosa & Linnea har Hello Kitty på sina (såklart) :) så söt min lilla skrutt.
Jag är fortfarande helt imponerad av Linnea att hon är så modig som hon är när det gäller att åka skidor och åka upp i liften osv. Duktig, duktig, duktig!
Igår ville hon förresten försöka åka i knappliften själv och det gick väl sådär. Hon stod upp i ca 20 meter, sedan ramlade hon. Hon hade morfar framför sig och mig bakom sig, efter det ville hon inte åka själv något mer, vi får öva på det idag igen. :)
Halv elva börjar skidskolan varje dag så snart ska vi börja gör i ordning frukost och allt som hör till innan vi kan röra oss ut mot backen.
Nej nu ska jag titta på filmen med Linnea och dricka lite choklad så hörs vi ifrån backen sen. Idag på eftermiddagen ska vi nog gå och bada på hotellet också, men vi får se.

Puss på er!


Hemkomna efter andra dagen i backen.

Härlig dag det har varit idag, vädret har varit mycket mildare idag och endast -6 grader ungefär även solen tittade fram ett tag. Underbart.
Idag gjorde jag en vurpa, innan backen ens hade börjat haha. Skulle sätta på mig handskarna och lyfte sedan på ena skidan och måste råkat ställt den på den andra så när jag då ska åka iväg så ramlar jag såklart. Haha, ingen skada skedd.
Har varit riktigt kul att åka idag, Linnea håller på att lära sig att bromsa nu på skidskolan, inte fått in det ännu men det kommer nog, vi har även övat efter skidskolan. Linnea har nog åkt skidor idag i ca två timmar, efter det har hon åkt pulka och stjärtlapp med mormor och jag och morfar har åkt i brantare och längre backar.
Idag åt vi även lunch vid backen, blev hamburgare och pommes! Efter det åt vi en chokladboll och sedan ut i backen igen.

Men som sagt är vi hemma nu och Linnea sitter och äter en glas och tittar på Nicke nyfiken. Hon somnade i ca fem minuter i bilen påväg hem, men är tvungen att lyfta in henne eftersom det blir för kallt i bilen, hon vaknar då till och tittar på mig. Säger att hon gärna vill ha en glass och så får det bli. Hon har varit så otroligt duktig idag och jag är verkligen jätte stolt över henne.

Verkar som att Linnea klarar av att slippa vilan här uppe då hon ändå blir så trött och lugn på kvällen tack vare dem långa dagarna. :)

Nu ska jag mysa ner mig här bredvid Linnea med boken och vira in mig i samma filt som henne.


Sittliften.

Nu ska vi åka i backen, sista åket för idag.


Se upp i backen för här kommer Nea!

Hon är så otroligt duktig.


Godmorgon bloggosfären.

Somnade någon gång vid tre inatt och vaknade vid halv åtta av lilla skrutt. Hon har dessutom drömt massa mardrömmar inatt. Om någon buss hörde jag och sen något mer. Stackars mammas älskling. Men hon verkar pigg och glad idag iaf. Jag däremot känner mig inte helt hundra. Halsen håller fortfarande på men är lite bättre. Blir så otroligt trött på detta.
Men skidor blir det iaf, får väl sluta åka om det blir för jobbigt. Idag på eftermiddagen tror jag att jag ska hyra snowboard istället för skidor och prova på det. Vi får väl se.

Mormor och morfar va snälla och gick upp med Nea så att jag fick ligga kvar i sängen och vila, men nu ska jag upp och äta frukost.
Vi hörs senare, trevlig tisdag på er allihopa. :)


Vaken, varför? Jo för halsen!

Gick och la mig vid halv nio, spelade lite wordfeud och sedan läste jag två kapitel i boken, efter det somnade jag. Vaknade för ca en halvtimme sen av svårigheter att andas pga täppt i näsan och dessutom svårigheter att svälja och tjocknad i halsen. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Känns som att jag tänker mer och mer att jag inte kommer att vakna upp imorgon, att det här kommer att ta kål på mig. :( har tänkt så några gånger när jag haft det såhär på natten. Men det är väl bara min kropp som verkligen säger ifrån när jag får dem tankarna. Så otroligt jobbigt.
Jag bad till någon högre makt när vi satt i bilen påväg upp om att dem snälla skulle låta min få bli helt bra från halsen när jag kom upp. Tack, verkligen.
Fan också!

Får se om det blir någon sömn eller inte för mig inatt och om det blir några skidor för mig imorgon.
Under tiden som vi åkte skidor så kände jag av halsen, men försökte att inte tänka på den för mycket, försökte njuta istället. Och för det mesta gick det bra.
Men nu är det riktigt pissdåligt med den IGEN. När ska det sluta!???!?


Godkväll på er min vänner.

Nu sitter vi framför tv:n och tittar på Dumbo, Linnea somnar nog när som helst, helt slut stackarn. Fast lite piggare blev hon efter att vi hade bastat. Hon satt stilla och skvätte kallt vatten på sig själv och på mormor och mig. Jätte mysigt hade vi. :) Linnea ville inte ens gå ut med det va dags efter ca 20 minuter där inne, imorgon blir det till att basta igen.
Riktigt mysigt att vara här uppe, jag är fortfarande förbluffad över att det inte är kallare här uppe i norr. Dock va det lite kyligt och väldigt blåsigt här i storhogna backen när jag och pappa åkte högst upp själva. Höll nästan på att blåsa iväg eller ja ner för backen iaf. :)

Nej nu ska jag fortsätta mysa här med Nea och mormor, morfar har somnat.
Blir nog inget mer bloggande ikväll, men vi hörs såklart imorgon. Nattinatt.


Osammanhängande inlägg!

Så att det blev väldigt mycket på en gång i föregående inlägg, ville bara skriva och säga att det blir så ibland. :)

Kram på er!


Härlig dag i backen!

Nu är vi hemma och mormor håller på och gör iordning middagen, idag ska vi äta korvstroganoff. Namnam, en av mina favoriter.
Vi har haft en underbar dag i Vemdalens och storhognas backar. Linnea har varit superduktig och åkte själv i vemdalens backar, här i storhognas backar ville hon hålla i mina eller morfars stavar när hon skulle åka, men det gick så bra så.

Idag på skidskolan fick dem lära sig att åka ned i backen och åka med armarna utåt från kroppen för att bli så stabila som möjligt. Det va två jätte gulliga tjejer som Linnea har som skidlärare. Hon va iaf super duktig och jag är så stolt över henne, förhoppningsvis får hon lära sig att bromsa imorgon så hon vågar åka ännu mera själv. Dock är jag bara glad över att hon faktiskt ville åka med dem andra barnen och vuxna, att det faktiskt inte gjorde något att jag inte va med. Ännu ett tecken på att min LILLA skrutt börjar bli stor.

På termometern står det endast -7,3 grader. Så farligt kallt är det absolut inte, jag som hade förväntat mig upp emot -30 grader är otroligt glad. Väntade mig att det skulle frysas fast snor i näsan, håret skulle bli till is och fingrar & tår bli blåa. Men tji fick jag, underbart.

Nu sitter Linnea och morfar och spelar hello kitty memory, mormor förbereder grytan inför imorgon och jag ska lägga mig och läsa lite i boken som mamma rekommenderade mig. Innan vi kom hem ifrån backen va vi nere på hotellet ett litet tag och tog en "drink" Linnea drack hallonsmoothie, jag drack någon blå alkoholfri drink som smakade skitfint rent ut sagt, va inte alls sugen på alkohol idag, känner mig nog trött efter första dagen i backen. Mormor och morfar tog sig en varsin öl.

Blev ett långt inlägg det här, nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite innan vi ska börja göra iordning maten. Här får ni lite bilder från i eftermiddags iaf.
Puss och kram!

Linnea somnade i tio minuter i bilen sen va det dags att vakna, gick faktiskt super bra och inget gnäll ännu. :) blir ingen vila idag, hon däckar säkert tidigt ikväll, utslagen efter denna långa dag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188102070.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188102086.jpg" class="image">


Satan va kul det är.

Då har vi åkt dem första åken i backen och det va super kul. Linnea va jätte duktig i skidskolan, har inte ramlat och tycker att det är jätte skoj. Så stolt över henne.
Mammas älskling börjar verkligen bli stor nu.
Nu ska vi äta lunch och sedan ge oss ut igen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_188065735.jpg" class="image">


Vaken, invirad i täcke.

Lite kyligt är det här i huset men annars så är det inte så farligt kallt, tittade på termometern vid halv sju då stod den på -10,1 så det är inte farligt alls. Men vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Idag är första dagen vi ska åka skidor, Linnea ska även få gå skidskola i fyra/fem dagar. :) ska bli spännande att se hur det går.
Nu hör jag min lilla skrutt ligga och drömma och skratta i sömnen. :D söta gulliga lilla vän.
Själv vaknade jag av att jag glömt stänga av väckarklockan som ringer klockan sex för att det är dags att gå till jobbet. Åh jobbigt. Nu är skrutt vaken.
Vi hörs sen.


Vemdalen.

Nu är vi uppe!!! Superhärligt.
Ska göra iordning någon mat nu. Inte speciellt kallt heller, -14 så det va ju inte fy skam.
Vi hörs av mina vänner. Puss på er!


I bilen på en lång resa.

Då är vi påväg till Vemdalen nu, blev senare än tänkt men nu är vi on the road iaf. Lite blandade känslor har jag inför att åka upp men det blir nog bra.

Kylan där uppe är väl en utav dem, skulle tydligen vara -29, fy farao. Men varma kläder och en varm kopp choklad sen är det väl bra iaf. :)

Linnea sitter och tittar på en film i bilen då mormor och morfar varit snälla och köpt en dvd som sitter på mormors huvudstöd. Förhoppningsvis blir det en lugn resa upp tack vare den. Vi kommer nog inte vara uppe förens runt fyra/fem.
Men det går nog bra, brukar inte vara några problem med att åka bil med skrutt.


Halsfan...

Jag blir på riktigt galen, kommer inte få någon sömn inatt tack vare den. Inatt kändes det bättre än natten innan, idag känns det förjävligt rent ut sagt. :( jag blir ledsen och trött av det här. Vad ska jag göra? Vad fan ska jag göra? Tre jävla månader har det gått nu sen min hals va riktigt bra. Har inte kunnat äta ordentligt idag heller pga att halsen blivit så konstig.
Jag vill ju vara frisk när jag ska upp till Vemdalen, hur fan ska jag orka åka skidor annars? Orka göra allt skoj med min skrutt? Fan också helt enkelt.
Mycket svordomar nu, det får ni stå ut med.

Nej nu ska jag fortsätta titta på filmen den perfekta stormen. Önskar jag fick sova och att min hals va HELT bra, men det verkar ju vara för mycket begärt!!!


25 år fyllda, check! :)

Jag vill tacka så otroligt mycket för hela den här dagen, nästan hela släkten har varit här och det har varit underbart. Är dock väldigt trött nu men det gör inget, för det va de värt. Jag slänger upp ett kort på vad jag fick idag då det är alldeles för mycket att skriva, men det som jag önskat mig så otroligt länge är en hushållsmaskin och det fick jag idag av mina nära och kära, tack så otroligt mycket!!! :) allt annat va jätte fint och bra också. Tack till alla.

Btw så har jag en väldigt knasig vän som har terrat mig idag, Alexsandra.lotman.blogg.se hon har smsat, ringt och skrivit på FB. Inte nog med det så lyckades hon utan min vetskap smussla sig hit och ge mig en jätte fin present + en ring som jag suktat efter + jätte fina blommor. Tack min älskade vän, till och med tårar kom. Jag älskar dig min vän!

Nu ska jag och Linnea gå och lägga oss, blev en sen kväll för lilla skrutt idag.
Nattinatt!


Sömnlöst och tjockt.

Grattis på födelsedagen, TACK! Kan jag få sova nu? Nej det kan du inte såklart.
Halsen tjocknar igen och känns otroligt torr, varje kväll och natt är det så, blir för fasiken rädd för att jag inte ska få någon luft till slut då det känns så tjockt.
Det får banne mig räcka nu, är jag dödssjuk eller vad är det som händer? Tre månader, i tre månader har det konstant varit något med min hals eller andning. Jag kan ju inte leva mitt liv normalt när det är såhär. När jag kommer hem från Vemdalen om det fortfarande är såhär så får jag åka och träffa en läkare och säga att jag går inte härifrån förens ni har hittat felet. Jag orkar inte ha det såhär längre, inte alls. Jag har inte sovit en hel natt på? Ja är det tre månader sen nu, kanske sovit någon hel natt där imellan, men ingen jag kommer på just nu. Fan också!

Men som sagt min 25-års dag idag, grattis till mig, tack tack. Jag bockar och niger. Såg att det är några som redan skrivit det på Facebook, jag orkar dock inte skriva tack eller något nu. Gör det imorgon när jag är lite piggare om jag vill somna det vill säga. Känns ju helt hopplöst det här.

Jaja, ska sluta sitta här och babbla så vi hörs senare idag.
Puss på er och trevlig Sophias födelsedags dag. :)


Torsdag och imorgon? Jodå fyller jag 25år!

Jippi! Synd bara att jag inte kommer kunna fira det fullt ut som jag hade velat men jag har alldeles för mycket i mitt huvud och ingen ork eller vilja till det heller tyvärr. :(
Men som sagt kommer släkten över imorgon på middag, blir lasange och en sallad, lite bröd och sedan dryck till det. Efter det så ska jag väl göra någon tårta eller nått, har faktiskt inte bestämt mig ännu. Haha

Godmorgon förresten, natten har varit bättre än dem tidigare dock har jag vaknat två ggr och lilla skrutt har hamnat i min säng då hon vaknade och drömde en mardröm, det har även de hänt två ggr inatt.
Men snart är det helg och efter det en veckas semester uppe i vemdalen. Det blir nog härligt med lite lugn och ro och stillhet i sitt hela.

Men nu ska jag börja klä på mig, Linnea är redan påklädd utom ytterkläderna såklart så det är skönt. Vi har precis druckit te och nu som sagt dags att göra sig i ordning.

Glömde även skriva att jag handlade massa smycken igår hos min kära vän Nella på Six affär i Farsta. 60:- betalade jag för tolv saker, egentligen skulle jag betala 120 men fick ett rabattkort av min kära vän Alexsandra.lotman.blogg.se som jag va där med. :)
Sparade in massa pengar där, dem hade en sån där tio kronors hylla, och både jag och Alexsandra hittade massa saker. Lägger upp bild ikväll om jag kommer ihåg.

Nää, nu måste jag fixa mig.


Ush va trött jag är.

Tredje natten i rad som jag vaknar varannan timme. Fy alltså, helt slut är jag. Bestämde mig för att gå upp när klockan va fem, en timme innan klockan ringde. Men då har jag vaknat först klockan elva, sedan vid ett och sen igen vid tre och halv fyra och vid fem bestämde jag mig för att det va hopplöst. Linnea har dock bara vaknat två ggr inatt så det är skönt men jag fattar inte vad det är som händer. Varken jag eller Linnea får sova, vi behöver verkligen de. Jag fattar inte hur jag ska orka jobba och sedan hem och busa, leka, laga mat, underhålla skrutt, bada och alla andra saker vi ska göra idag. Min värld är helt upp och ner just nu.
Men det är väl bara att kämpa vidare. Inte så mycket att välja imellan. Linnea sitter och dricker lite oboy nu påklädd redan, så det är skönt iaf, bara ytterkläderna kvar. Vi bestämde att det bästa va att klä på sig direkt så går det snabbt sen, eller rättare sagt JAG bestämde. :)

Nej nu ska jag börja fixa mig själv så vi hörs senare.

Bild på en relativt nyvaken skrutt med oboy runt munnen:


RSS 2.0