God eftermiddag allihopa.

Står nu och väntar på bussen för att sedan åka och hämta skrutt, vända på klacken och åka till gullmarsplan för att möta mormor. Dags för våran tredje spruta mot TBE, är dock inte säker på om jag får ta den nu när jag är gravid så ska kolla det med dem. Får se hur Linnea tar det den här gången, tidigare gången har det varit lite tårar och rädsla men ack så duktig hon är. <3

Efter det ska vi till Farsta och titta på present och sedan åka hem till Faster Ulla och äta middag allihopa.

Bebis i magen vägrar att ligga still, rörelser nästan hela tiden nu känns det som, vrider och vänder på sig "sparkar och slåss" lilla hjärtat låt mamma vila lite också. Kan bara tänka mig hur du blir när du kommer ut sen om du är såhär nu? Nej då så illa är det inte, uppskattar att h*n visar att han/hon lever.
Gud va vi längtar efter dig i magen, Linnea pratar väldigt mycket om dig.
När hon och jag skulle kramas lite imorse innan vi skulle gå till förskolan så la hon även ena handen på magen och den andra handen runt om mig. Tänk att man kan älska sina barn så otroligt mycket, även lilla pyret i magen. <3

Nej nu kom bussen, vi hörs sen.


Det här sitter jag och mumsar på just nu!


Onsdag 30/5

Godmorgon, sitter som vanligt och äter frukost och glor på tv, skön start på morgonen. Inatt har jag sovit ganska bra, lite trött är jag iaf, men det är jag väl alltid. ;)
Idag ska ju min lilla skrutt till Skansen med förskolan, dem åker vid nio och är tillbaka vid tre så det blir perfekt eftersom jag hämtar henne vid halv fyra. Jag hoppas hon får det bra bara mitt älskade hjärta. <3
Det blir nog jätte bra. Nä dags att äta upp frukosten och sedan mysa med skruttprutt. :)

Trevlig onsdagsmorgon på er allihopa.


Picknick.

Så länge solen är framme så är det skönt, men direkt när den försvinner bakom något litet moln så blir det kyligt. Brrrrr. :s

Nu när vi ätit klart är det lite lek & sedan hem för bad.

Fick även reda på idag att Linnea ska till skansen med förskolan imorgon, dem har bara missat att säga det, :s väldigt underligt, men det blir väl så ibland. Så matsäck ska med, bli pannkakor, en banan och ett päron & sedan en festis.
Linnea ser verkligen fram emot det. :)

Nej nu ska vi bada.


29/5

Godmorgon!
Sitter nu och äter frukost och känner mig faktiskt pigg, väldigt skönt faktiskt. Somnade inte förens kvart över elva igår och vaknade två gånger men ändå så känns det som att jag sovit flera timmar så det är skönt. Hoppas det håller i sig hela dagen också.

Nej nu ska jag äta upp min frukost och sedan väcka Linnea med lite pussar och kramar för idag är det åter igen dags för förskola. :)


Vilken super dag.

En heldag med underbara tjejer och Nils såklart.
Vi startade dagen med en fika, blev väl någon/några timmar där. Sedan lite tittande i Farsta. Men vi kände oss inte nöjda med den tiden så vi beslutade oss även för en middag tillsammans hemma hos mig & Linnea. Kyckligsallad ordnade vi och massa prat och mys. Fick även kramas lite med underbara Emilia, vilken mysig tjej det där är. Även Nils mös jag med och pussade lite på och Linnea satt så nöjd så med Emilia i knät. Lägger upp lite bilder här nedanför från dagen, bara på barnen såklart. Vem vill fota alla oss morsor när man har dem söta att titta på.
Linnea gillade verkligen både Nils & Emilia, första gången hon träffar båda två och hon blev förälskad, in med nappar i munnen, klappa, visa film på telefonen osv.
Har inga tvivel på att hon kommer att bli en toppen storasyster, åh så jag längtar.

Vi har även bestämt att det nu inte dröjer länge innan vi alla ska ses igen, så kul att ha flera vänner nu som har barn. <3

Tack så jätte mycket för idag mina härliga tjejer, ni är helt underbara.

 


Godmorgon lediga måndag.

Idag är vi lediga då Linneas förskola är stängd för planeringsdag. Så idag ska vi träffa tjejerna och deras barn och bara vara.
Även idag blev det lite av en lyxfrukost.
Vi kör på vattenmelon, jordgubbar, bigaroer, youghurt, juice, mackor & smooties gjorda på mjölk, youghurt, hallon, jordgubbar & banan.
Mums, så nu ska vi hugga in.

Hoppas ni får en lika mysig morgon som jag får med min lilla tjej. Eller stora tjej, dags att inse de nu.


Härligt lugna kväll.

Efter vi varit ute en snabbis gick vi hemåt och strax efter det kom mormor & morfar förbi, vi fick jätte fina syrener & mamma fick även hon en syren, choklad och ett kort. Tårar kom såklart från henne och även från mig då, den kvinnan har någon knapp som hon trycker på så fort hon gråter, gråter nämligen jag. Haha, märks att vi är kött och blod.
Nog om det vi hade iaf väldigt mysigt, Linnea gjorde en jätte fin frisyr på mormor, blivande frisör måhända?
Här kommer en bild på håret och lite andra också. <3


Lillmamman Linnea. <3


Morsdag!

Grattis på Morsdag alla mammor. :)

Direkt när min dotter kom in genom dörren sa hon det är morsdag idag mamma. Men du får inte titta i påsen det är bara jag som får det. Sedan springer hon på toaletten och efter det bort till på påsen. Ut tar hon en blomma och tårtbitar i rosa marsipan. Underbara barn och hennes pappa. Man tackar och bockar (niger)

Nu ska jag mysa med lite tårta med min älskade skrutt som jag saknat så otroligt mycket. Nu är jag hel igen! <3


Såhär ser frukosten ut idag.

Släng dig i väggen hotellfrukosten, kom hem till Sundgrens så får du se istället. :p


Good morning Sweden!

Vilken jädra vinst igår för Loreen, riktigt grymt. Jag och Alexsandra bestämde att om Sverige plockar hem allt så ska vi går på Eurovision nästa år och nog fan ska vi göra det. :) super trevlig kväll igår, va hemma vid kvart över ett och kände mig helt slut men vilken härlig kväll det va. Jag satt mest med Nils i famnen och drack lite smultronsoda och åt lite chips. Fick dock otroligt ont i ryggen efter några timmar så då fick mamma Alexsandra ta över. Men jag satt och pillade lite på honom iaf, svårt att låta bli med ett sådant litet charmtroll. <3
Så stort tack för igår familjen Löthman/Johansson.

Idag skulle jag ha gjort iordning en bamsefrukost till mig och min kära vän Emma men stackarn har inte fått sovit inatt ordentligt så hon är helt slut. <3
Så jag gör iordning en bamsefrukost till mig själv och sätter mig på balkongen med en bok och njuter lite innan min älskade lilla skrutt kommer hem idag. :D Ska pussa sönder henne, saknar henne så otroligt mycket när jag är ifrån henne.
Mammas hjärta du kommer alltid att betyda mest i hela världen för mig (bebis också såklart.)

Nej nu ska jag kliva upp och göra iordning min frukost. Bild kommer!


On the road again!

Då va man åter påväg till Alexsandra, blir som sagt lite Eurovision häng med henne, Nils, hennes sambo och några vänner till honom tror jag. Trevlans, Emma ville dock inte följa med, försökte locka henne med en överraskning till bebben hennes men den gick hon inte på. :p hon hade fullt upp hemma med målande av hall och så. Kommer inte ihåg att jag alls va så aktiv när jag va gravid med linnea som Alexsandra och Emma var/är under sina graviditeter. Starkt jobbat tjejer.

Nu ska jag kliva av.
Hej på er. Och trevlig Eurovision kväll.


Detta har införskaffats till bebis än så länge.

Inte så mycket, men jag har ingen brådska. :) men nog längtar jag efter det lilla pyret. <3
Saknar min lilla skrutt också.


Lunch och mys på söder.

Åkte hem till Alexsandra, mös lite med Nils och sedan begav vi oss mot söder för att titta runt lite och shoppa. :) hittade lite smått och gott och efter det begav vi oss mot fiket för att möta upp Carro. Stackarn va väldigt stressad då hon skulle börja jobba vid halv fyra men lite umgängestid fick vi tillsammans. :) även hon mös med lilla Nils och även hon blev helt förälskad i honom. Han är ju så underbar. <3
Tack tjejer för en superhärlig eftermiddag. :)

Här kommer lite bilder från dagen.


Här har vi mig idag.

Påväg till halvan för att mysa lite med Nils innan vi ska åka in mot söder för att möta upp Carro på en fika. Härligt väder ut även idag, njuter för fulla muggar av det.

Idag ser jag som sagt ut såhär, svarta leggings, svarta ballerina, jeanskjol, svart linne och en ljusrosa kavaj. Luftigt och härligt, kommer säkert ångra dem svarta leggingsen senare men äsh vad gör väl de om hundra år?
Nu ska jag kliva av och köpa en dricka och någon liten leksak till Nils innan jag går hem till dem.


Tant Sophia, det är jag de! <3

Denna bild fick jag skickad till mig alldeles nyss, världens finaste Nils. Nu måste jag träffa han snart igen, man saknar ju det lilla knytet. <3


Godmorgon lugna lördag.

Nu har jag vaknat, vilar nog ett tag efter frukost men skönt att sova längre än till sex iaf.
Denna morgon börjar jag med en tallrik full med frukt, en skål med youghurt, ett glas juice & ett glas med fruktsoppa. Ska bli så gott så nu ska jag hugga in. :)
I hörs senare.

Min vän Alexsandra (http://www.alexsandralotman.blogg.se) hade skrivit en kommentar och undrade vart jag hade införskaffat mig den och tro det eller ej den är köpt på Willys och kostade 69:- ett riktigt kap tycker jag.


Godkväll mina vänner.

Har haft en sån härlig dag, tack alla inblandade.

När jag nästan va hemma så ringer mina vänner som suttit och haft picknick på eftermiddagen och kvällen och vill att jag ska komma och hälsa och så, dem bor ju bara ett hus ifrån mig så det va klart jag gjorde de, upp och lämnade det jag hade handlat först och sedan gick jag ner och mötte Cissi & Emma och lilla Emilia också såklart. Hon sov dock igenom allt, men på måndag ska vi ses igen och då ska jag banne mig mysa med den lilla söta tjejen. :) skulle som sagt bara ner snabbt men det slutade med två timmars babbel om allt och ingenting. Ni är underbara tjejer. <3

Så på måndag ska jag, Linnea, Cissi, Emilia, Alexsandra, Nils & kära Emma + hennes lillkille och min i magen ha en eftermiddag tillsammans och bara umgås. Vad vi ska hitta på vet jag inte men något kul blir det iaf, möjligtvis en picknick kanske. :) kommer bli mycket sånt nu när vädret är så underbart.

Tack för idag alla som jag umgåtts med, det har varit den bästa dagen på länge. :) <3

Imorgon kanske jag ska träffa Carro på dagen och möjligtvis träffa Alexsandra på kvällen och titta på ESC eller hur det nu förkortas. Men vi får som sagt se.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och titta på BB och efter det blir det nog sängen.
Saknar skrutt så otroligt mycket bara, vill ha henne här! <3


Strax hemma.

Har varit en riktig toppen dag idag, bästa dagen på länge. Varit med flertalet av mina favoritmänniskor som ger mig lugn och säkerhet. Fått lite färg idag också, det uppskattas verkligen. Är så jäkla blek nu för tiden, bebben är dock inte så förtjust i det ljusa som kommer när jag solade så får vara försiktigare med de. :)

Ska hem och bara ta det lugnt nu, ska bli väldigt skönt faktiskt. Önskar dock att jag hade min skrutt med mig men hon kommer ha otroligt kul i helgen, fullt ös borta i Nacka med pappa och Hampus. Imorgon blir det nog karnevalen hela dagen för dem med karuseller, lotter, hoppborg och massa annat skoj. Bara idag fick hon tre gosedjur och en uppblåsbar baseboll klubba. Ska be dem vinna hem några såna hem till oss också. :)

Köpte förresten en jätte fin picknick korg idag. Här kommer bild på den. Nu ska jag försöka "njuta" av lugnet och det tysta så hörs vi imorgon.


Orminge karneval!!

Idag är vi som sagt i Nacka och spenderar dagen med mina kusiner Celina & Rebecka och deras barn även moster Carina kunde vara med då hon fick ledigt från jobbet. Så från halv tio har vi varit ute och tittat på karneval tåget, ätit lunch, dansat, myst helt enkelt. Nu är vi uppe hos Carina på hennes lilla uteplats, tjejerna sitter i en barnpool och leker och har det skönt, jag ligger på en filt och försöker få lite färg, Carina sitter inomhus och betalar räkningar och dem två spädbarnsmammorna sitter i skuggan med sina små bebisar.

Otroligt skönt ute idag, sommaren har verkligen kommit till oss.

Nej nu ska jag fortsätta ligga här och lata mig så hörs vi kanske sen.


Min lilla skrutt!

Förskolans dag och dem skulle ha något rött på sig då alla olika förskolor där vi bor skulle ha olika färger. Rött va då Linneas förskolas färg och såhär fick klädseln bli, hittade inte hennes röda tröja då tog hon en rosa istället. :)
Lika bra de, du är så vacker min älskade lilla stjärna.


Lunch, kärlek för magen.

Idag blev det panerad torsk med potatis och skagenröra, smakade väldigt gott. Köpt på lunchtippen som det heter, ligger här inne i industriområdet där jag jobbar. Perfekt.

Idag skulle jag egentligen ha träffat en vän, det fick vi flytta till nästa vecka, mormor & morfar skulle komma på besök, fick också flyttas till söndag. För jag och Linnea ska nämligen åka hem till våran favoritmoster i Nacka och sova över där inatt. :D ska bli så mysigt, kommer säkerligen äta middag med favorit Celina och hennes familj för att sedan gå till karnevalen imorgon med dem.
Blev erbjuden sovplats av moster då jag och Linnea annars skulle behöva åka hemifrån vid senast nio imorgonbitti, inte så jätte tidigt, men skönare att kunna ta allt i lugn och ro när man redan är där. :)
Så efter jobbet ska jag hem och packa lite då Linnea ska vara hos sin pappa i helgen, efter det hämta skrutt och bege oss ut mot Nacka.

Nej nu ska jag fortsätta äta. Puss på er.


Torsdag och sista arbetsdagen för denna veckan!

Helt underbart, fast hade helst legat kvar i sängen ett tag till. Idag är det som sagt arbete men när jag går därifrån så har jag helg, Linnea också för den delen. Vi ska nämligen till Nacka på karneval med Celina och hennes två underbara ungar, sedan kanske Rebecka och hennes lilla dotter också ska följa med då hennes lillasyster går i tåget.
Längtar som satan tills imorgon, ska bli så skönt att bara få vara med min kära dotter, mina kusiner och deras barn. :)

Nej nu ska ja dricka upp mitt te och sedan väcka skrutt och fixa iordning oss för ännu en dag i solen, för hennes del iaf. :)


Greys Anatomy!

Är helt fast, sitter och skrattar, gråter, ler, blir arg, skäms ja alla känslor som finns när jag tittar på det här programmet känner jag. Världens bästa serie helt enkelt, efter vänner såklart.

Men fyfan va roliga dem är, kommentarer som jämför du din situation med att jag har förnedrat Jesus osv. Sitter och skrattar så att tårarna rinner. Måste ladda ner alla säsonger sen när jag är höggravid och mammaledig så jag kan sitta och glo lite på nätterna. :)

Världens bästa bror har jag, jag älskar honom, uppskattar och vill honom allt väl. Det vill jag att han ska veta.


Åh kära lilla barn, jag skulle kunna äta upp dig.

Har varit och pussat och mys lite med världens finaste Nils. Han är så otroligt mysig, och snäll väldigt snäll är han.
Längtar ännu mer till september för varje gång jag träffar den där lilla gossen. Och tänk sen när Emmas lilla kille kommer och sedan min, då har vi tre små pojkar i kompiskretsen och sedan Celinas lilla Emil som också ska komma in i gänget. Världen sötaste pojkliga. Det skulle va nått.

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem för bus, lek och massa pussar och kramar. Älskade skrutt, jag saknar dig alltid.

Här kommer lite bilder på hjärtegrynet Nils:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_203780951.jpg" class="image">


Blev ingen klänning utan

Det blev dem bästa byxorna i världen, otroligt sköna både som gravid och ogravid. :p varmt är det också, eller skönt rättare sagt. Väntar på bussen nu. Inlägget under tog lite väl lång tid på sig att komma upp såg jag, men nu är det uppe iaf. :)


Onsdag 23/5

Snart juni, helt sjukt va snabbt det går nu,
Känns verkligen som sommar nu 11,8 grader och klockan är bara halv sju. Förjäkligt att jag jobbar hela sommaren, men lite ledig ska jag nog ta iaf. Det är ju eget val då jag vill försöka jobba mig igenom hela graviditeten och kanske gå två veckor innan bara eller nått. Vi får se hur det blir.

Igår va vi som sagt på Sandemar, jätte fint va det och supermysigt med alla som kom, blev ju överraskad av min kära kusin Celina och hennes lilla familj, förutom Stefan då och även moster Carina va me. Lyckan va total för både Linnea och mig. :) så Julia och Linnea kutade omkring i fullfart oftast iväg med linneas morfar medans vi andra satt i lugn och ro och åt lite gott och pratade med varandra.
Det går även kossor omkring därinne fritt och jag brukar inte vara den som är den, men jag tyckte det va väldigt obehagligt när dem kom nära. Dem va ca 20 st och kom i en trupp imot oss kändes det som. Jag och Celina pratade om eventuell flyktväg som hade fått blivit ett träd på något sätt med barnvagn och alla andra som va där. :) haha, nu gick det dock jätte bra och ungarna tyckte det va väldigt spännande. Men jag kommer nog aldrig kalla mig själv tuff igen då jag verkar vara en riktig fegis. Hahaha

Efter vi kom hem vid åtta så nattade jag Nea direkt och strax efter det kom Emma upp på en fika, vi bor ett hus ifrån varandra men ses ändå så sällan, sjukt men bättre ska vi bli. Hon smsade när jag va därborta och frågade om vi skulle ta en kvällsfika när Linnea hade somnat, lät som en toppen idé och det va det. Vid nio va hon här och vi satt och babblade med varandra fram till 20 i tolv igårkväll. Klockan glömdes helt bort och vi pratade om allt mellan himmel och jord.
Tack vännen för igår, tror inte att du läser min blogg men någon gång kanske du gör det. Nu jäklar ska vi ta tag i våran vänskap och se till att vi ses och hörs oftare. <3

Nej nu ska jag äta klart frukosten och sedan fixa mig och klä på mig LITE kläder, åh så skönt att slippa slänga på sig jackor, termobyxor osv. Klänning blir det för både mig och skrutt idag.

Ha en underbar dag. PUSS på er!


Blommor.

Julia, Celina, Emil och Carina kom och överraskade oss också. :)


SANDEMAR!

Nu sitter vi i bilen och är påväg till SANDEMAR som min mamma skrev i en kommentar här nedanför. :) Superhärligt väder och en toppenglad skrutt. Idag blir det picknick ute i naturen, för min del blir det en räksmörgås som jag ätit förut från panini som är gudomligt god, till Linnea har jag med mig falukorv och makaroner. Myspys.

Foton kommer sen när vi varit där, ha en härlig tisdagskväll nu allihopa.
Kram på er!


Tisdag, en bättre dag.

Sitter och äter frukost och tittar på lite tv innan det är dags för skrutt att vakna. Igår hade hon och jag en riktigt härlig dag tillsammans. Älskar sånna dagar då man bara är, inga måsten hemma, ingen plats man måste vara på utan jag Linnea bara gjorde lite som vi ville igår.

Idag ska vi kanske åka ut till sandemark eller vad det heter med mormor, morfar och gammelmorfar och Sinikka och titta på blommor. Låter kanske inte så kul men förra året va det otroligt vackert där ut och antar att det kommer vara det i år också. :) hoppas vädret blir bra bara, ser lite mulet ut just nu, men varmt. Det är redan 12 grader ute. Underbart.

Nej nu ska jag äta upp så att jag kan ha en liten kramstund i sängen med skrutt. <3


Soffmode.

Ligger ute i vardagsrummet och glor på tv, snorpan ligger och sover sen en halvtimme tillbaka ungefär så här blir det lite ensam tid, nu ska en ansiktsmask på så huden mår bra och sedan ska jag bara ligga och njuta i någon timme innan jag hoppar i säng jag också.

Till middag idag blev det spagetti & köttfärssås, fått någonting sug på de. ;) efter det unnade vi oss lite marängsviss. Sååååå gott. :)

Kanske inte dem trevligaste bilderna men vi gillade de.


Just nu!

Jag och skrutt nere på ett berg, myspys gången tusen. Bästa sällskapet att ha.


Måndag eftermiddag.

Sitter på tåget påväg för att hämta min skatt på förskolan, idag ska vi hem, byta kläder och sedan gå ner mot strandpromenaden och titta om det kommit några syrener som vi kan plocka med oss hem och ställa i en vas, doftar så otroligt gott i hela lägenheten då. :) om dem nu har slagit ut, har sett vissa som lagt ut bilder på dem iaf så hoppas att dem även slagit ut hos oss.

Efter det går vi hem och äter något för att sedan bege oss ut igen och sätta oss på någon filt med lite pärlor och böcker och bara mysa. Älskar detta väder och alla härliga dagar som följer med vädret. <3


Picknick med mitt hjärta!

Så fint väder så vi bestämde oss för att äta ute idag, då det blev en sen lunch valde vi smörgåsar och nyponsoppa till middag, ibland blir det så. :)

Linnea har hittat två tjejer i hennes ålder som hon springer omkring med nu och leker. Skönt att hon kan ta för sig lite mer nu för tiden. :) så jag sitter här och tittar på medans dem springer och leker under ett träd, tittar på sniglar och gungar.
Mammas skrutt börjar verkligen bli stor, vart tar all tid vägen? <3


Söndag och helgen är snart över.

Det har verkligen varit en toppen helg hemma hos Celina och Emil. Jag och Linnea har njutit som bara den av att mysa med dem speciellt med Emil såklart. Men nu är vi hemma och imorgon är det dags för förskola och arbete.
Linnea ligger och sover men ska snart väckas och då ska vi ut och leka ett tag innan det är dags för middag.

Känner mig lite nere idag, :s vet inte varför det är mycket just nu. Mycket med graviditeten, mycket med familjen, massa känslor helt enkelt. Känner mig ganska svag i mig själv för tillfället, det kommer bli bättre det vet jag, tufft just nu bara.


En till bild när Emil låg och mös hos mig. :)


Härlig dag i Nacka!

Vi låg och drog oss i sängen fram tills nio ungefär, då lilla Emil vaknade. Linnea hade varit vaken ett tag och låg och tittade på smurfarna i sängen, mysmorgon. Efter de gick vi upp och åt frukost för att sedan gå ut och leka i parken. Kanonväder har dagen erbjudit så vi köpte med oss fikabröd och dryck.
Efter lek ute i ca två timmar gick vi hem och vilade. Jag, Linnea och Emil sov en stund, när vi vaknade gick vi ut igen, lekte lite och sedan handlade vi middagen som nu är i ugnen och strax är klar. Efter det fortsätter vi med lördagsmyset i soffan med marängsviss.
Linnea har även hjälpt Celina att vattna i hennes lilla trädgård som hon har.

Nej nu ska vi äta, dagen till ära blir det pizza.


Lilla Emil hjärtat.

Sitter och tittar på BB med Celina och hennes lilla godbit Emil. Linnea sover sen två timmar tillbaka, även jag somnade men vaknade för en halvtimme sen. Så nu sitter vi och myser med lite chips och alkoholfr cider.
Emil ligger här och pratar lite. Hjärtegrynet.

Här kommer lite bilder från idag.


Såg att bara en bild kom upp såhär är den andra.


Pyjamas party!

Hämta skrutt, packa lite snabbt och sedan åka mot Nacka för att sova över hos min kära kusin Celina. <3

Efter jobbet sprang jag upp en liten snabbis till Alexsandra och mös lite med hennes lilla son, härliga pojke, böt även blöja för första gången på en sån liten pojke, om han kissade på mig? Ja det gjorde han. Alexsandra skrattade och jag ropade efter hjälp.:p fast så farligt va det inte, han är så fin så han kommer undan med det. :)

Här kommer två bilder på sötnosen. <3


Godmorgon snart helg igen.

Sitter och äter lite frukost, mannagrynsgröt och äppeljuice till de. :) så nu orkar jag förhoppningsvis jobba fram till lunch. Blir nog rätt lugnt på jobbet hur som helst så det är skönt.
Efter jobbet ska jag hämta skrutt, hoppas på fint väder så vi kan vara ute ett tag innan det är dags för att göra middag och fortsätta röja här hemma. Linnea hjälpte till och dammsög igår, även att plocka ut böcker och skura lite golv. :)
Men hon va även väldigt "trotsig" så slutade med en gråtandes mamma och sedan en gråtandes Linnea sittandes i mammas knä och bad om ursäkt. Vi löste det fint men dem här hormonerna och alla känslorna tar kol på mig. Det är så mycket som händer i kroppen, vet inte riktigt vart jag ska vända mig.

Nej nu kom min lilla skrutt upp så nu ska jag kramas med henne och äta upp min frukost.


Lite parkhäng blev det iaf.

Världens sötaste skrutt försöker springa ifrån ett kort, men mamma är snabbare. ;)

Snart hem för att vila och sedan fortsatt städning i hela lägenheten.


Egentid och kvällslugn för min del.

Idag har jag sprungit omkring i Farsta centrum hela dagen med min lilla skrutt och även med min kusin (http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se">www.rebeckash.blogg.se) och hennes underbara dotter Tindra. Har haft det jätte härligt, massa prata mys med lillan och en stolt och nyfiken Linnea. Hon satt och höll i Tindra efter att jag hade fått mata henne. Linnea satt och klappade på henne, pillade henne i håret och satt och lipade mot Tindra då hon har börjat lipa tillbaka när man gör det mot henne, väldigt roande för Linnea. :)
Haft en riktig toppen dag helt enkelt.

Men min kropp har tagit styrk av de kan jag säga, det + dålig sömn tre nätter i rad resulterade i en däckad mamma direkt när pappa kom hit och busade med Linnea, dem gick ut och jag totalslocknade i sängen i två timmar, välbehövligt kan jag säga.

Så nu sitter jag och ska äta lite grönsaker och dip och ska sätta på mig en liten ansiktsmask. Egen tid i all ära.

Välkommen hem förresten Alexsandra med familj. In och gratulera henne till hennes skatt vettja, då blir hon glad :) (http://www.alexsandralotman.blogg.se">http://www.alexsandralotman.blogg.se">www.alexsandralotman.blogg.se) <3
Snart får jag träffa er igen och jag längtar redan.


Den här sötnosen har jag och Linnea träffat nu.

Och hennes mamma. <3


Onsdag och halvdag, fantastiskt.

Slutar redan tolv, det kan verkligen behövas idag. Sovit sammanlagt fyra timmar inatt, känner mig helt slut, tredje natten nu. Inatt hade jag nämligen en fest eller något sådant i magen. Fullt ös vid olika tillfällen under hela natten. Mysigt, visst men skulle behövt min sömn inatt. :) smällar man får ta helt enkelt, jag vet ju att det blir ännu mer sådant sen när lillen har kommit till världen. :)

Känner även att jag ligger och oroar mig mycket över bebisen, om något är fel osv, skrämmer upp mig själv.

Förresten igår när jag va och hälsade på Alexsandra på SÖS så va barnmorskan inne och pratade med dem angående förlossningen osv. Jag ställde då en fråga angående mig om tidsmässig förlossning inför andra gången.
Fick då till svars att det ALLTID går snabbare andra gången, medans jag trodde att det var vanligast att det gick snabbare, men fel hade jag ALLTID tydligen. Sa då att jag kommer väl åka in med huvudet ute redan i bilen, med tanke på att det bara tog fyra timmar från det att vattnet gick tills Linnea va ut. Så nu börjar jag oroa mig för det. :p haha alltid är det något, det blir säkert jätte bra.

Nu ska jag hoppa på bussen och åka till jobbet, vi hörs sen.


Underbar dag med underbar familj.

Eftermiddagen har spenderats med min halva, hennes son och hennes sambo. Alexsandras syster och familj va även där halva tiden, även mormor och farmor kom ett tag och morfar. :) så ett tag där va det fullt hus inne i rummet.

Att äntligen få träffa lilla killen va ja vad säger man magiskt? Tänk att halvan äntligen har blivit mamma, att han äntligen har kommit. Världens finaste för tillfället namnlösa lilla pojk. Jag är redan förälskad i lillkillen. Låg med honom i min famn och bara tittade på honom i över en halvtimme.

Att även få träffa Alexsandra efter denna tumult upplevelse som hon va med om va väldigt skönt. Hon va så lugn, stark och ja vanliga Alexsandra vilket va underbart att se. Fan va du är stark helt enkelt. <3

Jag längtar redan efter att få träffa dem igen och lära känner lillen ännu mer.

Tack för idag familjen Löthman/Johansson!

Nu ska jag hem och gosa ner mig med min egna lilla skrutt som ligger och sover.


Godmorgon, eller nja inte godmorgon kanske.

Min sömn har sugit även inatt. Somnade inte förens vid elva, vaknade vid två, somnade om, vaknade en halvtimme senare, somnade om igen och vaknade vid kvart över fem och gav då upp och gick och satte mig med en kopp te framför teven och här sitter jag nu.
Men det är bara att köra på alla extra batterier idag på jobbet, har fakturering på schemat idag och då brukar ju dagen gå snabbt, men vi får väl se.

Måste även tillägga att jag är så otroligt stark över Alexsandra som födde sin underbart fina lilla son igår. Hoppas ni har haft en bra första natt tillsammans lilla familjen. <3


Äntligen är han här!!!

Alexsandras lillkille kom ut vid två idag på eftermiddagen, familjen mår bra och han är gudomligt fin den lilla killen.

Nu är väntan över för eran del och nu kan familjen börja njuta av tiden som kommer. Helt underbart. <3

Längtar tills jag träffar honom och resten av familjen också såklart. :)
Nu tackar jag för mig, vi hörs imorgon.


Godmorgon, ny kort och härlig vecka!

Har sovit som en riktig kratta denna natten, vaknat en gång i timmen, kollat på telefonen men inget mess. :p
Kommer nog gå som i en liten dvala tills jag hör av ifrån Alexsandra. :)

Så trött är man idag men det kan jag ta, Linnea sover fortfarande så ska väl äta upp min frukost och sedan väcka snorpan för lite mys och sedan promenad mot förskolan. <3

En bild på skrutt från igår:


LYCKA TILL HALVAN!

Nu är halvan inne på SÖS och snart är han äntligen här. :)))) jag vet inte om jag kommer få så mycket sömn inatt då mina tankar är helt hos henne, men det kommer gå toppen det här.


Vi hörs imorgon.


Rörelser och sömn.

Skrutt ligger och sover middag och jag sitter i soffan och ser på en (fotbollsmatch) som pågår inne i min mage. Sparkarna blir starkare och starkare för varje dag nu känns det som. Så häftigt att se alla sparkarna utåt, underbart att känna inifrån såklart men riktigt häftigt att se utanpå. :)
Älskade lilla vi längtar efter dig.

Så skönt att ha min lilla snorpa hemma. <3


Mys eftermiddag.

Va ju som sagt på en fika med Josefin & Alexsandra, söder blev platsen där vi satte oss. I två timmar satt vi och bara babblade om allt mellan himmel och jord, gick inte att få tyst på oss. :)
Ett tag sen man träffade Josefin också så det va väldigt kul att se henne och bara få vara tillsammans. Jag saknar det med mina tjejer men vi alla lever olika liv och ibland så glider man ifrån varandra eller tappar kontakten, kanske inte föralltid men för ett tag iaf.

Tack för idag tjejer, vi får snart göra om det. <3


On the go.

Sitter på tunnelbanan påväg in mot söder, ska möta upp jorpan & halvan. En fika blir det i detta skitväder. Idag lyckades jag även "snofsa" upp mig lite, vilket ord snofsa, jaja. Blev iaf leggings, kjol från fashion against aids och ett svart linne. Lite guld smycken till de och ett par lågklackade boots. Skitsnygg om jag får säga det själv och det får jag. :)

Tycker även att denna gravidmage klär mig, alla kläder ser mycket finare ut på mig nu när jag har kulan som syns och den lär ju inte bli mindre. :)
Snacka om självpeppning såhär vid lunchtid, jag behövde väl det idag.

Nu kliver Alexsandra på tunnelbanan så vi hörs av sen. Puss på er.


Godmorgon underbara lördag.

Dags för frukost.
Frukosten idag består av te, apelsinjuice, smoothie gjord på vaniljyoughurt, frysta hallon, en banan och en skvätt apelsinjuice. Till de mannagrynsgröt med mjölk och hallonsylt. Mmmmmm va gott de ska bli.
Måste även säga att det är inte så mycket sylt som det faktiskt ser ut som. :p har väldigt mycket gröt också. :)

Nej nu ska jag äta, vi hörs senare.


Mammas vackra skrutt!


Heeeeelgen är här.

Och det känns underbart, på bussen redan? Den va i tid idag, fantastiskt eller hur? Men ja så är det, hämta skrutt på förskolan, gunga lite tror jag eller plocka lite blommor det gillar hon. :) efter det hem och packa inför en helg hos pappsen sin som kommer om några timmar för att hämta skrutt. Sakna henne kommer jag göra men ska jag njuta av lugnet? Jajamensan det ska jag göra. Kommer inte vara lika lätt att göra det sen när man har två stycken. :) så jag ska passa på och ta vara på tiden, men som jag längtar efter den lilla i magen. Linnea också för den delen, pussar och knackar på magen varje dag och pratar med den. :)

Älskade barn så som jag älskar er kan jag aldrig älska någon annan på denna jord!


Fredag och helg om några timmar.

Sitter på tunnelbanan påväg mot jobbet nu, idag är det som så många andra dagar fakturering som står på schemat. Skönt då dagarna brukar gå väldigt snabbt då. :)

Lämnade skrutt på förskolan, ingen puss fick man utan en snabb kram bara. Men det är bra iaf, hon trivs ju på förskolan vilket är underbart.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt då Linnea åker till sin pappa idag och stannar där över helgen så jag blir nog bara hemma vilandes och slappandes i soffan antagligen. Ska rensa lite mer i Linneas rum också, den damen har så otroligt mycket leksaker. Hon hinner knappt leka med allt, måste även be någon om hjälp med att få upp en hylla så att jag kan få in lådor under den, bättre förvaring helt enkelt.

Dags att kliva av tunnelbanan och hoppa på bussen, vi hörs senare (antagligen) :D

Slänger upp en bild från imorse på mig och min härliga mage som bara växer och växer. U N D E R B A R T !


D-DAY för min halva Alexsandra!!!

Nu är dagen här, BF för dig vännen. Visst han kommer antagligen inte idag, men snart så. Älskar dig vännen och längtar tills lillpojken är ute. <3


Åh älskade farstamacka vad jag har saknat dig.


Torsdag och imorgon blir det helg.

Tacka gudarna för att bussen faktiskt va i tid idag och jag är alldeles strax på jobbet i tid jag också, hör och häpna. :)

Förresten vilket väder vi har idag, tittade på termometern vid halv sju och redan då va det 11,6 grader, underbart. Trist att jag kommer sitta inne hela dagen bara men smällar man får ta.
Hoppas på fint väder i helgen också så att man kanske kan träffa damerna. Pratade med jorpan (Josefin) imorse om att antagligen ses på lördag och samla ihop tjejerna för en picknick/fika. Även bestämt med miss Alexsandra då så det passar perfekt. :)

Nää nu är det dags för jobb, kram på er alla i detta sommar? väder.


HATA SL!!!

Min positiva dag tog en rejäl vändning tack vare SL, fan också. Hoppas den blir bättre med tiden.
Åhhhhhhh, va tvungen att skriva lite ilsket bara.

Hej på er!


Godmorgon, onsdag redan?!

Dagarna går fort när man har roligt. Igår träffade vi Diana och My som sagt, hade jätte mysigt, grillade korv utomhus och va ute hela eftermiddagen. Vi va inte hemma förens halv åtta, väldigt sent för att vara lilla skruttan då hon brukar lägga sig i sängen vid sju annars. Barnen lekte i parken, ritade på marken med utomhuskritor, sparkade boll och åt korv och kakor. :) jag och Diana behövde mest bara sitta och titta på dem och prata sinsemellan då dem lekte så otroligt bra tillsammans.
Vi har redan planerat in en ny lekträff nästa fredag med middag och mys hela dagen. :) ser jag och Linnea fram emot.

När vi kom hem hoppade vi in i en dusch och sedan blev det läggdags efter ett tag, för båda två faktiskt. Jag slocknade lika snabbt som Linnea igår skönt, känner mig inte mer utvilad för de tyvärr men det blir väl så ibland.

TVÅ DAGAR KVAR TILL BERÄKNAD BEBIS <3


Hej på er, vi har inte hört idag. :)

Har varit fullrulle på jobbet, orkade inte skriva imorse osv.... :)

Men nu sitter jag på tunnelbanan och ska åka och hämta skrutt, sedan beger vi oss mot sköndal för att träffa upp Diana och hennes dotter för en fika. Ska bli väldigt kul att träffa dem och se hur mycket lilla My har växt. :)

Till något helt annat pratade med min vän Alexsandra (www.alexsandralotman.blogg.se) och nu är det bara 3 dagar kvar till BF fattar ni? TRE dagar det är ingenting, snart kommer lillgossen, antagligen inte på BF men snart iaf. Åh vad jag längtar efter den lilla killen. Ska mysa ihjäl mig med honom i famnen. <3 kommer självklart längta ännu mer tills min lilla skrutt i magen kommer också men jag nöjer mig med honom. :)
Tänk Alexsandra snart är du mamma FÖRALLTID! :) snart kan vi ta barnvagnspromenader med din lilleman, min bebis och min älskade stora tjej också.

Nej nu måste jag koncentrera mig på att gå så att jag inte går in i någon, vi hörs sen. Puss och kram.


Skruttprutt du är så FIN! <3


Godmorgon, ny vecka och nya tag.

Sängen kändes väldigt bekväm imorse när jag skulle upp, men vågade inte snooza idag heller. Men det är bara att kämpa på.
Linnea ligger dock fortfarande och sover men ska alldeles strax väcka henne så jag får mysa med henne lite innan vi måste göra oss iordning för att gå mot förskolan och jobb.

Nej nu ska jag äta upp min frukost och dricka upp teet. :)

En bild på Linnea som hon själv tog igår. :)


Vecka 20+0


Nu är vi halvvägs.

En milstolpe som kan bockas av. :)


Bilder från båtturen.

Först morfar och Linnea innan vi gick mot båten, sitter och klistrar med klistermärken och läser tidning. Andra bilden Linnea på båten, hon älskade det. :) tredje bilden Kajsa och mark innan vi hoppade i båten, ingen hit för Kajsa men gick bra. Fjärde bilden Linnea igen full fart!!


Lördag och solen skiner på oss

Idag har vi ätit frukost, gått ner till bryggan och tittat när gubbarna la i alla bommar i vattnet, klyvt ved, ätit våfflor, Linnea och jag har vilat (hon en timme och jag TVÅ timmar) sedan planterat lite sockerärtor och rädisor. En väldigt mysig dag helt enkelt. Nu sitter jag och äter lite kakor, Kajsa står nedanför mig och slickar sig runt munnen och Linnea står och vattnar rädisorna. Imorgon är det hemfärd, men de tänker jag inte tänka på idag.
Vad har ni gjort?
Hoppas att ni får en trevlig lördags kväll iaf.


Sjösättning.

Då va båten sjösatt och första turen för i år avklarad, blev en liten snabbis bara då det är kallt och regnar. Linnea gillade det verkligen, Kajsa? Inte så mycket. :p

Men det gick bra, så nu ska jag alldeles strax natta min lilla älskling och sedan blir det säkert något sällskapsspel och lite godis och något gott att dricka. :)

Bilder går ej att lägga upp nu men gör det när täckningen är tillräckligt bra.


Snart, snart.

Strax framme på landet, handlar precis kvällen till ära bjuds det på lax, så gott längtar till att få sätta tänderna i den. :)

Linnea ville sitta och rota i mormors väska så jag blev framflyttad i bilen till framsätet. Mer utrymme iaf.

Kommer inte bli så bra uppdatering nu när jag är på landet först och främst för att jag vill njuta av lugnet som jag så starkt behöver men även för att täckningen där ute är usel. Men vi får se, någon uppdatering blir det nog.

Annars så vill jag väl bara önska er alla en trevlig helg. Kram på er.


Godmorgon fredag.

Vaknade imorse av klockan som ringde klockan sex och ville verkligen INTE gå upp. Tänkte att jag kan snooza lite men vågade inte det sen då jag försov mig en halvtimme igår morse pga det. Kom till jobbet i tid dock men stressad som satan.

Har inte uppdaterat så mycket sen i onsdags eftermiddag så kommer en liten uppdatering här.
I onsdags efter barnmorskan så träffade jag min vän Luttan (Carro) vi tog en fika på götgatan stories och satt och pratade massa minnen och annat roligt, ska försöka ses om någon helg eller så igen för att umgås ännu mer. Väldigt trevligt att ses, hon är ju så jädra rolig också så satt och skrattade väldigt mycket, de gjorde mig gott. :)

Igår så arbetade jag för fulla muggar och fick sedan med mig en hund hem efter jobbet, passar min farmors lilla terrier över natten, vi ska även ta med henne ut till landet som jag och Linnea åker till idag efter jobb och förskola. :) ska blir så otroligt skönt.. Mötte Alexsandra en snabbis och tog en promenad till tunnelbanan med henne och hennes hund.
Hämtade Linnea som blev överlycklig över att Kajsa va med oss, hon fick hålla kopplet och va jätte duktig.
Vi gick även ut på en till promenad innan Linnea skulle sova och Linnea höll även i kopplet hela vägen då och va lika duktig igen. :)

Nu är jag på väg till jobbet och jobbar fram till halv tre sedan är det landet baby som kallar. ;)

Puss och kram på er!


Just nu! :)


Livlig liten prick därinne i magen.

Direkt när den där "dopplern" eller vad den kallas hamnade på magen så hördes det, oj va h*n håller på därinne utbrast BM. :) underbart att höra hjärtat.
Nu ska jag inte tillbaka dit förens om en månad, jag längtar redan. :)

Väntar på bussen som tar mig till skanstull för träff med Luttan. :)


Sol och glada miner.

Underbart, alla ser väldigt glada och lyckliga ut idag, kan det vara vädret må tro? Jag älskar det iaf, tror dem flesta gör det.
Sitter nu på bussen och är påväg till BM, Ska lyssna på hjärtljuden för första gången under denna graviditet, spännande. Önskar dock att det va ultraljud igen. :) skulle vilja gå en gång i veckan på de. :p eller en gång i månaden iaf. Men men.

Efter det ska jag faktiskt träffa luttprutt en gammal tjejkompis eller gammal och gammal men en vän som stod mig väldigt nära för ett antal år sedan. Så vi möts efter BM på söder och strosar väl omkring där ett tag, ska bli jätte mysigt.

Hör av mig sen om hur det gick hos barnmorskan.


Bilder från Valborg och 1maj på Skansen.


Vilken dag det har varit!

Strålande sol, underbart sällskap och en glad skrutt nästan hela dagen lång.
Vi åkte som sagt till Skansen denna härliga dag, tillsammans fick vi med oss Rebecka, hennes lilla Tindra och Nattis. Vi har haft perfekt väder hela dagen och har strosat omkring hela Skansen i flera timmar.
Lill Skansen har öppnats på nytt för i år, väldigt bra verkade de men det va så otroligt mycket folk där. Linnea åkte lite kana och klappade getterna så glad va hon iaf. :)
Sitter nu på tunnelbanan hem, blir en väldigt sen middag för oss men det blir nog bra iaf.

Har inte haft tid att skriva om gårdagen men tänkte göra det lite snabbt nu.

Min halva Alexsandra kom som sagt hem till oss för lite middag och mys innan vi skulle till brasan, vi åt kött, potatisgratäng, bea, vitlökssmör och en fetaost sallad, mums!
Efter att vi hade ätit den så begav vi oss mot brasan som skulle tändas vid 19:00 brasan va mer som en liten lägereld, pinsamt liten va den. Men mysigt hade vi ändå.
Vi köpte lite godisremmar och en klubba till skrutt och satte oss sedan på en filt mitt på gräset och bara pratade och kramades, hade allmänt trevligt helt enkelt. Linnea njöt för fulla muggar av Alexsandra sällskap och till slut blev hon Linneas katt. :p
Efter lek och stoj gick vi mot tunnelbanan för att röra oss hemåt.

Tack mina underbara tjejer för två toppen dagar, det får vi göra om. <3

Bilder kommer senare.


Just nu, SKANSEN!


RSS 2.0