Hell yeah!

Nya bodyn, han är så fin i den. :) uppdaterar om dagen idag imorgon. Nattinatt på er.


Lekland!

Fullt ös här.


Frukost!

Nu har vi precis avnjutit en härlig frukost bara vi tjejer, då bebisarna sov. :)


Tisdag 29/10

Gårdagen började med att vi gick till förskolan tidigt för att Nea skulle äta frukost där, jag va vaken redan vid halv sju då Milton låg och åt. Linnea valde att ta sparkcykeln dit, kallt och jäkligt va det men de gick bra. :) Efter jag lämnat henne så gick jag och Milton hem och åt frukost, Milton somnade sedan om och jag satt och glodde på tv ett tag.
Vid halv tolv gick vi ut för att möta Emma och Charlie och promenera ned till Farsta för att möta Cissi/Emilia & Alexsandra/Nils. Alexsandra ringer även och säger att henne systrar & systerbarn är där, (Tindra & Elliot) helt underbara ungar. :)
Så efter att vi har hälsat så gick vi till ett fik och satte oss allihopa, där satt vi och pratade om allt mellan himmel & jord i två timmar ca innan vi alla begav oss, jag, Cissi & Emma gick till H&M där jag hittade en skit söt body till Milton, (fotar den idag på morgon & lägger upp bild) efter de va det dags för mig & Emma att promenera hemåt då jag skulle hämta Linnea.

Pissväder hade det blivit då regnade och blåste som satan, men det va bara att gå. När jag och Linnea hade kommit hem så lagade vi fiskgratäng, Linnea åt jätte bra som hon ALLTID gör när vi äter fiskgratäng (en favorit) :) sedan hade vi lite mys i soffan och sedan va det dags för sömn.

Idag är Linnea ledig från förskolan då vi ska åka till ett lekland ute i Tyresö med
Alexsandra/Nils & hennes syster dotter Tindra som är ett & ett halvt år äldre än Linnea. Dem har träffats förut och lekt och hade jätte roligt tillsammans. :) så det ska bli jätte kul. Alexsandra kompis Anna & hennes son & styvdotter ska även med. Jag har aldrig varit på leklandet där men har hört att det ska vara jätte bra så vi får väl se.
Återkommer såklart med recensioner och bilder. :)

Nej nu efter andra amningen inatt är det dags att somna om. Nattinatt.


Här va vi vakna!

Nattmat och sedan bus trodde lillen, inte en chans. Men vi har legat och tittat på varandra ätit i tre omgångar & myst en del. Vi har nu varit vakna i snart två timmar, ser dock ut som att Milton är påväg att somna nu så jag ska göra detsamma.

Vi hörs imorgon, eller rättare sagt senare.


Suget tog över!

Efter middagen så fick jag ett ordentligt sug efter äppelpaj & sagt och gjort blev det efterrätt! MUMS!

Även en bild på en Milton som sover på köksbordet. Så ligger han varje kväll när vi äter middag så att han är med, vissa kvällar somnar han andra ligger han nöjt och tittar på oss bara. <3


Matning!

Glömde skriva att igår fick Linnea för första gången mata Milton då jag hade pumpat ut för att jag hade så mycket mjölk. Linnea va jätte stolt och duktig, mammas stora tjej! <3


Hello stranger!

Har bara njutit av min familj och lugnet denna veckan. Även träffat vänner såklart men relativt lugnt iaf.

I tisdags va jag och Milton hemma hos Alexsandra och Nils och mös och busade. På kvällen åkte jag och handlade med båda barnen för första gången och även mormor och morfar. ALDRIG mer kan jag lova, förstår varför man inte tar med sig familjen när man handlar. :p Linnea va helt slut efter handlingen då det va massa skrik, tårar & slag från damen. Hon slocknade på två sekunder när vi kom hem. Mammas hjärta. Men då har man lärt sig de. :p

På onsdagen så tog vi det bara lugnt och va hemma.

På torsdagen så fick vi besök av Nattis & Henke som kom och åt middag med oss och träffade Milton för första gången. Jätte trevligt va det så vi ska ses snart igen. :)

På fredagen åkte jag och Milton med Nathalie in till söder för att köpa ett bäckenbälte då hon har börjat få ont redan stackarn. Sedan åkte vi till Farsta strand och åt en varsin farstamacka, mums! Sedan hämtade vi Linnea & gick hemåt. Vi åt även middag tillsammans och pratade en massa.

Resten av helgen har spenderats med familjen, vi köpte en ny Halloween dräkt till Linnea då hon får vara utklädd idag på dansen och även på fredag på förskolan. Hon valde någon vampyrtjej, ser ut som någon konstig sort skoluniform. Ska tvinga henne till ett kort sen, ungen vägrar ju. :p

Ska försöka bli bättre på att blogga har bara inte haft lust nu i veckan. Men vi hörs senare eller imorgon. :)

Fick förresten MASSOR utav leenden av Milton idag! Älskade son!


Goddagens!

Vad har jag haft för mig då?

I helgen har jag bara varit med familjen efter att jag kom hem från sjukhuset. Mormor och morfar kom förbi i söndags och vi åt middag tillsammans och Linnea lekte lite med dem på sitt rum. Hon va inte på sitt bästa humör.

Igår (måndag) så åt Linnea frukost på förskolan och jag och Milton låg bara hemma efter en tuff & vaken natt tillsammans. Hämtade Linnea vid tre och gick till parken och lekte ett tag, sedan hem. Lek/middag/bad för att sedan lägga sig och sova redan vid kvart över sex då skrutt va helt slut och ville sova. Vaknade dock vid halv elva av växtvärk så då blev det Alvedon och sedan sömn igen.

Jag och Milton sov bättre inatt och va mer utvilade så idag åkte vi hem till Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) & hennes underbara son Nils för lek & mys.
Den där lilla killen är helt fantastisk, herregud vad jag har skrattat idag åt alla hans ljud och miner han har börjat med. <3
Han satt även helt fascinerad och stirrade på Milton, säkert i fem minuter. Dem där två kommer ha kul sen när dem blir lite äldre. Tänk när Milton/Nils/Charlie & Emilia är i tonåren. Herregud! Förhoppningsvis umgås alla vi och dem fortfarande då. Vi föräldrar lär väl få jaga dem ungarna.

Nu är jag snart vid Linneas förskola så vi hörs sen.


Allt bra.

Allt såg bra ut, dem tror att det va ett migränanfall men är nu hemma och mår bra. Ska vila så mycket som möjligt nu så hör av mig igen när jag orkar.

Stor kram till er!


Hej från sjukan!

Godmorgon, hoppas ni mår fint?

Begravningen igår va otroligt fin, mycket känslor och tankar såklart men så blir det & ska det ju vara. Man kände nästan att hon va där med oss alla. Vila i frid nu Barbro mina tankar är hos dig!


Rubriken som löd sjukhus då? Jodå jag ligger inne sen igår vid fem då jag fick tillbaka samma symptom som jag hade den gången jag låg inne under graviditeten. Skit läskigt men nu gör dem väl ännu fler tester då för att utesluta något mer. Väntar på att läkaren ska komma som gör ronden nu på morgonen och självklart har jag Milton med mig.
BB kom upp igår med en säng till honom och massa blöjor, det tackar och bockar vi för. Jag kan ju inte klaga alls på servicen här, dem gångerna jag har legat här har jag blivit så väldigt bra omhändertagen, nästan så man ska flytta hit. Nej så skoj ska vi inte ha men ni förstår.

Så nu förstår ni varför jag kommer lysa med min frånvaro här, skriver när jag har ork igen.
Kommer självklart in och lämnar ett avtryck när jag vet att allt är okej med mig. Jag mår ju som sagt fint nu men inte igår. Ta hand om er!

Min utsikt från fönstret!


19/10

Sitter och väntar på bussen som jag ska åka med till Farsta för att handla blommor. Sedan försöka få i mig något lätt innan jag beger mig mot kyrkan.

Idag åt Linnea frukost hemma, lyxfrukost blev det, pannkakor. Nöjd Linnea & en nöjd mamma, mums! Mätta och belåtna gick vi sedan till förskolan i regnet. Trist väder det har blivit nu förresten.
Efter lämning där gick jag och Milton hem för att plocka undan lite, skulle behövt vila men hann inte med de. Hoppade in i en snabbdusch medans Milton låg i saccosäcken och sov utanför badrummet. Sedan va det bara att börja göra sig iordning för att åka mot Farsta.

Tiden går otroligt fort om dagarna, man glömmer bort de. Tänkte innan jag fick Milton att jag kommer ha hur mycket tid som helst om dagarna till att vila osv. Tji fick jag, men vadå jag får ju mysa med världens härligaste pojke iaf. <3


Sömn är underskattat!

Enligt min lilla son iaf, somnade vid 22:00, vaknar 00:15 för snuttande, vaknar igen 02:00 för mat & nu vid 04:00 för mat och bajsning. Livet som spädbarnsförälder helt enkelt, tro mig jag älskar det men jag älskar även sömn. Det kommer dock dröja ett tag innan jag får sova ordentligt igen men äsh vad gör det om hundra år.

Igår torsdag så åt skrutt frukost hemma, vi tog inte ledigt från förskolan då jag och barnens pappa skulle skriva under faderskapsintyget och vi tyckte det va enklare att göra det själva istället för att släppa med henne dit. Så efter vi gjort de åkte jag och Milton hem och har bara varit hemma hela dagen. Har varit väldigt skönt med en lugn vecka. Vi hämtade storasyster vid tre och gick sedan hem och förberedde pannkakssmeten och gjorde sedan sparrissoppa till. Mums va gott, Linnea va väldigt trött idag så vid sju blev det nattning och hon slocknade väldigt snabbt.

Och nu ligger jag här med Milton på mitt bröst som håller på att somna om och jag ska göra likaså.

Senare idag så ska jag på begravning för en nära väns mamma, otroligt tungt då detta är en människa jag har känt sen barnsben. Även fast det inte alls va ofta jag träffade på henne nu i slutet så har jag många minnen från några år tillbaka då jag och min vän satt och spelade spel med hennes mamma boggles hette det ett ordspel, vi älskade det. Vi åt kräftor, drack vin, pratade och skrattade. Vi har lekt där hemma när vi va yngre, lekte med hennes husdjur hon hade. Jag har sovit över där MÅNGA gånger, min vän har smugit in mig där när jag hade bråkat med mina föräldrar och jag va en omöjlig ungdom som inte ville hem. Då va jag välkommen hem dit för att sova och varva ner.

Du är otroligt saknad men jag tror och hoppas att du har det bättre nu, efter en tids sjukdom är du nu fri. Jag ska finnas där och ta hand om din dotter i sorg och glädje. Vila i frid! <3


BVC

Va hos BVC idag för att väga & mäta. 4470g vägde min lilla älskling idag & 55,5 cm lång. Han växer på bra. :) på en vecka och en dag har han gått upp 300g ca. Så mat får han i sig, ska tillbaka igen 1 november då är Milton en månad gammal. Ska bli spännande att få se vikt och längd då. :)

Efter det handlade jag lite frukost och mat i Farsta för att sedan åka och hämta Linnea på förskolan. Linnea gjorde ett armband till lillebror och jag lagade mat, eller lagade och lagade potatisbullar med bacon & lingonsylt. Linnea åt rent på sin tallrik iaf, skönt att hon äter igen.

Så just nu ligger vi i soffan och tittar på Bamse medans jag ammar Milton. Snart dags att sussa, jag slocknar nog snabbt ikväll också. :)

En bild på mina två tv-tittande älsklingar imorse innan förskolan. <3


Gårdagen.

Igår efter att vi lämnat Linnea på förskolan så gick jag och Milton hem och mös, vid halv tolv skulle vi dock hem till Alexsandra & Nils för lek och skoj med Nathalie. Vi åt lunch tillsammans och busade för fullt med en glad Nils. Älskade barn du är för underbar.
Vid tre va jag tvungen att bege mig för att hämta Linnea på förskolan och sedan blev det även lite lek i parken innan vi gick hem.

Igår hade jag och Linnea en riktig mysnattning, båda somnade snabbt efter alfons läsningen. Och imorse hade jag en pigg och glad skrutt vaken vid sju. Frukost hemma och sedan förskola. :)


Godmorgon tisdag.

Linnea är på förskolan och jag och Milton är hemma och myser.

Igår så va Linnea på förskolan fram tills tre då jag gick och hämtade henne. Milton och jag va bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Vi har flängt omkring för mycket både han och jag så nu saktar vi ned lite. Skönt.
När jag hämtade Linnea så spöregnade det så vi gick direkt hem och vem möter vi då? Jo morbror Richard som kom och överraskade oss med sin närvaro. JAAA! Vi saknar ju honom här hemma såklart även fast det är skönt att ha sitt egna. Linnea kramades med Richard och kivades lite också såklart, råkade sparka ned ett glas från bordet då Richard lyfte upp henne. Äsh sånt som händer sa jag bara och plockade upp de. Linnea log och bad om ursäkt iaf,
-de va inte meningen mamma.
- jag vet gumman, det gör ingenting.

Efter ett tag så åkte Richard hem & jag började med middagen, blev fiskpinnar & ris. Linnea fullkomligt ÄLSKAR fiskpinnar, väldigt kul att se henne gilla mat så mycket igen då hon har haft svårare för maten sen Milton kom. :(

Idag blev det frukost på förskolan igen men imorgon bestämde vi tillsammans att det blir frukostmys hemma innan förskolan och på torsdag är vi nog hemma allihopa. <3

Milton har hittat sin nya favoritställning, sovandes på magen. Det ser så harmoniskt ut och han blir lugn så fort man lägger honom så. Vågar dock inte ha honom så på nätterna men på dagarna när jag har koll så får han mer än gärna sova såhär. :) <3


Godmorgon 15/10

Tänka sig att Milton redan hunnit vara hos oss i två veckor. Stoppa tiden den går för fort.
Linnea är redan på förskolan då hon ville äta frukost på förskolan idag, fram tills den 1 november får hon ha sina vanliga tider efter det så är det 09:00-15:00 så det blev en tidig morgon idag.

Igår så va det dans för Linnea, innan det så va de bråk om att man inte ville gå på dans. Skrik & gnäll, tårar och bråk helt enkelt. Men till slut så kom vi iväg iaf och när vi väl va påväg så va det hur roligt som helst såklart. :)

Efter dansen gick vi till en park och lekte lite innan vi gick hem och åt en SEN lunch/mellis. Lite städande, bad för skrutt. Tutade utanför balkongen och där stod mormor och morfar ÄNTLIGEN!!! Blev massa bus, mat, äppelpaj & lite dans också.
Det märks verkligen att älskade Linnea börjar bli mer avundsjuk på lillebror nu, så ännu mer fokus på unga damen ska de bli. <3

Jag älskar dig Linnea, världens finaste/bästa & underbaraste tjej. Du är hela världen för mig!


Nu tar vi ikapp oss igen.

Har inte riktigt tid eller ork att blogga vissa dagar så för tillfället blir ni lite lidande.

Men i torsdags så kom min morfar & hans fru över för en liten titt på Milton & lite fika med mig. Jätte trevligt och tack så mycket för dem fina gåvorna till båda min barn. :)
Senare på eftermiddagen så gick jag, Linnea & Milton ut för att träffa Emma/Charlie & Cissi/Emilia för lite parkhäng. Efter lite lek & skoj i parken tog vi en liten promenad innan vi gick hem för att äta middag. Kvällen blev lugn med lite busande och hoppande i sängen såklart. :p

Fredagen gick i tvättandes tecken så från det att jag lämnade Linnea på förskolan vid halv nio så höll jag på med tvätt och annat småplock. Hade tvättstugan mellan 10:00-14:00 så all tvätt blev ren & torr. SKÖNT!
Hämtade Linnea vid tre sedan lek i park & lite handling för att efter det gå hem och göra fläskfilé & potatisgratäng till middag. MUMS!

På lördagen gick vi ut vid 09:30 & va ute och lekte i diverse parker, matade änderna, gick till Farsta för att promenera till ännu en park. Vid halv två va vi hemma igen för lite välbehövlig vila. Blev dock bara vila för Milton. :p vi började istället röja upp hemma för att sedan åka över till Nathalie & Christian på middag. Och oj vilken middag det va. Rotfrukter & vitlök i ugn & baconinlindad kycklingfilé, parmesansås & tomat/rödlöks sallad. Jag va dock försiktig med rödlöken då Milton hade jätte magknip i fredags kväll efter att jag tidigare hade ätit en hel del rödlök, tänkte att det kanske kunde vara något han reagerat på?
Till efterrätt fick vi en bärblandning med smält vit choklad. Fyfan va gott det va. Denna maten ska göras här hemma någon dag.
Tack för mys kvällen igår värdparet. Linnea busade massor med Christian men någon kram ville hon ändå inte ge honom när vi vid kvart över åtta skulle gå hemåt. :p

Och nu så är det söndag och idag är de dans för skrutt, sedan kommer mormor & morfar över för lek & sällskap. Som vi längtar, vi saknar dem väldigt mycket då vi max träffas en gång i veckan nu för tiden känns det som. :( Vi borde nog flytta ihop igen och bli en STOR familj. Mina föräldrar tycker dock inte att det låter lika roligt son jag gör när jag säger de. :p <3

Nej nu ska jag rapa Milton och sedan gå upp och joina städ & fixarteamet här hemma & även göra iordning lite frukost.


Upp & ner

I tvättstugan springer vi just nu!


Dagarna som har gått.

I måndags va första dagen då jag skulle ta båda barnen själv på morgonen och eftermiddagen fram tills Kim skulle komma hem. Morgonen blev inte så lugn som jag hade hoppats men vadå, det va första dagen. Rutinerna måste komma igång.
Vi kom iaf iväg till förskolan och Linnea gav både mig och Milton ett ordentligt hejdå och vi ses senare. :)

Blev en lugn dag, tog mig upp till faster Ulla med Milton så att hon fick träffa honom. Köpte med mig fika och sedan satt vi bara och pratade, mös med Milton & tittade på kort från när hon va ung. Häftigt att se så gamla bilder, vackra kort & människor.
Ska gå upp dit nästa vecka också har jag tänkt.
Efter det gick jag och Milton och hämtade storasyster på förskolan och sedan till parken för att leka lite innan vi skulle gå hem. Linnea snurrade på sin favorit utomhusleksak eller vad man ska kalla det. Runt runt runt går det, snabbare och snabbare.

Efter det gick vi hem och hade familjenmys allihopa.

Tisdagen hade jag båda barnen hemma själv. Gick bra imellan åt men lite kaosartat ibland. Men så är det, rutiner som sagt. Jag har ju två barn nu & två viljor även fast Miltons inte är så stark ännu så behöver han mat, byte av blöja, närhet & sömn. Precis som skrutt såklart förutom blöjbyten. :)

BVC va här också och allt såg bra ut som jag skrev i föregående inlägg.

Igår onsdag så tog jag en fika vid tio med Diana i Farsta centrum, jätte trevligt. Det ska snart göras om fast även med våra äldre barn då. :)
Efter det så åkte jag och Milton hem och tog hand om hemmet, det gör jag varje dag ändå. Trodde aldrig att jag skulle vara den som småplockade hemma hela tiden. Disken annars är det tvätt, eller soporna, dammsugning osv. Det finns fasiken massor att göra. :p

Vid tre hade jag utvecklingssamtal på Linneas förskola och allting gick jätte bra. Bara massa positivt förutom att lillsnorpan har lite bråttom när hon har klätt på sig ytterkläderna så springer hon iväg direkt istället för att sätta sig ned och vänta på alla andra. Men så är det ibland. Älskade skrutt! <3

Efter det kom pappa och mötte upp oss och Linnea och han gick iväg och lekte medans jag och Milton gick hem och lagade middag.
För första gången så gjorde jag panerad fisk. Eller Kim fick ta över när han kom hem då Milton ville ha middag då. Blev jätte gott iaf. :)

Och nu är vi tillbaka i nutiden då. :) idag ville Linnea äta frukost på förskolan och så fick det bli. Vi tog sällskap hela familjen & lämningen gick jätte bra. Sedan gick Milton och jag hem och åt frukost och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Just nu ligger han på mitt bröst och sover, jag ska följa hans exempel och sova lite jag också. Klockan två kommer nämligen min morfar & hans fru förbi och träffar Milton.
Senare ska nog Emma & Cissi komma förbi också och mysa lite. :)

Nej nu ska jag vila. Vi hörs senare eller imorgon.

Lägger upp bilder senare.


Inget bloggande!

Inget bloggande idag, tänkte bara kliva in och säga att jag lever. :p har haft båda barnen hemma själv för första gången, så tiden fanns inte idag.

Jag hör kanske av mig imorgon, annars så hörs vi av när jag känner för det. :)
Hoppas allt är bra med er?

Och grattis till mitt kusinbarn Tindra som ska vara med i en reklamfilm, blivande skådespelerska kanske. :)

två bilder på mina underbara barn idag, en från när BVC va här & vägde Milton & en på Linneas efterrätt då hon slukade middagen som om det inte fanns någon morgondag. <3

BVC inskrivningen gick jätte bra, Milton hade gått upp 270g sen i fredags så på fem dagar alltså, min stora kille så nu väger han 4100g undra hur stor denna kille kommer att bli. <3


Gårdagen!

Igår (söndag) så hade vi först familjemys på morgonen och förmiddagen fram tills tolv då Linnea och pappa gick till dansen som började vid ett. Jag och Milton skulle åka och fika med mormor & morfar och en del av släkten på morfars sida.
Min faster ska nämligen flytta till Kanada på fredag så det va sista gången vi sågs tills midsommar då dem hon antagligen skulle komma och fira det med oss ute på landet som vi gör varje år.

När vi kom till cafét så blev hon helt betagen av Milton direkt, han låg dock och sov i bilstolen men efter ett tag lyfte jag upp honom och gav honom mat och fick då frågan :
- lilla Milton vill inte komma till gammelfaster nu då?
Jodå det ville han eller han hade inget val jag lyfte över honom och där låg han och mös ett bra tag tills strax innan vi skulle gå. <3

Efter det åkte vi förbi min farmor så även hon, Kjell & Kajsa fick träffa Milton. Och även farmor blev betuttad direkt. :) han låg hos gammelfarmor ett kort tag bara då han va så hungrig så han blev lite ledsen. Vi tog en fika där också, jätte god bärpaj fick vi med vaniljsås. MUMS!

När vi åkte därifrån så bjöd mormor och morfar mig och lilla familjen på McDonalds, vi åt den och sedan fick morfar & mormor busa med Linnea & morfar mös lite med Milton så jag fick ta kort på dem. Har nämligen ett foto på Linnea och morfar när hon va jätte liten så ville ha ett på dem också. Ska lägga upp båda korten någon dag så man får se skillnaden. :)


Storasyster!

På förskolan


Min fina kille!

Nu går vi och överraskar gammelfaster Ulla med lite fika.


1 vecka!

Nu är min lilla älskling en veckan gammal, helt sjukt va snabbt det går.
Kan inte förstå att Milton redan har varit här i en vecka. Att vi har varit fyra i våran lilla familj, att jag har en son, att jag är två barns mamma. Det är ganska svårt att ta in allt det här.
Men va underbart det är att ha mina två barn. Igår kväll fick vi tre lite egen mys då jag nattade båda två i min säng. Läste bok för skrutt och mös och Milton låg bredvid och snuttade & knorrade lite. :)

Nu ligger har och äter men komme strax somna. Ska sova jag också för imorgon börjar allvaret. Första dagen på förskolan, första dagen då jag ska göra allting själv. Linnea går dock bara idag på förskolan sedan är hon ledig på tisdagen för att sedan gå tillbaka till förskolan på onsdagen. Blir lite konstig vecka det här, vi får se hur det funkar. Blir det för konstigt för henne så får jag ha henne hemma lite mer den här veckan.

Nej nu ska jag mysa med Milton innan han somnar. Vi hörs senare idag.

Grattis mitt lillhjärta till att ha blivit en vecka, vi är så lyckliga över att vi har dig hos oss. Jag älskar dig.


Boooorta

Låt mig presenter Miltons navel. Taaada! Nästan sex dagar tog det innan den trillade av, vi är väldigt nöjda med naveln. :) nu har vi ätit och nu är det dags att sova igen. Nattinatt


Lördag 6/10

Vi började dagen med sängmysande jag, Linnea & Milton. Pappsen va redan uppe och fixade och donade. Efter ett tag hjälpte vi andra också till. :)

Sedan fick vi besök av familjen Lindberg/Nyberg. Äntligen fick Linnea träffa sin bästa kompis Julia. Och vi andra också såklart, som vanligt när dem två ses så va Linnea lite av en retsticka imellan åt men annars hade dem hur kul som helst. :)
Julia & Linnea satt & målade när dem först kom ut & visade att dem hade målat sig lite i ansiktet. Varpå vi skrattade lite men sa att så skulle man ju inte göra. Efter ett tag kommer Linnea ut och säger :
- Julia målar på tänderna.
VAAA?? :D
Jag börjar skratta, Kim skrattar, Celina skrattar. Stefan skrattar inte. :p Hahaha skit kul tyckte jag. Sen blev det inte så mycket mer målande idag.
Emil - du måste helt ärligt vara den gladaste & härligaste ungen jag jag har träffat. Du är underbar.

Efter att familjen hade åkt så åt vi lite lunch för att sedan fixa iordning mig och barnen för en tripp till Nathalie med Emilie. :)
När vi kom dit blev vi bjudna på vaniljglass med jordgubbar & blåbär. MUMS!!!
Sen satt vi bara & babblade och busade med Linnea & tjejerna mös med Milton.

Väl hemma blev det middag och sedan lördagsmys. Vi tittade på film, åt lite godis & popcorn. Vi slängde på barbapappa på tv:n och klockan halv nio hade jag, Linnea & Milton däckat. Så nu ligger skrutt i sin säng och jag ligger i min säng med Milton och ska sova. Ögonen går i kors.

Så NATTINATT!!!


Trött eller vadå?

Såhär somnade jag och Milton efter att vi hade myst hos Emma hela kvällen. <3


Gårdagen.

Vi va ju som sagt i Farsta igår hela familjen och traskade runt lite, lämnade tillbaka böcker på biblioteket k& lånade nya, fikade, köpte whiteboardpennor.

Efter det gick Linnea & Kim och lekte, medans jag och Milton gick hem och mös ned oss i soffan. Efter ett tag kom dem hem och Kim började med maten. Fiskgratäng, MUMS!
När vi ätit färdigt så ringde Emma & sa att dem va hemma så jag och Milton begav oss ned ditåt och den andra delen av familjen ordnade fredagsmys hemma.
Blir så långtråkigt för Linnea att sitta där hemma medans vi bara sitter och pratar i princip. Men vi ska ner till Emma någon annan dag & baka pratade vi om. Det ser vi framemot.

Vi hade iaf JÄTTE MYSIGT. Milton fick en jätte fin "overall" älskar ju newbie serien som kappahl har och en sådan fick Milton av Charlie & hand föräldrar. TACK så jätte mycket.
Cissi va där & myste massor med Milton. Han trivdes som fisken i vattnet i hennes famn, även i Emmas såklart.
Vi har sagt att vi ska ses någon dag i veckan igen. :) Då hoppas jag även att Nils & hans mamma kan ses med oss. Så jag har alla mina vänner med barn samlade. <3 barnvagnsmaffian!


Gårdagen.

Vi va ju som sagt i Farsta igår hela familjen och traskade runt lite, lämnade tillbaka böcker på biblioteket k& lånade nya, fikade, köpte whiteboardpennor.

Efter det gick Linnea & Kim och lekte, medans jag och Milton gick hem och mös ned oss i soffan. Efter ett tag kom dem hem och Kim började med maten. Fiskgratäng, MUMS!
När vi ätit färdigt så ringde Emma & sa att dem va hemma så jag och Milton begav oss ned ditåt och den andra delen av familjen ordnade fredagsmys hemma.
Blir så långtråkigt för Linnea att sitta där hemma medans vi bara sitter och pratar i princip. Men vi ska ner till Emma någon annan dag & baka pratade vi om. Det ser vi framemot.

Vi hade iaf JÄTTE MYSIGT. Milton fick en jätte fin "overall" älskar ju newbie serien som kappahl har och en sådan fick Milton av Charlie & hand föräldrar. TACK så jätte mycket.
Cissi va där & myste massor med Milton. Han trivdes som fisken i vattnet i hennes famn, även i Emmas såklart.
Vi har sagt att vi ska ses någon dag i veckan igen. :) Då hoppas jag även att Nils & hans mamma kan ses med oss. Så jag har alla mina vänner med barn samlade. <3 barnvagnsmaffian!


Älskade Linnea.

Igår morse kom mitt stora hjärta in till mig och Milton på morgonen och ville lägga sig bredvid oss. Jag matade Milton och Linnea låg och klappade på honom. Efter det somnade han och jag och Linnea satte oss och spelade kort i sängen, vi mös, busade och kramades. Vid nio bad jag Linnea gå och väcka sin pappa och jag matade då Milton en gång till. När Kim kom upp så bad jag honom ta Milton för Linnea ville leka med Barbiedockor med mig.

Efter det satt jag och Linnea och lekte med dockorna i över en timme innan vi åt frukost. Gårdags morgonen betydde så otroligt mycket för mig & för Linnea också tror jag.
Jag har inte alls lika mycket tid som jag brukar ha för henne & det känns jobbigt. Missförstå mig inte jag älskar min son & att vara med honom, känner mig bara otillräcklig just nu gentemot Linnea. Jag har dåligt samvete & känner mig inte som en bra mamma. Hon har sin pappa och han har full fokus på Linnea under hela dagarna när jag matar Milton eller någonting annat med lilla herrn. Så Linnea aktiveras ju hela tiden, men ändå har jag en klump i halsen. Går väl över snart, jobbigt att känna såhär bara.

Jag älskar ju dig mest i hela världen Linnea, du är min dotter, min sol i mörkret, mitt hjärta & själ. Ingen kan någonsin ta ifrån mig hur mycket du betyder för mig. Du är bäst mitt hjärta!


Missoni!

Va inne på Lindex en sväng igår och hittade då ett par missoni vantar åt skrutt så dem införskaffades. Hade jätte gärna velat ha en klänning åt henne och en filt till lillebror också men alla dem sakerna är såklart slutsålda. Men det gör inget, vi har så sablans mycket kläder ändå. :)

Men skrutt blev glad och det är huvudsaken.

Linnea och hennes pappa är inne på biblioteket i Farsta och ska lämna tillbaka lite böcker och även låna nya medans jag sitter utanför på cafét och matar Milton & dricker en kaffe.
Efter det ska Linnea och Kim gå och leka och jag och Milton åker hem och vilar ett tag.

Nu ska här rapas så jag skriver lite senare.


Morgonmyset!

Underbar morgon med mina älskade barn. Det är så mysigt när Linnea kommer in tassande på morgonen och lägger sig bredvid oss och gosar in sig. Mitt mammahjärta är väldigt stort och varmt just nu. Eller det är de väl alltid men åh vad jag älskar dem här två små människorna.

Dem har varsin del av mitt hjärta! Jag älskar er mer än någonting i denna värld. Jag skulle offra mitt liv för er. Ni är mitt allt Linnea & Milton. <3


Maaaaat!

Är man hungrig så har tiden ingen betydelse. (Inte när man är bebis iaf.) va tvungen att väcka Milton då mina bröst höll på att sprängas. Matade honom vid halv tolv så fyra & en halv timme sen. Brösten blir hårda hur snabbt som helst nu. I onsdags kväll började mjölken rinna till & nu finns det hur mycket som helst. Jag hoppas verkligen att det håller i sig så att jag kan amma honom längre än vad jag gjorde med Linnea. Iaf till ett halvår.

Senare på eftermiddag/kvällen ska jag och Milton gå ned till Emma/Jonas/Charlie & träffa dem & Cissi/Emilia. Som vi längtar, senast dem såg mig hade jag stooora bebis magen. Den är nästan all gone nu. Ytterst lite kvar av den. Så det ser vi fram emot.


Återbesök SÖS.

Allting såg bra ut, ännu en OK stämpel i rumpan fick Milton. Vikten hade gått ned till 3830g men ingen fara alls. Endast gått ned 120g sen i måndags. Hörselscanningen gick även den jätte bra, en helt frisk och bra pojke har vi fått.

Nu är vi påväg hem till farmor och ska hälsa på så hon får träffa sitt andra barnbarn. :)

Båda barnen har somnat då vi tog med oss vagnen till Linnea eftersom vi inte vet hur länge vi blir kvar idag. Så nu sussar syskonen sött.

Vi ska först hoppa av vid Kims jobb så han får visa upp sitt nytillskott. :)


Gubbe som springer över vägen i skanstull.

Antingen har han bråttom eller så är han trött på livet stackarn. Såg lite roligt ut dock.


Godmorgon tant Alexsandra!

Titta vad jag har på mig idag.


Dolly Parton!

Min kusin rebeckash.blogg.se drömde natten innan jag fick Milton att jag skulle se ut som Dolly Parton när amningen kommit igång.
Jag skrattade åt henne, nu skrattar jag inte så mycket längre. :p visst det är inte Dolly men växt en hel del har dem och tror inte att dem är klara ännu. :s vart ska detta sluta?!?

Ligger med lillen vid bröstet nu och har gjort de i 20 minuter ungefär, han är ett litet matvrak den här herrn.
Ska bli spännande att få se vad han väger senare idag då vi ska tillbaka till SÖS för återkoll.

PKU-test ska göras, hörseltest & jag ska träffa någon barnmorska som ska känna så att min livmoder går tillbaka. Vilket den gör, väldigt snabbt.

Just glömde skriva det igår kväll att Linnea hade haft jätte roligt på förskolan igår, men nu är hon hemma torsdag/fredag sedan går hon på förskolan på måndag men är ledig tisdag då BVC kommer hem till oss. Jag vill att Linnea ska få vara så delaktig som möjligt i allt som sker med Milton. Sen ska även sköterskan lyssna lite på Linneas tal då hon har lite bekymmer med att uttala vissa bokstäver. Man förstår ju allt hon säger, men som sagt vissa bokstäver.

Nu ska jag försöka somna om då Milton håller på att somna vid mitt bröst. Kolla blöjan först. Blev förresten nedkissad för första gången igår kväll. Jag va in tillräckligt snabb, men det va Milton. (Roligt att kissa ned mamma & nästan bajsa ner också!) men där va jag snäppet vassare, igår iaf. Kanske inte nästa gång...


Nighty, night!

Nu säger alla vi i familjen godnatt. Pappsen & Linnea somnade redan vid halv åtta. Jag tittade precis klart på Greys Anatomy och Milton ligger här bredvid mig och sover.
Mina ögon går i kors så nu är det även dags för mig.

Godnatt!


Myser & luktar på bebis.

Imorse kom skrutt in till sovrummet och la sig bredvid lillebror som låg och åt, gav honom en puss och började sedan sjunga för honom. Hon är helt underbar.

Idag gick vi till förskolan för att hämta Linneas gympaskor, självklart visade hon upp lillebror i vagnen och fick sedan frågan av en av pedagogerna om hon skulle stanna, varpå jag svarar nej vi har tagit ledigt hela den här veckan med ett leende på läpparna. Linnea tittar på mig och sin pappa & säger att hon vill stanna. Ja om du vill det och det är okej för förskola så får du stanna till efter mellis. JAAA säger Linnea. Så nu ligger jag, Milton och pappa i soffan och tittar på tv eller Milton ligger däckad på mitt bröst. :)
Men imorgon och på fredag är Linnea ledig.
Imorgon är det återbesök på SÖS & sedan ska vi åka och besöka farmor & Hampus i Nacka. :)

Nej nu ska jag fortsätta mysa med min lilla skrutt här. <3

Tack tant Alexsandra för groddräkten. <3 vi visste att de va du hela tiden. :p


Amning & mys.

Kommer ihåg sen Linnea att det va mysigt att amma, men hade glömt bort att det va SÅHÄR mysigt. Jag ÄLSKAR det! Visst det gör ganska ont ibland men det är det absolut värt, både för hans skull & för min.


Idag fick vi besök av min kusin Rebecka en snabbis på BB & när vi kom hem efter att ha hämtat vagnen (våran liggdel men chassiet är lånat från affären då vårat är försenat med två veckor) så kom tant Nathalie på besök och efter ett tag även hennes man Christian. Linnea fick världens bamsekram direkt när Nathalie kom och hon blev överlycklig. Efter en liten stund mös hon även med Milton & blev lite förtrollad av honom tror jag. :p
Vi hade en jätte mysig eftermiddag. Vid kvart över fyra så åkte dem hemåt och vi invigde vagnen med en liten tripp ned till affären för att handla lite.
Vagnen rullade perfekt & stolta storasyster körde lillebror en hel del.

Linnea är verkligen världens bästa storasyster. Hon lägger på honom filtar, drar även upp filten så fort hon ser att den har glidit ned, pussar på honom, klappar så fint & kramas. Säger att hon tycker om honom jätte mycket och sjunger så vackert för honom.
Jag är så tacksam för mina två underbara barn!!

Vill säga ett STORT tack till mina föräldrar, barnens morföräldrar som ställde upp och passade Linnea medans våran lilla gosse kom till världen och även natten efter. Ni är fantastiska och vi alla är så glada över att ni finns i våra liv och alltid ställer upp.
Vi älskar er!

Här kommer lite bilder från dagen & kvällen här hemma.


Godmorgon världen!

Känner mig som världens lyckligaste dam. Ligger med den underbaraste lilla pojken i min famn och ammar, min underbaraste dotter är även hon påväg hit och ska vara här fram tills vi alla blir hämtade av morfar när vi ska åka hem. Först ska vi hämta vagnen såklart men sedan ska vi hem och börja vårat familjeliv. LÄNGTAR!

Han är så snäll lilla Milton, skriker inte alls, när han vill ha mat så suger han på sin hand, lyfter jag då upp honom grabbar han tag i bröstet direkt. :) vet att det antagligen inte kommer vara så lätt framöver men nu är vi nöjda med det iaf.

Vi mår kanon både jag och han och vid nio ska vi träffa läkaren, sedan runt lunch åker vi nog hem om allt ser bra ut.

Mys med bebis nu innan min stora skrutt kommer. <3


Namnet är klart.

Låt mig presentera Milton Kim Sundgren.

Här kommer en bild på Milton & pappa.
En bild när storasyster Linnea har bäddat in Milton & hans gosedjur.


Älskade!

Tre av mina favorittjejer och lillebror.

Dessa har vi haft besök av idag + morfar & Nils såklart men dem fastnade inte på bild.

Tack så mycket för alla presenterna som lillebror fick. <3

Och tack till alla för smsen, samtalen och allt som skrivits på FB!


Prinsen.

<3


Mitt lilla hjärta är här!

Jag älskar dig otroligt mycket redan!


Smärta!

Här klockas det värkar, hoppas det håller i sig nu. Blev inget september barn men kanske ett 1 oktober barn.


RSS 2.0