Mysdag.

Efter jobbet åkte jag till söder och träffade min kusin Rebecka och hennes underbara dotter Tindra. Har varit en toppen eftermiddag, lillebror i magen är dock inte lika glad över allt gående idag, sammandragningar som in i hellskotta så nu ska jag hem och lägga mig på soffan och bara glo. Blev lite handlat till lillebror, Linnea, mig och till hemmet. Fatta att jag skaffade mig en bh för 37:- inne på twilfit! :) fantastiskt. Kommer nog inte kunna ha den när jag ammar men vafan det gör jag ju inte hela livet. ;) Tack för idag älskade kusin, och få in min fot också. :p <3


Tisdag 31/7

Godmorgon på er. Igår va jag hos barnmorskan som sagt, det va tyvärr inte min ordinarie då hon har semester men det gick bra ändå. Sf-måttet låg på 31 och jag har gått upp ca 8 kg allt som allt för tillfället. :) han ligger med huvudet nedåt men är fortfarande rörlig så vad som helst kan fortfarande hända. Blodtryck såg bra ut och allt annat också, väldigt skönt att höra. Tänka sig det är inte ens två månader kvar tills lillebror är beräknad nu. :) 54 dagar kvar till BF. Linnea längtar bara mer och mer nu och vi andra också såklart. :) Idag ska jag nog åka in till Åhléns på Södermalm efter jobbet och köpa några fler koppar. Va inne där en snabbis efter barnmorskebesöket igår och köpte stora lattemuggar för 12:- st. Skit bra pris tycker jag men köpte bara fyra st så tänkte åka in idag och kolla om det finns några kvar. Skulle vilja ha fyra till minst. :) Nu är jag påväg till arbetet för ännu en dag med massa jobb. :) får se hur det går den här dagen, igår började jag känna av kroppen runt ett och att den då sa emot lite så vi får se. Går säkert jätte bra. Nu har jag inte så mycket mer att skriva så vi hörs antagligen av senare. Ps. Igår åt jag kräftor för första gången i år, MUMS sa min mage. Efter det slocknade jag på soffan. :) En bild på dagens mamma.


GODKVÄLL.

Hoppas bara in och skriver att allt gick bra hos barnmorskan. Ska sova nu så berättar mer imorgon. Nattinatt på er.


BM!

Påväg till barnmorskan nu för att kolla hur allt står till med lillkillen. :) min kära vän Nathalie ska följa med och nästa gång ska min lilla skrutt följa med. :) hon tycker det ska bli jätte spännande att få höra hjärtat och se vad som händer när mamma är där. :) Juste, Nathalie har sagt till mig att jag måste skriva ut att hon SKA köpa ett babygym till lillebror så att alla vet de. :p hon vill vara säker på att ingen annan köper de därför jag skriver ut det. Så nu vet ni de. Nu ska jag kliva av och möta upp damen så hörs vi av efter jag har varit där.


Godmorgon måndag och arbetsvecka.

Sitter på tunnelbanan nu och är redo för en heldag med arbete. Låg dock och drog mig ett tag i sängen imorse men sedan upp för frukost och sedan fixa sig iordning. Så idag är det jobb till kvart i tre ungefär för att sedan bege sig till Södermalm och min barnmorska för koll. Nu är det inte långt kvar och jag har blivit inbokad med två veckors mellanrum nu för tre besök. :) spännande, lillebror kommer bara närmare och närmare. <3 Som vi längtar. Igår va vi på dop, ett dop som i princip tog hela dagen. Vi åkte hemifrån vid kvart över nio och va hemma igen vid sju ungefär. Dopet va nämligen i Vingåker så bilturen dit tog ungefär tre timmar och sedan hem på de också. Men trevligt va de. :) min kusin Henri som döptes. Så grattis lilla Henri. Nej nu ska jag kliva av tunnelbanan och byta till buss. Vi hörs av senare.


Bloggen får lida

Lite nu, känner mig helt slut i kroppen och har ingen lust för tillfället. Vi hörs när orken har kommit tillbaka, dröjer nog inte så länge. :) dessutom har appen börjat strula igen. Suck!!!!


Sömnlöst.

Legat vaken i en och en halv timme nu. Jobbigt men känner mig inte så trött, även lillebror är vaken känner jag. Linnea ligger dock och sover för fullt och det är faktiskt det viktigaste. Idag ska jag äntligen träffa Charlie, snart är han redan en vecka gammal, helt otroligt. <3 Gud va jag ska lukta på lillkillen, doften av bebis är nog den bästa som finns. :) Nej nu ska jag krama om min lilla skrutt och sedan försöka sova jag också.


Godkväll i stugorna.

Idag har jag och Linnea gjort staden med Nathalie. Halv tolv åkte vi och strax efter sju va vi hemma. Linnea har haft så roligt med Nathalie, dem har sprungit omkring överallt. Både jag och Linnea har blivit bortskämda av Nathalie idag. Linnea fick välja VAD HON VILLE inne på BR och sedan har dem köpt kläder tillsammans också. Nathalie har även skämt bort lillebror i magen. Och till mig skulle hon promt köpa ett par skor. Snälla underbara Nathalie, jag har dock försökt att säga nej. Men när Linnea och Nathalie va igång så gick det inte att stoppa. Linnea avgudar Nathalie och har gjort sen första gången dem träffades. Vi fick även träffa Christian som är Nathalies sambo, snälla han som kom och hämtade oss inne på söder och körde hem oss. Snart ska även vi bli hembjudna till dem, som vi längtat efter att få se hur dem bor. :) Linnea har dessutom varit jätte duktig idag HELA dagen idag. Lyssnat bra, visst har det gått in i ena örat och ut genom det andra några ggr men ändå så lyssnar hon och gör som hon blir tillsagd. :) mitt älskade hjärta, du är bäst. Tack för en underbar dag Nathalie och min lilla skrutt. Två av mina favorittjejer en hel dag. Med lunch och fika och allt mysande omkring. Kan inte begära mer. <3 Lägger upp bilder imorgon på shoppingen från idag och även shoppingen från Norrtälje. Jätte fina barnkläder är inköpta. Nu ska jag mysa med min lilla skrutt innan vi ska gå och lägga oss och sussa sött. Hoppas ni har haft en toppen dag.


On our way home.

Nu sitter vi på dubbeldäckaren påväg hem jag och min älskade Linnea. Idag blir det lek med pappsen som inte träffat Nea på två veckor, imorgon blir det lek med Nathalie och på fredag åker lillsnorpan till sin pappa och jag ska nog träffa lilla Charlie. <3 Nu ska jag underhålla min skrutt med billekar tror jag. :) puss på er. Skönt att höra av från dig Alexsandra förresten. <3


Sömn.

Dags att sova för mig men inte för pyret i magen tydligen. Han ska spela match därinne. Medans hans underbara storasyster ligger här bredvid mig och sover. <3 underbara barn. Imorgon bär det av hemåt. Under dagarna som kommer så ska vi träffa pappa såklart, träffa Nathalie såklart OCH träffa älskade Emma och hennes lilla Charlie. <3 som jag längtar. Linnea kommer dock vara hos sin pappa då så jag ska träffa dem ensam. Bättre de också så att Nea inte smittar Charlie med något, även fast hon är frisk så kan hon bära på någon bacill som inte han ska ha. :) Ska bli så otroligt kul att få se gullungen, har redan sett bilder och han är gudomlig. <3 Nu ska jag försöka sova, känns som han lugnat ned sig lite i magen men man vet aldrig. :p Vi hörs av när jag är i Sthlm igen.


Dåligt med bloggande,

Men det är bara för att jag njuter här ute på landet, jag hör av mig när jag är hemma igen, antagligen på onsdag. Vi har det toppen iaf. :) Grattis till världens bästa Emma som fick en son i lördags kväll. Världens finaste Charlie. När jag kommit hem får jag förhoppningsvis komma förbi och mysa med lillkillen. <3


Nu så.

Blev senare än tänk för oss. Moster hämtade mig redan vid kvart i två, men vi va tvungna att invänta hennes sambo som fick jobba över. Men nu är vi påväg iaf. Åh vad jag längtar efter min skrutt. Hon dock sa att hon skulle springa ifrån mig om jag skulle jaga henne eftersom jag ville ha massa pussar och kramar. <3 Vi hörs senare förhoppningsvis.


Fredag 20/7

Idag är det äntligen dags för landet och träffa världens bästa skrutt efter fem dagar ifrån varandra.
Får ett samtal av världens bästa moster som säger att hon och hennes sambo kommer och hämtar mig när jag slutar och tar med mig ut till landet så slipper jag åka kommunalt. <3 Självklart ska dem också med ut men ändå, dem hade tänkt åka tidigare men väntar in mig då. Tack mosterposter.
 
Styrkan finns hos dig.

Torsdags kväll.

Goddag på er, har inte haft ork eller tid att blogga idag. Igår va jag som sagt hemma hos Emma med Cissi, det bjöds på marängsvish, mums så gott det va. Vi babblade på från sju fram tills halv elva, nästa vecka är det dags igen. :) för imorgon åker jag till LANDET, åh va jag längtar efter min skrutt nu om inte ens 24 timmar är jag med henne igen. <3 Direkt efter jobbet åker jag, så ska alldeles strax börja packa. Nä nu har jag inget mer att skriva, vi hörs av imorgon.


On my way home, again!

Helt jädra slut är jag. Ska lägga mig och vila lite innan jag förhoppningsvis senare idag ska träffa Emma och Cissi. :) Imorgon har Emma BF, nu väntar vi alla med spänning på att lillkillen ska komma ut och visa upp sig. :) <3 Orkar inte skriva mer. Puss på er. Linnea har det toppen förresten, superväder därute hoppas det håller i sig tills jag kommer på fredag. Linnea badar i poolen, hoppar studsmatta, fiskar och leker för fulla muggar med mormor, morfar och sina två gammelfarbröder Mark och Rei. :)


Onsdag 18/7

Tre arbetsdagar kvar sedan landet, längtar som attan. Ska bli väldigt skönt att få vara ledig en vecka till.

 Jag känner i kroppen såhär på morgonen fram till nio ungefär att det här kommer inte jag orka med länge till men sen fram mot lunch så går det bättre. Förhoppningsvis så klarar kroppen av att jobba tills i början av september iaf men vi får väl se.

Annars då? Sovit helt okej, vaknat flera gånger men somnat om direkt. Så det har varit skönt iaf. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället så vi hörs sen.

 

Saknar min Linnea... <3


Trööööööött.

Nu - vila en timme. Sen - städa lite och laga middag, kött och potatis. Godnatt!


Trööööööött.

Nu - vila en timme. Sen - städa lite och laga middag, kött och potatis. Godnatt!


Tisdag 17/7

Godmorgon, härligt väder och en helt okej natts sömn. Känner mig pigg och glad idag, hoppas det får hålla i sig hela dagen. :) Igår träffade jag som sagt Nathalie, Alexsandra & lillhjärtat Nils. <3 vid tre kom Alexsandra och hämtade upp mig utanför jobbet med hund och bebis, vi gick en promenad till gubbängen där vi mötte upp Nathalie som stod och väntade hon blev såklart helt förälskad i Nils direkt. Som alla andra :) vi gick hem till Alexsandra och fikade på en jätte god äppelpaj som Alexsandra hade bakat på förmiddagen, rakt ner i magen åkte den, 2 ggr. :) Tiden rullade på och helt plötsligt va klockan halv sju och vi bestämde oss för att gå och handla middag, blev thaimat. Sedan hem till Alexsandra igen och babblade på och helt plötsligt va klockan kvart över tio istället och det va dags att åka hemma efter en underbar eftermiddag och kväll. Tack mina härliga tjejer, dock saknade vi Emma som skulle varit med, men förstår henne, BF om två dagar, man orkar inte så mycket då tyvärr. <3 men snart så är lillgossen här. Fick dem där fina kläderna av Alexsandra igår som ni såg på bild igår. Tack igen min kära. <3 Nu ska jag hoppa på bussen och jobba hela dagen igen. :) 4 arbetsdagar kvar sen blir det LANDET och pussa sönder min saknade skrutt.


Tack!!!

Världens bästa Alexsandra! <3 berättar om dagen imorgon då jag precis kommit hem från Alexsandra & Nils där jag har varit med Nathalie sen tre idag. Super mysig dag. All kärlek till er, även till dig Emma, du saknades hos oss! <3 Nattinatt.


BTW

Tog ett kort på magen igår när jag låg ner, vad är det för konstigt som sticker upp där vid naveln? Hur ligger du gosse lilla?


Jobb, jobb och jobb!

Då va man påväg mot första dagen på jobbet igen. Spännande?

Inte ett dugg, men det känns inte så jobbigt alls då jag bara jobbar i fem dagar för att sedan ha en veckas semester till.

Dock tog det emot lite att gå upp idag, sovit som en riktig kratta inatt kan jag säga. Fyfarao säger jag. Men inget att göra åt, får gå och lägga mig direkt efter jag har umgåtts med Nathalie, Alexsandra, Nils och Emma idag.

Ska bli kul att ses alla fyra, antagligen blir det hemma hos Alexsandra och läste något om en äppelpaj, MUMS! Har lust att springa förbi där nu och ta en bit även fast den inte ens är bakad ännu.

Blir nog ingen uppdatering under dagen då det bara är jag och en till på firman så har en del att göra sen förra veckan antar jag. Men vi får väl se. Ha en härlig ledig måndag alla ni som har semester och till er som arbetar också såklart. :)

 

Och till min lilla skrutt, vet att mormor läser det här så se till att PUSSA massor på mitt hjärta och säg att jag älskar henne!


Godnatt.

Nu ska jag sova, har legat i sängen ett tag och raderat massa kort på mobilen men nu är dags för sömn. Ska upp kvart över sex imorgon så det är väl dags nu. Förresten, nu är det bara 70 dagar kvar till lillen är beräknad, åh vad vi längtar jag, Linnea och pappan. Även min familj och vänner längtar såklart. Snart är det även dags för min kära vän Emma att föda också, en liten kille om fyra dagar tror ja bestämt att det är beräknat till. Längtar massor efter honom också. <3 Dags för sömn, imorgon är det träff med tjejerna, men mer om det då. Puss och kram. PS. Saknar min kusin Celina. (hint till dig om att du SKA höra av dig när du är hemma så att vi kan ses.) PS2. Saknar min skrutt MASSOR!!!


Dinner!!!

Idag blev det gräddsås med köttbullar & makaroner. Enkelt som attan men gott som tusan. MUMS! Som sällskap idag har jag tv:n Skulle fixat iordning här hemma idag men har inte orkat göra någonting, inte ens tagit mig in i en dusch, herregud vilket slappo. Men jag behövde det här tror jag. Dock saknar jag min skrutt otroligt mycket redan men jag vet att hon har det bra. Har pratat med henne en gång redan och hon trivs som attan, precis som jag visste. <3 nu ska jag äta.


Bebissaker!

Till lillen, från hans gammelfarmor.


Födelsedagskalas för farmor.

Igår va vi hembjudna till min farmor på middag då hon fyllde år.
Väldigt trevligt va det, och god mat. Mums.
Oxfilé ungsstekt potatis och vitlökssmör/örtsmör.
Till efterrätt åt vi "barn" Linnea, jag och Richard vaniljglass, medans dem vuxna åt ost och kex.
Tro mig jag ville äta de, men eftersom man är gravid får man göra lite uppoffringar. :p
 
Här kommer lite bilder från kvällen, den första är på Linnea när vi väntar på pendeltåget, då hon hittar en klädnypa i vagnen och säger att hon kan ha den på läppen, AJ säger jag men hon klagade inte. haha. Dem andra bilderna är från när Linnea fick ge Kajsa (Farmors hund) lite godis och sa vacker tass och fick en tass varje gång.
Det blev väldigt dålig kvalitet på dessa bilder tyvärr, men dem åker upp ändå.
 
Den sista bilden är från imorse på Linnea i ett nattlinne som hon fick i present igår av farmor & Kjell.
Linnea tackar så mycket och är väldigt glad över alla sina fina presenter som hon fick igår.
Även lillkillen i magen fick presenter av farmor igår, lägger upp bild på dessa om ett tag då jag har den bilden på telefonen och missade att ladda upp den samtidigt som alla andra.
 
Nu har min lilla skrutt åkt till landet med sin mormor och morfar. :( Tråkigt för mig, roligt för henne och dem. Deras tre veckors semester börjar nu. Jag går ju tillbaka till jobbet imorgon för fem dagars arbete och sedan är jag ledig en vecka till och åker då ut till dem direkt efter jobbet på fredag. :)
Linnea har med sig många av hennes presenter som hon fick igår men det hon fick va iaf.
En sifferbok, En popupbok (JÄTTEFIN) Badskum, Nattlinne, Alice i underlandet filmen (farmor samlar på filmerna till Linnea så varje gång hon fyller år, det är julafton eller något annat firande så får hon en film till sin samling.) :) Ska lägga upp en bild någon dag på alla Disneyfilmer som vi har även dem vi köpt själva.
Va det något mer? Mitt minne är kasst just nu men förhoppningsvis har jag inte glömt något.
 
Nej nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan städa undan lite här hemma. Lägger upp en bild på Lillens presenter först.
 
Vi hörs säkert av senare då jag har mer tid för att blogga nu när Linnea är på landet.
 

Mysdag i Farsta med Lillaskrutt.


Lite lek i parken.

 

Bilder.

Här kommer bilderna från kvällen med mormor.
 
Den sista bilden är efter den händelserika kvällen. Helt slut. Älskade skrutt!

God eftermiddag på er.

Har varken haft tid eller ork till att blogga och nu är jag påväg till min farmor på födelsedagsmiddag. Så vi får se om jag skriver något senare idag annars hörs vi imorgon. Trevlig lördag på er.


Godnatt!

Fastnade framför en film, därför uteblev uppdateringen med bilder. Imorgon på dagen fixar jag det om jag hinner, nu ska jag försöka sova. Imorgon är det middag hos farmor som gäller. :) Nattinatt hoppas ni får en härlig sömn.


Linnea och hennes vattenpistol

Som inköptes i Farsta tidigare idag, efter att jag har nattat Linnea ska jag lägga upp lite bilder från igår när vi va med mormor på kvällen. Nu ska vi dricka upp våran choklad och sedan lägga oss och läsa i sängen.


Ner till Farsta för lite shopping.

Skrutt va tvungen att ha med sig sin bebis och så fick det bli. :)


Fredagen den trettonde.

Och min sista semesterdag för denna veckan, arbetar nästa vecka för att sedan ha semester i en vecka till. :) skrutten min åker ju med sin mormor och morfar till landet på söndag och sedan kommer jag ut på fredagen, ush va jag kommer sakna henne. <3 men hon får det bättre och roligare där än att vara på förskolan bara för att jag måste arbeta nästa vecka. :s Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, frukosten har vi redan intagit, idag blev det mannagrynsgröt, mums! Skulle vara skönt om det blev lite varmare så att jag och Linnea kunde gå till stranden men det ser tyvärr inte så lovande ut, men ut ska vi om ett tag iaf. Vi har nu börjat prata om namn på den lilla i magen och satt och spånade lite vid matbordet igår med mormor, morbror och Nea. Varpå Linnea säger Nemo!! Nemo tänkte jag, nää fast ändå lite ballt, sen fastnade det i mitt huvud. Linnea och Nemo. Jag gillar det, mormor också och skrutt. Dock inte Linneas och lillkillens pappa. Haha så vi fick tänka om, har en till i huvudet men det skriver jag inte ut här om det nu blir det vi väljer. Åh vad jag längtar efter att få se vem den lilla personen i min mage är, hur han ser ut, hur han låter osv. Gud va vi längtar allihopa i min familj nu. <3 Linnea vill att han kommer ut. NU !! Juste har glömt skriva hur Linnea reagerade när jag berättade att hon skulle få en lillebror. Jag kommer hem från ultraljudet och säger till Linnea, vet du vart jag har varit? - nej säger Linnea. - mamma har varit och tittar på bebisen i magen, jag vet vad det är för något nu. Om det är en pojke eller flicka. Linnea - nej det vet jag inte mamma. - nej men jag vet, vill du veta? - JA! - du kommer att få en lillebror. Linnea - är det pojke eller flicka? Jag - pojke. :) Linnea - aha, jag ville ju ha en flicka. Jag - men det blir väl kul med en pojke också? Linnea - Ja mamma, det blir bra. :) haha söta unge. Som att jag skulle kunna säga, jaha du ville ha en flicka? Då byter vi till det då eller så tar vi en av varje. :) älskade skrutt va jag är glad att jag har dig, inte en enda dag blir tråkig med dig i min närhet. Jag älskar dig!!!!


Matningsdags!

Nu är jag och Linnea påväg ner till sjön för att mata änderna. Vi har med oss lite bröd och lite kex både till oss och till änderna. Och sedan lite saft till oss såklart. Lite senare om solen spricker fram ännu mer och molnen skingrar sig så går vi nog ner till stranden ett tag. Nu ska vi fortsätta att sjunga och skutta medans vi är påväg neråt.


Sömnlös.

Har idag för första natten under denna senare del av graviditeten behövt gå upp och kissa, hoppas inte detta är början på en vana. Har varit så skönt att kunna gå förbi denna fasen då jag vet att alla mina vänner hade den och dem flesta gravida över lag har det såhär. Jag klarade mig med Linnea, får väl se om det bara är en one time thing. Ska försöka sova vidare men mina ögon blinkar klarvaken känns det som. Har en lite "snarkande" prinsessa bredvid mig här i sängen så får gosa in mig hos henne. Natti natt!


Det blir eeeeeeen?

POJKE!!!!!!! Lyckan är total. Allt såg toppen ut och han mådde jätte bra. <3 nu ska jag hem och berätta det för min tjej. :)


Snart, snart, SNART!

Nu är jag påväg in för att få reda på om det är en pojke eller flicka som ligger i min lilla mage. Möter först upp Nathalie och efter det möter vi upp min mamma och åker till östermalmstorg. Åh vad jag längtar efter att få se lill*n i magen igen, se att allt är bra och även få se könet såklart. :) Hoppar in här snabbt sen när jag fått reda på vad det är och skriver ett snabbt inlägg bara så hörs vi av senare sen. Tack och hej. :)


Här görs de egna tvålar.

En härlig blå färg blir det denna gången, lägger upp det färdiga resultatet sen. :)


Här kommer bildregnet som jag lovat. :)

Första bilden är strax efter att vi klivit av färjan och är påväg mot skansen, vi är alla väldigt redo för att ta oss an alla djuren tillsammans.
Efter att vi hade åkt upp för den lååååånga rulltrappan som är på skansen blev det lite fotograferin med lilltott och hans katt. :)
Sedan fick vi syn på en väldigt vacker påfågel, precis innan denna bilden tog så gick vi dock förbi en annan påfågel som va grå. Den skrek som jag vet inte vad och Nathalie höll på att ramla baklänges av skratt. Och varje gång hon sedan började skratta skrattade både jag och Emilie också så att vi nästan kissade på oss.
Men som sagt en vacker påfågel, ända djuret jag har kort på faktiskt.
Efter det kom vi in till lill-skansen, flera kort är tagna där så lägger bara upp dem så får ni titta och njuta. :)
Efter det så gick vi hela rundan runt skansen, tittade på alla nordiska djuren. För första gången någonsin på skansen så fick vi se ALLA djuren, vargarna, björnarna, räven, uttern, järven till och med lodjuren. Väldigt nöjda va vi allihopa. Speciellt jag, lodjuret har jag inte sett på jag vet inte hur länge.
Efter den turen blev det lunch som Nathalies snälla sambo bjöd på ( vi tackar och bockar) våfflor till barnen och Nathalie, jag blev i tvingad en kycklingsallad av henne pga att jag är gravid och behöver bättre mat, skistövel, jag ville också ha våfflor. ;)
Dem äldsta tjejerna fick sitta kvar med maten medans Nathalie och Emilie sprang iväg och hämtade drickan och den sista maten, jag va tvungen och springa med Linnea på toaletten. När jag kommer tillbaka ser jag att ena flickan (5år) gammal gråter, varpå jag frågar vad som hänt, då har dem ÄCKLIGA fiskmåsarna varit nere på hennes tallrik och försökt tagit hennes våffla så hon va såklart livrädd. Hennes storasyster (8år) va lite rädd hon också men inte så farligt, varpå jag, (supermorsan) :P blir galen, så fort fågelarna kom nära strax efter springer jag efter dem klappar händerna högt och stampar med fötterna, hoppade till och med över våran bänk för att dem kom så nära bakom om oss. Såg helt galen ut enligt Nathalie då jag nästan höggravid flyger över bänken och sparkar och har mig. haha, skulle nästan velat se de själv. :P
Efter att vi flyttat på oss fick vi en lugn lunch och sedan åkte Emilie och Nathalie skansentåget runt med barnen och jag satt och vilade mig med vagnen och massa sammandragningar efter fem timmars gående.
 
 
När dem va tillbaka gick vi ner till tivolit och ungarna åkte stora slänggungorna, jag blev så otroligt impad av Linnea som snabbt gick upp och fick hjälp att sätta fast sig för att sedan slängas runt i gungorna, det kittlas lite va det ända hon skrek till mig och sedan ett STORT leende. ÄLSKADE UNGE, vad skulle jag göra utan dig?
Efter denna karusell gick vi till akvariet och tittade på alla djuren därinne, bilderna får tala för sig själva.
Mammas modiga tjej som klappar ormen. :) Spindeln va det ingen i vårat lilla gäng som ville ge sig på att klappa. Kalla kårar gick längst både min och Nathalies rygg.
 
Igår va en av dem härligaste dagarna jag har varit med om, inget gnäll från NÅGON av barnen eller dem vuxna eller jo lite från min kanske med sammandragningar och ont i benen. Men annars ingenting. Helt underbar dag, alla va glada och vädret va på topp. Jag kunde inte ha önskat något mer av denna dagen.
Tack så mycket ni som förgyllade den för mig och Linnea.
 
 
 
För att tala om något annat här har vi en bild på vagnen som jag har beställt till lillparveln i magen. Imorgon får jag även reda på könet på den som ligger i magen, vi tror ju att det är en kille men det är inte 100% Så imorgon är det dags att få det svart på vitt hoppas jag!
 
Fyra bilder till bjuder jag på idag.
En bild från imorse på mig och Linnea när vi sitter och myser i soffan. <3
Här är en bild som jag klippte ihop med olika bilder på mig, Linnea och Mormor. <3
Här är jag med MAGEN! <3
Och här är jag när jag skulle skära lök till köttfärssåsen. Orkade inte gråta idag så då fick det bli såhär, jag tycker jag såg ball ut, har dock fått höra annat av vissa. Shhh på er. :P Förresten så va mästerfotografen till den här bilden min alldeles egna lilla skrutt.
 
Med det säger jag godnatt. Vi hörs imorgon.
 

Tisdag.

Halloj på er, igår blev det inget bloggande alls då vi va på Skansen HELA dagen. Åkte hemifrån redan kvart över nio och va inte hemma förens vid halv sju.

Jag och Linnea åkte dit med Nathalie, Emilie och hennes systerdöttrar Amanda och Olivia. Fullt ös hela dagen. Tittande på massa djur såklart och även åkande av slänggungorna, första gången för Linnea och jag va så stolt, eller rättare sagt är. Trodde inte att hon riktigt skulle våga men hon satt där lugnt och fint och när den hade kört igång ropade hon till mig - Mamma det killas i magen!!!! :) underbara skrutt.

Vi va även inne på akvariet där och tittade på alla roliga och otäcka djur. Bästa dagen på Skansen på väldigt länge. Vi sprang omkring i över sex timmar därinne. Helt otroligt att vi orkade men det gjorde vi. Visst jag fick sätta mig ner ibland, en gång mitt i en uppförsbacke pga sammandragningar men annars gick det fint.

 

Ont i fötterna idag absolut men annars så. :) Efter Skansen åkte jag och Linnea och mötte mormor och beställde vagn. Blev en Emmaljunga i navyblått. Bilder från Skansen får jag lägga upp senare via datan, ska även lägga upp en bild på vagnen så ni får se. Åh så jag längtar tills imorgon då är det dags för könsultraljud av lill*n i magen. Äntligen ska jag få det svart på vitt vad det är för något som ligger därinne och har boxningsmatch. Nej nu ska jag mysa lite till med min lilla skrutt, efter det ska vi lägga oss och vila en stund. <3


Superhjälten!

Spindelmannen är på besök hemma hos mig. Spännande känner jag. :)


Godmorgon söndagen 8/7

Idag vaknade man tidigt och har ännu inte lyckats somna om, men det gör ingenting då jag har SEMESTER denna vecka. Underbart, ännu underbarare är att min lilla skrutt kommer hem idag från sin pappa. :) Blev lite senare än tänkt igår kväll men desto trevligare.

Mötte som sagt Nathalie i Farsta och blev då medbjuden till Sam & Co. Där Emilie och Sofia satt och åt, jag och Nathalie skulle bara ta en varsin dricka så hon gick fram och beställde två stycken alkoholfria drinkar som smakade väldigt bra. Tack så mycket min kära. :) Medans vi satt och drack dem där och Sofia och Emilie drack vatten/cola så blev vi bara flamsigare och flamsigare, nästan som att det va alkohol i alla våras drycker men så va ej fallet. Väldigt roligt hade vi dock och skrattade gjorde jag som jag inte har gjort på jag vet inte hur länge.

När vi va klara där så tog vi oss ner till Farsta badet och satt där och mös och fortsatte med allt jönsande. Åt en glass och fotade massor med våra iphones. Satan i gatan vilka roliga bilder vissa blev. Fick dock strikta order om att EJ lägga upp vissa av bilderna någonstans på internet. MOHAHAHAHA you never know. Nej då men lägger upp några som är okej från tjejernas sida om appen vill arbeta med mig vill säga annars går jag in på datorn när jag klivit upp från sängen och gör de. :)Är så glad att jag fått tillbaka dessa tjejer i mitt liv, behöver verkligen de nu när det är massa skit omkring och jobbiga beslut osv

.


Härligt härligt.

Super mysig dag med Nattis Becka och Tindra. Åt lunch ute på ängen i högdalen och kramades massor med lillsnorpan. Ska ses igen nu i veckan. Står nu och väntar på att träffa Nathalie ett litet tag innan jag ska röra mig hemåt för vila. <3


Godmorgon och välkommen tillbaka bloggappen.

Då kör vi igång med bloggandet igen. Super att det äntligen är fixat men vilken tid det har tagit. Ingen idé att klaga nu när det väl funkar. Härligt härligt. Skrev ingenting igår, hade ej tid på dagen och ingen ork på kvällen tyvärr.

Men vi börjar med torsdags eftermiddagen då jag mötte upp Alexsandra och lilla Nils i gubbängen för att åka och hämta min lilla skrutt på förskolan. Linnea blev självklart glad när jag hade med mig dem så vi började ganska snabbt bege oss hemåt för att baka en rabarber/jordgubbspaj som smakade gudomligt med massor utav vaniljsås. :) efter det satt vi och mös med lilla Nils och Linnea ville så gärna hålla i honom och va sååå duktig. Längtar otroligt mycket tills våran egna lilla bebis kommer <3

Efter att dem hade gått så bestämde vi oss för att gå och lägga oss då jag hade sovit väldigt dåligt natten innan och Linnea va väldigt trött också.Vi somnade snabbt och vaknade pigga och krya till fredagen. Jobbade på hela dagen på eftermiddagen komer pappan i familjen och hämtade Linnea för en helg hos honom i Nacka.

Efter denna helgen så har jag och Linnea en veckas semester tillsammans sedan åker hon ut till landet på söndagen till fredagen då jag jobbar den veckan. Men på fredagseftermiddagen direkt efter jobbet så åker även jag ut till landet för en till veckas semester. Efter det så ska jag försöka jobba så mycket som möjligt så nära inpå födelsen av lillen i magen som möjligt.

Idag ska jag träffa två av mina kusiner, Nathalie & Rebecka och självklart Rebeckas dotter Tindra. Sedan får vi se vad som händer.

Försökte lägga upp bilder flera gången med det gick ej från appen så ni får hålla er lite till. Kommer nog ett bild regn ikväll från i torsdags med Alexsandra och Nils och även från denna dagen då. Nu när appen äntligen är tillbaka så blir det mycket bättre uppdatering så stay tuned. :)

Puss och kram på er.

 


Torsdag och imorgon blir det semester.

Helt underbart känns det, dock har jag bara en veckas semester, sedan arbetar jag en vecka för att sedan ta en vecka till semester V30. Den första veckan ska jag och Linnea bla. till Skansen med Nathalie, Emilie och hennes systerdöttrar. Vi ska även ut på vagnjakt igen, jag ska på könsultraljud, sen ska vi bara mysa hon och jag. Gå till stranden och vädret tillåter, pyssla om vädret inte gör det och njuta av varandra. Det är inte långt kvar tills det inte bara är hon och jag längre utan då är det även en liten som kommer att vara med. Tror det kommer gå superbra men nog vill jag passa på att vara ensam en del med min dotter också. :)
Vecka 29 när jag jobbar så åker Linnea på söndagen ut med mormor och morfar till landet, sen på fredagen där så åker även jag ut och blir upphämtad i Norrtälje och ska stanna där i några dagar på min egna semester.
Längtar ut som satan.
 
Två bilder kommer det idag, enbart på MIG, lite konstigt känns det att inte ha någon att lägga upp på min lilla skrutt men vadå lite ego får man väl va? :P
 
Den första bilden är från igår kväll på när jag låg i sängen och skulle läsa min bok och äta Ben & Jerrys glass, skönt att magen har börjat fungera som ett bord igen, det användes även till det när Linnea låg därinne. :)
Den andra bilden är från imorse i spegeln strax innan jag skulle bege mig mot förskolan med Linnea. Idag åkte vi bussen den korta vägen ner till förskolan, den kom precis när vi gick bredvid hållplatsen så då va vi lite lata och tog den, min ben tackade mig ödmjukast. :)
 
Nu ska jag göra det sista innan jag ska träffa Alexsandra för lite mys, hon följer med och hämtar Linnea på förskolan och sedan går vi nog hem till mig och Nea och tar en fika. <3

Sent inlägg idag.

Har inte haft tid till att sitta och skriva eller lägga upp bilder här med nu kommer en liten uppdatering.
Igår så va vi på vagnjakt jag, Linnea & mormor. Gick väl sådär men har iaf bestämt mig för antingen en Emmaljunga eller en Teutonia. Spännande att se vilken det blir.
Va helt säker tidigare på att jag skulle ha en Bugaboo, men känner att det är nog inte rätt vagn för mig iaf, tycker dock att den är väldigt fin.
 
Tog iaf några bilder igår som jag tänkte dela med mig av.
 
På den första bilden är vi hos mormor på jobbet där vi hämtade upp henne. Linnea ville såklart kopiera sin hand och fick självklart göra det. Kommer ihåg när jag va liten och va på mammas jobb och kopierade handen och sedan ritade på den, höll på med hennes stämplar osv. Tänk va roligt man kunde ha på ett kontor som liten. :)
Efter detta så gick vi mot odenplan där vi skulle inte på den första av två vagnbutiker som vi skulle besöka. Väldigt trångt och liten yta tyckte jag med fina vagnar hade dem några stycken. Efter det så begav vi oss mot Tacobar för att äta middag och för att sedan gå vidare, där fick jag två fina bilder på min lilla jönslisa. Fula grimaser det kan hon göra och hon är väldigt snabb på att visa dem också. Lilla skruttan.
Mormor & Linnea på Tacobar.
Efter det blev det en liten nostalgitripp i en gammal tunnelbana, vet inte hur länge sen det va jag åkte en sådan. Kommer ihåg när man va i tonåren och va så cool så man satt imellan två av fyrasätena ovanpå och satt och rökte. Fy bubblan för ungdomar. Skulle jag se någon göra det nu skulle jag vilja ge dem en knuff så dem ramlade. Konstigt att ingen gjorde det på mig eller mina kompisar som gjorde så. BLÄ.
 
Mer bilder än så blev det inte igår.
 
Annars då? Jodå det rullar på. Har det lite tufft privat just nu, men annars så!
Jag växer och gror, på fredag får jag semester i en vecka, på onsdagen då ska jag på könsultraljud.
Spännande, pojke eller flicka? Eller monster som Linnea säger, eller en tant kan det också va. Hon har sina små funderingar den där unga damen. <3
 
Dags att göra det sista innan jag ska bege mig hemåt för lek med Linnea och hennes pappa. Eller så hoppar jag in i en dusch och sedan lägger mig och vilar, kan vara skönt det också. :)
 
 

Tisdag och äntligen kommer bilder från landet.

Blir ett rejält bildregn och lite text bara hinner inte så mycket mer idag på jobbet.
Så titta på bilderna och njut mina vänner.
 
Först kommer lite bilder från i söndags när vi hade varit ute och åkt båt. Linnea ville bada och så blev det, hon doppade sig inte men i gick hon och lite fisk fångade vi.
Här kommer lite bilder från när vi har åkt båt, jag Linnea och morfar. Mormor är förkyld och valde därför att stanna hemma på landet och vara lite för sig själv. Vi va ute både på lördagen och söndagen. På lördagen va vi ute ungefär 45 minuter, men på söndagen blev det en två timmars tur inne i Elmsta kanalen. Supermysigt, morfar körde hela vägen dit och jag hela vägen hem. Köra båt, det kan jag ;)
 
På lördagskvällen bestämde vi oss för att gå ner och fiska på bryggan, fisken nappade men vi drog aldrig upp någon, dem åt upp tre av mormors maskar. Trist att vi inte fick en skymt av dem bara, fasiken. Men nästa gång, jag blir så jädra otålig och irriterad när jag inte får något napp alls. Men lik förbannat ska jag fiska nästa gång jag är där ute. Det vet jag.
Massa bilder från studsmattan, från när vi satte ihop den, till när mormor och morfar hoppade med Linnea.
Att hon älskar sin studsmatta är det ingen frågan om, hon hoppade mest hela tiden när vi va uppe vid landet och vi satt glatt och tittade på eller hoppade med henne. Tyvärr va nätet som ska sitta runt helt slutsålt när morfar skulle köpa det men dem får det V 33. så förtillfället får man hoppa med henne eller vara precis bredvid så att det inte händer någon olycka med min älskade lilla skrutt.
Det här är en bild från fredagen när det va dags för oss att gå och lägga oss. Linnea ville inte sova med mig så hon gick in och la sig själv i mormor och morfars säng. Efter lite övertalning så la hon sig inne hos mig iaf, vi läste en bok och somnade sedan sött tillsammans.
Detta är en bild från när vi va påväg ner till sjön då Linnea får sitta i framsätet, endast upp och ner från sjön får hon göra det. 500M eller vad det är.
Detta är på lördagen när vi åt pannkakor till lunch, min prinsessa är ett riktigt matvrak när det kommer till pannkakor. <3
Två bilder från när vi va på blomsterhuset och skulle köpa jord på lördagsförmiddagen när vädret va som tråkigast, solen tittade dock fram efter att jag, mormor och Linnea hade vilat efter lunchen.
På första bilden har Linnea en hatt som dem hade gjort på förskolan, stjärngosse hatt typ fast i sommarversion.
Detta är från igår påväg till förskolan, Linnea har blivit en riktigt klippa på att åka på sin sparkcykel, mammas stora tjej.
Dessa två bilder under är från igår eftermiddag då vi va påväg hem, Linnea frös så hon ville ha min skinnjacka, satt som en smäck, den andra bilden är efter middagen då jag och Linnea unnade oss varsin glass. MUMS!
Den sista bilden som avslutar allt detta är från imorse på lilla mamsen. V28+2 idag och vi längtar mer och mer efter det lilla livet som växer inom mig. Idag blir det vagn letande/hittande. Ska även boka tid för könsultraljud.
Pratade nämligen med min farmor i telefonen imorse och hon frågade mig då,
- det är väl en kille du väntar?
-Ja, jag tror det iaf, dem sa inte till 100%
-Men ska du inte kolla upp det då?
-Jo ska nog göra det nästa månad men det kostar *** så därför har jag inte gjort det ännu.
-Det vill jag betala.
-Nej farmor jag ska betala det själv.
-Nej låt mig göra det, jag VILL.
-Åh, tack så jätte mycket, du får gärna följa med om du vill?
-Nej du, haha, det får du göra själv.
Världens bästa farmor. Tack så jätte mycket. <3
 
Nej nu ska jag fortsätta här så hörs vi snart igen.
Puss och kram på er!

RSS 2.0