Morgon -

Busungarna sitter och leker med Miltons leksaker som låter en del. :) så fint att se dom sitta och leka tillsammans mina fina barn.


Stilla -

Nu på morgonen stod Milton upp helt själv i fem sekunder ca. Så nöjd och glad och en mamma bredvid som satt och tjoade och klappade händerna, även storasyster hejade på. :)
Snart går han väl också. Herregud va fort tiden går nu och det händer så mycket saker snabbt nu.


Linneas kalas nr 2

I söndags hade vi kalas för släkten och mina vänner med barn osv. Väldigt lyckat blev det, fullt hus och massa fina presenter och tårtor.

Min vän Alexsandra hade gjort en Barbietårta till Linnea & även min vän Emma hade gjort en skojtårta med Barbie som inte va fullt lika vacker kanske men väldigt god. Dom hade nämligen skojat med mig tidigare om att det va en sådan Alexsandra skulle göra och jag tyckte att den va otroligt ful. Men nu fick Linnea 2 st Barbie tårtor och en bärtårta av mamma.

Stort tack till alla som kom och alla fina kläder, pengar, leksaker & pyssel Linnea fick. Ni är underbara allihopa! <3


Vänner -

Efter en familjedag på Linneas födelsedag kom Emma, Jonas och Charlie över på middag och mys. Jätte trevlig och god mat. Vi stod för lasagne och Emma stod för efterrätten som va äppelpaj, mums.
Blev middag, bus och lite film.

Linnea och Charlie busade för fullt, Milton kutade omkring i gåstolen, kröp omkring och Linnea och Charlie dansade för allt dom hade. Charlie satt och hoppade som jag vet inte vad i stolen när det va musik på. Gullunge!

Tack för ikväll vännen min! Snart dags igen!


Kladd är bäst!

Imorse när alla skulle äta frukost fick Milton pröva att äta hallon själv för första gången. Kan det bli annat än kladdigt?
Herregud va det va rosa ÖVERALLT! Till slut fick han i ögat för att han kladdade så mycket och började skrika, då tog jag bort dom från honom, torkade honom ren och matade honom själv istället. Men ack så nöjd han va när han satt och åt.

Älskade skitgris!


Liten blir stor!

Idag blev min stora tjej fem år, tänk att fem hela år har gått sedan jag låg på Södersjukhuset den 17/6-08 och krystade ut henne 10:02 en tisdag va det till och med. Ögonblicket hon lades på mitt bröst är det häftigaste jag har varit med om. Kärlek vid första ögonkastet, jag har aldrig värderat eller älskat något så högt som jag älskar dig och din lillebror. Ni är den bästa delen av mig, jag är så otroligt stolt och tacksam för att jag är din mamma.
Du är det finaste jag har, du och jag!


Full fart -

Milton har varit vaken sen 05:15 Linnea vaknade 07:15 nu har jag och Linnea gjort i ordning goodiebagsen till barnen på kalaset idag. Hon är jätte pirrig i magen och ser verkligen fram emot idag. :)


Milton -

Glad skit påväg för att hämta storasyster på förskolan tidigare idag. :)


Städning

Linnea ville dammsuga och skura sitt rum inför förskolekalaset imorgon. Eller ville och ville, hon såg att vi städade i resten av lägenheten och började efter lite överläggning ordna i sitt eget rum också. ;)

Fem tjejer är det som kommer, vi ska dock vara ute i parken om vädret tillåter men går antagligen in också så dom får leka här hemma. Ska bli så kul då det är Linneas första kalas för enbart kompisar. Min tjej blir stor alldeles för fort. 5 år blir hon, herregud vart tar tiden vägen?


Regnbåge

Medans jag hängde tvätt såg jag dessa vackra regnbågar, aldrig sett en så nära.
Den slutade precis nedanför våran balkong vid buskarna, va nära på att springa ner och kolla om det fanns en kruka med guld där.
Hann dock inte då den redan flyttat sig.
Barnasinnet & fantasin har man ännu inte vuxit ifrån. (Hoppas man aldrig gör det)


Farsta med bästa -

Igår träffade jag och Milton Alexsandra och Nils i Farsta för lite fika och umgänge. Medans vi satt och åt fick Nils låna en Barbiedocka som jag hade med mig till Alexsandra för att hon ska göra en tårta till Linneas kalas på söndag. Ni ser ju själva på bilderna hur det gick. Både jag och Alexsandra höll på att trilla av stolarna av skratt. Milton satt där nöjd bredvid och tuggade på håret på en annan barbiedocka.

Efter lunchen strosade vi omkring lite i Farsta, Nils tog då hand om körandet av Milton och jag kunde lugnt gå med fria händer ett litet tag. :) Älskade unge!!


Mina hjärtan

Världens underbaraste barn!


Dagens -

Linnea som flexar tidigt på morgonen.


Knutar -

Linnea har börjat knyta knutar, så duktig, stolt mamma kan jag lova.


Nationaldagen -

I torsdags va det ju nationaldagen och den firades med familjen, Alexsandra & Nils, Emma, Jonas & Charlie. Vi åkte in till centralen och gick till Skeppsholmen och tittade när Dennis sköt kanon, va ganska häftigt. :) Efter det gick vi till Kungsträdgården och smaka på Stockholm. Riktigt gott och njöt av en kall cider till de. Efter det promenaden vi genom gamla stan och sedan åkte Kim & Linnea hemåt. Dom hade ledsnat på att gå omkring därinne, förståeligt då vi åkte in vid halv elva & dom åkte hem vid fyra. Vi andra åkte upp till gondolen och njöt av en drink innan vi också begav oss hemåt. En toppen dag helt enkelt.

Linnea lekte även omkring i en stor uppblåsbar klätterställning och hade skit kul. Helt galen va hon och sprang fram och tillbaka, upp och ner osv. :)


En barnsförälder

Japp så är det ikväll, Linnea ska sova över hos sin farmor idag och har varit där sen 13. Det har varit väldigt tyst här hemma trotsat Milton hållt låda imellan åt. Saknar min skrutt men lite skönt att bara ta det lugnt idag.

När jag pratade med farmor tidigare idag så satt Linnea på golvet och spelade på farmors trasiga gitarr och sjöng Staffan va en stalledräng. :)
Mitt lilla hjärta!


Vi har blivit med markis -

Väldigt skönt, vi kan ha ner den ända till räcket så att barnen kan sitta därute utan att solen kommer på dom.


Stoppa tiden -

I förrgår ställde Milton sig upp själv emot gå stolen, sedan dess ställer han sig upp överallt. Även sådär härligt i sängen och gnäller till lite för att man ska lyfta upp honom. Lilla hjärtat va stor du har blivit!

På förmiddagen fick Milton sin första kontakt med sand, det gillades. Ingenting hamnade i munnen (denna gången)

Igår tillbringade vi dagen hos familjen Osin, Christian kom och hämtade oss vid halv ett. Sedan mös vi hela dagen bara, grabbarna byggde en altan medans vi andra bara njöt av det härliga vädret. Kim och Linnea fick äntligen träffa lilla Isabelle också. Linnea kallar henne för sin lillasyster. <3
Isabelle va helt fascinerad av Milton när han satt och babblade och rörde på sig. Hon både log och rörde ikapp.
Nu hoppas vi att vi ses snart igen, vi har det så härligt när vi är tillsammans.


Tack snälla lilla vän -

Inatt sov Milton 19:20-06:00 jag gick och la mig vid 23 efter att jag hade somnat i soffan.

Dagen igår tillbringades vid Farstaängen, en parklek som hade någon slags festival igår. Så vi tittade på AYABAYA band, spelade på godishjul, fick ballong, lekte,målade osv. :)
Linnea hade väldigt kul iaf och hittade snabbt en kompis som hon lekte med. Rebecka och Tindra kom dit ett tag också. Sedan begav vi oss hemåt och busade lite innan det blev matlagning, fetaost fyllda färsbiffar med rotfrukter. Väldigt gott om jag får säga det själv.

Dags att ge lillen lite gröt, min stora tjej sover fortfarande.


RSS 2.0