Hemma efter myskväll!

Haft en toppen eftermiddag/kväll med Celina, Emil, Alexsandra och Nils. Dem satt och sydde byxor när jag kom och ja möttes även direkt av en glad Nils. Lite bus med herrn blev det direkt såklart, Emil sov när jag kom men vaknade efter ett litet dag och då blev det även bus med den sötlöken. Världens gladaste pojke måste det vara. :)

Dem är helt underbara båda två och ni ska vara otroligt stolta över dessa små gossar. Stolt är jag iaf över att känna er och över att ha er i mitt liv. Jag älskar er.

Hur som efter det så började vi med förrätten och middagen. Mums så gott de blev, har bara bild på förrätten men huvudrätten bestod av saffranskycklig gryta typ med couscous och gud så gott de va. Vi åt snacks och spelade spel efter det. Och pratade, en massa kan jag lova er. :)

Runt kvart över tio kom Alexsandras sambo och hämtade oss och skjutsade hem mig, TACK så jätte mycket.

Tack för ikväll mina tjejer, det gör vi snart om! :)

Nu ska jag sussa så vi hörs imorgon. Godnatt!


HEEEEELG, fyfan va skönt!

Är helt slut efter denna dagen på jobbet, stressnivån har varit hög för mig ibland. Lillebror gillade det inte alls, hela magen rörde sig och han va allmänt irriterad kände det som. En till sådan dag orkar jag inte. Hoppas det blir lugnar när far min är tillbaka på måndag. :)
Har nu två veckors arbete kvar innan det är dags för ledighet ett bra tag....

Sitter på bussen ut mot Nacka för att hälsa på kusin Celina och hennes son Emil, Alexsandra och Nils är även dem där så vi ska mysa allihopa ikväll för att senare få skjuts hem av Alexsandras snälla sambo Dennis. :) skönt att slippa åka kommunalt hem sent på kvällen. Man tackar, tack tack. :)

Är alldeles strax framme och ska då gå en kort bit då Celina bor väldigt nära centrumet och busshållsplatsen.

På söndag är det tre veckor kvar till BF! Du är så välkommen att komma när du vill nu lillebror. <3

Får se om det blir några fler inlägg idag, kanske när jag kommer hem. Har massa tid och mys att ta ikapp med Emil som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. <3 och hans mamma också, saknat henne väldigt mycket!!!


Badstund!

Lilla skrutt badar och leker med sina nya barbiedockar som hon har fått av en bekant. :)
Så nu håller hon på och får tvätta allihopa samtidigt som hon ska duscha av sig alldeles strax.


Godermorgon allihopa!

Härligt väder denna torsdagen bjuder på inte sant? Skönt må jag säga, slippa se termometern visa 5 grader, imorse vid kvart i sju stod den nämligen på 16 grader. Och tro mig jag blev glad, även lilla skrutt som dagen till ära valde en klänning till sina leggings istället för ett par byxor. Bara det lilla gjorde hennes morgon. :)

Arbete som väntar idag för att sedan åka till Linneas förskola på föräldrafika eftersom hon nu har bytt till den största avdelningen. Min stora tjej! Kan inte fatta att hon redan är fyra år, vart tog tiden vägen? Om två år börjar damen i sexårs-verksamheten eller vad dem nu kallar det och efter det är de dags för skolan. Herregud va snabbt allt går, skulle gärna vilja ha en paus knapp ibland så att man bara kan stanna i ett ögonblick någon gång.


Jag älskar dig!


Myspys!

Ikväll har jag haft den stora äran att få mysa med världens härligaste Charlie, helt underbar är han!
Luktar gott gjorde han också. <3
Hans mamma är inte så pjåkig hon heller för den delen.

Nu ska jag sussa, nattinatt.


Efterrätt!

Skrutt åt så otroligt bra till middagen idag så hon fick göra sin egna glassefterrätt. Mums säger Linnea!


BM

Allt såg bra ut, han låg nedåt men va ruckbar. Hon sa dock att det finns ingen möjlighet för honom att ta sig upp då han ligger väldigt långt ned. :)
Härligt att höra.
Ska tillbaka nästa torsdag redan, längtar efter att få höra hjärtljudet och göra alla koller igen. :)

Nu hämta skrutt som fick stanna lite längre på förskolan idag.

Vi hörs senare eller imorgon.


Fika, tack så mycket!

Härligt att komma hit på morgonen ännu en gång och ha fikabröd serverat idag av en av våra leverantörer. Man tackar och bockar. Ibland är det riktigt härligt att komma till jobbet. :)

Idag är det dags för BM igen och ska äntligen få träffa min ordinarie då hon haft semester dem två senaste ggr, hon är saknad kan jag säga. :) men idag får jag träffa henne och veta hur det står till med min lilla son i magen.

Nu ska jag fortsätta arbeta så hörs vi av senare.
Ikväll ska jag även träffa Emma, Jonas och deras lilla Charlie och få snusa lite bebisdoft, som jag längtar. Linnea blir hemma med sin far då.
Snart har vi en egen bebis att snusa på. Åh kom nu kom nu!!!


Morgon 29/8

Har precis lämnat min lilla skrutt på förskolan och är påväg till tunnelbanan.

När vi gick mot förskolan så skrämmer Linnea mig varpå jag säger:
- du får inte skrämma din mamma sådär, tänk på att jag är gammal.
Linnea börjar då skratta och säger:
- du är inte gammal, du är min mamma!
- morfar och mormor är gamla. :)
Haha, ja det är dem svarade jag bara då. :p
Du är så rolig min lilla skrutt, jag älskar dig!


Trötthet!

Är helt slut i kroppen, orkar inget mer idag känns det som. Trött och slapp, handla någon mat, hämta skrutt och sedan sätter vi oss i ett bad tror jag. Lagar middag, bygger lite pussel eller något annat som inte kräver så mycket och sedan går vi nog och lägger oss båda två vid sju idag.

Blir inga fler inlägg idag men vi hörs i vanlig ordning imorgon bitti antagligen.

Ha det så bra i Tyskland mamma, pappa, moster & Kenneth. :) köp med er något fint tillbaka. <3


Hejsan hoppsan godmorgon!

Sitter på jobbet och håller på med lite fakturering, lyssnar samtidigt på musik och sjunger med min vackra stämma. ;)

Inatt har jag sovit okej, lite konstigt har det känts då min bror nu har flyttat och allt känns så tyst och stilla. Inte för att han är så högljudd annars men hela känslan och tryggheten av att faktiskt alltid ha honom där har försvunnit.
Du ska veta att jag älskar dig bror, även fast han inte läser min blogg så kanske det kommer fram på något sätt iaf. Några tårar föll från mina ögon igår när han och pappa åkte iväg med den sista packningen.

Linnea tyckte inte att det kändes bra sa hon, men då sa jag att snart kommer lillebror och då blir det inte lika lugnt längre. :) Då blev det lite bättre. Skruttan då!

Nu måste jag fortsätta här men vi hörs av senare. Ha en härlig tisdag.


Godkväll!

Har nattat lillfisan och nu sitter jag och äter smörgås, te, juice och grönsaker och tittar på anger management. :)
Hoppas den är bra. Nya serien att följa kanske.

Efter det ska jag gå och lägga mig och läsa några (läs många) sidor i boken. :)

Så jag önskar er alla en godnatt så hörs vi imorgon.


Tvättning!

Första maskinen är igång med bebiskläder, sedan är det detta kvar. Tur att det är så smått så det räcker nog med en maskin till. :)

Kommer väl längta ännu mer när kläderna hänger på tork och syns hela tiden. :) <3

Linnea hjälper till och slänger ned kläderna i tvättmaskinen och pratar en massa om lillebror. :) när kommer han mamma? Vad ska han heta? Jag vill att han kommer mamma! :)

Ska köpa lite nya dockkläder till hennes dockor så att hon kan hålla på och byta kläder osv, samtidigt som det görs på lillebror. Har hört att det kan hjälpa mot svartsjukan osv. Älskade skrutt om du bara visste hur mycket jag älskar dig! <3


Eftermiddag och värk!

Idag har förvärkarna visat sig må jag säga. Han har bökat som satan i magen och jag va tvungen att lägga mig ned ett tag. Förhoppningsvis är det väl något på gång snart, näst nästa helg typ. :)

Nu ska jag handla hem någon middag och sedan hämta skrutt för att hjälpa Richard att packa ihop det sista innan han idag flyttar ut. Sorgligt men ändå bra. Det är dags + att min familj växer och vi får inte plats. Hoppas allt blir bra i slutändan hur som helst.

Ett STORT grattis till Julia som fyller tre år idag. Hipphipp hurra, hipphipp hurra. :) saknar hela den familjen men snart ses vi. <3


Nu jävlar ska det läsas!

Min pappa kommer in till mitt kontor efter att ha varit och handlat lunch och vad har han handlat med sig till mig? Eller ja rättare sagt oss. Jo den sista delen i en trilogi som jag och han har läst! Vill bara hem och vara ledig och ligga och läsa NU! Fasiken att man inte va mammaledig redan. :p

Spännande det ska bli.

Tack världens bästa pappa! <3


Måndag 27/8

Godmorgon, hoppas alla har fått sovit gott? Tyvärr så vet jag att du Alexsandra inte har fått gjort de. :p stackare. Nils du måste vara snäll mot mamma och pappa. :)

Jag har inte heller sovit så bra, har vänt och vridit på mig, magen och kroppen känns tung och jag har haft en lite skrutt som drömt mardrömmar inatt tror jag. Lillsnorpan. Tur att jag gick och la mig med henne vid sju så att hon fick ordentligt med sömn iaf. :)

Här kommer en bild på mig idag.
V36+1 (37) det närmar sig med stormsteg. :)


Sov gott!

Ligger i sängen nu och ska sova, hoppas på att få en godnatts sömn. Behöver det känner jag, har dock en lillebror i magen som ligger och sträcker på sig känns det som.
Känns helt sjukt att det idag är 4 veckor kvar bara tills han är beräknad. Gud så Linnea pratar om honom och frågar när han kommer ut, han kan komma när han vill nu har jag sagt till henne och hennes ansikte lyser upp. :) <3

Älskade skrutt, världens finaste tjej, jag är så otroligt glad för att jag har dig!
Utan dig skulle jag inte vara något.

Hela eftermiddagen och fram tills klockan sju idag har vi haft morfar och mormor på besök, det mesta är nu bortflyttat och jag sover i sovrummet nu. Jätte skönt faktiskt. :) kommer bli konstigt dock och ensamt, men det måste ske. <3 även lillebrors säng är uppställd nu här inne i mitt rum. Börjar kännas mer och mer verkligt nu. :)

Mormor hade med sig blåbär så till efterrätt efter middagen som bestod av pannbiffar med brunsås så åt vi blåbärspaj och vaniljsås, mums säger jag bara....

Tack mamma och pappa för allt idag.
Jag älskar er!

Nää nu ska jag sova, nattinatt på er allihopa.

Juste tog ett kort på Linnea idag när hon höll i mitt studentkort, likheten är slående eller hur? <3


Eftermiddag 26/8

Idag har vi röjt en del här hemma, Linnea och jag har haft picknick på köksgolvet, vi har ritat och hängt tvätt. En del roligare än det andra. :)

Nu är mormor och morfar påväg hit för att hämta lite saker. Sen har dem även med sig blåbär som mormor har plockat på landet i helgen så vi ska göra en blåbärspaj. Så jag har gjort i ordning smuldeg till pajen, nu väntar vi bara på gästerna. :)


Godmorgon 26/8

Idag är det endast 10% kvar av graviditetstiden. Förhoppningsvis lite kortare. :)


Dop!

Nyss hemkommen från dopet av Nils! Va jätte fint. :) och han va så duktig så lillkillen.
Efter dopet så va det dags för fika och smörgåstårta, MUMS!
Syltkakorna va gudomliga. :)
Trevligt sällskap och härlig stämning.

Linnea va så övertrött när vi skulle åka, Emma och hennes sambo va så snälla att dem erbjöd sig att skjutsa hem oss. TACK så jätte mycket. Så nu ligger jag i sängen med en skrutt som slocknade på två sekunder. <3
Världens finaste tjej.

Ska sova ett tag jag också. Puss på er och tack så mycket för idag Alexsandra, Dennis och Nils!


Godmorgon 25/8

Idag vaknade vi tidigt, bra dock eftersom det är en del som måste ordnas idag. Dopet av Nils börjar klockan tolv men vi är nog där tidigare. Får skjuts dit vilket känns väldigt skönt att slippa behöva trängas på buss osv.

Imorse när jag vaknade gick jag ut till tindra som låg och pratade i sömnen medans hennes mamma gjorde iordning för att det skulle åka. Linnea och jag hamnade nämligen inne i hennes säng inatt istället då det va mer plats där. Lilla Tindra är inte så liten som man tror då hon vänder på sig och lägger sig på tvären osv. :) sötnos.

Men som sagt gick upp och efter ett tag så vaknade lillskruttan och va glad som ett barn i en godisaffär. :) dem skulle åka tidigare och äta frukost hos en kompis så jag väckte Linnea så hon fick mysa lite med Tindra på morgonen och vilken lycka det va ifrån bådas håll. Dem där tjejerna gillar verkligen varandra. :)

Nu ligger jag och Linnea i min säng och dricker drickyoughurt och tittar på film. Härligt att starta en lördagsmorgon såhär. :) <3


Älskade barn!

Småtjejerna sover och jag och Rebecka har precis ätit upp kräftorna, två paket smällde vi i oss tillsammans. :) mums!

Nu ska vi nog spela lite kort innan även vi ska krypa ned i sängen bredvid våra små. :) tidig morgon för oss också.

Hoppas ni alla får en härlig fredags kväll. :)


HELGEN har börjat!

Underbart, endast tre veckors arbete kvar nu tills jag går på föräldraledighet i minst ett år, underbart ska det bli. Står och väntar på bussen och ska hämta min lilla skrutt. :)
Ska handla lite mat innan som vi kan äta ikväll ska dock äta kräftor med Rebecka ikväll. Vi är lika kräftgalna hon och jag. Brukar äta betydligt mycket fler ggr än vad jag har gjort de här året pga graviditeten såklart. Ska ju inte överdosera med skaldjur osv då som ni alla antagligen vet.

Har gått bra på jobbet, väldigt se dag tyvärr. Känns som att den har gått i slow motion. :( men nu är den över iaf och jag blickar framåt.

Trevlig helg på er!


Bilder!

Två bilder från igår, en på Nathalie och Linnea, hon avgudar verkligen Nathalie! <3

En bild på skrutt när hon badade! <3

 


Godmorgon 24/8

Äntligen fredag och snart helg, underbart.
Igår va en seg dag, Linnea och jag fikade med Nathalie i Farsta och pratade och mös lite, blev ingen lång fika dock då vi alla tre va väldigt trötta. :)
Efter det åkte jag och Linnea hem och åt middag och badade. Efter det la vi oss i min säng och mös och tittade på film, helt plötsligt har jag en snarkande skrutt bredvid mig som somnade av sig själv kvart i sju och vaknade kvart i sju imorse. TOLV timmar sov damen, helt fantastiskt. Tror det tar på skrutt att inte sova på förskolan om dagarna. Men men skönt att hon somnar tidigt hemma istället.

Jag somnade vid kvart i tio och inatt för första gången i denna graviditet drömde jag om förlossningen. Sjuk dröm.
Drömde att jag och två av mina vänner va i ett hus och jag låg i en säng när jag helt plötsligt kände att jag va tvungen att krysta, vilket jag då gjorde och mina vänner fick förlösa lillebror. Allt gick bra hade tydligen bara spruckit lite. :p vaknade upp och tittade omkring mig och insåg att det inte va på riktigt men drömmen va så jädra verklig.
Kanske ska förbereda mig på att jag kanske kommer föda hemma. Nej ni det ska banne mig inte hända.

Idag åkte lilla skrutt sparkcykel själv hela vägen till förskolan, förutom över vägen såklart. Hon drog den upp för backen när hon inte orkade åka och körde jätte försiktigt ned för backen. Jag blir så stolt att jag nästan börjar gråta. :p

Här är en bild på min lilla älskling imorse innan hon hade vaknat, tröttmössan.


Halloj på er!

Dagen har gått ganska fort, jobbat, jobbat och jobbat. Imorgon är det äntligen fredag igen och på lördag är det dop. :)
Ska hämta skrutt nu och sedan vända och åka till Farsta för en fika med Nathalie och skrutt såklart. :)

Fasiken va lillebror har börjat trycka på... Gör fan ont ibland. Ger mig förhoppningar om att jag kanske inte behöver gå över massor denna gången som jag gjorde med Linnea. Gick över 11 dagar då, inte kul må jag säga. Det va dem längsta dagarna i mitt liv kan jag lova er.
Men vi får se, han kanske inte alls vill komma ut. :p

Nej nu ska jag läsa lite, vi hörs senare.


31!!!!

Exakt en månad kvar till BF nu, såååå spännande. Vill träffa lillebror nuuuu.

Vaknade för en timme sen men ska försöka vila en halvtimme till innan det är dags att gå upp.

Godmorgon på er förresten. :)


Cykeltur,

Idag blev det cykeln för dottern min då hon va helt slut när jag väckte henne. Sa till henne att det är inte lika jobbigt att cykla som att gå, hon valde då cykeln direkt och körde på som vanligt till förskolan. Så duktig är hon min stora tjej. Kunde inte va stoltare över henne!

Nu sitter jag på bussen och är alldeles strax på jobbet, känner mig trött som satan men det är bara att kämpa vidare.


Godmorgon,

Säger vi från en helt slut höggravid madame. Idag är jag matt i hela kroppen, legat och vridit och vänt på mig HELA natten. Men det är bara att sig upp iaf, sitter och äter frukost just nu, gröt och te blev det idag. :)

Linnea vägrar och vakna så får väcka henne strax innan vi ska gå, klä på henne medans hon sover osv :) mammas lilla tröttmössa.


Vaken 22/8

Legat vaken sen halv fyra och innan det har jag legat och vridit och vänt på mig. Magen spänner och den är i vägen. :p men snart är det över. Skönt. Kunna ligga på mage igen, vrida och vända på sig utan att behöva kämpa.

Har även fått en liten skrutt bredvid mig för 20 minuter sedan ungefär. Mysigt är det, möjligtvis det bästa som finns att ha henne såhär nära. <3

Ska försöka somna om nu, ska upp om två timmar. BLÄÄÄ!

Godnatt på er ännu en gång!


Nu är det sömn som gäller!

Linnea somnade för en halvtimme sen och jag ska sova nu. Känner mig helt slut, har haft förvärkar vid flera tillfällen under dagen. För tillfället är det lugnt men ska det fortsätta som idag så kommer det säkert tillbaka.
Idag har vi busat med mormor, byggt pussel, ätit glass och mango. Kramats tittat på lite lillebror kläder.

Nej nu måste jag sova mina ögon går i kors.

Har förresten bestämt mig för att jobba fram till den 14 september nu om det inte händer något som hindrar mig från det vill säga. Då har jag 9 dagar kvar till BF, spännande att se om han håller sig inne så länge.

Nattinatt!

PS. Fick förresten en tröja av min farbror Mark, har detta skalet till min iPhone och nu fick jag en tröja. Väldigt skön måste jag säga och perfekt längd nu med magen, täcker rumpan och resten. :) Så tack så mycket för det Mark.


Pusselipuss!

Nu har jag nästan pussat sönder lilla Nils. Fick världens smile när jag kom innanför dörren och Alexsandra kom med honom mot mig. Lill hjärtat då!
Så jag och Nils satt och mös medans jag och Alexsandra pratade lite. Vi busade och bytte blöja, kramades, pratade och spydde lite också. :)
Han är helt underbar den där ungen.
Och på lördag är det äntligen dags för dop av Nils, ser verkligen fram emot de. Linnea ska självklart med, skulle inte gå på ett dop utan att ta med mig skrutt. :)

Nu är jag snart vid förskolan och ska hämta min tjej, sedan kommer mormor och vi ska packa ihop lite saker och så.

Vi hörs senare.


Underbara jädra unge!!!

Sitter och äter lunch och får denna bilden skickad till mig av min vän

Alexsandra (www.alexsandralotman.blogg.se)

ska förbi där idag och hämta lite kläder som jag ska få låna till lillebror när har kommer.

Och då kan jag lova er att ja ska pussa sönder denna lilla unge.

Tant Fias lilla skruttprutt!!! <3
Jag älskar den där lilla killen så otroligt mycket, redan.

Och det är inte ens mitt barn. :p

PUSS PÅ DIG NILS!!!


Godmorgon 21/8

Denna morgonen har startat med förvärkar deluxe kan jag säga er. Dem håller inte i sig så länge men dem gör väldigt ont och har kommit en del såhär på morgonen. Hoppas det slutar snart för det är ej dags för lillebror att komma ännu. Även fast jag längtar efter honom obeskrivligt mycket. <3

Linnea sa till mig igår kväll att hon ville vara med när lillebror föds men efter lite förklaring så insåg hon att det inte va en så bra plan. Då godtog hon att få komma in direkt efter han hade kommit. :) efter lite uppstädning såklart. :p det är nog inte så vackert i varken sängen eller på golvet efter en födsel beroende på hur mycket som kommer ut en vill säga.

Sitter nu på tunnelbanan och är påväg till arbetet.
Idag ska jag även skicka in dem första föräldradagarna som jag vill ta ut för lillebror. Kommer att börja med dagarna från och med den 20 september, alltså tre dagar innan BF. Är det så att jag känner att jag behöver gå tidigare kan jag ta ut semester dagar eller bli sjukskriven en vecka eller så.

Kan fortfarande inte riktigt förstå att vi ska få en son, att jag ska bli två barns mamma och att Linnea ska bli storasyster. Men när han väl är här så kommer det att vara det självklaraste i världen. <3

Nej nu ska jag läsa lite i min bok som jag fått låna av Alexsandra. Att föda heter den. Läste inget sådant när jag väntade Linnea men tänkte göra det den här gången.

Vi hörs senare.


Mums!

JA, jag ÄÄÄÄLSKAR chokladsås. Bästa som finns. Linnea somnade för en halvtimme sen så nu unnar jag mig lite glas med strössel och sås. :)

Idag har vi ätit sparrissoppa och pannkakor. Vi åt ganska tidigt, redan vid halv fem så att vi skulle hinna vara ute längre efter middagen. Så ut gick vi, Linnea åkte lite sparkcykel, sedan gick vi upp till parken vid vårat hus och klättrade lite, snurrade och ännu mer klättrande. Min dotter är världens klätterapa, precis som far sin. :)
Efter det gungade vi ett tag och sedan gick vi hem och mös i min säng. Åt lite gurka och efter det melon. Riktig mysdag har vi haft, vi försöker ha det så mycket som möjligt nu innan lillebror kommer bara jag och Linnea. Vi behöver den här ensam tiden både jag och Linnea.

Nej nu ska jag titta på tv och njuta av min glass.

BTW, hissen funkar igen, jag ringde och skällde på dem lite imorse. :)


Samma, likadan!

I våras köpte jag två stycken vindjackor, en till Linnea och en till mig. Idag va andra gången vi hade dem på oss, vi matchar så fint så. Båda med rosa jackor och sedan jeans på de. :)

Mormor gillar det. ;)

Till en annan sak, helt ärligt så tror jag att jag kommer födda i trappen i vårat hus så länge som den där jädra hissen inte fungerar. Får förvärkar när jag har kommit ned för alla trappor, kommer bli ännu värre när jag ska upp idag om dem inte fixat den innan. Ska ringa hissvärden när jag kommit till jobbet.
Får se hur länge jag kommer klara av att arbeta med tanke på hur mycket förvärkar och sammandragningar jag har nu för tiden, men dem säger ju även att allt det är värre med andra barnet.

Dags för mig att kliva av och gå till bussen, vi hörs senare. :)


Helt sjukt!

Snart är du här lillebror. GODMORGON förresten. :)

Har precis ätit frukost och nu är det dags att klä på sig för att sedan väcka lilla skrutt.

Hoppas ni alla får en fin dag. :)


Nattinatt!

Full fart har det varit här hemma idag, en skit hiss som inte funkar, har dock bara gått upp och ner en gång för dessa sju trappor men för i helvete vad jobbet det är...
Vill inte sätta igång någon förlossning redan nu, vill gärna vänta två veckor iaf.

Linnea hade svårt att slappna av ikväll då hon skulle få sova med mig i min säng, svårt att komma till ro så till slut fick hon lägga sig i sin säng och efter ett tag somnade hon. :) Mammas älskling. <3

Nej nu sover jag nästan redan, godnatt.


Nu ska jag faktiskt sova, jobbar imorgon och Linnea ska till förskolan. <3


Full fart!

Här hemma hålls det på för fullt, städat ut två garderober, fixat i hallen, tagit bort alla prislappar ifrån lillebrors kläder och vikt ned dem i en låda, ska dock tvätta allting efter att jag köpt parfymfritt tvättmedel. Blir väl till nästa helg jag tvättat upp det, även tänkt packa BB-väskan då. :) med hjälp av storasystern Linnea då såklart. Hon ska få välja vad lillebror ska få åka hem i för något.

Åh vad vi längtar efter dig nu bebis, du är redan så älskad av din familj. <3

Nej nu ska jag fortsätta här innan mormor och morfar kommer över med spjälsängen som har stått på landet sen Linnea slutade med den.

Nu i veckan flyttar även jag in i sovrummet och ska fixa ihop spjälsängen och bädda osv. Längtar så otroligt mycket tills lillebror ligger där i.


Dagens frukost!

Två smörgåsar, en med korv och en med hallonmarmelad, hallonbladste, ananasjuice, jordgubbar med mjölk, vatten och lite nötter. Mums! Nu ska jag hugga in i det här framför tvn. :)

Vi hörs senare.


Midnattsloppet.

Precis hemkommen från midnattsloppet, vilket drag, fullt med folk i blåa tröjor och allmänt glada människor.
Stort grattis till Dennis och hans familj för kämparglöden. Dennis fick bäst tid och sprang in på 46 minuter. Helt sjukt enligt mig, grymt jobbat. Han som va sprang på 31 minuter tror jag det va. Helt sanslöst.

Hade jätte mysigt med Alexsandra medans dem andra va ute och sprang loppet, Nils sov igenom allting, skönt för lillen. Lyckades dock mysa med honom på tågvägen in så lite gos fick jag iaf. :)
Och imorgon kommer min älskade skrutt hem igen. <3

Nu ska jag sova då jag har fullt med sammandragningar och förvärkar efter allt gående idag. Plus att den här JÄVLA hissen i mitt hus har fastnat på tvåan så med förvärkar fick jag ta mig ull sju trappor, tack så jävla mycket för de!!!!

GODNATT PÅ ER! :)


Vilken härlig dag vi har haft.

Full fart på ungarna hela tiden. Clown, hoppborg, ponnyridning, klätterlek, snurrande, gungande, spckervadd. You name it. En toppen dag helt enkelt. Va alldeles för länge sedan vi sågs men nu ska vi ta tag i de, vi ska ses igen om två helger. :) Väldigt kul att träffa Moa och hennes pappa helt enkelt. :)

Nu är jag påväg till gubbängen för att träffa Alexsandra, hennes sambo och Nils. För att om ett tag åka in mot midnattsloppet, hela Alexsandras sambos familj ska nämligen springa och Alexsandra ska sitta med dryck och mat till dem när dem kommer fram till målet senare, så jag hakar på som sällskap till henne och Nils. :) hoppas lillebror lugnar ned sig lite dock, fullt ös i magen efter en hel del gående i Haninge idag. Hade en del förvärkar tidigare men nu är det ingen fara. Lite sammandragningar men inget farligt. :)
Ännu är det inte dags för dig att komma ut lillebror. Om två veckor ungefär är du välkommen när det passar dig.


Haningedagen!

Med Linnea, pappsen, Moa och Jonas. Toppen dag har vi haft än så länge. Tjejerna har hoppat hoppborg, vunnit varsin uppblåsbar handske och nu tittar vi på clownen på scenen. :)


Hej på er!

Nu sitter vi och väntar på pendeltåget för att åka mot Haninge. Där ska vi gå på något som heter Haningedagen, vi har aldrig varit på det så det ska bli spännande. Linnea ser väldigt mycket fram emot att träffa sin kompis Moa som hon inte träffat på över ett halvår nu. Och jag ser fram emot att träffa min guddotter såklart. :)

Blir lek och stohej hela förmiddagen och en del av eftermiddagen. Sedan åker pappsen och Linnea till Nacka och jag åker hem och vilar för att sedan antagligen följa med min vän Alexsandra in till midnattsloppet ikväll. Så länge jag inte har massa förvärkar osv. Men det blir säkert bra, då får jag även mysa med Nils idag igen. <3

Nej nu ska jag läsa lite för Linnea, vi va och lånade böcker på biblioteket igår nämligen.


Här har vi mitt paket! :)

Först ett par skor till Linnea, supermysiga.

Sedan en Fleecetröja åt madame.

En Handduk till Linnea

Krokar till hennes rum.

Ett drapå lakan, dem bästa lakanen enligt mig.

3 st Gosedjur som är ca 30cm stora, kostade mig 30:- st.

En dörrmatta, klockren hemma hos oss.

En body till Lillebror.

Två stycken dräkter eller vad man ska kalla det, ur söta va dem.

Strumpor till lillen.

Snuttefilt.

Och sist men inte minst. Underbara dra på lakan till lillen & sängkläder. Dessa kommer ligga i sängen när han kommer hem från BB. Tvättat upp alla sängkläderna som köptes + snuttefilten.

Det ända som är kvar att tvätta nu är ALLA hans kläder. :) Är en del, men inte över mycket då jag av erfarenhet vet att man får MASSOR utav kläder av familj, vänner osv när lilla väl behagat att titta ut. <3

Allt inköpt på H&M, älskar att dem har fått heminredning till baby & barnrum.

Så där har ni det. :) (Mamma) som va nyfiken. :P


Fredag och snart helg.

Hade skrivit ett långt inlägg igår kväll som dock inte ville komma upp för att skitappen krånglade för mig igen.

Hur som så skrev jag att jag hade en härlig dag med Linnea, Rebecka och Tindra i Farsta och efter det i en lekpark där man även kunde bada i en "fontän" så det gjorde Linnea och lilla Tindra doppade sina små fötter.
Hon va även väldigt road av Linnea som hoppade upp och ned ifrån fontänen och kom fram och busade med Tindra. Lägger upp en bild här nedanför på en överlycklig Tindra och en badandes Linnea. :)

Kommer även senare idag lägga upp bilder på allt som jag fick hem i paketet iförrgår. :)


Godmorgon folket!

För tillfället ligger jag och skrutt i sängen och tittar på lite tv, innan det åt vi frukost. Linnea åt flingor och jag åt gröt, oftast vill damen ha samma som mig men inte idag. :p

Vi är ju lediga idag som sagt, Linneas förskola har stängt för planeringsdag så jag tog ut en föräldradag så idag ska vi umgås jag och skrutt. Vi ska även träffa Rebecka och Tindra på en fika. Skulle även träffat Alexsandra och Nils men lilla stackarn har en förfärlig hosta och ligger på sjukhus sen igår eftermiddag för att dem ska få reda på vad det är. Alexsandra har skrivit lite mer om det på sin blogg om ni vill läsa om det. www.alexsandralotman.blogg.se

Jag hoppas på att han kryar på sig snabbt lillkillen. <3 Puss på er Alexsandra och Nils!

Nej nu ska jag fortsätta och mysa med min skrutt här i sängen.
Hoppas ni får en härlig dag så hörs vi säkert senare.

Juste ska till BM idag och Linnea ska få följa med för första gången. Ska bli spännande att se hur hon reagerar på all prover och det som man gör. :)

PUSS OCH KRAM!


Paket!

Ska alldeles strax kliva av tunnelbanan och hämta ut ett paket son jag beställt med massa saker till barnen mina. Sängkläder, några gosedjur, nått klädesplagg, hängare osv. Ska försöka komma ihåg att fota allt så slänger jag upp en bild senare. Efter det har hämtats ut ska jag hämta min skrutt på förskolan och lite senare kommer hennes far.

Vi hörs sen. :)


Goddagens 15/8

Imorse försov vi oss lite jag och skrutt, det va så mysigt att ligga i sängen och bara ligga där hon och jag. Så vi snoozade ett lite tag faktiskt. När vi kom iväg tog Linnea cykeln och ledde den upp för backen när hon inte orkade cykla, cyklade nedför backen och bromsade jätte bra hela vägen. SJÄLV! :) och cyklade sedan resten av vägen till förskolan. Jag va en väldigt stolt mamma imorse kan jag lova. Då jag brukar få putta på i uppförs backen och sedan hjälpa till att hålla emot i nedförs backen. Men inte idag, världens duktigaste tjej. Mamma älskar dig.

Efter det begav jag mig mot tunnelbanan med min följeslagare Alexsandra i telefonen. Skönt att ha vänner som är vakna vid den tiden och har tid att hålla mig sällskap. :p jag blev tio minuter försenad till jobbet men det va de faktiskt värt för denna mysiga morgonen. Jobbar in det på eftermiddagen idag så är det ur världen.

Nu måste jag fortsätta med faktureringen så hörs vi senare.

En bild på dagens gravida och en på den stora tjejen som cyklade själv idag. :)


Skillnaden.

Att lära sig att skilja på falskhet och ärlighet har aldrig varit så lätt som nu.
 
Livet blir bara bättre, tyngden släpper och jag blir lättare än någonsin.
 
Så tack, tack för att jag äntligen får se slutet på denna tunnel.

Godmorgon tisdag.

Återigen är jag påväg till arbetet, Linnea och jag försov oss lite imorse men vi hann med förskolsfrukosten och jag hann med min tunnelbana. Vi är effektiva hon och jag tillsammans. :)

Samtalsämnet påväg till förskolan blev idag navelsträngen. Haha, hon frågade mig hur det såg ut inne i magen hos lillebror och efter en del berättande så fastnade hon vid navelsträngen så det gick vi och pratade om. :) härligt samtalsämne sådär på morgonen.

Älskade lilla skrutt du är för underbar. <3

Dags att kliva av och gå till bussen. Ha en härlig tisdag.


13/8 sovmode!

Helt slut är jag, sängen är utflyttad till vardagsrummet för tillfället men snart in i det nya rummet så snabbt som det är klart. Dock känns det ganska lyxigt och skönt att ha sängen här för ett kort tag. :) Linnea älskade det, ligga i sängen i vardagsrummet och glo på tv med sin mamma. :)

Efter mycket om och men fick jag lillan att somna och nu ska jag själv sova också. Kroppen stänger snart av, ja förutom lillebror vill säga han rör på som vanligt därinne. Undra om man kommer sakna det mycket sen när han kommit ut? Med tanke på att han rör sig så mycket så lär det väl kännas som att något fattas iaf. :p men då har jag mitt lilla hjärta ute hos mig istället. Ett stort hjärta och ett litet. <3 ska bli helt underbart.


Jag älskar er mina underbara barn!

En bild på Linnea från det att jag låg på sjukhuset. Somnade i mormors famn, vågade inte riktigt krypa upp till mig i sängen förens lite senare. <3


V 34+1 (35)

Då är vi inne i vecka 35 nu och endast 41 dagar kvar till BF, underbart. Sitter på tunnelbanan påväg till jobbet för ännu en veckas arbete. Är dock ledig på torsdag med Linnea då hennes förskola har planeringsdag. Då ska skrutt få följa med till BM och mäta magen, lyssna på hjärtat osv.
Hon fick lyssna på hjärtat på lillebror redan när jag låg inne på sjukhuset men hon vill så gärna följa med mig till BM och jag vill ha henne delaktig så mycket som möjligt med allt som händer med bebis. :)

Till förskolan idag blev det sparkcykel, hon klarade det galant, men ville dock ha stöd från mig i nedförsbacken. Förståeligt då backen är väldigt lång och brant.


Nej nu ska jag kliva av tunnelbanan och gå till min buss, vi hörs av senare.

Välkomna alla nya läsare förresten. :)


Tillbaka till verkligheten.

Dags att åka hemåt, tyvärr. Hade gärna stannat några dagar till. Nu åker jag inte tillbaka till landet förens lillebror har kommit ut till oss då jag har så mycket känningar osv att jag inte vill riskera att föda därute. :p

Helgen har bjudit på sol, båtåkande, pusselbyggande, 10000 spelande, strandlek, fiske och kräftätande. Mums! Vi har även varit iväg och plockat hallon och gjort hallonsaft. :)

Linnea har varit väldigt trotsig i helgen, vet inte om det är för att hon känner på sig att snart är hon själv med alla oss eller om hon helt enkelt har en vanlig trotsperiod just nu.

Tack till mamma och pappa för all hjälp med Linnea, jag har fått SOVIT massor på morgonen. Igår somnade jag innan nio och gick inte upp förens halv tio imorse. Linnea va redan vaken och uppe med mormor och morfar. Är så tacksam över att jag har er. <3

Min lilla skrutt sitter här och sover bredvid mig här i bilen nu och jag ska väl försöka vila lite jag också. Är trött mest hela tiden just nu tycker jag. Har inte möjlighet hemma till såhär mycket sömn så det har varit en väldigt skön och slapp helg.


Ute och åker i det fria.

Helt underbart har vi det. :)


Lycka till!

<3


Mums!

Härligt att komma till arbetet lite sådär småseg och trött och mötas av fika såhär på morgonkvisten.

Trevliga kunder som lämnar fikabröd för snabb leverans av deras grejer. Det uppskattas, man tackar och bockar.

Svingod va muffinsen btw. :)


Fredag och idag är det landet baby!!

Påväg till jobbet för en sista arbetsdag innan vi tar helg. Idag åker jag och Linnea med mormor och morfar till landet över helgen och bara njuter. Ska bli väldigt skönt att komma bort ett litet tag.

Igår hade jag och Linnea en efter middag med Alexsandra/Nils & Nathalie hemma hos henne. Hon bjöd på middag och sedan satt vi bara och umgicks hela eftermiddagen fram tills klockan halv åtta ungefär. Linnea fick hålla i Nils och hon älskar det verkligen. Hon kommer bli en fantastisk storasyster, jag längtar bara mer och mer nu.

Tack till mina tjejer för att ni alltid finns där och är så underbara som bara ni kan vara. Jag älskar er och mitt lilla gull Nils såklart. <3


Jag älskar er!

Ni är världens bästa.


Onsdag 8/8

Bara jag och min favoritmänniska i hela vida världen.


Sömnlöst men mår bra.

Har dock sovit några timmar redan, somnade vid halv tio ungefär och vaknade för en halvtimme sen. Jag mår som sagt bra nu, vad som hänt är inte relevant egentligen. Både jag och lillen i magen mår bra, jag är lite trött och seg i kroppen men blir väl så efter tre dagar på sjukhus. Imorgon ska jag försöka återgå till arbetet och Linnea ska gå första dagen på förskolan. :) Måste som sagt lugna ned på tempot nu när det har blivit såhär, både för mig och för lillkillens skull. Mer än så kommer inte jag att skriva ut här. Ska försöka somna om nu men vi hörs någon annan dag. Uppdateringarna kommer inte vara på topp för tillfället som ni alla kanske redan förstår. Ta hand om er och kom ihåg att visa era nära och kära att ni bryr er om dem! Precis som min nära gjorde under denna tiden! Jag älskar er!


Här är jag.

Som dem flesta av mina nära och kära vet så är jag för tillfället belägen på SÖS sjukhuset. Vilka anledningarna är behöver jag inte skriva ut här men jag mår bra nu, har gjort en massa tester i två dagars tid nu och idag är det dags igen så får vi se vad som sägs och om jag får åka hem. Därför har det ekat tomt här, ingen lillebror som tittat ut så de behöver ni inte oroa er för. Han mår bra. Dags för den obligatoriska frukosten och sedan drar väl även denna dagen igång. Tack till mina underbara hjärtan som finns där och bryr sig i vått och torrt, för alla sms, besök och telefonsamtal. Jag älskar er!


50!

Snart så får vi förhoppningsvis träffa lillebror hellre om 40 dagar kanske. :p


Fredag morgon och snart helg.

Härligt eller vad säger ni? Jag ska njuta i helgen av lugnet, Linnea kommer att vara i Nacka och busa med sin farbror Hampus och jag ska idag träffa mina tjejer, imorgon på dagen ska jag bara ta det lugnt, bada, fixa lite hemma och så. Tog mig faktiskt an ugnen igår. Äcklig va den men nu är det gjort. :) på lördags kvällen ska jag på bio med Nathalie. Och på söndagen på dagen ska jag möta upp Linnea och hennes pappa och gå på bio. :) Inatt har jag fått sovit helt okej faktiskt, vaknar några ggr men somnat om direkt. :) efter jobbet ska jag direkt hem till halvan Alexsandra och äntligen få mysa med min favoritkille Nils igen. Vi har inte setts på två veckor nu ungefär och jag saknar ihjäl mig efter honom. Alexsandra också såklart men mest Nils. <3


Upp och iväg.

Då sitter man på tunnelbanan och är påväg till jobbet, trots den usla sömnen. Somnade om runt två tiden, känner mig trots det ganska pigg. Tröttheten brukar dock slå in på eftermiddagen. Men idag har jag en hel del att göra på jobbet med tanke på att jag va hemma igår så är det packande av maskiner, uppackande av delar osv. Skicka iväg ordrar, fixa med inleveranser osv. Ointressanta saker för er. :p Nej nu ska jag bara njuta lite av lugnet innan jag är framme på jobbet. Får se om vi hörs av senare eller ej!


Klockan är ett och jag är sömnlös.

Det är för mycket just nu, hela mitt huvud kommer att explodera snart. Trots det så gick klippningen utmärkt idag, på mig kapade vi nog lite mer än en decimeter på Linnea ca fem centimeter och även hennes lugg blev klippt. Fina skruttan. Efter de så stannade Nathalie på middag och vi beställde pizza för hemkörning. Runt sju kom hennes sambo och hämtade henne och vi följde med ut och hälsade lite och sedan gungade vi lite också. Idag har det trots besök blivit en del sängliggande tyvärr, sammandragningar och nu på kvällen/natten har andningsproblemen kommit. Ångest, hjärtklappning och oro kommit in i huvudet och kroppen min. Försöker tänka positiva tankar om min skrutt, bebisen, ja allt möjligt men allt blir bara mörkt i huvudet. Snurrar i hela skallen. Känns som att jag håller på att bli knäpp?!. Ush och blä va pissigt det känns just nu. Trots det så måste jag försöka somna om då jag MÅSTE arbeta imorgon. Tack för att du lyfter upp mig!


Kroppen säger nej.

Idag blir jag hemma tyvärr, min kropp tar emot och jag känner mig helt slut. Sovit som en kratta, vaknat en gång i timmen och vridit och vänt på mig. Ringde till chefen för tio minuter sedan och kollade om det gick bra att jag stannade hemma och vilade upp mig och det va ingen fara. :) skönt att man har en förstående och snäll chef. Dessutom har vi det väldigt lungt nu på jobbet då det fortfarande är semestertider. Tack så mycket chefen. Så idag ska jag bara ligga och vila och låta kroppen samla på sig energi till arbetet imorgon. Sen kommer Nathalie hit vid halv fyra för att klippa mig också. Men det orkar jag nog med förhoppningsvis, ska ju bara sitta på en stol så det är nog inga problem, annars får jag väl bara avboka det om jag inte känner mig pigg nog vid den tiden. Nu ska jag försöka somna om.


Kroppen säger nej.

Idag blir jag hemma tyvärr, min kropp tar emot och jag känner mig helt slut. Sovit som en kratta, vaknat en gång i timmen och vridit och vänt på mig. Ringde till chefen för tio minuter sedan och kollade om det gick bra att jag stannade hemma och vilade upp mig och det va ingen fara. :) skönt att man har en förstående och snäll chef. Dessutom har vi det väldigt lungt nu på jobbet då det fortfarande är semestertider. Tack så mycket chefen. Så idag ska jag bara ligga och vila och låta kroppen samla på sig energi till arbetet imorgon. Sen kommer Nathalie hit vid halv fyra för att klippa mig också. Men det orkar jag nog med förhoppningsvis, ska ju bara sitta på en stol så det är nog inga problem, annars får jag väl bara avboka det om jag inte känner mig pigg nog vid den tiden. Nu ska jag försöka somna om.


RSS 2.0