Fredag och alldeles snart är det helg!

Underbart det ska bli, ut till landet far jag och Linnea med mormor och morfar.
Solen skiner och det värmer här inne på jobbet, hoppas detta håller i sig hela helgen för då blir det massor utav båtåkande och utelek. Helt fantastiskt.
 
Igår träffade jag som sagt mina barndomsvänner, vi hade jätte mysigt verkligen. Jag, Nathalie & Linnea bakade en Jordgubb/rabarber smulpaj, SUPERGOD blev den.
Eller Nathalie & Linnea hjälpte inte speciellt mycket, Den vuxna damen satt och gjorde armband med Linneas alla pärlor och den andra lilla damen sprang omkring med högmusik pumpandes ut från datorn och sjöng och hade sig.
Och där fick stackars lilla jag stå och baka, tungt och jobbigt va det. Nej då det va ingen fara, inte ett dugg synd om mig. Efter att den va inställd i ugnen åt vi korv och potatissallad.
När vi precis va klara med det så plingade det på dörren och Emilie & Sofia kom in för fika och prat.
Som i förra veckan när jag träffade Nathalie och Emilie så kan inte vi sluta prata. Blev sent för Linnea igår. Kvart i nio hamnade hon och jag i sängen, helt utslagna somnade vi båda två på stört efter några sidors läsning i Lejonkungen. En toppen dag helt enkelt.
Linnea sprang omkring och fångade alla med henne fjärilshov, sjöng, la pruttkuddar på stolarna när vi ställde oss upp osv. En rolig dag för den damen också. Hon ville såklart inte att dem skulle gå sen men dem va ju tyvärr tvungna.
Men den 9 Juli är det dags för Skansen med tjejerna om vi inte ses innan också vill säga. Både jag och Linnea längtar väldigt mycket till att få träffa dessa tjejer igen. <3
 
Tog tyvärr inga bilder igår för det va full fart hela tiden och fanns ingen tid till att sitta med telefonen och fota.
 
Hittade dock en rolig bild på Facebook som jag tyckte skulle ligga bra här i min blogg.
Tänk om Linnea gör så här mot bebisen sen. Det hoppas jag såklart inte med lite roligt är det.
Hahahahaha.
Fast en fråga man ställer sig, vart va föräldrarna?
Barnet hann ändå måla hela ungen i ansiktet.
 

Torsdag 28/6

 
Torsdag och imorgon blir det helg och LANDET baby för mig och Linnea.
Vi åker direkt efter jobbet med morfar och antagligen mormor, annars kommer mormor ut på lördagsmorgonen.
Ska bli superhärligt att komma ut dit och jag hoppas verkligen på fint väder så att vi kan åka massa båt och vara ute och ha det härligt bara. Inte lika kul att sitta instängd i huset därute för att det regnar.
 
Igår fyllde som sagt min halva år, överraskning på morgonen och sedan smet jag förbi på fika på eftermiddagen då det hennes syster och Emma, Cissi och Emilia va där. Mums.
Alexsandra fick lite presenter och fina blommor osv.
Grattis ännu en gång hjärtat mitt.
<3
 
Här kommer lite bilder i vanlig ordning.
 
Här är en bild på Linnea när hon låg och sov i tisdagskväll. Älskade vackra, underbara fina, världens bästa unge va söt du är! <3
En liten bild på Nils, så söt lilla hjärtat. <3
En bild på Emilia, tokmamman Cissi hade inte koll på hårbandet riktigt. Stackars liten vad gör din mamma med dig egentligen? <3
 
 
 
Här är två bilder från imorse när jag lämnade Linnea på förskolan, först en där hon ville se ledsen ut och sedan en när hon hoppar omkring och är glad. <3
 
 
Nu ska jag fortsätta att jobba. Puss och kram på er.
 
Idag ska jag även träffa min underbara barndomsvänner igen, åh så jag längtar.
Nathalie och jag ska hämta Linnea på förskolan tillsammans och lite senare kommer Emilie.
Linnea kommer att bli överlycklig när hon ser Nathalie, hon sa senast imorse påväg till förskolan att idag ska jag träffa dina kompisar mamma, dina bästa kompisar. :) Söta unge.

GRATTIS HALVAN 25ÅR!

Idag fyller Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) 25år.
In och gratta henne vetja, då blir hon glad. :)
 
Imorse efter att jag hade lämnat min lilla skrutt på förskolan efter en cykeltur dit så sprang jag in på Coop för jag hade nämligen bestämt mig för att leverera frukost till damen som fyller år idag.
Köpte lite smått och gott, Nybakt bröd, vattenmelon, pucko, nyponsoppa, en blomma och ett kort. Slängde även ner en liten flaska rosé däri som hon kunde dricka sådär på morgonkvisten. ;) Det tror jag iförsig inte att hon gjorde men hon hade kunnat gjort det då iaf, om hon ville.
Först bestämmer jag mig för att ringa till Alexsandra och bara be henne öppna dörren, svarar hon? NEJ!
Jag plingar då på dörren, hör Erida skälla, tycker att jag hör lite röster och även någon som är uppe och tassar omkring vid dörren, jag håller såklart för nyckelhålet så dem ej ser att det är jag. Öppnar någon då? NEJ!
Jag ringer till henne två ggr till varpå telefonsvararen kommer igång, skithuvud tänker jag för mig själv. :P
Knackar på och efter ett tag så öppnas dörren av en yrvaken Alexsandra.
- Vad är det här?
- Frukost, grattis på födelsedagen vännen nu måste jag springa till jobbet. Sov så gott och puss och kram.
Pussade henne på kinden och sprang sedan iväg.
- Jaha, va? Tack.
Fick jag till svar. HAHAHAAHAHAHA
Bästa överraskningsreaktionen jag har fått tror jag.
Underbara vän!
 
Här kommer två bilder på min kära vän, en vacker bild på henne och en inte fullt så vacker bild på henne och min dotter Linnea.
 
Hur som så vill jag att du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig och jag älskar dig.
Är så stolt över allt du åstakommit och känner mig lyckligt lottad att få kalla dig min bästa vän.
<3

Måndags kvällens pysslande.

Igår kom mormor och morfar förbi och mös lite med skruttan min, Linnea visade dem att hon lärt sig att göra kullerbyttor (stavning?) hoppade i sängen och ville visa allt hon fått vid midsommar och det som jag och hennes pappa köpte till henne i söndags. :) Skrytmåns.
 
När dem kom innanför dörren höll jag på att göra en äppelpaj då jag fick världens sug efter det när jag va inne i affären efter jobbet för att handla hem mjölk. Jag kan aldrig gå in i en mataffär och BARA handla det jag ska ha.
Kommer alltid ut med något gott eller något som jag ska tillaga. Mums.
 
Pajen blev dock inte så god som jag hade hoppats tack vare att äpplena smakade så lite, smuldegen däremot va gudomlig. :)
Efter vi ätit pajen så bestämde vi oss för att pyssla lite, i söndags så köpte jag glassmycken i en pysselbox som jag och Linnea kunde hålla på med. Då får man måla pärlorna/ringarna själva och sedan sätta ihop dem till ett armband/halsband eller en ring. Varsin ring blev det till att göra igår, Linneas blev MYCKET finare än min då jag va lite feg och bara målade rosa men ska måla till mer på den idag tänkte jag.
 
Imorgon är det dags för min halva att fylla 25år. Välkommen till the oldlife säger jag då.
Jag kom ju tyvärr dit innan henne, februari om ni måste veta. Men nu är det alltså dags för henne. <3

Hello stranger.

 
Då va man tillbaka på jobbet efter en långhelg som ledig.
Underbart har det varit men tillbaka till verkligheten måste man ju.
Men snart blir det mammaledighet istället, underbart.
 
Här kommer lite bilder på vad vi har haft för oss dem senaste dagarna då bloggandet rent ut sagt har sugit tack vare bloggappen.
 
 
Första bilden är på en hemmagjord studsboll.
Linnea fick tre olika pysselpaket ifrån Celina med familj. Detta va en utav dem, väldigt skoj tyckte både jag och Linnea, efter denna har vi gjort fyra stycken till. :)
 
På denna bilden är det två stycken tvålar som vi har gjort med ännu ett pysselpaket, även detta va väldigt roligt, jag har även köpt ett till pysselkit som är med glaspärlor & ringar som man själv får måla. Det pysslar nog jag och Linnea med ikväll.
Under fyra dagar förra veckan så passade jag och Linnea min farmors hund Kajsa. Kajsa brukar vanligtvis inte vilja vara speciellt nära varken mig eller Linnea, men denna gången va hon hos oss HELA tiden. Sov vid mina eller Linneas fötter, jag vaknade till och med upp en morgonen med henne rakt framför ansiktet. Hon gick aldrig ut ur rummet förens jag ropade på henne att vi skulle gå på en promenad. Mysigt men konstigt, hon måste kunna känna av att jag är gravid eller något sådant.
Linnea påväg till Farsta i onsdags när vi skulle träffa mina kära barndomsvänner Nathalie & Emilie, underbar dag som kommer göras om redan på torsdag hemma hos mig & Linnea. Vackra barn, finns ingen finare än dig i mina ögon, jag älskar dig så mycket att det gör ont.
Här har jag klippt ihop tre bilder som visar hur kul Linnea hade, skrattade mest hela tiden, kramades massor med Nathalie, Emilie fick dock jaga henne mest hela tiden för att kunna sno åt sig en. haha, väldigt rolig dag.
Linnea blev förälskad i dem båda två direkt. Jag älskar er tjejer, nu tar vi tillbaka våran tid som vi har förlorat och missat.<3
På torsdagen innan jag hämtade min lilla skrutt på förskolan så åkte jag förbi min halva Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) för att mysa med hennes lilla son Nils lite. Underbara barn, mata hon fick jag göra också, riktig mysstund hade han och jag i hans föräldrars säng innan dem gjorde sig iordning för en fika i Farsta. Jag följde med dit en snabbis, sedan hämtade jag skrutt och på kvällen där kom hennes pappa. Lyckan i hennes ögon när hon öppnade dörren och han stod där är obeskrivbar.
På fredagsmorgonen vaknade Linnea klockan 05:30, blä kände jag och hennes pappa men upp fick han gå ändå, medans jag låg och drog mig i sängen i några timmar. HÄRLIGT må jag säga. Sedan gick vi upp och åt frukost för att efter det röra oss mot midsommarfirandet som pågick nere vid Farsta gård som är ca. 20minuters gång väg ifrån oss. Även Rebecka och hennes dotter Tindra kom och gjorde oss sällskap. Såhär såg iaf min lilla ängel ut på midsommarafton. <3
Pappas axlar är bra att sitta på när man inte ser. :)
Linnea och Tindra, min kära dotter fullkomligt ÄLSKAR att hålla i "bebisar" hon vill gärna ha dem i knät eller hålla dem i handen när dem sitter i vagnen och Tindra är inget undantag. Världens bästa storasyster kommer hon att bli. <3
Här lutar det lite efter ett tag, men skoj va det ändå. :)
Efter ett tag fick lillsnorpan Tindra sitta och mysa hos mig ett litet tag.
Efter firandet i Farsta gård gick vi hemåt mot oss för att äta middag tillsammans då även Tindras pappa Roy kom och åt med oss, även där hemma fick Tindra sitta lite i Linneas knä. Hemma hos oss va det dock roligare då Tindras pappa stod och gjorde massa knasiga ljud så att båda barnen skrattade massa.
På lördagen hade vi tänkt att vi skulle åka till Skansen bara familjen men vädret tillät inte de, så det blev bio istället. Nalle Puhs nya film såg vi, Linnea va duktig som vanligt på biografen så skönt så. När vi gick ut därifrån fick Linnea syn på dessa, en lunchlåda och en flaska. Då spindelmannen ligger henne nära om hjärtat köpte hennes far självklart dem till henne.
Efter den långa midsommaraftonen och denna dagen som va fylld med biobesök, lek, massa gottisätande och mys så va lilla skruttan helt slut, somnade gott vid halv åtta och sov hela natten fram till halv åtta dagen efter. Du är så vacker när du sover min kära.
På söndagen gick vi in i V 27+0 (28) och då såg lilla mamman ut såhär på morgonen. (strunta i den smutsiga spegeln, ska göra rent den idag) (tror jag :P)
Vi tog oss ner till Farsta och åt lite lunch, shoppade lite. Linneas pappa köpte JÄTTE stora utomhuskritor åt lilla damen, lyckan va total.
Efter Farsta åkte pappsen hem till sig och jag och Linnea begav oss hemåt för att släppa av påsarna, ta oss en glass och sedan gå ut och rita medans solen fortfarande sken så varmt och fint.
Jag shoppade två klädesplagg till åt den lilla i magen, rean lockade så väl. :) Dags att börja handla lite kanske då jag i princip inte handlat någonting till den lilla.
På kvällen så provade Linnea sina kläder som hon fick i födelsedagspresent av sin mormor & morfar och så fin hon blev. <3 köpta på Zara och satt som en smäck, mammas hjärta.
 
Det va våran helg i bilder de. Nu kan ni nog nöja er ett tag med dessa så kommer jag in och skriver igen när jag har tid till att sätta mig vid en dator. Puss och kram på er och trevlig måndag.

Midsommarafton

Smyger in här lite snabbt såhär på morgonen och önskar er alla en härlig midsommarhelg. Kommer fortsätta vara dålig uppdatering framtills bloggappen är igång igen. Puss på er.

Onsdag 20/6

 
Idag blir det till att fika med två gamla barndomsvänner.
Nathalie & Emilie, ska bli så jädra kul att träffa dem igen.
Nathalie har jag inte träffat på tre år ungefär, Emilie stöter jag på någon gång i farsta osv.
Men nu ska jag, Linnea, och dem två sätta oss ner och verkligen prata och umgås.
Linnea ser framemot det hon också och säger att hon kommer ihåg Nathalie,
varpå jag säger att det kan du inte göra för du va så pass liten, men johodå det gör hon visste.
Får väl se hur blyg hon blir när vi väl träffar dem. <3
 
Annars då?
Jobbar till tolv imorgon sedan är det ledigt fram tills på måndag, UNDERBART!
Midsommar kommer att firas med min dottra och hennes pappa, blir nog skansen eller något annat skoj. :)
Linnea längtar som satan till att vara med mamma och pappa och hitta på massa skoj, även vi två gör det såklart. Älskade lilla skrutt.
 
Nej nu ska jag jobba på här så att jag kan gå härifrån vid tre.
Puss och kram på er!

Bloggappen fungerar fortfarande ej

Och blogglusten suger då. Jag har inte tid att sätta mig framför datorn hemma och skriva inlägg förutom när Linnea har somnat och då har jag ingen lust me det. Då hamnar jag framför tv:n eller plockandes med någonting hemma.
Förstår inte varför dem har sådant jädra problem med att ordna appen, dags att byta bloggportal kanske?

Helgen har varit underbar iaf.
Kalas i lördags med mina tjejer och deras barn, kalas i söndags med släkten.
Linnea fick väldigt fina presenter, så när bloggappen funkar igen eller jag flyttat över till annan portal så kommer bilder upp. Eller om jag orkar sätta mig och föra över bilderna till datorn. :P

Av mig fick hon iaf en sparkcykel och lite annat smått och gott, lyckan va total när hon öppnade paketet från mig på söndagsmorgonen. Älskade skrutt.
Av mormor och morfar fick hon en STUDSMATTA ut till landet, hon förstod inte riktigt först men glädjen som kommer lysa i hennes ögon när hon kommer ut till landet och ser den uppställd med nät runt om och allt kommer inte gå att dölja.
Älskade skrutt jag skulle ge dig hela världen om jag kunde, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. <3
Igår hade jag och Linnea en mysdag bara hon och jag. Vi va på BVC på fyra års kontroll, allt såg jätte bra ut. Våran BVC sköterska tyckte att Linnea förstod väldigt snabbt, snabbare än vad som är "normalt" vad det nu betyder. :P Så stolt jag va när hon lyssnade, följde instruktionerna direkt, till och med en tår ramlade ned.

Dags att fortsätta arbeta här. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

FÖDELSEDAGS TJEJEN!

Idag för fyra år sen låg jag vid den här tiden inne på SÖS förlossning och väntade på att få träffa världens underbaraste lilla tjej för första gången. 10:02 kom hon ut, helt frisk och hel. Alla tio fingrar & alla tio tår. Helt perfekt va hon. Fyra och en halv timme tog hela förlossningen från det att mitt vatten gick hemma till det att prinsessan va född.

Jag älskar dig till månen och tillbaka och är så otroligt tacksam över att jag får ha dig i mitt liv som min dotter. Ingen kan älska dig som jag. Världens finaste, det är DU! <3

SKITAPP!!!!

Så jäkla irriterande, appen har inte funkat sen igår kväll.
Så jäkla less på alla dessa problem med appen, laddade ner den på nytt men kan ändå inte logga in.
Fattar inte vad som är fel, jag har inte bytt lösenord eller skrivit fel.
SKIT OCKSÅ!

Sitter iaf på tunnelbanan nu och är påväg till jobbet.
Fredag och 2 dagar tills min dotter blir fyra år. :)


Jäkla fiskmåsar.

Och nej jag har inte blivit bajsad på (ännu) får man väl säga. Men dem är fasiken livsfarliga och jag är livrädd för dem. När jag hade lämnat Linnea på förskolan hörde jag en jäkel som lät så jädra högt att jag trodde han va ovanför mitt huvud precis. Det va han dock inte men jag såg nog att han tittade på mig. Dök ned en bit rakt mot mig för att sedan flyga uppåt. Vad gör jag? Jo jag tar min påse med matlåda, sätter den över huvudet och springer. Hur det såg ut? Ja ni jag såg väl helt galen ut, påse över huvudet, skriker massa svordomar och dessutom har en stor boll på magen. Ja jag hade nog skrattat om jag hade sett någon göra så iaf.

Hoppas dagen blir lugnare än så, vi har ju tyvärr några fiskmåsar på taket mitt emot oss på jobbet som ALLTID lägger ägg däruppe. Vad händer sen? Jo ungarna trillar ner och det blir krig mellan måsar & människor ute på våran parkering. Livsfarligt att gå ut där då.

Jäkla fiskmåsar helt enkelt, dem förföljer mig säkert livet ut. ;)


Torsdag 14/6

Godmorgon alla vänner.
Tänk att halva juni snart redan har gått, tiden går ganska snabbt nu ändå. Mig gör det inget då jag och min familj längtar väldigt mycket till september då lillen i magen tittar ut (förhoppningsvis).
Men sen vill jag såklart njuta av det härliga vädret och lite ledighet. Blir nog två veckor i juli iaf. Annars ska jag försöka jobba så mycket som möjligt innan lillen kommer. <3

Nu hör jag att min lilla skrutt vaknar så vi hörs sen för nu är det dags för mys. <3


SPINDELMANNEN!!!

Världens coolaste/ballaste/sötaste/finaste & älskade spindelmannen. <3


Jag ser inte inlägget under så gör ett testinlägg här.

ERROR!


Älskade skrutt!

Mormor och morfar har skickat in en bild till söder om söder på skrutt eftersom hon fyller år på söndag. Världens vackraste lilla skrutt. Jag har dock inte fått tidningen ännu men fick denna skickad till mig av en tjejkompis. :)

JAG ÄLSKAR DIG SKRUTT! <3


HAHAHAHAHA!


Jag tyckte att detta va roligt iaf.


Godmorgon tisdag 12/6

Sitter på tunnelbanan, känner mig HELT slut idag. Igår va det som sagt fotboll och det sög ju. Känns som att det redan nu är slut för oss i EM men vi får väl se. Kanske överraskar Sverige och vinner över England & Frankrike. Man hoppas ju iaf.

Igår badade även jag och min lilla skrutt, sprutade vatten på varandra och tvättade varandras hår. Jag fullkomligt älskar att bada med min tjej, det blir en lugn och skön stund bara vi två då vi sitter och pratar och busar. <3

Även imorse fick jag en mysstund med hjärtat då hon kom upp när jag satt och åt frukost, vi kröp ner under filten båda två och kramades och drack lite äppeljuice och åt youghurt. :)

Nej nu ska jag kliva av tunnelbanan och gå mot bussen. Hoppas det går bra att arbeta idag, känner mig verkligen helt matt i hela kroppen. Det återstår att se.


Skit match.

Pinsamt helt enkelt, fan också!!! Nu måste man börja varva ner så att man kan somna någon gång. Än en gång SKIT också!!!!!!


Godmorgon, ny vecka & nya tag.

Redan måndag och åter dags för arbete. Helgen har varit lugn och skön. Förutom i lördags runt elva när jag tog mig ner till Farsta med min bror för att handla hem lite mat. Hela vägen till Farsta kände jag mig helt okej, lite tung bara, men så är det nu gravid och jäklig. :p hur som, när vi kommer fram till ÖB och har gått in där känner jag hur det börjar svartna för ögonen, tar tag i en hylla och lutar mig framåt för att andas lite lugnare. Det blir bra och jag går längre in i affären, får samma känsla igen men sätter mig på en pall som dem har därinne då och säger till Richard att jag måste åka hem efter att vi har varit därinne för någonting är fel. Fortsätter sen att gå men då smäller det till ordentligt, svart, tungt huvud & svettningar. Säger till Richard att jag måste gå ut ur affären, går ganska snabbt till en stol utanför och sätter mig ner. Efter det åkte jag hem och la mig och sov i två timmar. Sen dess har det inte hänt, men otroligt läskigt va det. Lillen i magen har sparkat på dock så med honom verkar det inte vara någon fara. <3
Linnea och jag hade en riktigt mysig stund påväg till förskolan. Det blev letande efter sniglar, lite springtävling, (gick inte så bra för mig dock) :p, lite maskletande och massa hålla handen.
Älskade barn, det finns ingen finare än dig. <3

Nu är jag på jobbet och det är dags för lite arbete.


Litet kvällsmål innan sängen kallar.

Kände mig lite hungrig nu när natten och sängen närmar sig.
Köpte svenska jordgubbar när vi va och handlade även färska hallon & blåbär så allt de + mjölk får bli kvällsmaten. :)

Vi hörs imorgon, natti natt.


Linnea är hemma!

Såhär glad är Linnea efter att hon har fått en ny tröja och solhatt. Världens finaste tjej. <3


SKRUTT!!!

Nu är min älskade skrutt hemma igen efter en helg hos sin pappa och det firar vi med att åka och storhandla med morfar & morbror. :)
Efter det ska jag och min älskling ut och busa.

Hoppas ni alla får en härlig söndag.


Godmorgon.

Har haft en lugn helg för mig själv, inte träffat någon utan bara varit. Väldigt skönt får jag faktiskt säga.

Nu ska jag äta en VÄLDIGT sen frukost då jag legat och dragit mig i sängen hela morgonen. :) man får göra det när man inte har barn hemma. :)

Frukosten idag består av flingor med russin & mjölk, färskpressad apelsinjuice, smoothie, passionsfrukt, apelsin & vattenmelon. Nu ska jag njuta.


Upp, ner, vänster & höger. Vart ska jag?

Mina känslor är över hela väggarna just nu känns det som.
Känslor för det ofödda barnet i magen, känslor för Linnea, mina vänner, nära och kära, ja ALLA i min närhet för tillfället. Allt känns så starkt, blir både ledsen och glad om vart annat när jag tänker på allt.
Vissa saker är tuffare att känna och tänka på, vissa människor gör ondare än andra, vissa ler jag åt när jag tänker på dem. Jag vet inte riktigt vad det är jag känner.
Antagligen graviditetshormoner, men sen händer det mycket just nu också.

Är tacksam för att jag har mina, dem som stärker mig och ger mig ork.
Mamma, du är den finaste man kan ha, tack för att du födde mig så att jag fick bli din enda dotter. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig eller pappa, eller Richard. <3

Väldigt mycket känslor som sagt.
Nej nu ska jag njuta av en lugn kväll då min kära lilla skrutt är hos sin pappa, blir nog en ansiktsmask eller nått sådant. Lite grönsaker och dipp kanske.

Puss på er!


Älskade skrutt.

Ser lite smått "galen" ut men det gör ingenting •. För du är ändå världens vackraste tjej. <3


Sluta skrämma mig, jag älskar ju dig!

Men du mår bra så nu är jag glad. <3


Barnarbete är tydligen okej ute på landet.

Linnea & morfar lägger bajs & annat äckel i komposten. Snart kommer mitt hjärta hem. <3


Piss telefon.

Eller rättare sagt pissapp på telefonen.
Försökt att ladda upp en bild på mig nu i tio minuter men får bara upp den där skit skylten där det står att serven inte kan ladda upp bilden. Irriterande hur som helst.
Annars då? Jodå lite trött bara, satt och pratade med Becka igår kväll och mös med lillan. Vid halv tolv blev det godnatt, men va så satans varmt inne i sovrummet + att lillen i magen höll på och snurrade runt eller något. Så har vaknat en hel del, men somnat om snabbt såklart. Fast även dem där korta stunderna som vaken gör en tröttare morgonen efter.
Back to work nu, efter jobbet kommer min älskade saknade lilla skrutt hem, åhh vad jag längtar efter henne. Hon saknades verkligen igår när jag satt på filten med alla dem andra små barnen och igår kväll med Tindra. Eller hon saknas alltid hos mig när hon inte är med mig såklart. Men snart är hon tillbaka, ojojoj va pussar och kramar hon ska få.

Hon har dock haft jätte kul med mormor & morfar på landet. Åkt båt, plockat löss på morfar (fick en bild igår på de, ska försöka lägga upp den senare och se om det funkar.) klättrat omkring på altanen och staketet där och en massa annat som jag lär få höra om senare idag. <3 JAG SAKNAR DIG!


Sömn, sömn och gärna ännu mera sömn.

Tack för idag allihopa. :) nu ska jag mysa ner mig i sängen med underbara lilla Tindra och hennes mamma Rebecka. <3 Nattinatt.


Nationaldagen 6/6

Grattis Sverige eller vad man ska säga. Sitter hemma hos Emma och ska alldeles strax ut och möta Cissi och Emilia. Hon sover tydligen men jag ska nog lyckas väcka henne utan att Cissi märker så att jag får mysa lite med henne. :) hon är ju så härlig den där lilla tjejen. Nej nu ska vi gå ut.

Puss.


Mammahjärtat grät.

Precis lämnat min skrutt i bilen med morfar. Först vinkade hon och log sen såg jag att hon började gråta, fik då fram till bilen, öppnade dörren och gav henne en BAMSE kram och fick en jätte stor tillbaka, hård för den delen också. Mammas älskling.
Men sen började vi prata om att hon skulle få hoppa studsmatta ute på landet och åka båt, då kom det där vackra leendet som jag älskar och efter det ett underbart skratt. <3 efter det så va den redo att åka in mot stan för att plocka upp mormor och åka mot landet.

JAG ÄLSKAR DIG LINNEA, MEST AV ALLT I HELA VIDA VÄRLDEN.


Ledig igen då.

Känns som man är ledig hela tiden, inte för att jag har något emot det men känns lite konstigt. :)
Väntar på bussen för att sedan springa hem och packa till lillskruttan som ska få åka med mormor och morfar ut till landet tills på torsdag klockan två. Kommer sakna lillan men hon får roligare där än att vara på förskolan på torsdag tex. Då jag arbetar. Så förhoppningsvis blir det fint väder så att dem kan åka massa båt och vara ute så mycket som möjligt. :)

Imorgon ska jag träffa tjejerna och deras småttingar igen. :) längtar. Snart kommer även den tredje, Emmas lilla pojke till världen. Som vi längtar efter honom allihopa. :)

Min coola lilla dotter imorse:


Dagens gravida ansikte. ;)


Dagens gravida.


Bebis mår bra och är stark.

Allt såg jätte bra ut, låg mitt på strecket och hjärtat slog 136 slag i minuten. Hon tyckte även att mina prover såg lite för bra ut för att vara i denna vecka. :p
Jag har även gått upp 5kg vilket jag är överlycklig över, med Linnea gick jag bara upp 8kg allt som allt nu blir det nog över tio iaf. :)

Nej nu ska jag kliva av bussen och åka hem till min skrutt. <3


Bebiskoll.

Dags att hälsa på hos barnmorskan, ska vara där halv fyra så sitter nu på tunnelbanan. Idag blir det SF-mått, vikt, hjärtljud och allt annat som man nu gör, kommer inte ihåg riktigt vad det är man kollar, är ju trots allt över fyra år sen jag gjorde detta sist. :)
Men oj så jag längtar efter att få höra hjärtljuden och få veta allt annat också. :)

Känslor är så starka ibland, ibland så starka att man inte riktigt vet vart man ska vända sig. Du vet inte vad som är upp eller ner, bak eller fram. Det är då dem nära finns där, det är då dem lyfter dig och hjälper dig, stöttar & ger dig styrka. <3


HAHAHAHA!

Fick precis ett samtal av någon tjej som frågade om vi sätter in spiral? På vadå frågade jag och skrattade lite, ja har jag inte kommit till MVC? Haha, nej det har du inte vi reparerar maskiner så nej vi gör inte såna arbeten. :p okej sa hon och la på. HAHAHAHAHA jag sitter och skrattar här för mig själv.


Godmorgon måndag 4/6

Helgen har varit toppen verkligen, en väldigt lugn och skön helg. Det behövdes må jag säga, väldigt skönt med kort vecka också. :) jobbar heldag idag, slutar faktiskt tolv imorgon, ledig onsdag för att sedan jobba torsdag och fredag.
Imorgon efter jobbet kommer även mormor & morfar och hämtar Linnea för att ta med henne till landet tills på torsdag bara då dem har tagit ledigt då och tänkte att det kunde vara roligt för Linnea att vara där istället för förskolan.
Skönt att kunna göra så ibland så att hon får vara ledig, så på onsdag ska jag träffa tjejerna igen. Längtar, synd bara att inte Linnea kommer vara med men det kommer absolut fler gånger, MÅNGA fler gånger. :)

Nej nu ska jag hoppa av tunnelbanan, försöker även lägga upp lite bilder från i helgen nu. <3

Dopet av lilla Tindra.

Lilltjejen helt slut efter all uppvaktning.

Dags för presentöppning då är Linnea & Julia redo.
Turas om med att hjälpa till, lite retande med varandra blev det men kul hade dem, full fart.
Tindra ligger i sin morfars famn, någorlunda chockad över att se mig ser det ut som. <3
Linnea busar med Erida, Linnea blir tuffare & tuffare med henne. Ingen rädd liten tjej här längre.
Myspys för Linnea & Nils


Myspys för mig & Nils, han låg perfekt där på min "stora" mage.
Även Linnea ville ha Nils på magen & även där låg han perfekt. Sötaste ungarna i världen! <3


Godkväll på er.

Dålig på att uppdatera dessa dagar, behövde väl en liten paus. Har varit mycket saker hela tiden, först ett jätte fint dop igår. Min kusins dotter Tindra döptes, efter det så åkte jag och Linnea hem till Alexsandra och myste med henne och Nils, Linnea ville såklart hålla i Nils och ligga med honom på magen precis som jag gjorde och det klarade hon galant. <3
Söta ungar dem där två. Han låg dessutom perfekt på min mage med bebiskulan, min lilla bebis gjorde sig väldigt mycket påmind då och låg och sparkade på Nils och det rann även till mjölk från brösten, weird. Men min mamma sa att det är någon mammakänsla som ställer sig in eller känner av att det är ett barn "nära" om man så kan säga.

Efter det åkte vi hem och sov och idag har det varit full rulle med hennes pappa. :) regnet öser ner utanför men glad för det är jag endå.

SVIN, är allt jag kan säga om dig i detta läge!


Godmorgon 1 Juni.


Har vi redan kommit så långt?
Tiden verkar gå så satans fort, vart tar den vägen?
Idag blir det relativt lugnt på jobbet, faktureringen skötte jag om redan igår så idag blir det mest plockande & fixande inne på kontoret, köra in papper i diverse pärmar osv.

Imorgon är det dags för dopet av min kusin Rebeckas dotter Tindra, lilla snorpan.
Linnea förstår inte riktigt vad ett dop är när jag försöker förklara men ändå, hon är fyra år hur lätt kan det vara att förstå de?
Jag är inte troende så den delen kan jag inte predika om, tror inte Rebecka eller Roy är det heller men dem får väl förklara lite bättre för henne, haha jag lämpar över det till dig Becca, varsågod. :)
Blir trevligt att träffa hela släkten igen, lite chockade miner från vissa kommer det nog bli då alla inte vet om att jag är gravid ännu. Spännande.

Igår hade vi en toppen dag, Linnea va så jädra duktig när hon skulle ta sprutan, lite tårar kom innan, nervositeten satte in och lite rädsla antar jag. Men sjuksystern som tog sprutan va så pedagogisk och lugn att det smittade av sig väldigt bra på Linnea. Grät till när dem stack in sprutan, tre sekunder senare va det över och jag hade en glad tjej igen. :) Linnea gick därifrån ett klistermärke & en tatuering rikare.
Mammas duktiga hjärtegryn.

Efter det åkte vi mot farsta för inhandlande av present och även lite middag.
Linnea fick även ett jätte fint smyckesskrin av sin mormor för att hon hade varit så duktig med sprutan.
Linnea blev överlycklig och satt och pulade med den hela kvällen hemma hos Ulla, musiken som kom ur va vacker tyckte hon och Älvan som stod i den va även hon vacker.
Ett väldigt fint smyckesskrin helt enkelt, fotar det när jag kommer hem och lägger upp bild här.

Väl hemma hos Ulla blev det färskpotatis och lax i ugn till middag, supergott.
Följt av jordgubbar och lite prat i vardagsrummet,
vi blev sedan upphämtade av morfar och Mark, fick skjuts hem och hoppade i sängen.
Linnea va helt slut och somnade på tio minuter ca, resten av kvällen blev det tv-tittande för min del. :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, åka till Farsta och handla lite frukost och så iaf.
Trist väder, 1 Juni och dem kan inte bjuda på sol, då är det illa!

Tänkte slänga upp lite bilder från valborg på min skrutt som Alexsandra (www.alexsandralotman.blogg.se) tog.
Älskar dessa bilder på Linnea, hon är så otroligt vacker, ALLTID!
Så här kommer dem.

Påväg till Majbrasan.

Mamma & Skrutt.

Linnea har fått en regnbågsklubba av Alexsandra, ser ni lyckan?

Världens finaste tjej.

Måste känna på den lite också innan vi smakar. <3


Här kommer även min absoluta favoritbild på Linnea som jag har nu.
image description

JAG ÄLSKAR DIG LINNEA SUNDGREN!


RSS 2.0