Tryffelsalami

Den godaste korven jag vet, nog det bästa jag vet i plockmat! Åh herregud va gott det är!


Skriva -

Har helt glömt bort att visa upp en bild på ett papper där Linnea har skrivit Milton & mamma. Gissa om jag blev stolt när hon visade mig att hon kunde skriva det. :) Hon hade lärt sig det med mormor & morfar på Öland när dom va där.
Älskade unge va stor du börjar bli!


Parklek -

Igår va även jag och barnen uppe i parken och grävde i sanden, gjorde lersoppa, plockade sura äpplen som Linnea smakade på, (Jag höll på att kissa på mig av skratt.)

På kvällen busade barnen i soffan och många skratt utdelades.


Godmorgon -

Från en trött mamma men pigg Milton. Skitungen gjorde morgon kvart över fem, snaaaaark!
Men det va bara att gå upp, eller vi låg och drog oss till kvart i sex men nu är vi uppe och busar i soffan.

Iförrgår bjöd jag över min vän Emma på lite skaldjur. Jag va väldigt sugen på det och köpte då, havskräftor, vanliga kräftor, räkor och två olika sorts lime aioli. Så jädra gott det är, fast havskräftorna hade jag kunnat skippa.

Så igår blev jag hembjuden till henne på räkor, lime aioli och baguette med vitlöksost. Super gott, har blivit en lite last nu kanske med skaldjur. :p

Idag åker vi hem till familjen Lindberg/Nyström och sover över där, hela familjen. Ska bli spännande och roligt. Som tur va fick jag låna Emmas/Charlies resesäng så vi slipper trängas där hemma. :) Nej nu har Milton ledsnat på detta så dags att hitta på något.

Ha en fin dag.


GRATTIS!!!

Idag fyller en av mina bästa vänner 25 år, stort grattis till bästa Cissi på hennes dag! Minnen har vi många, men fler ska skapas, igår, idag, föralltid. <3

Igår firade vi henne hemma hos hennes syster Helena med dunder och brak. Trots att vi bara va sex tjejer på sen kvällen så va det röj, skratt, tårar, dryck, snacks och massa utav prat. Länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår, tack för allt tjejer!!


Frukost -

Linneastyle! ;)


There's no time -

Känner att jag tyvärr inte har tid att blogga just nu, vi njuter av sommaren och bara umgås med nära och kära.

Igår va Linnea och jag på Skansen helt själva för lite mor & dotter egentid. Välbehövligt, helt underbart hade vi de. Lägger upp lite bilder från den dagen och lite annat.

Får se när jag uppdaterar nästa gång, kommer nog dröja tyvärr.

Ha det toppen tills dess.


Dött -

Ja det är det verkligen härinne nu för tiden. Njuter av sommaren med familjen och bara är. Badar, varit på gröna lund, umgås med vänner, dricker lite vin, solar och bara suger in allt positivt. Det negativa får lämnas utanför just nu.

Sitter på bussen påväg mot landet nu. Ungarna & resten av packet åker bil och jag fick lite välförtjänt egen tid. På en buss med musik pumpandes i öronen. Underbart, blir upphämtad i Norrtälje av pappa, så handlar vi och sedan åker ut till dom andra. :)

På tisdag tar mormor & morfar med sig Linnea ner till Öland i några dagar, medans vi andra blir kvarlämnade på landet. Ska bli mysigt, hon kommer få det underbart och vi får det lite lugnar för några dagar med bara ett barn. På onsdag kommer Nattis och Henke ut till oss och njuter dom också. Ska bli fint väder hela veckan förutom idag så det håller vi tummarna för.

Nej nu ska jag bara njuta här på bussen.
Slänger upp några bilder från en del av våra dagar.

Ha det toppen så får vi se när vi hörs igen.

GRATTIS FARMOR PÅ 70 ÅRS DAGEN! All kärlek till dig!


Borta -

Ja, det har jag varit. Har varit ute ganska mycket och njutit av vädret när det har bjudits på sol och värme.

Orkat tyvärr inte skriva en massa nu men lägger upp lite bilder från våra dagar. :)


RSS 2.0