Joel har tagit studenten -

Så jävla grym!


Studenten -

Kommer ihåg den som igår trots att det va 7 år sedan jag sprang ut. Shit va tiden springer iväg.

Men idag är det inte min dag utan det är min kusins dag, Joel! Idag är dagen han slutar skolan för gott, om han inte vill plugga på universitet såklart. Stolt kusin som kommer stå och skrika sig hes.

STORT GRATTIS TILL DIG JOEL!


En härlig dag -

Igår va jag och Milton som sagt hemma hos min farmor och umgicks. Hon bjöd på lunch (lasange) mums. Jag hade med mig Budapestbakelser och te och kaffe på de. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det va skönt att bara vara jag och farmor (Milton såklart) för en stund.
Skönt att se att du är på bättringsvägen farmor, fortsätt kämpa så ska vi se att det kommer bli ännu bättre.

Älskar dig!

Sedan hem för lite välförtjänt vila.

Milton och Linnea somnade vid 19 igår så då passade jag på att äta lite räkor med lime aioli. :)
Tittade även på en film som gav mig lite nostalgi. Jumanji, någon som kommer ihåg den?

Nu är det dags att äta frukost tycker Milton så bara att starta dagen.


Sömnen -

Va inte min vän inatt. Jag somnade vid midnatt, båda ungarna vaknade vid två och höll låda. Milton ville inte somna om och då kunde såklart inte Linnea de heller. Vid tre somnade Milton iaf om och Linnea kort därefter. Jag låg vaken till fyra och 05:40 vaknar Milton och det är bara att gå upp. Så ca tre och en halvtimme har jag sovit inatt.
Den här dagen blir nog tuff, ska åka och hälsa på min farmor med Milton, så de ser vi fram emot.

Hoppas ni får en bra dag.


Promenad längst vattnet -

Imorse gick jag och barnen på en promenad längst strandpromenaden. Vi gick hemifrån vid halv tio och va ute till ett då vi hade möte hos logoped för Linnea. Hon konstaterad att Linnea hade enbart uttalet som problem och att det kommer att komma av sig själv. Men jag ska dit på föräldrar samtal på måndag och få lite hjälpmedel som vi kan använda oss av hemma. :)
Linnea och Milton passade även på att leka lite i väntrummet.

Nu sover Milton och Linnea och jag ska äta lite frukt och bara vara hon och jag.

Ha en fin tisdag i det härliga sommarvädret.


Morgonpromenad -

Milton vaknade tidigt så slängde i lilla herrn frukost och sedan gick vi ut på en promenad, resten av familjen fick sova en stund till. När vi va ute tittade jag efter liljekonvalj då jag sett att dom börjat komma. Ville ta hem några och ha i köket, doftar så gott!
Hittade en del men större delen av dom hade inte blommat ut helt ännu så tog dom jag hittade.

Nu är det dags för morgon med min stora skrutt.


Morgonmyset -

Det bästa på hela dagen, älskade barn!
Ni gör livet värt att leva, när ni sitter såhär gör ni det väldigt lätt för eran mamma att älska er! <3


Söndag -

Då va helgen snart över och det är dags för dom vanliga rutinerna. Igår va vi och lekte med min guddotter/ Linneas kompis och Emilie. :)
Efter de gick vi hem och Linnea slocknade direkt i soffan, väckte henne lagom till middagen och sen blev det filmdags, med godis, läsk & chips.

Jag har precis fått Milton att somna för att sova sin förmiddagslur & Linnea och pappa har gått ut. Nu ska jag sätta mig och dricka lite Maraboukaffe och glo på tv. :)

Dålig uppdatering, i know. Förhoppningsvis blir det bättre nu. :)

På fredag är det dags för ormingekarneval med ungarna, mina kusiner & deras barn och massa andra människor. :)


Dagens barn! <3


Dagens mamma!


Det är ingen vanlig dag,

För det är Nils 1-års dag, hurra hurra hurra. Grattis till dig tant Fias lilla gull! Tänk att det har gått ett år sedan jag såg dig för första gången, eller ja imorgon. Ett dygn gammal va du när vi träffades, du tog mig med storm direkt. Tiden går för fort men jag är glad över att jag får vara med och se dig växa upp. Hoppas på en fin dag för dig min lilla vän!


Landet i bilder.


Landet!

Vi har det toppen och njuter till fullo, bilder kommer när jag kommit hem på söndag då nätet här ute är uselt!

Ha en fin lördag.

Ps. Välkommen hem farmor. <3


Sleepover

Inatt får vi sällskap här hemma över natten, min guddotter och Linneas bästa kompis Moa ska sova över här. Vi är så glada över det och myser till tusen. Tjejerna har fått köpa godis och valt film, nu är det lite Alfons i soffan innan dom somnar här bredvid mig och Kim.

Det är Moas första övernattning hos någon och första gången Linnea har någon som sover över här. Det har gått över förväntan än så länge och vi hoppas på att natten blir bra den också. <3

Nattinatt


- Valborg

Valborg i bilder, morgonen började med att Milton höll på att åla omkring och lyckades krypa in under gåstolen. Varpå han blev VÄLDIGT arg och fick ta hjälp av mamma för att komma ur. Jag och barnen fortsatte sedan dagen med att hälsa på min gammelfaster Ulla, vi hade med oss fika och blommor (vi fick ta med oss hem båda) haha.
Efter det hem för tillagning av middag med pappa, sedan ner till elden och Miltons första valborgsfirande. Linnea fick köpa en klubba och valde en likadan som förra året.
Vid kvart över nio va vi hemma igen och båda barnen somnade snabbt, även föräldrarna sov innan 23:00 :) underbart att vara småbarns förälder.


- Att bada tillsammans är bättre än att bada själv

Milton va väldigt nöjd över att få bada med storasyster och likaså Linnea över att få bada med lillebror. Dom satt och skrattade för fullt båda två, skvätte och hade sig. Älskade barn!


Landet

Här kommer lite bilder från i helgen och landet. Mys, snart åker vi ut igen!


Lek och stoj!

Idag blev det en mor och dotter dag, Linnea valde Andys lekland. Inte så mycket umgänge för mig kanske då Linnea kutar omkring med alla andra barn här. Relativt lugnt idag, dom flesta är säkerligen ute och njuter av solen. Med all rätt, men idag fick prinsessan välja och då blev det lekland.

Hoppas ni alla njuter av vårvädret.

Farmor, jag tänker på dig och hoppas att du snart kan komma hem!


RSS 2.0