Dags för dans.

Påväg för att dansa för andra gången, spännande ska det bli.

Idag är jag trött, RIKTIGT trött.


- soooooova! 7+

Legat vaken i 45 minuter nu ungefär, IGEN! Less på att vakna såhär, gick och la mig vid halv tolv för att sedan vakna ca fem timmar efter, hoppas verkligen att jag kan somna om. Idag är det nämligen dans för lilla skrutt och lite annat fixande och trixande.
Mormor kommer även hem från Malta senare idag, vi kommer dock inte träffas idag men någon annan dag i veckan eller ifall lillebror kommer såklart.

Legat och snytit mig konstant nu och varit uppe och spottat saliv (ursäkta för äcklet) även torrhostat en hel del. Innan jag gick och la mig hade jag även dundrande huvudvärk men tog en Alvedon och nu när jag sovit så är den borta. Skönt de iaf, en mindre sak att tänka på.
Huvudet känns typ som att det väger 10 ton och är helt full av skit. BLÄ vilket spyinlägg men det får bli så ibland.

Ska försöka sova vidare nu, tvivlar på att det kommer att gå inom den närmsta timmen iaf. :(


Lördag kväll!

Nu börjar även lördagen lida mot sitt slut och imorgon har vi gått en vecka över tiden. :( vill inte gå längre över. Varje dag blir längre och längre, blä och fy.

Idag har vi haft en riktigt härlig dag. Bio, sedan lunch, lek hemma, Linnea har byggt armband, lekt med barbiedockor osv. Sedan har vi tittat på järnjätten och ätit lördagsgodis. Nu ska vi krypa ner i sängen och sova, för imorgon är det dans. :)

Tyvärr så verkar jag ha dragit på mig en rejäl förkylning, får snyta mig hela tiden och känner mig ganska sänkt. Känns jätte jobbigt speciellt eftersom lillen kommer snart. Trots att jag vill att han kommer ut och är less på detta så känns det inte så kul att han ska komma ut när jag är såhär förkyld och kanske bli smittad. :(

Nej nu ska vi sussa. Nattinatt.


29/9 +6

Idag blir det bio, ice age 4 ska vi se. Linnea tycker det ska bli jätte kul & ser fram imot de. Så nu sitter vi på tunnelbanan och är påväg till Hötorget. Filmen börjar tolv så vi har en dryg timme på oss.

Ha en härlig lördag.


Jaha, sömn en hel natt, vad är de?

Vaknade för ungefär 45 minuter sen och känner mig relativt pigg, IRRITERANDE! När jag vaknade hade jag även ont i halsen och känner mig förkyld. Vad är detta? Har varit frisk hela tiden, men helt plötsligt så får jag en släng av någonting strax innan förlossningen. Måste bli "frisk" innan han kommer ut. Har dock även hört att man kan (känna) sig sjuk när det börjar närma sig för bebisen. Så vi får väl se, kanske kommer något gott ur detta.

Hoppas inte jag bär på något bara så att jag omedvetet har smittat lilla Nils som nyligen blivit frisk. <3

Glömde tacka Alexsandra i förra inlägget för den mysiga dagen. Så tack min vän, nästa gång vi gör det så är förhoppningsvis min lilleman med. :)

Nej nu ska jag spela lite på telefonen och sedan försöka somna om.

Vi hörs senare idag.


Härliga vän & barn.

Vilken mysdag vi har haft. Vi möttes vid tunnelbanan och gick och handlade lunch. Blev thaisoppa & grillad kyckling. Vi åt den inte direkt då vi båda hade ätit en sen frukost så vi satt oss istället med lite läsk och pratade och jag satt självklart och mös med min lilla favoritgrabb. :)
Lite senare åt vi lunch, svingott. Det ska jag göra iordning nästa vecka, enkelt, gott & billigt. Mums.
Efter vi ätit så åt vi äppelpaj som jag hade tagit med mig.
Under dagen har vi sedan lekt med Nils, snackat massa skit :p tittat på kläder osv.

Kom hem omkring sju, och har sedan dess myst med min skrutt. Nu sover hon och jag tittar på tv.
Ska försöka lägga mig relativt tidigt iaf så att jag förhoppningsvis får sova ordentligt.

Vi hörs imorgon. Nattinatt.


Gullunge!

Denna lilla pojke myser jag med idag. Världens leende fick jag när jag kom fram till vagnen.


28/9 +5

Sitter på tunnelbanan påväg till Alexsandra och hennes lilla Nils. :)
Idag ska vi mysa massor, Linneas pappa hämtar henne och jag ska vara där hemma och pussa sönder Nils. :)

Nu är jag framme.


Damen!

Lilla skrutt har fått mina rosa klackskor som jag använt en gång, hon har på sig sin väska som hon fick av mormor, prinsesskrona, en kjol & tröja. Fina tjejen.
Gick omkring och sjöng & sa att hon va en prinsessa. Såklart är du det min älskling. Världens finaste! <3


Kvällsfika med familjen.

Ikväll så unnar vi oss nybakt äppelpaj, sockerkringlor, sockerkaka & varm choklad med grädde. MUMS! Vi gottar oss ordentligt här hemma såhär på en torsdags kväll.

Nu ska jag fortsätta titta på Disneyfilmen som vi tittar på.


BORTA?

Vaaaaaart är du lillebror?


Promenad & frukt! +4

Blev en promenad till affären fram & tillbaka. Inte så långt men iaf. :p
Så nu ska jag mumsa massa frukt, fick ett sug på de, vet inte om det är något som kanske kan sätta igång förlossningen men annars så är det gott ändå OCH nyttigt. :)

Ska även ge mig på att göra en äppelpaj sen tror jag. Sugen på de också. :p

Hoppas du kom fram bra till Malta mamma och får det toppen där tills på söndag, får se om lillebror håller sig inne tills du kommer hem. Jag hoppas tyvärr inte att han gör det, ikväll vill jag att han kommer. Jag älskar dig & saknar dig redan även fast vi inte ses varje dag så vet jag iaf att om jag vill eller känner att jag behöver min mamma just då så finns du alltid här. <3

EN bild på min frukt & en bild på Linnea och mormor igår kväll när Linnea snurrade runt på mormor. :) hon dansade även för oss alla morfar va såklart här också.
Hon fick en väska av mormor & även jag. Fotar och visar sen. TACK igen mamma.


Inte mycket sömn inatt.

Sov en timme på dagen idag, kunde inte somna förens vid kvart över ett, vaknade vid halv fyra och har legat vaken sen dess.
Imorgon blir endast en slappdag om inte lillebror bestämmer sig för att komma ut, han får faktiskt gärna vänta om jag ska vara helt ärlig. Imorgon vill jag bara vara. Kommer han så är han självklart välkommen men skulle vara skönt att få vila efter den här natten.

Mycket tankar i huvudet nu, lite oro, känslorna spelar väl en ett spratt nu såhär i slutspurten. Skulle vara skönt att bara få stänga av hjärnan i några dagar.

Hoppas alla ni andra sover gott iaf. :)


Fråga.

Fick en fråga bland kommentarerna om tv-möbeln vi köpt.
Den är inköpt på IKEA & priset vi fick betala låg på 1495:- inte farligt alls tycker jag. Passar perfekt här hemma. Ska även köpa några vitrinskåp i svart som jag kan sätta ovanför där jag kan ha alla mina glas & goda drycker. ;)


26/9 +3

Godmorgon på er allihopa.
Idag känner jag mig piggare, kroppen va helt slut igår kväll.

Inhandlades nämligen ny förvaring till Linneas rum, ett bord och två stolar + en tv-möbel. :) är jätte nöjd med allting. Så igår sattes allt det upp. Efter det va jag helt sänkt, men inte kom det några barn för de igår. Så nu är även Emma ute ifrån BF-gissningen.
Min kusin Celina har gissat på lördagen.
Så nu är det Kim - fredag, Celina - lördag, jag - söndag, mamma - måndag.
Får se om han väljer att komma någon utav dessa dagar?

Linnea ville äta frukost hemma idag och så blev det, vi ska alldeles strax börja klä på oss och göra oss iordning. Men inte riktigt ännu först blir det lite mys. <3


Orkeslös.

Idag finns det ingen ork för att blogga, återkommer imorgon. Ingen bebis ännu men jag hoppas att det tittar ut en liten herre snart. :)

Ta hand om er. Kram!


MYSDAG!

Är dock helt slut så blir inget mer inlägg nu. Vi har busat, lekt, vilat, ätit, promenerat, matat änder, pärlat osv idag. Super härlig mor & dotter dag och vi båda är helt slut. Linnea sover sen en timme tillbaka och jag ska gå och lägga mig nu också. Nattinatt.


Matning.

Vi har varit och matat änderna och varit ute på en promenad jag och skrutt.

Linnea blev lite nervös när änderna kom så nära, va som om dem inte hade fått mat på flera år. Försökte nästan hoppa upp på bänken hos oss.
Nu har vi precis ätit lunch, Linnea ville ha pannkakor och jag åt det resterna från igår bacon & potatisbullar. Mums!

Nu ska vi vila en kortis, 45 minuter.


24/9 +1

Godmorgon, idag skippar vi förskolan och har en mor & dotter dag hemma istället. Det är fint väder ute så någon promenad och lite lek ute blir det garanterat. Kanske mata änderna också, det brukar vara en hit för min kära dotter. Vi vet ju inte riktigt när vi får en till sådan här dag då det snart kommer en till lite familjemedlem som antagligen kommer sitta som en igel vid mitt bröst. :p

Nu ligger vi på + sidan i tabellen. En dag över, vi hoppas att det inte blir några fler. Ikväll kan han komma, inte idag på dagen för den här dagen vill jag ha med min prinsessa. <3

Nu har även min mamma gissat på nedkomst på lillebror. Måndag nästa vecka, på morgonen. :)
Hon åker nämligen utomlands med sitt jobb på torsdag och är inte tillbaka förens på söndag kväll. Får se om han håller sig inne så pass länge.


Vila i frid!

Idag har en av mina närmsta vänners
mamma gått bort. Alla mina tankar är hon min vän och all min styrka skickar jag till henne.
Hon kommer att bli saknad men aldrig glömd, en otroligt snäll och ödmjuk kvinna har lämnat oss och speciellt sin dotter bakom sig.

Jag älskar dig min vän och finns här för dig när du behöver, tveka inte att ringa eller komma förbi. Alltid ska jag stå vid din sida. <3


Här blir det inga barn födda!

Nu är det en halvtimme kvar tills BF datumet är förbi och vi börjar räkna på övertid istället. It sucks men vad ska man göra. Om Max 14 dagar så kommer lillkillen så det är bara att vänta.
Har några som har gissat på datum.
Vill ni gissa så skriv i kommentarsfältet.
Nathalie trodde att han skulle komma innan BF så hon är redan ute.
Emma säger på tisdag, kim säger på fredag mellan 20-22 och jag gissar på söndag nästa helg. Vi får helt enkelt vänta och se.


Vila & vuxentv. :)

Skrutt somnade en halvtimme efter att vi kom hem från dansen, så nu sitter jag och tittar på tv som jag inte kan göra så ofta längre. :p inte på dem kanalerna jag vill iaf. Tittar vi på tv så blir det barnkanaler eller Disney film, tro mig jag gillar de men ibland vill man se på annat också.

Dansen idag va jätte rolig tyckte Linnea. Föräldrarna fick följa med in på uppropet men sedan fick vi gå ut och sätta oss i ett annat rum och ta oss en kaffe. Linnea kom ut efter 50 minuter jätte glad och hade haft kul. Hon ville såklart direkt visa upp vad dem hade fått lärt sig. Min skrutt <3
Ska bli så spännande att vid terminens slut få se vad Linnea har lärt sig.

Nu ska jag fortsätta glo på tv ett tag innan skrutt vaknar.


Min danstjej!

Stolt tjej som precis skulle in på dansen.


KLAR!

Nu är du klar, ut med dig mitt lilla gryn. :) Vi vill ha lillebror nu! <3


Lördag kväll.

Vilken härlig dag vi haft, först lite shopping i Farsta. Sedan hem för att äta lunch och då kom även Nathalie och åt med oss. Efter det unnade vi oss varsin glass och strax efter det kom Nathalie man Christian och joinade oss. Även han fick en glass. :)

Vi satt och pratade och Nathalie & Linnea busade för fulla muggar. Helt otroligt vilken kemi dem där två har. Linnea lekte frisör och satte massa hårspännen i Nathalies hår för att sedan börja jobba med manikyr och målade Nathalies naglar. Alla i olika färger. :)

Efter lek och bus så lagade vi middag och åt tillsammans allihop, super trevligt. SKA absolut göras om.
Nästa gång vi har en sådan dag & kväll tillsammans så har nog lillebror tittat ut, HOPPAS jag! :)

Nu ska vi mysa med lite lördags godis och film innan det är dags att sova då lilla skrutt inte har vilat idag blir det nog ganska tidigt i säng.


Godmorgon 22/9

Nu är vi påväg till Farsta för lite handling & sedan ska jag åka iväg och möta Nathalie för en fika. Linnea och pappa stannar hemma och busar och leker istället.

Imorgon är det BF kan inte fatta att det verkligen är dags snart. Om två veckor senast har jag min son i min famn. Mitt andra barn, jag längtar så otroligt mycket.


Kvällen 21/9

Dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, tyvärr fick jag ett samtal av min vän Diana vid halv tio om att hennes dotter hade blivit magsjuk. :( Så vi fick avboka men ska ses så fort dem är friska. Linnea hade verkligen sett fram emot detta så planerna fick ändras snabbt. Min kusin Rebecka ringde mig och frågade om jag ville ses på en fika så jag bestämde mig för att hämta skrutt på förskolan redan efter lunch så att hon kunde följa med och träffade henne & hennes dotter. Lite kul måste man ju få ha.

Så jag och Kajsa gick och hämtade Linnea på förskolan, sedan tog vi en promenad med Kajsa för att sedan gå hem och lämna henne och bege oss till Farsta och träffa dem. Linnea tyckte det va jätte kul. En fika blev det och sedan gick vi omkring lite.
Jag köpte en napp till lillebror, schampo till Linnea, pärlor & nya pärlplattor då vi gillar att pyssla & pilla med småsaker här hemma. :) köpte även alkoholfritt jordgubbsvin & en alkoholfri cider.

Träffade på mina kära vänner Emma/Charlie & Cissi/Emilia samt en väninna till dem & hennes sovande son som också heter Charlie.
Stod och pratade ett tag och bestämde att vi skulle ses nästa vecka förutsatt att jag inte ligger och föder. Men vi alla hoppas på att han väljer att komma ut nu på söndag.

Nu ska jag titta på Alfons Åberg med min kära dotter innan vi ska gå och lägga oss. <3

Nattinatt på er.


Fredagmorgon!

Igårkväll kom mina föräldrar och lämnade min farmors hund som jag ska passa under dagen idag tills dem ska åka till landet.
Linnea blev självklart jätte glad när Kajsa kom, hon avgudar henne. :) Så efter lite mys med Kajsa så va det dags för skrutt att sova.

När hon vaknade på morgonen la hon sig i soffan och busade lite med Kajsa och mös innan vi gick ut på en promenad. Pga att vi gick så tidigt hann vi till och med gunga innan frukosten på förskolan. :) Lycka för Linnea. <3

Idag hämtar jag lillskruttan innan mellis så får hon äta det hemma, hon ville hinna leka med Kajsa innan hon ska åka ut till landet med mormor & morfar. Jag och Linnea ska då till Sköndal & träffa Diana & hennes dotter My. Som vi längtat, har gott alldeles för lång tid sedan vi sågs.

Nu ska jag äta frukost och titta på masterchef Australia med en liten hund liggandes bredvid mig här i soffan.


MUMS!

Glass inköpt av glassbilen, vilken lycka för lilla skrutt när hon såg och hörde bilen då vi trodde att vi hade missat den. Nu finns det en glass för alla.


BM-besök!

Allt såg bra ut, han låg nerborrad & hjärtat slog fint. Gått upp sammanlagt 10 kg under graviditeten så två kg mer än med Linnea. :)
Sista mötet för mig hos min BM nu innan förlossningen ska tillbaka efter att lillebror har kommit såklart.
Den 2 oktober ska jag ringa till SÖS och då få komma in på en koll och sedan få en tid för igångsättning. Fast vi hoppas ju allihopa på att jag inte behöver gå så länge eller hur?

Håll era tummar för att han ska komma på söndag kväll.

Nu ska jag hem och vila innan jag lite senare ska hämta Linnea på förskolan. <3


Godmorgon från sängen & oss!

Nu har vi vaknat och ligger och myser lite innan vi ska jag gå upp och äta frukost. Idag blir det frukost hemma för skrutt och sedan går vi till förskolan runt halv nio. Jag ska till BM idag vid elva men sedan ska jag bara ta det lungt har jag tänkt.

Hade en hel del värkar inatt och blev väckt av det inatt vid halv tre. Låg och grimaserade och hann till och med att tänka (nu kanske det är dags) men nejdå jag somnade till slut och vaknade upp utan några känningar alls. Har dok hela tiden en värkande känsla i bäckenet, antar att det är för att det håller på att vidgas. Inte så mycket att göra åt saken han kommer när det passar honom.

Nu ska vi kramas ett tag till och sedan fixa oss. Hoppas ni alla får en bra morgon.


Härlig dag!

Morgonen började med frukost för mig och Linnea och en del fix hemma.
Vid elva begav vi oss in mot stan för att träffa upp mormor för lunch och inhandling av dansskor till lilla skrutt.

Vi gick upp till mormors jobb och hämtade henne. (passade även på att fota våra händer tillsammans alla tre i mormors kopiator) alltid lika kul. Jag älskade det när jag va liten och Linnea gör det likaså.

Efter det gick vi för att handla skor, gick då förbi ett café som har jätte stora muffins som är jätte goda enligt mormor, vi fortsatte några steg men sedan vände jag på klacken och tog med mig dem och sa

- då måste vi ju ha en varsin sådan. :) och så fick det bli.

Linnea valde en dumlechoklad & jag valde en med hallon/päron/kardemumma smak, mormor ville inte ha någon. Vi åt dem på vägen hem sedan då vi först skulle äta lunch.

Vi gick till dansaffären och mormor köpte ett par jätte bra dansskor till Linnea som blir perfekta på hennes dans på söndag. :) TACK mormor för skorna.


Efter det gick vi till ett lunchställe och beställde mat. Linnea ville ha pannkakor, mormor pastasallad med kräftstjärtar och jag potatisgratäng med kyckling. Sagt och gjort Linneas & mormors mat kom men inte min. Efter ett tag ser jag på kvittot att hon har missat att stämpla in min mat och går då och säger till.

Hon ber så mycket om ursäkt och säger till köket direkt, okej tänker jag. När hon väl kommer med min mat så får jag en kycklingfoccachia (stavning?) varpå jag lite mindre trevligt säger att fast jag beställde en potatisgratäng och inte detta! Men herregud, förlåt. Jaja känner jag men ler lite snett åt henne.

Efter en stund till så kommer rätt mat ut, inte värd väntan men helt okej.
Hade som tur va de bästa sällskapet till lunch så det gjorde inte så mycket att det drog ut på tiden.

Efter de gjorde vi sällskap till Hötorget där jag handlade hem färska hallon & blåbär och sedan tog vi tunnelbanan hem. Tyvärr va mormor tvungen att gå tillbaka till jobbet, vi hade hellre velat ha med henne hem men det gick inte.

Tack för dagen min älskade mor, alltid lika mysigt att få ensamtid med dig och Linnea! I love you!

När vi kom hem satte vi oss och ritade lite och sedan la vi oss och vilade då vi båda va väldigt trötta efter dagen. Linnea sov en och en halvtimme ungefär och sedan gjorde vi iordning hamburgare & strips. Till efterrätt gjorde vi hemmagjord milkshake. MUMS!
Köpte en stor mixer igår så här blir det massa gott framöver. :)

Innan vi skulle gå och lägga oss sa Linnea att hennes docka hade bajsat och behövde byta blöja, sagt och gjort våtservetter åkte fram blöjorna som jag köpt till hennes dockor och sedan började hon göra iordning dockan. Galant gick det, förutom att hon la dockan upp och ner när hon skulle torka men vadå alla sätt är bra sätt. :p dockan blev ren. Linnea tog en ny våtservett och torkade ansiktet på dockan och borstade sedan hennes tänder.

Vi läste bamsebok och låg och pratade och mös lite sedan somnade hon vid halv nio ungefär.

Mammas lilla älskling, vad skulle jag göra utan dig?

Idag har hon haft en riktigt bra dag, glad nästan hela tiden. Lycklig mamma, lycklig skrutt. <3

Nu ska jag äta lite youghurt med hallon och blåbär och sedan lägga mig och sova jag också.

Imorgon är det dags för BM-besök, hade hoppats att jag skulle slippa gå på detta men det är bara att kämpa vidare. 4 dagar till BF. Imorgon är det endast 3 :D

Nattinatt.

 


Onsdag 19/9

Godmorgon, hoppas allt är bra med er?

Just nu ligger jag och skrutt och myser i soffan efter att ha ätit frukost. Jag har även hunnit diska på morgonen, satt igång en tvättmaskin som jag hör är klar nu så dags att hänga den.
Vid elva ungefär ska vi börja åka in mot stan och gå upp till mamma/mormors jobb för att gå och äta lunch och shoppa lite till Linneas dans som börjar på söndag. :) ska bli jätte spännande.
Så jag hoppas att lillebror stannar inne tills söndag kväll iaf så att jag kan följa med på dansen på söndag.

Hoppas ni mår bättre min vän & lilla Nils. <3

Nu ska jag hänga tvätt, ha en trevlig onsdag.


Sjukhus, prover, gråt, skratt & handling.

Mycket som hänt idag som ni kanske förstår på rubriken.

Skulle hålla min vän Alexsandra sällskap med sin lilla Nils medans dem skulle kolla upp hans höga feber som han har haft, även hans allmänna välmående har ändrats drastiskt då han brukar vara världens gladaste lilla kille men har varit väldigt gnällig nu. Slutade med att vi fick åka in till SÖS och sitta där och ta massa prover osv. Dem ligger tyvärr fortfarande kvar men jag hoppas på att dem får komma hem imorgon.

Alexsandra - det är inte stor bedrift av en vän att ställa upp som jag gjorde idag det skulle vem som helst av dina bästa vänner göra. Jag bryr mig om både dig och Nils otroligt mycket så för mig va det en självklarhet att följa med dig så långt som det gick. (hennes sambo bytte av mig vid fyra då han kom ifrån sin militärträning.) Jag älskar dig vännen och vill dig bara allt gott i denna värld. <3
Tack till Alexsandras sambo Dennis som även körde hem mig idag.

När jag kom hem så va det dax att åka och handla, skulle egentligen ha tagit de lugnt idag då jag inte sovit så bra men alla dagar blir inte som man tänkt sig som ni alla säkert vet. :)

Mamma och pappa kom vid sex och vi åkte mot rusta och Willys kom hem två timmar senare med åtta fulla papperspåsar & två plastpåsar. Frys, kyl & skafferi är nu välfyllt och vi är redo för lillebrors ankomst och för massa matlagning, bakning osv.

Nu ska jag lägga mig i soffan och jäsa lite för att sedan gå och lägga mig bredvid min sovandes skrutt!

Imorgon är Linnea ledig och hon och jag ska in till mormor på jobbet och äta lunch. :) vi längtar redan.

Tack och adjö för mig för denna dagen!


Tisdag 18/9

Godmorgon, natten har varit sådär, sovit dåligt. Legat och vridit och vänt på mig. Skitjobbigt. Skulle egentligen träffat Alexsandra/Nils & min kusin Celina/Emil på en playdate idag men Nils är sjuk. :( stackars liten med feber och hostan. Tant Fias lilla gull.
Skulle även träffat en tjejkompis efter hennes jobb idag men känner mig tyvärr helt slut så vi får ta det sen när lillen i magen har tittat ut istället. :)

Så nu sitter jag och dricker lite hallonbladste & tittar på the voice ska somna om ett tag hade jag tänkt.

Ni som kommenterar får gärna skriva eran egna blogg om ni har någon så att jag kan få kika in lite i erat liv också. :)


Första dagen!

Så vad har jag gjort här hemma min första lediga dag då? Jo jag har tvättat en maskin tvätt, vikt den andra tvätten och sedan hängt det blöta, jag har diskat, varit och handlat & nu precis gjort chokladcornflakes! Mums. Även förberett middagen för ikväll, inte så svårt dock bara att plocka ut från frysen och värma på. Middag från förra veckan. :)

Nu ska jag äta en chokladcornflakes & sedan gå och hämta min skrutt på förskolan!


Godmorgon första hemmadagen.

Idag äter skrutt hemma men ska sedan till förskolan eftersom jag ska till läkaren och göra någon uppföljning sen jag låg inne på sjukhus för en månad sen.
Går säkert jätte bra, har inte haft några symptom på att det skulle komma tillbaka eller att det va på gång igen.

Idag är jag i vecka 39+1 (40) har sex dagar kvar till BF, snart är verkligen lillpojken här och som vi alla längtar. Linnea sa idag på morgonen att hon ville se navelsträngen när hon kommer och ska träffa lillebror. Hon är helt fast i det där med navelsträngen. :p Tänk va betagen hon kommer att bli när hon kommer och ser sin egna lillebror, en bebis som ska bo tillsammans med oss föralltid. Visst det kommer att bli tufft men jag är helt övertygad om att hon kommer att bli en fantastisk storasyster. <3

Nu ska jag fortsätta och mysa med min skrutt innan vi ska gå till förskolan vid halv nio.

Trevlig måndag på er!


Värk & åter ond värk.

Hej på er. Legat och vilat med Linnea efter lekstund i park & lunch hemma. Vaknade för en halvtimme sen av värk i ena ljumsken, vände mig till andra sidan och strax efter de så började det även värka i den andra ljumsken. Såhär ligger jag med värk där och även lite i mitten av magen. KOM UT NU LILLEBROR. Endast en vecka kvar till BF nu, helt sjukt SJU dagar.

Lite nervös börjar man bli nu, snart är jag tvåbarns mamma, TVÅ barns mamma helt otroligt. En underbar dotter och en underbar son kommer jag att ha. <3


Lördag 15/9

Godmorgon alla pigga. :)

Igår slocknade jag i soffan runt halv tio men vaknade igen vid midnatt och va vaken en timme för att sedan somna om igen. Skönt, känner mig väldigt utvilad idag så det är skönt. :)

När jag vaknade så gick jag in på instagram som är en fotoapp till er som inte visste det eller inte har en iPhone. Där har min underbara vän skrivit en text till MIG och sedan tagit ett foto på den och lagt ut där så att jag såg den nu när jag vaknade.
Tårar rann och leendet va stort, hon är en fantastisk människa som jag är så otroligt glad över att jag har i mitt liv.
Jag älskar dig Nathalie! Tack för att du finns och för att du låter mig finnas där för dig. Jag kommer aldrig låta oss tappa varandra igen. Dem vännerna jag har nu är dem jag vill ha kvar för resten av mitt liv, alla ni är speciella för mig och jag värderar varenda en av er högt.
<3


Godmorgon 14/9

Nu börjar den sista dagen på jobbet snart, ska bli väldigt skönt. Vaknade av mig själv vid fem i sex och känner mig relativt pigg. Nu vaknar även min skrutt här bredvid mig så dax att gå upp.

Förresten nu är vi nere på en siffrigt :D
Så nu är det nedräkning på riktigt, går säkert över tiden iaf men ändå.

Nu ska jag äta frukost så vi hörs senare, ha en härlig fredag.


Målare!

Lillsnorpan sitter och målar på toalettrullar såhär efter middagen och jag sitter bara och ler och tittar på. Hon har även målat svart nagellack med målarfärgen,
- jätte fint mamma!
- javisst Linnea, säger jag bara. :p

Efter det här är det dags att gå och lägga oss.


Godkväll.

Vecka 39 (38+3) och jag vill bara ha ut lillgossen. Han trycker åt alla håll och kanter, jobbigt att andas och halsbrännan som kommer imellan åt. Satan så jobbigt det är, vill ha ut ungen nu. :p


Halsbränna deluxe!

Värdelöst är det, men fick tips av min kära vän Emma att dricka bubbelvatten, sagt och gjort och det känns redan lite bättre. Hoppas detta funkar så att jag kan stå ut med lite glädje i väntan på lillebror.

Idag har vi busat i parken, vilat ett tag innan middagen, ätit sparrissoppa & pannkakor, Linnea och pappsen har varit ute och byggt sandslott (jag har vilat) sedan badade dem och nu sover min lilla skrutt såklart. :) mammas lillhjärta har inte riktigt vant sig vid att inte ha någon sovvila på förskolan. Dem har nämligen bara läsvila nu en halvtimme eller 45 minuter, läsning av bok eller lyssnar på band, släcker ner och myser och varvar ner. Men det gäller väl bara att få det som vana antar jag.
Hon kommer dock vara hemma mycket mer med mig nu när jag blir mammaledig så då blir det nog vila iaf. Vi får se hur allt artar sig när vi har fått våran nya familjemedlem. Som vi längtar. <3

Snart har jag två barn som kommer att betyda världen för mig. Nu har jag ett, mitt allt, min sol i mörkret, min styrka. Att man kan älska någon så villkorslöst som jag älskar dig är för mig helt otroligt. Alltid ska jag finnas för dig! <3


Hämta skrutt och upp till parken och leka.

Härligt väder vi har fått, idag trotsar jag min trötthet och orklöshet och busar ute med min skrutt ett tag istället. Det är vi värda.

Endast två arbetsdagar kvar tills det är dags för mig att vänta ut lillebror hemma istället. Ska bli väldigt skönt, även fast jag gärna vill att han kommer nu så skulle det nog vara bra om han väntar tills nästa helg så att jag hinner vila upp mig hemma lite.

Nej nu ska jag läsa lite.


Godmorgon 12/9

Seg & trött efter denna natten, lyckades somna runt ett dock men känner mig rätt så slut ändå. Så när klockan ringde ville jag bara stänga av telefonen och somna om.
Halsbrännan är borta, torrheten är nästan borta, andningen är fortfarande kass och känner mig lite tjock i halsen. Vilken jäkla mix av grejer. :(

Idag när Linnea skulle kläs på så sa hon att hon ville ha overall idag då jag hade sagt att det va kallt ute. Sagt och gjort blev det overall idag, vi tog såklart med oss jacka som hon ska ha på förskolan sen men så skönt att slippa bråk på morgonen om hon nu va på de humöret. :p så lilla skrutt va glad och nöjd imorse.

Är lite sen men ska kliva av tunnelbanan nu så vi hörs senare.

Fick förresten tack kortet från Nils dop igår, titta vilken gullegris han är. :)


Fyfan för det här.

Halsbränna från hell, andningsvårigheter från hell, torr i halsen som fan & jobbigt att svälja. Jag hoppas verkligen att allt detta försvinner sen när lillebror kommer. Vill inte behöva må såhär första tiden när han har kommit ut eller rättare sagt vill inte må såhär alls. Är otroligt less på att må såhär, känner att jag har massor utav saker i huvudet igen som gör att det blir jobbigt. Fasiken också.

Vill bara ha min familj & mina nära & kära slippa all drama och bara få vara med alla som betyder något för mig.

Sömn lär det inte bli mycket av inatt iaf!
Men godnatt på er.


PUSS!

Fick en till bild på mig och Nils av Alexsandra. :) Puss på Nils & tant Fia!


Hann med lite snabbmys med mina favoriter!

Sprang förbi halvan och Nils innan jag nu är påväg hem till min skrutt.
Skulle få ett USB-minne med bilder från min babyshower i söndags. Kommer upp några bilder ikväll om jag får tid till att föra över dem idag.

Alltid lika mysigt att träffa Nils, han vaknade när jag och Alexsandra satt och pratade och jag fick gå och hämta honom. Det första man får då är VÄRLDENS största leende, helt underbar är du lilla pojke. Ska bli spännande att få se dig växa upp och se dig utvecklas.


Trevlig start på morgonen!

När jag kom till jobbet imorse så möttes jag av ännu en gång fikabröd. Mums! Så det blev en daimchokladboll till morgonfikat, ska prova någon av dem andra till eftermiddags fikat. :)

Har massa sammandragningar nu under dagen och när jag börjar gå en bit så känner jag förvärkar. Vi får väl se om det kanske kommer någon lillebror till helgen kanske. Men blev väl säkert att gå över denna graviditeten också som med Linnea. Inte lika länge hoppas jag för då kommer jag bli galen. 11 dagar gick jag över med Linnea. Blä!


GRATTIS!

Ett stort grattis till världens bästa Celina på hennes 23-års dag. Jag hoppas att din familj tar hand om dig ordentligt idag och visar dig den uppskattningen som du förtjänar varje dag. <3 Tack för att du är du och för att du alltid finns i vått och torrt.

Sjukling men jobb.

Min lilla skrutt har blivit förkyld och väldigt låg så idag fick hon vara hemma. Hennes snälla morbror kom imorse och tar hand om henne idag tills jag kommer hem från jobbet. Mammas lilla älskling. Inatt har jag sovit mycket bättre men inte perfekt. :p

Är på jobbet nu med en del förvärkar, kom ut nu lillebror!! <3


Sovmode!

Sitter på tunnelbanan nu och ska hemma och sova, min kropp orkade inte mer idag. Får man inte sova ordentligt + gravid på de så säger de till slut stopp. Och det gjorde det idag, för en gångs skull lyssnade jag på vad min kropp sa till mig.
Så nu ska jag hem och sova innan Linnea ska hämtas vid halv fyra.

Så godnatt på er eller nått sånt. :)


Babyshower!

Igår skulle jag som sagt hem till Alexsandra och äta lunch och mysa med henne och Nils då hennes sambo skulle iväg på ett jobb i en och en halv vecka, (lögn, han åkte imorse)
Sedan skulle mina föräldrar komma dit med Linnea då hon har varit på landet hela helgen med dem, då skulle dem bara släppa av henne och sedan åka hem själva (lögn, mamma & Linnea va redan där)
 
Alexsandra sa till mig att hon ville att jag skulle ta lite kort på henne och Nils med hennes kamera och att vi även kunde ta lite gravidfoton på mig då. (lögn, jag skulle klä upp mig bara) Vilket jag som tur var gjorde, lite grann iaf. Hade inte varit så roligt att komma dit i mjukisbyxor och en T-shirt. :P
 
Hur som så sätter jag mig på tunnelbanan och skulle då ringa Alexsandra för hon skulle sätta på pasta vattnet då så maten skulle vara klar när jag kom, (lögn, inte fasiken fick jag någon lunch när jag kom) :p
Hur som så kommer jag upp i hennes port och plingar på dörren, tycker det är lite underligt att hennes hund inte skäller då hon alltid brukar göra de. Alexsandra ropar då kom in, de är öppet. När jag då öppnar står alla mina närmaste där (Celina & Nattis saknades dock, jobb & sjukdom hindrade)
ÖVERRASKNING skriker dem och jag stänger igen dörren, va tvungen att andas lite tror jag. Direkt efter det kom alla tårar, allt detta, för lilla mig? :) Vilka underbar människor jag lärt känna genom åren.
Linnea springer fram till mig och kramar om mig, jag böjer mig ned i chock och bara kramar om henne, tårarna rinner och jag börjar skaka i benen. Linnea går in och jag ska stänga dörren, ännu mera tårar kommer och Linnea tittar jätte frågande på mig och ser lite ledsen ut, säger då att det är ingen fara mamma är glad det är därför jag gråter. :) Det är glädjetårar.
 
Kramar alla mina underbara tjejer som är där och känner sådan lycka. Jätte fint hade dem gjort och vi fick jätte fina presenter, allt va perfekt. Vi lekte lekar och åt massa god fika som tjejerna hade gjort.
 
Tack så mycket allihopa för att ni förgyllade min dag och gjorde detta för mig och lillebror. Jag är så otroligt tacksam för att jag har er allihopa. Ni är helt fantastiska och jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan er. Ni gör mig hel och jag kommer alltid uppskatta er och era barn/familjer. <3




Kommer komma fler bilder senare, tårarna börjar rinna igen nu när jag ser bilderna. TACK TACK TACK!


Trött är man men jobba måste man.

Låg vaken inatt mellan två och fem. Helt slut, hoppas på att dagen går fort och att allt går bra. I värsta fall får jag tyvärr gå hem tidigare för att lägga mig och sova ett tag innan skrutt ska hämtas.

Står på bussen nu och är alldeles strax på jobbet. Fick även träffa på Alexsandra, Nils och Erida en jätte snabbis här på morgonen innan min buss kom. :)

Ska sno lite bilder från igår från Rebecka och Alexsandras blogg och lägga upp här så att ni får se lite från igår. Gör det under dagen om jag hinner annars ikväll.

Ha en bra måndag allihopa och tack än en gång för igår! <3


ÖVERRASKNING!!!

 
Ja ni, en rejäl överraskning fick jag idag.
En babyshower av mina kära vänner och familj.
Har inga bilder ännu dock men ska få det skickat till mig senare och imorgon.
Jag återkommer med berättelse om dagen senare eller imorgon.
 
Vill bara säga ett jätte tack till er alla som va delaktiga. Jag älskar er och är så glad och tacksam att jag och min familj har er i våra liv. Ni är bäst.

Slappar dag!

Idag på förmiddagen har jag bara legat i soffan, blängt på film och gosat in mig i täcket. Men nu är jag påväg hem till min bästa vän Alexsandra i gubbängen. Hon skulle göra iordning lunch till mig och henne, man tackar och bockar. Om ett tag sen så kommer morfar & mormor och lämnar Linnea hos oss så fortsätter vi myset med skruttan också. Självklart är Nils och Erida med också. :)

Blir inte så mycket bloggande idag heller så förvänta er inte så mycket. :) om inte annat så hörs vi imorgon.
Ha en härlig söndag.

Förresten hade otroligt mycket förvärkar igår kväll, höll på från halv nio till halv ett inatt sen somnade jag men haft lite idag också. Jag hoppas ju verkligen på att något är på gång. Nästa helg tycker jag att han kan komma. :)


Pussel!

Så va det klart, detta har jag gjort med hjälp nu när Linnea är med mormor och morfar. :)

Nu filmtajm.

Tack för idag Nattis, Henke & Fredrik. :)


Fredag utan skrutt. :(

Mormor och morfar tog nämligen med henne till landet en sista gång innan lillebror kommer. Hon kommer dock få toppenroligt, imorgon kommer även hennes bästa kompis Julia dit med sin mormor. :) Linnea ser verkligen fram emot det. <3

Saknar henne redan dock och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Just nu sitter jag och dricker rabarbercider (alkoholfritt) såklart och äter chips medans jag bygger pussel. :) tantvarning. Men mysigt är det.

Ska även äta kräftor idag, mums!!

Nu ska jag fortsätta bygga, vi hörs sen.


Fredag 7/9

Godmorgon, ser att ni har blivit fler som läser bloggen, trevligt och välkomna. :)
Lämna gärna en kommentar om ni har blogg själva så att jag får titta in hos er också.

Igår så va det en väldigt trött skrutt som blev hämtad från förskolan. Hon har bara läsvila nu men är egentligen van vid att sova 45 minuter på förskolan så det är en rejäl omställning för henne. Så massa gnäll och klagande på vägen hem. Sedan la sig i soffan och däckade i en timme ungefär.
Lagade mat och väckte sedan Linnea som motvilligt kom upp ur soffan. Efter de gick hon och hennes pappa ut och lekte ett tag för att sedan komma in för att hon va för trött. Myste lite och sedan va det sängen för henne. Inatt har hon sovit gott må jag säga.

Är nu påväg till jobbet och efter denna dagen är det bara en endaste ynka vecka kvar tills jag går på föräldraledighet. Så skönt det ska bli, försöka vila upp mig inför vad som komma skall. Jag längtar!!!


Till lillebror!

Inköpt för några dagar sen. :) en skallra tills han blir lite äldre och ett par tossor eller vad man kallar de. :p

Kom nuuuuuu. Tålamodet hos alla i denna familjen börjar ta slut nu för att vi längtar så mycket efter dig!!! <3
Din kära storasyster vill inte vänta längre.


BM besöket.

Allt gick bra, sf-måttet låg på 34,5 och vi ligger precis på mittenkurvan. :) hjärtat lätt bra och blodtrycket va lågt och fint sa hon. :) nu ska jag inte tillbaka förens om exakt två veckor. Då är jag i vecka 40 och har tre dagar kvar till BF om vi kommer hela vägen dit vill säga. Åh vad jag längtar nu!!!

Står och väntar på bussen som tar mig till skanstull och sedan ska jag bege mig mot arbetet. En vecka och två dagar kvar på jobbet. Behövde verkligen den där vilodagen hemma igår. Hade varit helt slut idag annars. Inatt har jag sovit okej men inte bra. Bättre än tidigare nätter men hade kunnat vara bättre. Låg vaken mellan tolv och halv två men somnade redan vid halv nio igår så det gjorde inte så jätte mycket.

Nej nu blir det lite kallt om händerna för att den här sablans hösten är här, det ända positiva med det är att även lillebror kommer med den. :) <3


BM!

Strax framme hos barnmorskan för koller av lillebror. Skriver efter hur det gått. Kommer gå utmärkt. :)

Godmorgon förresten.


Babyskydd!

Super glad över detta babyskydd! :) där kommer lillebror ligga bra. Linnea är nöjd men vill att han ska komma nu. :)


Lek/bus & ett stycke klätterapa!

Skrutt är verkligen sin fars dotter, precis lika vild som den herrn va när han va liten. Okej inte riktigt kanske men en del av de vilda har hon i sin kropp. :)

Pussunge!


Eftermiddag 5/9

Sitter på bussen påväg mot förskolan nu, varit och lämnat böckerna på bibblan och nu ska skrutt hämtas. :)
Har fått allt gjort idag som va tänkt så det är skönt. Har även bara tagit de lungt, glott på tv, ätit lunch även ätit glass till efterrätt. :D mums! Det får man göra när man är hemma och är trött.
Ursäkter till allt, inte för att jag behöver det men iaf.

Vilket härligt väder vi har ute trots att det blåser en del. Skönt med sol, blir lite lek i parken innan vi går hemåt och hittar på vad vi ska äta till middag idag. Ska fasiken börja med matlista, så mycket enklare, slippa tänka ut varje dag vad man ska äta.

Har haft lite små förvärkar idag under dagen men inte alls som inatt, så det är nog en liten lurifax som ligger därinne.
Mamma vill att du kommer ut och är med oss istället för att ligga därinne och dra dig. <3


Eftermiddag 5/9

Sitter på bussen påväg mot förskolan nu, varit och lämnat böckerna på bibblan och nu ska skrutt hämtas. :)
Har fått allt gjort idag som va tänkt så det är skönt. Har även bara tagit de lungt, glott på tv, ätit lunch även ätit glass till efterrätt. :D mums! Det får man göra när man är hemma och är trött.
Ursäkter till allt, inte för att jag behöver det men iaf.

Vilket härligt väder vi har ute trots att det blåser en del. Skönt med sol, blir lite lek i parken innan vi går hemåt och hittar på vad vi ska äta till middag idag. Ska fasiken börja med matlista, så mycket enklare, slippa tänka ut varje dag vad man ska äta.

Har haft lite små förvärkar idag under dagen men inte alls som inatt, så det är nog en liten lurifax som ligger därinne.
Mamma vill att du kommer ut och är med oss istället för att ligga därinne och dra dig. <3


Godmorgon 5/9

Idag blir jag och magen hemma då värkarna höll på ordentligt inatt och jag inte har fått sovit. Låg vaken mellan halv två till halv fem ungefär. Inte roligt må jag säga. Linnea fick äta frukost hemma idag och nu har jag precis lämnat henne på förskolan. Kommer dock hämta henne vid tre idag så blir en relativt kort dag för damen. :)

Jag ska ta hand om all tvätt här hemma, försöka åka till Farsta och lämna igen lite lånade böcker, diska och sen bara vila. Min kropp är helt slut verkligen.
Men efter denna veckan är det bara en veckas arbete kvar så vi kämpar vidare. :)

Imorgon bitti ska jag till BM igen då min vikarie jag hade två ggr denna sommaren har mätt sf-måttet fel eller ja för henne va det rätt men min BM mäter väl annorlunda. Så hon ville att vi skulle ses denna veckan också så att hon ser att allt stämmer med måttet osv. :) mig gör det ingenting bara kul att lyssna på hjärtat och göra dessa koller. :)

Nu ska jag sova ett tag till och sedan ta tag i dagen.

Juste ska även hämta en bilbarnstol jag har köpt! Får den ikväll, bild kommer då. :) är jätte nöjd så hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild, annars köper vi den inte såklart. :p

Natti natt!


Ja här va man vaken!

Haft värkar sen en timme tillbaka ungefär, ilande smärta i nedre delen av magen och bak vid svanken. Dem höll i sig ett tag och kom ganska regelbundet men nu har det stannat av. Han ligger och bökar runt nu och sträcker på sig eller något sådant. Så här sitter jag, vaken men ändå trött. What to do?


Tvätt, förvärk, tvätt & förvärk.

Ikväll har vi tvättat och förvärkarna har hängt med under kvällen. En del ganska rejäla men inget som va för jobbigt. Men när dem började komma så flög mitt minne tillbaka till morgonen då värkarna inför förlossningen med Linnea kom. Ajajaj va ont dem gjorde, detta är ingenting tänkte jag då. De kommer bli värre sen, men jag får det finaste ut av de, han och Linnea. Mina solar i mörkret!

Nej nog om det, dags att sova. Nu är allt tvättat och rent iaf, skönt som in i pip!

Godnatt!


MEN HEJ PÅ DIG LILLA SÖT!

Hittad denna bilden på Linnea som är tagen för två somrar sen.
Vad vi hade gjort med hennes hår? De vet jag inte, men roligt ser det ut iaf!
JAG ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA!



Godmorgon 4/9

Ska strax hoppa av tunnelbanan och gå till bussen.

Igår hade jag och Linnea en riktig myseftermiddag med Emma/Charlie Alexsandra/Nils och Nathalie. :) fikade, pratade, lånade böcker på biblioteket gjorde jag och Linnea. Vid sex så rörde jag och Linnea oss hemåt och åt middag för att sedan busa och efter det gå och lägga oss.

Härlig dag, sämre natt. Sovit som en kratta, vridit och vänt mig. Vill bara att detta ska vara över nu. KOM ut lillebror.


Godmorgon 3/9

Idag va en dag då jag hade kunnat somna om på två röda efter att klockan hade ringt. Sovit som en riktig kratta inatt. Vridit och vänt på mig, haft jobbigt att andas och varit kissnödig KONSTANT! Förjävligt rent ut sagt. Ush så jobbig natt det har varit.

Men nu sitter jag på tunnelbanan iaf och är påväg till jobbet. Näst sista veckan innan jag blir "ledig" skönt!

Nej nu ska jag läsa lite i boken (att föda.)

I eftermiddag ska jag träffa tjejerna! :D det ser jag fram emot. Linnea också. :)


Dagen igår!

Vid halv tolv åkte jag och Linnea mot mormor, morfar & Richard. Mormor och morfar hade varit i Tyskland sen i onsdags men skulle inte komma hem förens vid fyra ungefär. Vi åkte dit och umgicks lite med Richard tittade på film osv. Jag och Linnea ville nämligen överraska mormor och morfar och vara där när dem kom hem.

När dem sen kommer så står Linnea ute vid hissen och tittar på dem när dem kommer upp. Hon springer därefter in i lägenheten och gömmer sig, varpå mormor och morfar säger åh vilken överraskning va roligt! :) jag tittar efter Linnea bakom mig men hon hade redan hunnit gömma sig den lilla busungen.
Richard och jag stod och förberedde maten när dem kom innanför dörren. Väldigt skönt att se dem och att få krama om dem igen, även fast det bara gått fem dagar. :)

Efter middagen så fikade vi och satt och tittade på bilder ifrån Tyskland, jätte fina bilder och en del kort ifrån själva "ölfesten" den hade varit inne i ett tält som rymde 9000 personer!!! Hur mycket folk som helst va det på korten. Häftigt!

Vi fick även en liten present jag, Richard och Linnea. Richard fick ett STORT öl glas med en en liters öl i som dem drack där borta. Undra hur den smakar? Jag fick en jätte fin flaska mousserande som enligt mor min ska vara jätte god. Ska bli spännande att smaka på efter att lillen är ute någon gång. :)
Linnea fick ett STORT kinderägg som innehöll sju stycken utav dem, glad va bara förnamnet. Mamma får jag äta en? Snälla! Inte idag gumman men på lördag får du äta en. :) tittade på mig med en lite sorgsen blick som gick över på någon sekund. :)

Sedan åkte vi hem vid kvart över sju ungefär. Tack för allt igår mamma och pappa, skönt att ha er hemma även fast det kanske inte är lika roligt för er. :p
Jag älskar er!


Skrutt & lillebror!

Linnea sitter i mitt knä och pratar med lillebror, klappar på honom och säger till honom att komma ut nu. <3 världens finaste barn kommer jag att ha, två stycken. Vilken lyx. :)


Middagen!

Idag blev det lax som legat i marinad hela dagen. (olja, vitlök, färsk chili, lime, salt & peppar. Tack mamma för receptet. Till det potatis, en sallad och en sås på gräddfil, rödlök, lime, salt & peppar. Denna middagen va verkligen en höjdare. :)

Nu filmdax och mys framför tv:n


Promenad!

Skruttprutt och jag är ute på promenad, sedan ska vi handla maränger och grädde som vi kan ha till efterrätten ikväll. Marängsviss eller nått liknande. :D

Idag har jag bara tagit de lugnt, nästan. Tagit en lång dusch sovit middag, läst men även fixat massa hemma. :) duktig duktig, känner att kroppen börjar tröttna på allt som jag gör nu. Att den aldrig riktigt får stanna upp och bara vila och andas. Men ska ta det mycket lugnare nu fram tills förlossningen.

Nu ska vi leka. Puss och hej.


RSS 2.0