Myskväll

Nu har vi alla ätit och sitter nu och bygger med lego. :) blir en härlig hemma kväll och imorgon blir det troligtvis bullbak. Slänger iväg en bild på legobyggandet. :) blir nog inget mer bloggande ikväll men om inte annat så hörs vi imorgon. Puss och kram.


Helg.

Då har min helg börjat då. Sitter på linneas förskola och väntar på att hon ska äta. Klart mellis, efter det skulle dem ha ett litet kalas för alla barnen som fyllt år den här månaden. Så jag sitter ute i hallen och väntar på att dem ska bli klara. Nu kommer hon. Bye bye.


Snart ledig.

Snart är det dags att gå hem slutar halv två, så cirka en timme kvar. Ska bli otroligt skönt att komma hem och leka och busa med skrutt, idag behövs det massa glädje och skratt för att få mig att orka med dagen. Nog om de. Precis klar med faktureringen och ska alldeles strax sätta mig och vika dem, stoppa ned dem i kuvert och sedan frankera dem. Visst låter det skoj?! Det är det inte, bara så att ni vet. :) Tack Ramona för att du finns. Ps. I love you.


Skit.

Bra start på dagen, inte ett j*vla dugg faktiskt. Och den lär ju inte bli bättre med den här tanken på huvudet. Skit också. Får hoppas att allt löser sig snabbt bara. Kämpa på, kämpa på! Det är väl det ända man kan intala sig. Hoppas ni andra får en toppen dag iaf.


God kväll mina kära läsare!

Hoppas alla har haft en fin dag? Fick en kommentar av Celina där det stod att min lunch inte såg så god ut och att det va tur att jag överlevde och jag kan inte mer än hålla med, den va inte speciellt god och även jag är glad att jag överlevde. Tack för den fina omtanken Celina. <3 sitter brevid hjärtat och tittar på tv, eller ja tv:n är på iaf, han sitter och spelar på mobilen och jag gjorde likaså innan jag började skriva. Visst låter det som att vi inte har något liv utanför mobilerna? Men det har ju faktiskt. :) ikväll nattade jag Linnea och vi läste Alfons, älskar dem böckerna och efter att jag hade läst fick jag höra Linnea läsa boken för mig. Så söt min lilla skrutt. Här kommer några bilder på mig och nea från imorse när vi skulle till förskolan. Hörs imorgon. Puss och kram och nyp i stjärten (pokonis) som vi säger i våran släkt.


Snart hemma!

Sitter på tunnelbanan, strax framme. Möta älskling och sedan hämta skrutt tillsammans. Sällan vi kan göra det tillsammans. Dax att gunga och leka nu på eftermiddagen. Nu ser jag honom. Bye bye!


Dag 21!


Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Vid ett ögonblick sitter jag och fakturerar vid ett annat ögonblick slår min chef på fönster som är imellan våra kontor, så att jag därmed nästan ramlar av min stol, roligt kan vissa säga, irriterande säger jag.
Men som man säger hämnden är ljuv.
Det här händer dock flera ggr om dagen mellan oss, vissa gånger kan vi skrämma varandra 5-6 ggr på en dag, andra inget alls.

Talk to you later.


Lunch!

Dags för lunch, idag blir det något biff med sockerärtot och små potatisbullar typ. Till de beasås och någon tomatsås. Färdiglagad mat idag, köpt på Coop. Billigt och bra när det inte blev någon mat över från igår. Kanske inte ser så gott ut men det hoppas jag att det är. :)


Jobb, jobb och ännu mera jobb!

Arbetet rullar på och jag håller på att fakturera för fulla muggar. Känner mig väldigt hurtig för tillfället. Har precis tagit en kortare rast och tagit några bloss på en såkallad cancerpinne. Inte bra, jag vet, ska börja dra ned på de kraftigt nu har jag planerat så att jag kan sluta tills vintern kommer. Har sagt det så många ggr så att jag själv inte ens tror på de längre. :( men jag ska banne mig lyckas någon gång tycker jag!! Dags att fortsätta här, vi hörs lite senare, btw jag är bäst på wordfeud. :D


Godmorgon

Precis vaknat nästan, nu blir det lite te och youghurt till frukost. Efter det, dags att väcka skrutt. Hoppas ni får en mysig morgon så hörs vi snart igen. En bild på den osminkade sanningen. :)


Godnatt

Dags att sova nu, känner mig helt matt i kroppen. När vi hade kommit hem efter gungningen så gjorde vi iordning hamburgare med avokado, gurka, rödlök och ost på. Namnam, Svingott blev det, efter middagen blev det sedan legobyggande och en film. Vi bestämde tillsammans att vi gungar efter dagis imorgon istället, så Linnea ställde sig och lagade mat till mig i sitt rum, jag fick en banan, två smörgåsar till kvällsmål, :) sedan va det dags för sängen. Jag ska också sussa nu, sov så gott kära folket. Kramkram


Utelek

Blev lite gungning efter dagis, ska även gå ut efter middagen och gunga har i bestämt.


Slutat!

Då är jag påväg hem från jobbet nu, hämta Lill skruttan och hitta på något skoj. Vad vet jag inte, låter Nea bestämma. Står och väntar på den här jädra bussen som alltid är sen, fullkomligt hatar att stå här och vänta var eviga dag. Men what to do?!


Dag 20!


Dag 20 - Den här månaden!

Är snart slut, men vi skriver om Oktober istället bestämmer jag. :)
I Oktober händer det väl inte så mycket för oss, Carro ska bjuda över oss tjejer på lunch i sin nya lägenhet.
Jag ska ut till landet med familjen och elda upp alla löv & kvistar som samlats ihop under sommaren, förra helgen så fällde grabbarna några träd som ska huggas upp till ved och resterande småkrafs ska då eldas.
Det är väl inte så mycket mer som är inplanerat tyvärr, tar det som det kommer. :P

Någon av mina bloggläsare som har något speciellt planerat?

P&K


Godmorgon

Har precis lämnat nea på förskolan och är påväg till tunnelbanan för att ta mig mot jobbet. Känner mig lite seg idag dock. :s men ändå somnade jag redan klockan nio igår kväll. Sovit för mycket för att vara jag kanske. :) hoppas ni får en bra dag. Uppdaterar listan senare idag.


Sleep tight!

Hellu! Nu har jag precis nattat och såg att det fanns en app för blogg.se så nu är den nedladdad, förhoppningsvis blir jag bättre på att blogg nu. :) ska sätta mig ute i soffan och mysa med älsklingen nu. Hörs imorgon. Puss och kram


Dag 19!


Dag 19 - Detta ångrar jag.

Vet att jag varit dålig på att blogga, men har varit rätt mycket nu, i helgen va det landet med Nea, Kim, Hampus, Mamma, Pappa & Mark. Super härlig helg, får berätta om den någon annan gång.

Något jag ångrar? Finns massa små saker som sårat människor, mina vänner, min mamma, min släkt.
Men då jag gjorde mest dumma saker va när jag hade mitt alkoholproblem 2007, det året va ett tufft år, dock hade jag väldigt kul det kan jag inte ljuga om, men en hel del dumma saker blev gjorda också som jag nu ångrar.

Men det året hände även det bästa, jag blev gravid med lilla Nea. :) Och när jag fick reda på det så var det som att vända på en pannkaka, Jag skötte mig och ordnade upp mitt liv.
Att jag fick henne har förändrat mitt liv till så mycket bättre, vet att jag skrivit det många gånger förut, men jag vet helt ärligt inte vart jag hade varit idag om jag inte hade fått barn.

Hörs kanske senare ikväll, även fast jag inte tror de. :P
Måste bli bättre på att blogga igen.

P&K


mysdag.


Idag blir det till att åka in till stan direkt efter jobbet och möta upp alla mina tjejer.
En fika eller middag, de vet jag inte, men något av det blir de.
Va ett bra tag sen vi alla va samlade men nu är det dags igen. :)
Det blir jag, Alexsandra, Ramona, Jossan, Nella, Jessica och Carro. Tror jag fick med alla.
Vi har mycket att prata om allihopa, spännande saker som händer och ska hända!

Blev en liten update iaf!

Ska be Nella eller Ramona visa mig hur jag kan lägga upp bilder från Iphone direkt till bloggen eftersom jag är helt handikappad när det gäller de. :S

P&K


Dag 18!


Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Svårt att välja, men den som jag kommer ihåg starkast va när jag va yngre och hade pyjamasparty.
Vi va väl runt tio tjejer, min mamma och moster va också där.
Vi lekte massa olika leker, åt middag och efterrätt och sedan sov alla över, hela lägenheten va fylld med massa tjejer. :)
Några av tjejerna som va där har jag fortfarande kontakt med och en del av dem har jag tappat med åren.
Men dem jag har kvar är ju dem som faktiskt betyder något då. :)

Uppdaterar snart igen.

P&K


Dag 17!


Dag 17 - Mitt Favoritminne!


Mitt favoritminne kommer alltid att vara när jag fick min dotter, finns ingenting som är bättre än den dagen.
Det minnet om när jag fick hålla henne för första gången kommer sitta kvar för livet.
Alla som har fött barn vet precis vad jag menar. Man har gått och väntat i nio månader på att få träffa det lilla undret som växer inne i en. Jag har aldrig känt en sådan stark känsla som jag gjorde då.
Att älska någon villkorslöst är inte lätt, men direkt när jag såg Linnea så visst jag att det är henne jag nu lever för, det är henne jag alltid kommer att tänka på, det är henne jag kommer göra ALLT för.
Med ett barn kommer mycket ansvar, mycket glädje och många minnen.
Det bästa med det minnet är att den dagen blev jag starkare en jag någonsin varit!
Linnea har gjort mig stark och lycklig och det kommer ingen någonsin kunna ta ifrån mig!

<3


Dag 16!


Dag 16 - Min första kyss.

Killen som gav mig min första riktiga kyss, inga pussar eller något sådant, utan en RIKTIG heter John.
Han va min pojkvän när jag gick i sexan tror jag att det va.
Jätte go kille, träffar honom fortfarande ibland vid utgångar då han är ute med en av mina vänner Emilie.
Kommer inte ihåg hur eller var den första kyssen blev av men tror att det va i hans källare. :P

Vi va ett gäng som va där nere och lekte sanning eller konsekvens och alla fick ligga i någon stor sopsäck när man skulle göra de, den va dock genomskinlig så alla såg ju ändå vad man gjorde.
Sjuka minnen man har. haha.

Sorry att jag inte har uppdaterat något på ett tag, lillfisan har varit sjuk och jag har haft en till ångestattack iförrgår natt, skit läskigt, har haft de två ggr nu.
Blir så rädd att allt ska ta slut just då, hemsk känsla och tanke.

Så igår va jag helt slut när jag gick hemifrån jobbet, hade varit vaken sen halv två på natten och gick till jobbet vid halv åtta. Men somnade ändå inte förens vid tio på kvällen, de va full fart igår på lilla skruttan, första dagen på dagis efter att ha varit sjuk, så det blev utelek och gungning först och sedan hem och busa och leka kull.

Tacka gudarna för att jag har min bror hemma som kunde ge mig lite avlastning igår också.

P&K


Dag 15!


Dag 15 - Mina drömmar.

Jag har stora drömmar, men även små.
Drömmer om ett hus, en hund, tre barn, bil och min kärlek såklart. :)
Drömmer om förändringar som inte skrivs här i bloggen ;)
Drömmer så mycket för Linnea.
Drömmer om att få resa!

Svårt att formulera allt som man drömmer om, finns så mycket.
Men det jag drömmer och önskar högst av allt det är att alla mina nära & kära är lyckliga, friska och mår bra.

<3 P&K <3


Dag 14!


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Idag har jag på mig ett par enkla Jeans, ett ljusrosa linne och sedan ett svart spetslinne över de.
Har även gummistövlar på mig idag då det regnar här i Stockholm. :(
Jätte fina, rosa med blommor på, love them.


Idag är det dags för fakturering igen, jippi! Not.
Fast jag tycker att de är ganska kul, har lärt mig så otroligt mycket sedan jag började här.
Är väldigt tacksam gentemot min far och Kjell för att dem erbjöd mig ett jobb och har lärt mig allt jag idag kan och fakturering, order, m.m

Morgonen med Linnea va till en början inte den lättaste, mycket gnäll och "jag vill inte"
Jag sa att hon skulle ha jeans på sig idag, hon kontrade med att NEJ, Linnea ska ha klänning.
Men det blev som mamma ville till slut iaf. :)

DAGS ATT BÖRJA FAKTURERA!


Dag 13!


Dag 13 - Den här veckan.

Förlåt för dålig bloggning i helgen, har varit på landet och hade ingen dator med mig.
Va hur underbart som helst, åkt båt, fiskat, busat med nea, plockat svamp och bara njutit.
Men för att återgå till listan då.

Måndag till Fredag är det väl samma sak i princip Jobba, hämta Nea på dagis, leka ute i solen, sedan hem och laga mat.
På Fredagen blir det väl kanske till och med ett glas vin, i helgen vet jag inte vad vi ska hitta på för någonting, men nått skoj blir det väl. :)

Måste fortsätta jobba nu men ska försöka blogg lite senare. :)

Ha en bra dag.

POKONIS!


Dag 12!

Dag 12 - I min handväska.

I min handväska har jag, Plånbok med diverse saker i, läppglans, nycklar, mobiltelefonen, tamponger även fast jag inte har lingonveckan alls tack vare mini-piller så har jag de för säkerhets skull, (bara så att ni vet) :)
Boken "Förgörelsen", bästa boken!
Sen va det inte så mycket mer som ligger där i för tillfället. :)

Dålig bloggning igår, pga att jag fick en ångestattack igår natt och va helt slut under hela dagen, fick den omkring tolv på natten och kunde inte somna om, åkte till jobbet och stannade kvar där till elva, men va sedan tvungen att åka hem då min kropp va helt förstörd och trött. Sov tre timmar under dagen sedan fullrulle med lilla skrutt hemma för att sen somna vid tio och sovit som en bebis!

Läskigaste jag har varit med om och hoppas aldrig att jag behöver uppleva det igen.
Va tvungen att skriva av mig lite.

Dags för fakturering.

P&K


RSS 2.0