Gott slut mina kära läsare.

Jag är i full gång med maten här hemma så jag har tyvärr inte tid att blogga ville bara skriva gott slut och gott
nytt år på er allihopa.


Ingen lust, trött, sliten, matt, orkeslös, you name it.

Känner mig slut som människa, nej inte riktigt men idag har jag känt att jag har nästan inga krafter alls. Inte nu på kvällen iaf.
Ligger i sängen nu efter ett försök till ett avslappnande bad pga halsskit, men fann ingen ro. Jobbigt som in i hellskotta och nu ligger jag här i sängen och filosoferar. Vill somna men har den där känslan att jag inte riktigt vågar, kanske låter dumt för er men jag är tyvärr ganska van vid den känslan av olika anledningar.

Halsen går verkligen upp och ner, jag fattar inte riktigt, igår kändes den lite bättre idag på dan har den varit jobbig, på eftermiddagen kändes det lite bättre, men nu på kvällen har det varit ett helvete igen. Känner jag såhär imorgon bitti så får jag gå ner till vårdcentralen IGEN.
Idag blev jag så less så att jag brast ut i tårar strax innan jag skulle natta Linnea,. Hon såg det inte och märkte det inte heller som jag märkte iaf då hon inte sa eller frågade något efter att jag torkat bort tårarna.
Mammas älskling ska inte behöva se sin mamma gråta.

Så imorgon efter midnatt blir det ett nytt år, hur känns det?
Jag hoppas på ett bra år, ett riktigt bra år.
Någon som tror på att jorden går under 20121212? Det är väl mayafolket eller vad dem heter som säger det? Jag tror inte på det men tycker ändå att det är obehagligt att dem räknat ut sådana saker, men det har ju gjorts förr också.

Nej nu ska jag försöka lugna ner mitt hårt bultande hjärta och försöka sova.

Godnatt på er alla i bloggosfären. :)


Hej på dig fredag.

Då va man påväg hem från jobbet efter en tre & en halv timmas arbetsdag. Skönt! Idag ska skrutt hämtas tidigt och det blir lek ute i någon park. Halsen känns tung, men bättre än igår så jag väntar och ser lite. Hoppas på att det blir bättre och bättre.
Idag känns det som lite trubbel i paradiset. Eller paradiset & paradiset det har jag väl aldrig kallat mitt liv, men det är lite upp & mer just nu. Men det löser sig alltid.

Tänk att varken jul eller nyår fick vara vit i år. :( väldigt trist tycker jag. Medans det är många som är glada över det. :p

Nej nu är det slut skrivet, vi hörs senare.
Btw så vann jag inget igår, som vanligt. Skit också. Puss och hej!


Vad tror ni jag ser i halsen när jag känner smärta idag?

Jo ännu en vit prick i halsen, fasiken. Jag hoppas verkligen att den är borta imorgon och att all smärta försvunnit annars blir det vårdcentralen igen, yeah! Jag älskar att vara där, NOT!!!
Men som sagt förhoppningsvis är det bara något smuts eller något som sitter kvar sen sist som är påväg bort, vi får väl se.

Men till något annat, älskling fyller år idag och det firade vi lite lätt med en jätte fin tröja i present, kött & potatisgratäng till middag och glasstårta till efterrätt. :) jätte myspys har vi haft, nu ligger han och nattar skrutt och sedan ska vi spela miljonbingo, håll tummarna för att jag ska vinna tre miljoner nu. Förhoppningsvis vinner vi på båda våra lotter. :)
Nej nu ska jag fortsätta titta på biggest loser.
Vi hörs imorgon, om det inte är så att jag vinner något för då skriver jag det så klart.


Grattis pappsen 28 år. HURRA! Love you!


Lunch dags!

Och den består av laxpasta som min mamma skickade med min pappa idag till jobbet. Snälla underbara mamma. :)
Har inte hunnit smaka på den ännu men den ser & luktar underbart. :)
Hoppas att jag kan få ner allt i min jobbiga hals också.

Nä nu har jag inte tid att blogga längre, dags att hugga in.


On my way to work.

Sitter på tunnelbanan och äter en halstablett mot det onda, har sovit mer i natt en nätterna innan men ändå vaknat en del. Skulle varit skönt att vara hemma en dag till och bara vilat upp mig men jobbet kallar, så är det med de. :)
Det gör inte så jätte mycket faktiskt jobbar bara idag och imorgon sedan är jag och Linnea lediga i tre dagar. Jag tog ledigt för oss båda på måndag för lite mor & dotter mys.

Bara tre dagar kvar tills ett nytt år börjar.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag är framme vid jobbet.
Ha en bra torsdag.


Natti natti för min del, eller ja förhoppningsvis.

Råkade skicka iväg för inlägget utan att ens skrivit klart. :p ligger i sängen nu och hoppas på massa sömn inatt, tvivlar dock på det då jag har väldigt jobbigt med halsen som ni vet. Önskar att medicinen jag fick idag skulle varit ett mirakelpiller som tog bort det onda direkt men så är inte fallet tyvärr.

Så godnatt säger jag till er och önskar er en trevlig kväll/natt. :)


Nu är det natti natti för


Pinsamt att ens gå dit för detta!

Vet ni vad det va? Halsbränna, eller rättare sagt en rejäl halsbränna, men ändå. Pinsamt att inte läkarna på vårdcentralen sett de utan skriver ut hostmedicin istället, så nu ska jag äta tabletter morgon & kväll i minst en månad. Och så borde det vara bra om ett par veckor tydligen. Hoppas det går snabbare än så, jag behöver få i mig mat. :)
Men som sagt skönt att veta vad det är nu, även om det låter som en liten sak så har jag aldrig haft det så jobbigt med min hals som jag har haft dem senaste veckorna.
Och det klickande ljudet som jag känner är tydligen mitt struplock som öppnas och stängs varje gång jag sväljer och eftersom jag då har halsbränna så känner jag det varje gång. Men nu ska det iaf bli bättre, annars jäklar kan jag lova.

Nu tackar jag för mig ett tag ska gå hem och vila en halvtimme innan det är dags att hämta lillfisan på förskolan.
PUSS på er!


Öron/näsa/hals akuten.

Ja ni där sitter jag och måttligt road är jag. Jag har nu en person före mig, men med min tur så kommer det väl in flera stycken "akutare" fall. :p nej nu ska ja inte vara sån men det känns som att det alltid är något sådant när jag eller någon nära till mig ska till läkare.
Nu håller jag verkligen tummarna för att dem hittar något så att det här tar slut.
Pratade med Alexsandra och Ramona i telefonen och Aleksandra säger då:
- nu får du drämma ner näven i bordet och säga till dem att ta diverse prover osv tills dem vet vad det är.
Någonting sådant sa hon och det stämmer jag måste verkligen bli hårdare och inte ge med mig bara när dem säger att det är ett virus eller "psykiskt" som hon på KS sa.
Vi får väl se vad som händer.


Sova om det inte känns bättre efter de så blir det SÖS akuten.

Har sovit lite bättre i natt men har vaknat massor utav ggr. Jag känner mig fortfarande väldigt trött så nu ska jag försöka sova ett tag till och känns det inte bättre efter det så får jag åka in då. Jag vill ju bara att det ska gå bort den naturliga vägen eller ja den medicinska vägen med medicinen jag har fått men det verkar inte som att det funkar. :( får väl se vad dem säger på SÖS om det är så att jag måste åka in dit.
Nattinatt igen.


Halsen värker och tårarna rinner.

Jag har kommit till en punkt nu, jag vet inte vad jag ska göra med halsen mer. Är det inte bättre imorgon bitti så blir det akuten på SÖS i antagligen många många timmar. Men vad ska jag göra, funderar på om jag ska be dem skära upp halsen på mig och ta halsmandlarna eller vad fasiken det nu är som gör ont och orsakar detta problemet i min hals. Enough is enough.
Tack för stöttande ord osv mina vänner och familj som jag skriver eller pratar med. Jag vill bara att det ska gå bort så att jag kan leva som vanligt igen. Tack och lov för att Linnea inte reagerar något speciellt på hur jag mår då jag försöker dölja det så mycket som möjligt för henne. Inte gråta när hon är vaken inte visa hur jobbigt det faktiskt är att äta eller något sådant. Sen när hon somnat då släpper jag allt och bara låter det komma.

Fan alltså, jag är så less, så less. Ännu ett roligt inlägg, men som min vän Therese skrev i kommentarsfältet lite längre ner, det är faktiskt min blogg och detta är det de skrivs om för det mesta nu då det bekymrar mig och ger obehag.

Ska dricka lite vatten nu och slänga på någon film på tv:n och iaf försöka somna eller åtminstone vila.

Godnatt.


Linnea och mormor leker med Pippi huset som hon fick i julklapp av far sin.

Hon älskar verkligen sitt hus. :) jag tycker även att det är ett bra alternativ innan hon får en riktigt dockhus när hon blir lite äldre. :)
Halsen har inte blivit bättre ännu men har bara tagit medicinen tre ggr, fjärde gången blir innan jag går och lägger mig ikväll.
Tyvärr fick jag ta del av en bieffekt i form av skakningar, skit obehagligt. Ringde då min mor och far och frågade om inte dem ville komma över på middag så att jag inte behövde vara ensam med Linnea när jag kände sådär. Men nu känns det bättre lite skakig i händerna bara. :s men det blir nog bättre snart.

Nej nu ska jag hoppa in och leka med damerna.


Dags att sova.

Har fått Mollipect som jag ska ta fyra ggr om dagen sa läkaren, och så ska jag bli bra. Jag är tveksam men hoppas verkligen på att det funkar så jag håller tummarna, hoppas ni gör det också. :)

Har ätit lite fil, tagit en vitamintablett med vatten & sedan druckit honungsvatten. Hoppas jag blir bra nu.
Nattinatt.


Klart ni ska öppna klockan åtta denna vecka.

Lämnat Nea på dagis, åker till Farsta för att gå till vårdcentralen som vanligtvis öppnar klockan sju men denna vecka öppnar åtta som sagt, så här sitter jag.
Inte roligt alls då jag är helt slut efter natten då det blev max två timmars sömn, somnade till slut av utmattning.
Jag vill verkligen inte leva såhär längre, ni kanske tycker att jag klagar över en småsak. Visst det finns människor som har det MYCKET värre än vad jag har och det är jag mycket medveten om. Bara så att ni inte tror att jag är helt lost. :)
Jag har helt enkelt tröttnat på min hals & på att inte få sova eller svälja normalt.
En anledning till att jag slutade röka tex va för att jag skulle gå upp i vikt då jag anser att jag är för smal för mitt eget bästa, men jag har alltid varit smal och kommer alltid vara det. Fast kanske inte just såhär smal. Men hur fasiken ska ja kunna gå upp i vikt om jag inte får i mig ordentligt med mat? Det går ju inte.

Förresten vad är det som händer med vädret? Det stod elva grader på våran termometer hemma, tycker det är väldigt läskigt med denna "värme" i slutet av december månad, vad har vi gjort med våran värld egentligen? Och detta oväder som håller på, även inatt lät det som att våra fönster skulle blåsas sönder. Kan inte människan bara börja tänka lite mera naturmedvetet?

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sedan gå in för att hoppas på att träffa en läkare direkt och dessutom få reda på vad i helskotta detta är.

Ha en bra tisdag. :)


Min underbara hals, någon som vill byta?

Jag är så otroligt less på detta nu, vet att jag klagar mycket men va fasiken någon gång får det vara nog.
Först säger dem att det är psykiskt, sen hittar dem halsfluss, varpå jag får medicin, men slutar det för de? Nej klart att det inte gör, nu har jag haft problem med min hals i över en månad, och nu har jag fått nog. Imorgon bitti går jag ner till vårdcentralen och nu får den fasiken ta sig tid att titta vad det är.
Halsfluss visste jag att jag hade, åt då penicillin i tio dagar och trodde att det bara va därför jag hade problem, men nu har det visat sig att det inte är det för då borde jag inte haft något problem.
Fan också, att ha ont i en fot eller i huvudet osv. Det kan jag ta men det här att inte kunna svälja normalt, inte kunna äta ordentligt, inte kunna sova pga svårigheterna att svälja + oron över vad det är. Och dessutom blir jag ju utmattad i kroppen av att inte få sova ordentligt.
Skönt att jag fick sovmorgon idag iaf, jag har ju vaknat en del inatt så det behövdes. Jag hoppas på att jag får någon sömn inatt iaf, men jag hoppas inte för mycket heller, jag vet ju hur det har varit förut.

Nej nu ska jag titta klart på den där Mary och krypa under mitt härliga duntäcke och försöka slappna av.

Hoppas ni alla har haft en härlig julhelg, för trots detta så har jag haft det jätte mysigt med mina nära & kära. :)

En STOR kram på er.


Godmorgon folket. :)

Idag ska vi åka till farsta & mellandags handla lite, hoppas vi hittar något riktigt bra kap. Jag fick ju presentkort i Farsta på 1000:- kronor och även presentkort på Åhléns och sen kontanter i julklapp så det blir nog något skojigt iaf.
Även Linnea fick pengar i julklapp så vi får väl se om hon hittar något roligt också eller om hon väljer att spara pengarna som hon gjort tidigare.
Idag fick jag sovmorgon och har faktiskt inte gått upp ännu, men jag hör min lilla skrutt här utanför när hon äter frukost. :) så nu ska jag gå upp och pussa på henne och slänga i mig lite frukost jag också.


Nu är det ost, kex & rödvin!


Linnea just nu hemma hos gammelfarmor

Maten ligger i magen och vi sitter och myser i soffan i väntan på att dem "vuxna" har blivit klara i köket, Linnea har sett julklapparna och vill gärna sätta händerna på dem. :)
Fast hon är väldigt duktig ändå, se inte varit och pillat på dem eller någonting, kanske bara jag som tror att hon tycker att det är så roligt. Fast nej, hon gillar det verkligen.

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla familj ink. Bror min. :)


Då är vi påväg till julafton 2#

Väntar på pendeltåget för att ta oss till älvsjö men med min vanliga tur så är den försenad en kvart, åh.
Men men, vi kommer i tid iaf, Linnea ligger i vagnen och säger att hon är jätte trött, men det kan jag lova att när hon ser julklapparna hos gammelfarmor flyger hon upp ur vagnen. :)

Nej nu ska jag vara social, ha en fortsatt god fortsättning. :)

En bild från igår då Hampus fick sin snowboard:


Det är ju bra om man lägger upp en bild också. :p


Glad skrutt med sitt colorkids set. :)


Min lilla spindelkvinna.


Julafton avklarat, trist men skönt.

Jag älskar julafton, något utav det mysigaste på hela året. Vara omgiven av nära och kära och bara umgås och mysa.
Vi har haft en jätte härlig julafton, tomten kom även i år, Linnea tyckte inte det va någon hit i år heller. Hon satt fastklistrad vid midjan och ville inte öppna paketet så länge tomten va här, men direkt när han gick så slängde hon sig på paketet och öppnade det. Hon se fått så otroligt mycket saker idag.
Allt har hon fått, keyboard som man går på så spelas det musik, en blåspenna, Pippi hus med dess inredning och Tommy & Annika & Pippi såklart.
Vad fick hon mer? Kläder, dockkläder, en dockvagn, en carstelefon, en bok, en portmonnä med lite pengar i. Men det bästa för Linnea enligt henne själv va Spiderman dräkten hon fick av mormor och morfar. Underbar julafton helt enkelt.
Och även jag fick julklappar!? Det hade jag inte förväntat mig, vi hade sagt inga julklappar till oss vuxna fast jag höll inte på den regeln heller.
Men det jag fick va perfekt, jag fick ett par underbara sockor som är som sockiplast eller vad det heter fast dem går upp till knät och är så sköna. Dem är som sånna här jätte mysiga gosedjur som vissa barn har. :)
Sen fick jag även nya duntäcken & dunkuddar. Så otroligt sköna.
Och jag fick även en lapp av mamma & pappa där det stod att dem betalar en viss del av kostnaderna som det kommer att bli när vi åker upp till Vemdalen i en vecka i februari för att åka skidor.
Tack så jätte mycket bästa mamma & pappa.

Har försökt lägga upp bilder under dagen men det har inte gått av någon konstig anledning.
Får se om det kommer igång imorgon.

Imorgon är det dags för en till julafton, då hemma hos min farmor. Underbart, hon lagar dem bästa köttbullarna som finns i hela världen. Mmmm.
Nej nu ska jag mysa lite framför tv:n medans älskling lägger mitt lilla hjärta. Hon har nog redan slocknat och han också för den delen. Det har varit en lång dag idag. :)

Godnatt på er och god fortsättning. Puss


God jul alla bloggläsare.

Hoppas ni får en underbar julafton med mycket skratt, kramar och klappar , även god mat & dryck önskar jag er.
Linnea fick nu på morgonen öppna tre julklappar från tomten som varit här på kvällen.
Hon fick Pippi, Annika & tommydockor, en eltandborste och en pärlplatta och hon älskade allting, sen fick hon även av mig sina julkläder. Ni får se dem senare.

Men nu ska vi äta gröta och mysa tillsammans innan vi börjar städa och fixa inför folket som kommer.

En stor PUSS till er alla.


Julskinkan smakar underbart.


Söta unge ska jag äta upp dig?

Linnea fick en tidig julklapp av mig idag också, en björnm*tta. :)


Linnea har fått sin första julklapp.

En barbiedocka från prinsessakademi filmen. Linnea älskar filmen och har nu blivit förälskad i sin docka också. Denna fick hon av sin gammelmorfar & Sinikka som va här på besök nyss och fikade lite och pratade.
Tack så mycket säger jag och Linnea.

Dags att börja städa nu.


Ikväll blir det självklart!


Godmorgon dan före dopparedan idag.

Känns verkligen inte som de, grått och trist ute. VART ÄR MIN SNÖ?!
Igår som sagt va det stress hela eftermiddagen, julklappar, sökandet efter en julgransstjärna, glögg, åh you name it. Men jag hittade allt till slut. Det ända som ska köpas idag är julvört, kavring och lite öl & en flaska vin, sen är vi redo för julafton hemma hos oss.
Idag på eftermiddagen/kvällen ska vi dock städa hela lägenheten, förbereda lite mat, köttbullar ska rullas, baconrullar ska rullas och skinkan ska göras klar.

Nu är jag på jobbet och måste fakturera väldigt snabbt idag då jag jobbar halv dag och slutar redan klockan tolv, underbart! Fyra timmars arbete here i come!

Tack Nella för sällskapet igår, mycket trevligt. I love you!

En bild på Linnea imorse, hon som valt kläderna, ganska bra matchat ändå eller vad säger ni? ;)


Jag hittade min stjärna till slut!

Har inte orkat eller haft tid till att blogga idag, vi hörs imorgon. Skriver om dagen då. Puss hej.


Godmorgon, dan före dan föredoppare dan.

Blev det rätt nu? :) idag känns som en bra dag även fast jag inte ville gå upp imorse, hur ofta vill man de egentligen. :p
Idag jobbar jag heldag men imorgon halv, då är det bara att dra sig hemåt och börja förbereda inför julafton. :) som jag längtar tills Linnea öppnar sina julklappar och Hampus också, bortskämda ungar det där.

Vet ni vad jag insåg igår när vi klädde granen? Jag hade glömt att köpa en stjärna, vilket pucko man är. Så idag efter jobbet ska det köpas. :) sen är granen klar.

Titta vilken härlig vagn jag sitter i såhär på morgonen, nu önskar jag att jag hade en bra bok att läsa. Men jag väntar på att sista delen i en triologi ska komma ut, kommer dock inte ihåg vad den heter just nu.


Jag och Linnea gick ut på en liten promenad.

Vi passade även på att gunga lite, underbara lilla vän hur kan man bli så söt som du?!


Nu är det julstämning här hemma.


Onsdag morgon och tre dagar kvar till jul!

Great! Har bara två klappar kvar att handla och det görs imorgon, sen är jag redo för julen. :)

Den vackra snön är här och jag bara längtar efter mera, min farmor gör dock inte de. :p
Pratade med henne igår och hon sa då att de är någon som skriver om snön väldigt mycket, ja undra vem det kan vara? Haha
Då min farmor inte är överförtjust i snön,. :)

Nu fryser jag om händerna så vi hörs senare.


Och våran vackra gran. :)

Kungsgran såklart, ska klippa lite på tippen och sedan trycka ner grenarna lite när vi klär granen imorgon efter middagen. Mysigt det ska bli.
Nu känns det verkligen som jul här hemma, började även snöa när vi va påväg från affären, underbart.

Rebecka, jag tänker på dig, du har mycket för dig nu vännen. :s allt kommer gå bra, du vet att jag finns här. Iloveyou.


Maten till julafton är handlad.


Väntar på bussen, hungrig som få.

Blev ingen lunch för mig idag då halsen bråkade och jag kände mig allmänt matt, dumt, jag vet! Ska till Farsta nu och möta skrutt och kärleken, käka något antagligen handla gran, doktorn och sedan hem för middag och efter det åka och handla julmat.
Känner inte för att trängas med alla andra på fredag eftermiddagen, nej tack säger jag till de.

Nej nu fryser jag om mina händer.
PUSS på er!


Godmorgon Tisdag.

Idag är jag trött, somnade vid tio vaknade vid elva, kunde inte somna om förens vid halv tre inatt då halsen hållt på, jag fattar inte. Antar att det är förkylningen men nu får det fan räcka med halsproblem.

Mitt älskade hjärta jag finns här för dig i alla lägen, de vet du. Du är stark och klarar detta, vad som än händer!

Nu måste jag jobba, har mycket idag + inte helt kry så de blir dålig uppdatering idag, fast vet ni vad jag har tagit med mig för att bli på lite bättre humör?
Kärleksmums som jag kan äta lite då och då under dagen. ;) ibland är livet bra härligt. :p

PUSS på er!


Dags att slänga sig i sängen kanske.

Känner att förkylningen tar över nu igen. Blää. Sitter och tittar på Nightmare next door, så jädra läskigt att veta att sådant händer folk. Det kan vara ens granne som är en mördare, fyfasiken. Och jag som är så rädd för sånna saker.
Sömnen lär väl inte bli dem bästa inatt men jag kan inte sluta titta heller. :s

Kan ni fatta att det är fem dagar kvar till jul nu? Härligt. Men sen då? Ja ni nog hittar vi något annat att längta till.

Ja som att lilla Lykke ska komma till världen snart och att i mars kommer två kusinbarn till världen och sedan i maj kommer det en lite pojke in i gänget också. :) underbart.

Nej nu säger jag nattinatt till er. PUSS!


Nybadad skrutt. :)


Nu är jag påväg hem och ska lägga mig i ett kokhett bad.

Förkylningen tar på mig och jag vill bara krypa ner under täcker och gömma mig i några dagar egentligen men det kan man inte när man har barn. :) så det blir ett kort men skönt bad. :) tror även att vi ska baka något idag jag och Linnea. Jag ska nysa extra mycket i bakverken idag. ;)
Jag har låtit som en bomb flera ggr idag, då jag nyser otroligt högt. Jessica satt och höll för öronen igår hemma hos Nella då jag nös. Haha.

Nej nu ska jag wordfeud nörda mig lite och ringa upp min stackars gravida kusin som har väldiga problem med sin svanskota. :(


Lunch, namnam.

Fläsknoisette eller vad det heter med stekt potatis, beasås, vitlökssås, smörgås, en sallad bestående av majs, svarta oliver, pizzasallad och gurka och en cola till det. Underbart!

Ramooona.blogspot.com är nog avis nu?! ;)


Vi ser det snöar, vi ser det snöar det va väl roligt, HURRA!

Underbart, jag blir så glad så glad. :)
Ni då, hur känner ni inför snön som nu kommer?
Jag älskar det, Linnea ville ta fram pulkan imorse men då va det lite för lite snö men imorgon kanske? Jag hoppas iaf!

Dags att jobba igen.


SNÖÖÖÖÖ!

I love it!!!


Ett stycke förkyld Fia kommer lastat.

Nä ush va hängig jag känner mig, inte roligt alls. Men jag kan inte vara hemma heller, förkylningen får vänta. Fast jag måste försöka kurera mig på kvällarna så att jag inte är sjuk på julafton & juldagen.
Snart dags att gå och lämna lillfisan på förskolan och börja det obligatoriska samtalet med Ramona & Josefin på morgonen.

PUSS


Bathtime!

Istället för halsfluss så kör vi på dunder förkylning som slog till ordentligt nu på kvällen. Äsh det gör inget, fick vara med på myset idag iaf. Det va så härligt att se Ramona så tagen och chockad. Hon hade absolut ingen aning.
Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på hur tagen hon såg ut efter att hon öppnat dörren och såg alla oss och förstod vad det va som hände. Underbart ögonblick.

Nu ligger jag och njuter i badet och ska lägga ifrån mig telefonen.
Med de säger jag godnatt till er och önskar er en fortsatt trevlig söndag.
PUSS


Underbar dag med underbara vänner.

Har som sagt haft babyshower för min kära vän Ramona. Hon blev väldigt överraskad när hon kom in och stod med öppen mun och började sedan skratta & gråta. Vi andra också såklart, blir som en kedjereaktion.
Men det har varit en väldigt bra dag, god fika, lekar och presenter.
Therese du saknades verkligen. :)

Jag hoppas att Ramona hade det kul och det verkade det som. Allt detta för dig och lilla Lykke för vi älskar er så. Tack till alla som va med och gjorde denna dagen möjlig. Vi är bäst tjejer.

Puss och kram, dags att fortsätta plocka undan.


Blöjtårta


Hemlig babyshower för bästis Ramona.


Hej på er.

Jag går omkring i Farsta och småhandlar lite saker, you can't see, hemligt.
Inom sinom tid får ni se.

Jag har inte så mycket att skriva just nu men senare så kommer det en del. :)

Puss på er.


Dags att nanna nu.

Jag har haft en väldigt mysig och trevlig dag, vad jag har gjort? Inget speciellt, men kul hade jag. Vad har ni gjort då?
Jag ser att ni läser gott folk men inte att någon lämnar något märke, vissa göra det men många som inte gör.
Jag ska iaf gå och lägga mig nu för imorgon är det söndag och vad händer då?
Det får ni väl se imorgon. :)

Godnatt på er, pusselipuss.


Kurragömma, vart är dem? :)


Idag blev det rött. :)


SNÖ! ;)


Godmorgon.

Lördag morgon och jag ska strax börja baka, orkade inte göra det igår men idag ska det bli gjort. :)
Vad ska ni göra i helgen min vänner?

Jag har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare.


Helgen är kommen. :)

Underbart eller vad säger ni? Sitter på Linneas förskola och väntar på att dem ska äta färdigt mellanmålet. Idag ska det bakas hem, vad vet jag inte men något blir de. Har blivit värsta bakmamman ala kusin Celina. Eller nä, inte riktigt hon är grym, men nog fan kan jag också. ;)

Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs när jag har de. :) puss och kram.


Dag 29: En plats som jag mår bra på.


Ett svar som jag ibland skriver om här.
Landet, där mår jag riktigt bra. Ute med båten och fiskar, sitta nere på bryggan och bara titta ut över vattnet och njuta, landet för mig är lugnet, även fast Linnea springer omkring och är helt "galen" så är det lugnt för oss alla. Linnea mår bra där ute och likaså resten av min familj.
Förutom bror min som inte uppskattar landet speciellt mycket. :p

Nu är denna lista avklarad och det blir ingen mer, inte nu på ett tag iaf.

Måste fortsätta vika fakturorna nu, vi hörs senare.

Grattis till min kära vän Alexsandra som ska få en liten pojke i Maj 2012.
Vi längtar med stor förväntning på det lilla knytet.
<3


Dagens klädval, helt svart med lite guldstänk.


Nu är det dags för ett bad och sedan sängen för mig.

Känner mg väldigt seg så ska lägga mig i ett bad och sedan försöka somna tidigt idag också. Somnade med Nea igår och hoppas på att jag somnar innan tio idag.

Imorgon blir det helg och på lördag är det vara en vecka kvar till julafton, härligt. Men kan den där jädra snön komma någon gång?

Godnatt härliga läsare.
Hen till min kära farmor som har börjat läsa min blogg. Vi ses på juldagen. :)


Dag 28: Så som ni aldrig sett mig.

Jag som fjortis!

Jag som 16 åring tror jag att det är.
Pinsamt värre. :P

haha.


Hemma och imorgon är det fredag.

Som att ni inte visste de. :p hann inte skriva svaret på listans näst sista fråga med gör det imorgon LOVAR. :) nu ska jag börja laga någon mat, vad vet jag inte. Några förslag?


Dag 28: Så som ni aldrig har sett mig.


Dags för lunch och vad blir det idag?

Den så lyxiga nudellunchen står på menyn idag. :p ville inte ha middagen vi åt igår till lunch nämligen så då blev det nudlar, jag älskar ju nudlar så mig gör det ingenting. :)

Tänk att det bara är nio dagar kvar till julafton nu, helt sjukt. Jag går bara och hoppas på att snön hinner komma. Snälla snälla tomten det är de ända jag önskar mig i år och en hushållsmaskin. :p

Nej nu ska jag äta, vi hörs sen med ett svar från listan.


Jag är så jädra grym!

Vet ni varför? Jo för jag har varit rökfri i en månad & en dag idag! Yeah!
Otroligt stolt över mig själv, vet att det är en lång väg kvar för att hålla mig borta föralltid. Men jag ska banne mig klara det. Heja mig...

Sitter på tunnelbanan och väntar på att den ska gå, jobbet here I come.

Blir samma sak idag som resten av veckan, ganska dålig uppdatering under dagen. Men ni klarar er nog. :)

Om inte så kan ni läsa mina vänners bloggar om ni vill,
Alexsandra.lotman.blogg.se
Ramooona.blogspot.com
Rebeckash.blogg.se
Nellet.blogspot.com
Dem bloggarna läser jag iaf!

Ha en härliga morgon nu.


Vaken & kan inte somna om.

Usha busha. Vill bara sova men känner mig torr i halsen och lite täppt och får då samma känsla som tidigare nästan. Att jag inte riktigt får luft vill säga.
Efter den hemska tiden med halsen så är det väl så att jag känner efter väldigt noga också, så det är säkert inte så jobbigt som jag "inbillar" mig.

Nej nu måste jag försöka sova.

Natt natt på er.


Choklad är gott de.

Nu har jag gjort ischoklad, riktigt goda blev dem, måste göra fler imorgon, gjorde bara 40st så dem är nog slut innan fredagen. :p
Va så otroligt enkelt, ska nog göra mera godis nästa vecka, andra saker då alltså.
Linnea och jag sitter och tittar på film och äter en varsin youghurt, jag med kokos, namnam, min favorit och Linnea äter med jordgubb & smultron. Gott det också såklart. :)

Nej nu ska jag fortsätta mysa med mina hjärtan.


Står och väntar på bussen och drömmer efter snö.

Kan den komma nu? Jag kan väl inte vara ensam om att vilja de? Det ska banne mig vara vitt på julafton.
Jag har ledsnat på det här gråa och tråkiga, ge oss lite ljus.

Personligen tycker jag att det är lite obehagligt att snön inte kommit ännu, växthuseffekten och allt det där.
När vi inte tar hand om våran jord förstör vi för våra barn & barnbarn & barnsbarnsbarn osv, osv. Det är för dem vi förstör inte lika mycket för oss eftersom vi kommer vara försvunna sen länge då, men iaf. Vi borde tänka mer på dem som kommer efter oss och inte bara på bekvämligheterna.
Med det påstår jag inte att jag är någon trädkramare eller ett perfekt exempel på hur man borde vara men helt bakom flötet är jag inte. Jag sorterar våra kartonger av alla sorter, plast osv, för det mesta menar jag. Inte alltid, men jag försöker. Absolut kan jag bli bättre och det hoppas jag att jag blir.
Lite tankar som snurrat runt i mitt huvud bara. ;)

Nu väntar jag på tunnelbanan för att sedan hämta skrutt på förskolan, längtar efter henne. Stort pusskalas blir det idag, vare sig hon vill eller inte.

Dags att wordfeudnörda lite.

Puss på er!


Dag 27: En minnesvärd plats.


Cypern när jag va sex eller sju år.
Min mamma van 100.000 på triss och vi åkte då iväg till Cypern i två veckor tror jag att de va.
Helt underbart, det va strax efter att min mormor hade gått bort som vi åkte.
Antar att mamma min kanske ville komma bort lite + att de va perfekt att åka på en familjesemester i dem svåra tiderna som va då.
Jag kommer ihåg att vi bodde vid ett jätte fint poolområde, jag och Richard gick på sån där Bamseklubb.
Vi va på en spöknattrunda kommer jag även ihåg och jag va så rädd att jag nästan kissade på mig.
Det va ett monster som åkte omkring på en motorcykel och körde runt oss, livrädd va jag. :P

Jag hoppas verkligen att jag kommer åka tillbaka dit, åka dit med min familj och uppleva saker själv. :)


Godmorgon onsdagen den 14 december.

Nu är det dags att bege sig till jobbet för ännu en dag i stressens tecken.
Nejdå så farligt är det inte, men är det stressigt så jobbar jag oftast bättre. :)

Slänger iväg en dagens då jag inte har så mycket mer att skriva om just nu.
Vi hörs senare och idag SKA jag lägga in dagens svar på min lista. Är ju snart klar med den också, skönt. Blir inga fler sådana listor nu, inte på ett tag iaf.

Kram på er.


Gosat ner mig i sängen och ögonen stängs, NU!

Godnatt mina vänner, ser att det är fler som har börjat läsa dem senaste dagarna, kommentera gärna så att jag får se vilka ni är, om ni har någon blogg vill säga. Och vill ni inte de eller inte har någon blogg så är det väl bara att fortsätta läsa iaf.
Hoppas ni sover gott inatt och bara har massa trevliga drömmar. :)

Puss & Kram!


Tisdag kväll.

Och vad tror ni att jag gör? Jo jag sitter och myser framför tv:n härligt? Javisst.
Jag har blivit en så mycket lugnare människa än jag va förut. Att sitta framför en tv flera kvällar i rad när jag va 20 va inget alternativ. Fast då hade jag inte Linnea, nu finns det ingen chans eller vilja till att vara som jag va då.
Jag är som lyckligast när jag är med henne, hon är mitt liv och kommer alltid att vara de.
Min lilla ängel, mitt hjärta, mitt ljus i mörkret. Jag älskar dig Linnea.

Idag har jag och bra badat, skvätt vatten på varandra, hjälpts åt att smörja in tvålen och varit jätte duktiga när vi skulle skölja ur balsam ur håret. Sen när vi skulle kliva ur badet insåg vi som vanligt att vi hade blött ned hela golvet i badrummet. :) äsh sånt som händer, bara att torka upp och sedan låta resten torka. :)

Jag sitter och äter brända mandlar som jag lagt in i mickron så att dem blev lite varma. :p inte lika gott som när dem är nygjorda men de funkar. :)


Dagens!


Väntar på bussen påväg till jobbet.

Luciatåget va jätte fint, man fick tyvärr inte fota det pga att vissa barn har hemlig identitet osv.
Linnea ville dock inte sjunga så hon stod mest och spexade och höll på mot mig, men lika fint va de för det.
Efter sången gick vi in och fikade ett tag på hennes avdelning, så frukosten idag bestod av saft, pepparkakar och lussebullar. Namnam, ibland får det bli så. :)

Kommer ha massa att göra idag på jobbet också, men slänger in listan när jag har tid. Sen hörs vi såklart på eftermiddagen, tror jag ska göra ischoklad idag. Läste receptet och det va så otroligt enkelt att det är löjligt. :)
Passar mig utmärkt.

Nu kommer bussen.


Lilla skrutt. :)


Luciamorgon.

Nu står vi utanför dagiset och väntar på att barnen ska komma ut och sjunga. Halv åtta är det dags, ska bli så kul att höra och se.
Linneas pepparkaksklänning gick inte att få över overallen, hon såg ut som en stoppad korv stackarn. Inte bra planering av mamsen, men hon har ett ljus och hatten, klänningen åker på direkt när vi går in.


Linnea sover och jag sitter och gottar mig.

Sitter och äter lite ostbågar och dricker lite hallonsoda, inte mycket alls av något utan sakerna med tanke på halsen som btw är så mycket bättre. Känner bara av lite, inget i jämförelse med igår och i förrgår. Hoppas inte det kommer tillbaka något imorgon bitti bara, är ju alltid lite jobbigare på morgonen men medicinen har verkligen verkat och det är jag otroligt tacksam för. :)

Har myst ner mig i min onepiece med kudde och täcke i soffan, pengarna på bordet är på tv:n och jag njuter av lugnet.

Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag längtar tills imorgon bitti då det är dags för luciatåg på Linneas förskola. :) hon ska vara pepparkaka, mammas gullunge.
Bilder kommer självklart imorgon direkt efter när jag är påväg till jobbet.

Puss & kram & nyp i stjärten.
Natti natt min kära läsare.


Linnea och jag bygger Lego. :)


Äntligen hemma.

Känner mig helt slut idag, har gått på extra batterier halva dagen känns det som. Men vad ska man göra?
Först jag dåra som har halsfluss, sen pappa som inte är riktigt bra, så vill försöka hjälpa honom så mycket som möjligt. Sjuk kan jag vara när jag kommer hem.

Har ni någonsin känt den här känslan av att ni håller på att förlora någon? Tanken slog mig i förra veckan då det va som värst, tänk om jag aldrig mer får se honom, tänk om jag aldrig mer får en kram av honom. Hur ska jag kunna fortsätta leva? Hur? Svara på de om ni kan. Livet är inte detsamma utan sin pappa, mitt liv skulle inte fungera utan honom. Nu är allting okej men de va några läskiga och jobbiga dagar förra veckan, jag vill aldrig uppleva dem igen. Jag älskar dig pappa.

Till något roligare, jag och Linnea ska måla naglarna nu, får se hur det blir. :p


Dag 26: Ett barndomsminne.


Jag kommer ihåg när jag och min bästa vän Ramona låg i ett såkallat kuddrum på fritids.
Vi va där inne med en kille som hette Niklas.
Kuddrummet va två våningar högt och hade massa kuddar såklart.
Vi låg på övervåningen Ramona låg i mitten och så frågar Niklas henne:
- Får jag chans på dig?
Varpå Ramona vänder sig till mig och frågar:
- Skulle Niklas få chans på dig?
- Nej, svarar jag då.
Ramona vänder sig då om mot Niklas och ger honom till svars:
- Nej det får du inte.

hahaahha, något som jag och Ramona pratar om ibland och som jag kan sitta och skratta åt själv också. Inte lika roligt för er andra kanske, men oj va kul det är för mig. :P


Jag kommer inte hinna blogga någonting mer under dagen, har massa att göra på jobbet så det blir inlägg senare när jag slutat.


Morgon börjar även bra med en vinst! ;)


Hej på dig måndag.

Vaknade vid kvart över sex och kände mig väldigt trött. Somnade omkring nio igår, vaknade vid tio, tog ett tag att somna om, vaknade sedan vid halv ett och hade lika svårt att somna om då. Har ju en brännande känsla i halsen, antagligen hör det ihop med halsflussen eller så har jag väl halsbränna i också. :p känns iaf lite bättre idag, skönt.

Ska alldeles strax gå till jobbet, så nu ska jag fixa det sista.
Vi hörs senare.


Dags för sängen för min del.

Jag är så trött och det är dags för sömn för lilla mig.
Hoppas på att må lite bättre imorgon iaf, halsen bränner och värker men förhoppningsvis är det över snart. :)

Natt natt på er. Puss.


Vaken med hopp om livet. :)

Lyckades sova en timme med Linnea iaf, väldigt skönt för kropp och hjärna. Men känner mig allt annat än pigg.
Blir sängen tidigt ikväll.
Här hemma spelas det nu julmusik, jag och Linnea har gjort apelsinnejlikor och nu sitter vi och gör armband.

Imorgon kallar jobbet som vanligt, skulle vara skönt att bara ligga hem men det kan jag tyvärr inte. Pappa behöver mig på jobbet och då är det där jag kommer att vara. Vila kan jag göra när jag kommer hem.

Nu ska vi fortsätta här.

Ha en härlig tredje advent. '


Påväg hem nu med halsfluss & medicin.

Så skönt att jag fått reda på vad det är. Jag sa det till läkaren som konstaterade att det va halsfluss att jag aldrig har varit så glad över att ha halsfluss som jag är idag.
Skönt för mig att efter två veckor fått ett svar på va det är. Har ju mått skit rent ut sagt.
Men nu äter jag penicillin och kommer må bra om några dagar förhoppningsvis, jag längtar må jag säga.
Ska bli skönt att få äta & sova normalt, slippa se ut som ett miffo imellan åt när jag sväljer.

Jaja, nu släpper vi de. Annars då?
Livet rullar på, varit en lugn och skön helg med familjen.

Nu är vi hemma och ska äta lunch och vila. Skönt, det kan verkligen jag behöva om jag nu kommer kunna somna.


Vårdcentralen, vad kommer dem att säga då?

Fick en tid på vårdcentralen om en timme så det är bara att fixa sig och sedan åka ner för att se vad dem kan hitta. Jag hoppas verkligen att dem hittar något nu för en natt till som denna orkar jag faktiskt inte med.
Roliga inlägg eller hur? Inte speciellt, blir bättre när jag är frisk igen. :)

Nej nu ska jag klä på mig och sedan gå till Farsta dåra.


Inte är det en god morgon här inte, men visst kan jag önska er de! Godmorgon!

En och en halv timmes sömn, de är vad jag har fått inatt, lika förjävligt för det känns det i halsen idag. :(
Får väl åka in idag igen och se vad dem säger, för jag kan tyvärr inte längre tro på de som läkaren sa i tisdags att det skulle vara "psykiskt". Att må som jag har gjort inatt är inte okej någonstans.
Har inte vågat somna eller kunnat de pga känslan i halsen.

Nu har Linnea kommit upp så vi sitter och tittar på mamma Mu filmen. :)
Så får glädja mig av att få sitta bredvid henne och mysa en sån här hemsk söndagsmorgon.


Fortfarande vaken, fan också.

Halsen har blivit värre, tror det blir till att åka in imorgon igen. Kände mig lite bättre igår kväll när jag kom hem efter julbordet. Imorse kände jag mig helt okej, inte jätte bra men okej. Så det blev ju lek ute med Linnea, mormor och morfar kom förbi och jag började vid middagen känna av halsen ordentligt igen.
Men nu på kvällen har det blivit riktigt jobbigt, hör hur det "klickar & knastrar" i halsen ungefär..

Kan inte jag bara få må bra???
Åh blir så trött på det här så att tårarna rinner...


Då va inslagningen klar för denna gång!


Julklappsinslagning.

Nu har jag börjat slå in julklappar då, kändes som att denna kvällen va rätt kväll för de. Efter att ha pratat med mina tjejer i telefonen så kände jag mig pigg, innan vi pratade va jag jätte trött och höll på att somna.
Men nu är det tomtestuga här. :p massa klappar som ska slås in och jag har inte ens alla färdighandlade ännu. Blir lite sista minutens shopping, men inte mycket alls.
Någon annan som är färdighandlad inför jul i år?

Här är min första julklapp inslagen, jag må sig själv att de blev riktigt snyggt då jag egentligen suger rent ut sagt på att slå in paket. :(

Ha en trevlig lördagskväll gott folk så hörs vi imorgon.


Efterrätten idag, chokladmousse. :D


Och nu har vi gungat också.

Både Linnea och jag tyckte att dem här gungorna va bra. Bättre än dem vanliga, Linnea satt bra och farten va bra. Dem va bra helt enkelt. :)

Nu ska vi hem och äta lunch och efter det blir de vila.

Vi såg precis två killar med en barnvagn, varpå Linnea säger
- mamma är det där två killar?
- ja det är det Linnea. :)
- men det ska vara en mamma?
Hahaha, lilla gumman då, jag får förklara det där för henne när hon blir lite äldre.


Ankmatningen avklarad.


Ute på promenad.

Då fick man en lussebulle, vi ska gå och leka lite i någon park och sedan mata änderna om vi hittar några. :)


Linnea med hennes dockas tröja.

Hela söta magen hänger ut. :)


Frukosttime för min del. :)

Linnea har redan varit uppe ett tag och fått både macka och juice i magen. :) jag fick ligga och dra mig lite idag och de va riktigt skönt.
Nu blir det som sagt att avnjuta två smörgåsar med gurka & avokado och sedan te. :)

Ikväll ska mormor & morfar komma förbi och äta middag med oss, ska bli mysigt och skönt att samla hela familjen.
Linnea blev jätte glad när jag sa det till henne nu på morgon att dem skulle komma.
- jaaaaaa, skrek hon och sedan ställde hos sig och hoppade upp och ner. :)

Nu ska jag fortsätta att äta min frukost.

Hoppas ni får en härlig lördags morgon.


Gott till efterrätt.

Ena är min tallrik och den andra är en kollegas. Haha. Glömde ta kort på själva julbordet, men gott va de.
Nu är jag påväg hem, tre timmars julbord och nu hem för familjemys.


Dag 25: Ett minne från sommaren.


Mina bästa minnen från sommaren har hänt ute på landet.
Åka till ett självplock och plocka jordgubbar, se Linnea moffa in dem i munnen och bli helt röd i ansiktet.
Eller vattenkrigen mellan morfar och Linnea.
Alla mina bästa minnen är med Linnea såklart.

Nej nu ska jag logga ut härifrån och alldeles strax ska vi åka till julbordet.


Härligt med fredag eller vad säger ni?

Vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa eller rättare sagt Linnea vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa. :)
Så nu fick vi
Lite mys tid på morgonen innan jag måste springa iväg till jobbet i detta oväder. Spöregnar ute och jag ska ha på mig klänning och leggings eftersom vi ska på julbord idag, vi åker direkt ifrån jobbet tillsammans. Vill inte ha gummistövlar till de liksom. :p
Får se vad jag hittar på, jag ska väl börja röra mig om 20 minuter ungefär.
Så vi hörs lite senare.
Ps. Jag har sovit lite bättre inatt då halsen har lättnat lite, hoppas det håller i sig.

Bild på min klänning.


Dålig bloggdag, jag vet.

Har haft mycket att göra idag + att jag inte mått riktigt bra. Är dessutom helt slut efter natten eftersom jag inte fick sova ordentligt. Så ska lägga mig nu och försöka sova och hoppas på att jag får sova hela natten.
Imorgon är det dags för julbord med jobbet, trevlans. Ska försöka komma ihåg att ta kort på det.

Tack för en myspys dag Nella, bara du och jag. Det görs om, love you!

Natti natt kära läsare.


Dags att fönstershoppa lite.

Nu är vi klara hos läkaren, allt såg ta ut på oss båda så de tackar och bockar vi för. :)
Ska som sagt gå omkring lite är inne i stan med Nella nu så vi hörs sen när jag kommit hem eller är påväg hem.

Kram.


Fullt upp här på jobbet, hur har ni det?

Jag har som sagt fullt upp här på jobbet, ska ju gå nu vid två för att träffa läkaren & sedan kolla lite i staden med älskade Nella.
Efter det blir det hemgång till familjen och bara mysa, vill ta det så lugnt som möjligt med tanke på min hals.
Känns lite bättre nu under dagen men det blir alltid värre, eller ja har blivit de dem senaste dagarna.

Dags att fortsätta här.


Trött idag? Ja.

Helt slut är vad jag är, kunde inte få lugn i kroppen förens halv tre ungefär och kunde då lägga mig bredvid skrutt igen och försöka somna, tog ju ett tag må jag säga.
Jag vet inte hur länge jag orkar det här mer, inget kul alls.
Jag blir helt matt av att inte få sova, helt slut av att inte kunna andas normalt.
Fan också säger jag.

Nu jobbet och sedan läkaren.
Ha en bra dag.


Vaken? Javisst.

Ännu en sömnlösnatt pga halsen, vaknade upp för ca en timme sen av att det va jobbigt att svälja och andas. Jag börjar känna mig lite skeptisk till det läkaren sa om min hals, vad som skulle hjälpa osv. Men ska ringa till vårdcentralen imorgon och be om hjälp för det som läkaren bad mig göra så får vi se.
Jobbigt att inte få sova bara och att ha den här rädslan för att halsen ska täppas igen som det känns som. :s
Jag är så trött så att ögonen går i kors & inte nog med de så ska jag upp en timme tidigare imorgon. Snark!
Jag vill bara att detta ska sluta, vill kunna tänka på annat & bara leva normalt.

Sitter och tittar på tv och dricker te, utan mjölk i hopp om att det ska göra att halsen släpper efter. Jag har ju normalt alltid mjölk & socker i te sockergris som jag är. Nej men jag tycker att det är godast så.

Nu börjar jag babbla bara så ska sluta nu och försöka somna om.

Ha en härlig natt nu allihopa.


Här badas det fotbad.

Både jag och Linnea sitter med fötterna i skönt vatten. Jag har varmt vatten och Linnea ljummet såklart. Jag har även fotsalt i och Nea fick lite badsalt i sitt.
Lik mamma men söt ändå, :)

Fick faktiskt i mig ordentligt med mat för första gången på tre dygn nu vid middagen, väldigt skönt för magen och kroppen min.


Äntligen påväg hem efter en stressig dag.

Ska bli skönt att få komma hem och varva ner med familjen. Man mår alltid bättre när man är med alla man tycker om.
Halsen är fortfarande skum men känns lite bättre sen igår, skönt de iaf.

Grattis Ramona till sjukskrivningen det förtjänar och behöver du verkligen. :)
Tänk att både min kusin och min bästa vän ska få en varsin liten flicka i början av nästa år. :) ska bli så underbart att få träffa dem små liven när dem bestämt sig för att ploppa ur.

Nu är det dags att handla lite, men tro mig jag kommer tillbaka. ;)


Dag 24: Mina betyg.


Ja ni, vad ska jag svara på de?
Jag brydde mig tyvärr inte så mycket om skolan när jag gick gymnasiet.
Helt ärligt så fick jag samlat betygsdokument tror jag det heter, pinsamt är vad det är.
På den tiden va det alkoholen som va det viktigaste för mig, de och vännerna.
Plugget hamnade i sista hand tyvärr, puckad som man va på den tiden.
Hoppas och tror att jag får tillbaka längtan efter att plugga, för just nu känner jag mig inte redo.

Pinsamt värre, men i min blogg är jag ärlig så varför ljuga om detta.


Ruggigt det är ute idag, fy.

Står och väntar på att Apoteket ska öppna, då jag trodde att det öppnade åtta, men så va inte fallet. Dem öppnar såklart klockan nio, så här i kylan står jag. Ingenting som är öppet i centrumet heller såklart, trist.
Efter jag varit på apoteket så sticker jag iväg till jobbet för att försöka klara av hela dagen där, hoppas verkligen att min hals blir bättre så att jag får i mig mat. Har ju dessutom julbord på fredag som jag gärna vill gå på med jobbet.

Nu ska jag läsa mina vänners bloggar och sedan bli klar här. Vi hörs senare.


Hej i stugorna eller lägenheterna.

Blev det någon Twilight film? Nej, blev det någon sushi i magen? Nej, vad blev det då? Jo, det blev KS, inte kul men jag känner mig säkrare och bättre med vetskapen om vad det är med min hals och hur jag kan åtgärda det. Mer än så tänker jag inte skriva ut här i bloggen.
Vi hörs imorgon bitti, ska försöka sova nu.

Jag tänker på dig, älskar dig.


Påväg till mamsens jobb nu.

In till staden det bär, sitter på tunnelbanan nu och försöker svälja normalt, förstår inte vad det är för fel. Känns jätte tjockt i halsen. Ush och fy.
Tror inte att det är halsfluss då jag haft det flera ggr och det har aldrig känts såhär.
Jag har liksom inte ont, det känns väldigt svullet inuti halsen och jag har väldigt svårt att svälja.

Jaja nog om de, snart sushi och sedan Twilight som sagt, gillade filmen väldigt mycket första gången och tror inte att jag blir besviken nu heller. :)

Nu orkar jag inte skriva mer just nu men vi hörs nog senare.
Puss och kram på er!


Dag 23: Vad jag skulle vilja göra just nu.


Just nu skulle jag vilja ligga på en solstol i ett varmt land med mina nära och kära.
Och inte ha den här konstiga känslan i halsen.

Jag som dessutom ska äta sushi ikväll vill ju känna smaken ordentligt och tycka att det är gott.
Älskar Sushi, blivit min favoritmat.

Ska ju som sagt på bio med min moder idag och äta en snabb middag innan de.
Ska bli mys med lite mor och dotter tid.
Längtar tills Linnea är runt 13-14 år så jag kan göra sådant med henne.
Jag får väl hoppas på att hon fortfarande vill vara med mig då och inte bara med hennes kompisar. :)

Nej nu ska jag jobba på den sista halvtimmen sedan är det hemgång.


Känn dig ägd på Wordfeud

Ramooona.blogspot.com


Dags för lunch.

Idag blir det linguinipasta med räkor och grönsaker. Har ätit den förut, det är färdigköpt mat som ni kanske förstår och den smakar helt okej faktiskt och ser väldigt aptitlig ut också.
Läsa Metro och bli lite "allmänbildad" kanske? :p


Grattis kusin!

Då är det ännu en av mina nära i ledet som har tagit körkort, grattis Joel. Snart är jag väl ensam kvar utan körkort, måste banne mig ta det snart, skulle underlätta så otroligt mycket.

Ville bara skriva de.
Åter till faktureringen.


Hej Vinterland. :)

Imorse när jag vaknade Tittade jag ut genom fönstret och fick se SNÖ, gissa om jag blev glad, underbart. Inte mycket dock, men det är alltid något. Linnea tittade också, fick förklara för henne att vi kan inte åka snowracer riktigt än tyvärr. :(
Men snart förhoppningsvis!

Nej nu måste jag fixa det sista sen dags att gå mot förskolan. :)

Ha en underbar snöig dag!


Hörde jag att det hade snöat?

Inte mycket men att folk har sett snö? Jag såg såklart inget som vanligt, men flera av mina vänner uppdaterade det på facebook, men när jag kollar ut genom fönstret så ser jag ingenting. :( Även en läsare som såg att det snöade, bara lite men visst räknas de. Nu vill ja bara att det ska komma mer.

Lillsnorpan sover och jag sitter i soffan med täcke och myser ner mig framför tv:n.

Halsen känns bättre, men det känns fortfarande skumt i den. :s

Vet ni vad jag ska göra imorgon då?
Se Twilight igen men denna gången med min mor.
Jag får hålla tummarna för att hon inte svimmar som en av mina väninnor nästan gjorde när vi tittade på den.
Det va inte så roligt just då men när vi åkte bilen hem sen skrattade vi som satan. Haha, gumman då. Sen va det ju massa grova ord, PallePotta alltså.

Nej nu ska jag fortsätta titta på Private Practice.


Grattis min älskade vän.

<3


Snygging eller inte, de är frågan?

När Linnea satt på toaletten så sa hon till mig
- mamma, du är ingen snygging nu, du har inte målat dig.
- joho det har jag visste, så blundar jag och visar.
- okej mamma. :)
- är inte jag snygging utan smink också skrutt?
- jo det är du mamma, du är en snygging.

Älskade skrutt, så där har ni det folket, jag är officiellt en snygging! Det ni!


Blir bara kallare & kallare, snön vart är du?

Dags för den att komma nu tycker jag. Linnea längtar också, hon vill åka snowracer & pulka fast helst snowracer säger hon. Tur att hon fick en förra året av sin morfar. :)

Halsen känns inte bättre, känns som att den torkar ut om jag inte dricker vatten med jämna mellanrum. Skumt! Någon som har en aning om vad det kan vara?

Kallt om händerna, hörs sen.


Jobbiga, obehagliga hals.

Har något problem med min hals, känns som att det är något som håller på att svälla där inne. Känns som att det täpps för mer och mer för luftvägarna. Men jag kanske inbillar mig värre än vad det är.
Har känt av det här sen imorse, haft lite besvärligt med halsen i helgen också men inget märkvärdigt.
I förra veckan kände jag även något som "kluckade" i halsen, som att något satt löst och slog imot halsen inifrån.
Kanske borde gå till en läkare iaf. Får väl göra det imorgon eftermiddag om det inte blivit bättre.

Ville bara dela med mig av min oro. :s


Dag 22: En sak jag inte kan klara mig utan


Eftersom det är en sak så kan jag ju inte säga Linnea, annars hade jag gjort de.

Men då säger jag min telefon, har tyvärr blivit beroende av den, precis som mina vänner sa.
Dem varnade mig till och med, once you have Iphone, you never change.
Eller nått sånt. :p

Men så är det, jag har allt i telefonen.
Massa bilder, jag bloggar oftast från telefonen som ni kanske ha märkt, jag håller kontakt med alla mina nära och kära via den, jag har min shoppinglista i den, jag håller koll på mina vänner via den.
Det är så mycket saker som gör att jag är fast i den.

Jag älskar den helt enkelt.
Dock lite irriterad blir jag på nätet som inte alltid vill fungera. men men, that's life.


Detta ska jag och Linnea göra idag eller imorgon! NAMNAM!



Saffrans semlor

100 g smör eller margarin
5dl mjölk
1 påse saffran
50g jäst
1 1/2dl strösocker
1 ägg
12-14dl vetemjöl

ägg
mandelmassa
vispad grädde
florsocker

Gör så här:
Smält smöret och blanda i mjölken och låt bli fingervarmt.
Blanda i saffranet i mjölken.
Smula jästen och häll över vätskan, sockret, ägget och hälften av mjölet.
När smeten blivit blank knådas resten av mjölet i.
Låt jäsa till minst dubbel storlek.
Dela sedan degen i 40 bitar och forma till runda bullar.
Låt jäsa igen på en plåt under en bakduk.
Pänsla med ägg och grädda i 225° i ca10min.
Låt sedan svalna på ett galler under en duk.

Skär av ett litet lock på bullen och gröp ur innehållet.
Mosa mandelmassa med lite vispad grädde och fyll det i bullen.
Klicka på en hög med grädda och lägg på locket igen.
Pudra med florsocker.

Detta inlägget har jag "snott" av:
http://kaksmulor.blogg.se/2011/december/saffrans-semlor.html


Lite kyligt ute idag va?

Jätte halt också vilket resulterar i att min buss är sen TIO minuter, gaah! Jag avskyr det här. Det roliga är, eller rättare sagt inte roliga, bussarna från andra hållet går enligt tabellen, men aldrig den som ska åt de hållet jag ska. Sen ändras det under dagen så när jag ska åka hemåt då är det problem åt andra hållet. Min vanliga tur.

Jag börjar längta mer och mer efter julen, vill att det ska komma massa snö nu. Det är bara 19 dagar kvar till julafton, helt sjukt va snabbt det går. Linnea pratar om de varje dag, om julklappar, om att äta upp pepparkakshuset. Jag vet att man inte ska äta upp pepparkakshuset förens i januari egentligen, men vi följer inte normen riktigt, har vi aldrig gjort.

Nej nu ska jag lägga ner telefonen, börjar bli kallt om händerna.

Här är en bild på mig alldeles nyss iaf.


Godmorgon härliga pigga måndag.

Mår prima idag, håller på att fixa mig och dricker te, Nea är påklädd och tittar på tv.
Så idag ska vi ha gott om tid på oss, det ska jag se till att vi har.

Vi hörs senare.


Nattat lilla prinsessan.

Så mysigt att ligga bredvid henne efter att man har läst en bok, då ligger hon och "små pratar" lite. Älskade dotter, du är det underbaraste jag har.
Att få/ha barn är det bästa som finns, det är inte alltid en dans på rosor men ack så fantastiskt det är.


Söndagskväll.

Det va full fart när mormor och morfar kom hit tidigare idag. Linnea skulle visa vårat pepparkakshus, sina kalendrar, sin lilla gran som hon har i sitt rum och sedan visa när hon rullar i sängen. :) hon älskar att ha sin mormor och morfar här och blir oftast ledsen när dem ska gå och vill följa med.

Imorgon är det måndag igen, är ni redo för en ny arbetsvecka? Jag känner mig ganska redo iaf, vill få så mycket som möjligt gjort och få ordentligt med ordning på mitt kontor.

Nu ska vi titta på smurfarna, den började för ett litet tag sen och Linnea är helt tagen av filmen.

Får se om jag orkar skriva något mer ikväll, annars hörs vi imorgon bitti i vanlig ordning.


Lunchen avklarad och idag får man efterrätt!


Godmorgon andra advent!

Fort tiden går, snart jul & nyår. Båda den dagarna kommer att spenderas hemma hos mig med familjen i år. :) kommer bli så skönt och mysigt.
Nu är snart helgen slut och jobbet väntar ännu en vecka. :)
Idag kommer mormor och morfar hit och det blir antagligen full fart som vanligt när dem kommer. Linnea blir helt galen, springer fram & tillbaka, skriker och gömmer sig. :)

Linnea har btw fått klä på sig själv på morgonen som ni kanske ser. :D

Nu ska jag äta frukost med mina älskade.


Dags för middag.

Ikväll blir det tacos, namnam!


Pepparkakshuset.


Godmorgon lördag.

Jag och Linnea sitter och äter frukost, youghurt med färska hallon. Inte svenska såklart.
Idag på schemat står det pepparkaks byggande. Ska bli jätte roligt att göra det med Linnea för första gången. :)
Är ju jätte fint väder ute också så blir nog en promenad också.

Juste, höll på att glömma att berätta vad Nea sa igår kväll.
Vi tittade på filmer från videokamera när Linnea va liten, ca ett halvår gammal. Då hade skruttan inte så mycket hår, så hon tittar på tv:n och säger
- mamma förut va jag en pojke, när jag va liten.
Varpå jag börjar skratta och säger nej Linnea du har alltid varit en flicka. :)
- men jag hade inget hår?
Då förklarar jag för henne att när man är så liten så brukar man inte ha så mycket hår. :)

Nej nu ska vi fortsätta med morgon myset.

Hoppas ni får en härlig lördag.


Nu stängs telefonen av för ikväll.

Ha en härlig fredag nu allihopa. Puss och kram.


Jag njöt när jag stod och lagade middagen.

Med ett glas Cava som va överraskande gott. :) ikväll blir det fläskfilé, potatisgratäng, sallad, hemmagjord svampsås & vitlöksbaguetter till middag. Namnam.


Nu har min helg börjat.

Jag tycker att veckorna går så otroligt snabbt nu, lite läskigt. Man får se till att hänga med känns det som.
Mycket som händer nu, många av mina nära som ska bli mammor inom en snar framtid. Ska bli så spännande att få se alla dem små liven. :)

Nej nu ska jag ringa Ramona. Puss på er.


Dag 21: Det här saknar jag


Jag saknar vissa människor, jag saknar vissa saker, jag saknar vissa platser.
Det finns så otroligt mycket som jag saknar, så är ingen idé att sitta och skriva allt.

Men just IDAG saknar jag Celina.
I love you.


Godmorgon gott folk.

Morgonen började bra med kalenderöppning och te mys. Efter det gick vi mot förskolan och sedan mot tunnelbanan.
Idag är set fakturering som står på schemat och sedan familjemys för hela slanten. Underbart. Nej nu ska jag sätta mig och läsa tidningen.

Ha en underbar fredag.


Tackar för denna dagen då.

Har varit en lugn och mysig dag, tack. Nu sitter jag och tittar på tv och Linnea ligger och sover. Mammas lilla mystroll, vi hade en liten dispyt imorse när vi skulle gå till förskolan och det kändes inte alls bra att lämna henne där. Fick höra av personalen att hon verkade ha haft "dåligt samvete" under dag och ville säga förlåt till mig. :( mammas älskling, när jag fick höra det så sa hon förlåt mamma varpå jag lyfte upp henne till mig och sa förlåt själv älskling, jag vill aldrig bråka igen.

Jag älskar dig mest i världen, jag är ingenting utan dig, du är mitt allt! Linnea


Satan i gatan, flyger nästan bort.

Blåser ju som fan ute nu och lilla jag är påväg att lyfta från marken. :s
Annars då? Jodå dagen har flytit på bra, fått en hel del gjort på jobbet och imorgon är det dags för fakturering igen.
Sen blir det ju helg imorgon också, underbart, för mig blir det en lugn helg med familjen, tänker antagligen stänga av telefonen i helgen också så att man bara kan vara och slippa allt som har med ovärlden att göra. Vad ska ni hitta på?


Linneas julkalendrar, har glömt att lägga upp bild på dem.

Två av dem, hon har två till men det är godiskalendrar och det får hon ej på morgonen, dem får hon ta efter middagen. Vissa tycker inte att små barn ska ha godiskalendrar men jag anser att Linnea är så pass gammal och duktig när det gäller godis annars så hon får de, det är 24 dagar det kommer vara såhär och de gör mig ingenting.


En till ring i min samling som blir större och större.

Tack vare Nella såklart, farligt att ha henne jobbandes i en smyckesaffär. Puss på dig.


Dag 20: Det här får mig att må bra.


Närhet, kärlek, vänner, familj, släkt, värme.
Det finns mycket saker som får mig att må bra.
Att känna solen på sommaren bränna på huden får mig att må bra.
Att sitta omringad av mina nära vänner och bara prata om livet får mig att må bra.
Att mötas av Linneas leende på morgonen får mig att må bra.
Att känna att man är älskad får mig att må bra.
Att dansa får mig att må bra.
Att veta att min familj & mina vänner är lyckliga och själva mår bra, får mig att må bra.

Det finns så mycket saker som spelar roll i ens liv, det finns så mycket saker som gör mig lycklig och stark.
Det finns ingen chans att jag kan sitta och skriva allting som får mig att må bra skulle ta en evighet.


Min skrutt bli bara bättre och bättre. :)

Nu när jag stod och sminkade mig på morgonen så säger hon till mig
- mamma, vilken snygging du blir!
- Haha, blir jag?
- ja mamma.

Älskade skrutt.

Godmorgon förresten.


Johodå jag är vaken, tyvärr!

Somnade såklart i Neas rum och missade Greys, skit också. Vaknade vid kvart över tolv och har inte kunnat somna om sen dess.
Började känna svårigheter att andas när jag gick in för att lägga mig i mitt sovrum, så gick upp och drack en kopp te och här är jag nu.
Kommer vara helt slut imorgonbitti. Eller ja idag blir det ju.
Det är för fasiken första december idag och nu vill jag ha snö!

Nej ska sluta sitta här och babbla och försöka somna om nu.

Hoppas ni sover gott och får en trevlig första december.


RSS 2.0