Dagarna som har gått.

I måndags va första dagen då jag skulle ta båda barnen själv på morgonen och eftermiddagen fram tills Kim skulle komma hem. Morgonen blev inte så lugn som jag hade hoppats men vadå, det va första dagen. Rutinerna måste komma igång.
Vi kom iaf iväg till förskolan och Linnea gav både mig och Milton ett ordentligt hejdå och vi ses senare. :)

Blev en lugn dag, tog mig upp till faster Ulla med Milton så att hon fick träffa honom. Köpte med mig fika och sedan satt vi bara och pratade, mös med Milton & tittade på kort från när hon va ung. Häftigt att se så gamla bilder, vackra kort & människor.
Ska gå upp dit nästa vecka också har jag tänkt.
Efter det gick jag och Milton och hämtade storasyster på förskolan och sedan till parken för att leka lite innan vi skulle gå hem. Linnea snurrade på sin favorit utomhusleksak eller vad man ska kalla det. Runt runt runt går det, snabbare och snabbare.

Efter det gick vi hem och hade familjenmys allihopa.

Tisdagen hade jag båda barnen hemma själv. Gick bra imellan åt men lite kaosartat ibland. Men så är det, rutiner som sagt. Jag har ju två barn nu & två viljor även fast Miltons inte är så stark ännu så behöver han mat, byte av blöja, närhet & sömn. Precis som skrutt såklart förutom blöjbyten. :)

BVC va här också och allt såg bra ut som jag skrev i föregående inlägg.

Igår onsdag så tog jag en fika vid tio med Diana i Farsta centrum, jätte trevligt. Det ska snart göras om fast även med våra äldre barn då. :)
Efter det så åkte jag och Milton hem och tog hand om hemmet, det gör jag varje dag ändå. Trodde aldrig att jag skulle vara den som småplockade hemma hela tiden. Disken annars är det tvätt, eller soporna, dammsugning osv. Det finns fasiken massor att göra. :p

Vid tre hade jag utvecklingssamtal på Linneas förskola och allting gick jätte bra. Bara massa positivt förutom att lillsnorpan har lite bråttom när hon har klätt på sig ytterkläderna så springer hon iväg direkt istället för att sätta sig ned och vänta på alla andra. Men så är det ibland. Älskade skrutt! <3

Efter det kom pappa och mötte upp oss och Linnea och han gick iväg och lekte medans jag och Milton gick hem och lagade middag.
För första gången så gjorde jag panerad fisk. Eller Kim fick ta över när han kom hem då Milton ville ha middag då. Blev jätte gott iaf. :)

Och nu är vi tillbaka i nutiden då. :) idag ville Linnea äta frukost på förskolan och så fick det bli. Vi tog sällskap hela familjen & lämningen gick jätte bra. Sedan gick Milton och jag hem och åt frukost och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Just nu ligger han på mitt bröst och sover, jag ska följa hans exempel och sova lite jag också. Klockan två kommer nämligen min morfar & hans fru förbi och träffar Milton.
Senare ska nog Emma & Cissi komma förbi också och mysa lite. :)

Nej nu ska jag vila. Vi hörs senare eller imorgon.

Lägger upp bilder senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0