Dagarna som har varit!

I fredags va vi på påskmiddag hemma hos min farmor (jag & barnen) god mat härligt sällskap och taxi hem. Barnen fick påskpresenter bestående av kläder, godis & russin. Milton fick ett par jätte balla jeans & Linnea en tuff skinnjackan bl.a. av deras morfar & mormor.

På lördagen åkte vi alla hem till Nathalie och Christian även Hampus som ska vara här tills på onsdag. Där hade jag anordnat en skattjakt till barnen där dom fick massa ledtrådar tills dom till slut fann ett påskägg med godispengar & massa guldtior. Super trevlig kväll med bra människor.

Idag har vi bara tagit de lugnt allihopa, vi va ute en sväng och promenerade ner till sjön och gick ut på isbanan som dom plogat upp för skridskoråkare. Där traskade vi omkring och hade snöbollskrig halkade, åkt kana & bara njöt i solen. Milton sov under hela promenaden så han njöt väl på sitt sätt.

Nu har vi mys med grönsaker och dipp & draktränaren på tvn.


Framsteg Milton

Idag har Milton sagt mamma för första gången, nu sägs det hela tiden. Han förstår väl inte vad det betyder men iaf. :)
Han började även nu på kvällen att trycka sig bakåt. Så fort han hamnar på golvet börjar han trycka sig bakåt. Min lilla kille börjar bli stor.
Imorgon blir han sex månader! Herregud va fort det går!


GLAD PÅSK!

Idag är det långfredag och middag hos min farmor står på agendan, blir dock bara jag och Linnea som åker dit då Milton är lite dålig och får stanna hemma med pappa tyvärr.

Veckorna som har gått har fyllts med diverse läkarbesök, förskola, playdates, tvätt & städ & en babyshower för världens bästa Nathalie & bebis! <3

Försöker lägga upp lite bilder nu på vad vi har gjort så hörs vi av snart (förhoppningsvis) igen. Bland annat på en Milton som somnade i matstolen och en Linnea & Julia som klätt ut sig. :)


Tyst va det här

Ja det blir så ibland, mer ofta än sällan nu för tiden.
Resan hem från Vemdalen gick bra. Veckan har kantats av flera besök på på NU-teamet, vi får se vad som sägs och visas där. Vi har påbörjat utredning på Linnea angående om hon har ADHD eller inte. Hennes pappa har det och även hennes farmor, inte säkert att hon har det för de men vi har våra misstankar. Är det så, så kommer vi kunna hjälpa henne bättre utifrån de isådantfall. Medicin finns inte på tal ännu då jag inte tänker ge henne några mediciner när hon är såhär ung.
Men som sagt vi får se vad som kommer att hända längre fram. I början av april kommer utredning va klar så vi utgår från de än så länge.

Nu är jag påväg in till stan med Emilie för att kolla lite till babyshowern som vi ska ha nästa lördag för min bästa vän Nathalie. Hon vet om att vi kommer ha en då hon avskyr läs (FULLKOMLIGT AVSKYR) överraskningar. Ska bli kul att få göra det för henne. Hon har hjälpt till med båda mina som jag har haft äran att få av mina bästa vänner!

Nu ser jag Emilie, trevlig lördag!


On our way home.

Nu sitter vi i bilen påväg hemåt till Sthlm. Ska bli skönt att komma hem men skulle gärna stannat några dagar till. Längtar efter mina vänner och deras barn, hoppas vi hinner ses i veckan.

Tack för den här gången Storhogna & Vemdalen!


Sista dagen!

Grabbarna åker på andra sidan berget medans Linnea åker upp och ner i stora knappliften här och åker på gupp. :)
Jag är så stolt över henne, kan inte säga det tillräckligt många ggr.


Bröderna brothers

Här är en bild till dig farmor. Dina söner saknar dig.


Så nöjd så!

Milton va med mormor och Marianne igår och ser ut att ha njutit för fulla muggar. :)


Godmorgon!

Dagarna har varit fyllda av skidåkning, skidskola, utelek, skottning, familjespel, gottisätande osv.. Vi har det toppen och njuter för fulla muggar.

Igår intog även jag backen och det gick väldigt bra, testade även på snowboard för andra gången i mitt liv. Gick över förväntan, Kim ska försöka lära mig lite mer idag så får vi se vad jag tycker om de. :)

För Linnea släppte det verkligen igår, hon klev över en spärr som höll henne tillbaka ifrån att våga åka själv hela tiden. Helt fantastisk är hon, idag är det sista dagen i skidskolan och uppvisning av vad dom har lärt sig. Ska bli jätte kul.
Igår åkte vi upp till toppstugan även Linnea tog sig upp hela vägen. Där åt vi gulaschsoppa & Linnea åt pannkakor. Sedan skulle vi åka ner från toppen, Linnea och morfar gjorde en vurpa.
Då det va en liten kille som svängde väldigt nära Linnea som då försökte hon svänga men där va morfar och dom trillade (det gick bra) men Linnea blev lite skärrad och behövde andas ut lite när hon kom ner.

Idag är som sagt andra och sista dagen för mig att åka, dom andra har även morgondagen till att åka innan vi på söndag ska bege oss hemåt till Sthlm och verkligheten igen. JAG VILL INTE! Skulle gott och väl stanna en vecka till.


Se upp i backen för här kommer jag!

Idag åker hela familjen i backen förutom Milton som får åka till ostfabriken i Klövsjö med mormor. :)

Dagarna springer iväg och det är redan torsdag. Herregud snart är vi hemma igen.


Första åket!

Linnea och morfar kör stora sittliften direkt, hon är så modig min skrutt!

Skidskola 13:45 vi ska se om vi kan byta tiden till tidigare efter idag. Milton hänger på mig i bärselet.


Påväg till backen!

Nu är det dags för lite skidåkning för Linnea och morfar. Vi andra tittar på idag.


On our way.

Vi sitter i bilen och har kommit halvvägs ungefär. Vi stannade och åt lunch för en halvtimme sen. Linnea åt självklart pannkakor & jag köttbullar med potatismos.
Nu sitter vi och tittar på hajar som hajar och Milton somnade precis om.

Vi har klarat oss väldigt bra på vägarna, inte någon snö, helt torrt & inte så mycket blåst. Skönt, jag som va lite orolig för att det skulle vara tufft på vägarna.

Linnea längtar väldigt mycket efter att få åka skidor nu, idag vill jag åka säger hon. Det är imorgon bitti allt börjar. :) skidskola pulkaåkning osv.
Bilder kommer jag självklart lägga upp när jag har tid, täckning och lust. :)

Kram på er.

"Att låtsas vara någon man inte är kommer man aldrig långt med, dem riktiga färgerna kommer alltid fram."


Godmorgon?

Legat vaken sen 02:30 och tankarna bara flyger omkring. Nu på morgonen åker jag, barnen, mormor & morfar upp till Vemdalen för en veckas semester. Även Kim kommer upp på tisdag med min farbror & en vän till mormor.
Jag ligger sömnlös pga att jag är orolig inför bilresan imorgon då det har varnats om vädret som alla kanske vet. Det går säkert bra men tankarna sticker iväg iaf.

Igår va jag & fikade i Farsta med några vänner och fick för första gången träffa en barndomsväns dotter. Drygt två månader gammal och helt bedårande. Tänk att mina barn har varit så små. Helt otroligt. Inte länge sen för Milton men svårt att tänka sig iaf. Milton växer så jädra snabbt så jag hinner inte riktigt med.

Kvällen igår blev en packningskväll, gjorde även puré till Milton att ta med, sprang ner till Emma ett litet tag och mös med Charlie igen, (gjorde det på fikan på dagen också.) Han har blivit hel vild, eller inte vild så men ligger och skakar på benen i luften armarna flyger omkring, lyfter man upp honom och han får stå så hoppar han och skakar på hela kroppen. Haha underbara lilla unge!

Igår fick Linnea för första gången veckopeng, vi har tänkt börja med det så får vi se om det funkar. Hon får 50:- som hon får välja helt och hållet vad hon vill göra med dom, (spara, köpa tidning, godis osv.) Väljer hon att köpa en tidning, ja då blir det inget godis den lördagen osv. Igår blev det dock godis och en läsk handlat, hon såg så stolt ut när hon lämnade fram pengarna och fick tillbaka lite. Packade sina saker i en påse och vi gick ut ur affären. Mammas stora tjej!

Lägger även upp en bild på Milton som är redo för skidbacken. (Om några år kanske) ;)

Ska försöka somna om ett tag till iaf innan det är dags att packa iordning det sista.


RSS 2.0