God eftermiddag


Blev inget skrivande igår kväll heller, har tyvärr inte så mycket tid, även fast man tror att man ska ha det.
Har ju min lilla tre åring som springer omkring och busar, men igår när jag kom hem tänkte jag sätta mig ute på balkongen ett litet tag, ta en cigarett och njuta lite, när jag har suttit där i två sekunder, så ser jag något falla från skyn, rakt ned på min balkong. Brevid mina fötter hamnar äckligt fågelskit, som då splaschar upp på mitt ben och är grön, brunt. BLÄ. Var av jag börjar skrika på Richard att han ska hämta vatten och Linnea bara står och tittar på mig och frågar, vad hände mamma? Mamma fick fågelbajs på benet, äckligt va? Då brister Linnea ut i skratt och pekar på mig och säger haha, mamma fågeln bajsade på dig. haha.
Då kunde jag ju inte låta bli att börja skratta själv, så go min lilla skrutt, skadeglädjen är ju den ända sanna glädjen säger dem, men att den redan har kommit hos min pruttunge det visste jag inte. :P

Idag blir det till att busa med skrutt ute och sedan lägga oss i ett bad och tvätta håret, skvätta vatten och allt som det hör till när man badar tillsammans mor&dotter.

POKONIS!

Sorry.


Jag bröt mitt löfte om att uppdatera igår kväll.
Kom inte hem förns halv åtta igår nämligen, träffade Ramona & Alexsandra igår efter jobbet nämligen.
Även Ramonas mamma Ankie va där, mys va det.
Vi va på hundrastgården i Gubbängen, alla dem tre har hund nämligen.
Vi satt och fikade och såg när hundarna busade med varandra och andra hundar.
Sen gick Ramona & strax efter det Ankie.
Efter ett tag kom även Nella och satte sig ned med mig och Alexsandra, härligt att få träffa mina favorittjejer och bara vara för en dag/kväll. Blir förhoppningsvis fler ggr snart.

Nu måste jag tyvärr arbeta med snart är det semester. =D

Ska försöka skriva senare om mina senaste dagar.

P&K


välkommen tillbaka stranger.


Jag har blivit så otroligt dålig på att skriva i bloggen, lovar att sätta mig ikväll framför datorn och skriva ett inlägg om vad jag har gjort den senaste tiden.
Men nu måste jag tyvärr slita den sista timmen på jobbet sedan är det dags att träffa Ramona & Alexsandra för lite fika och mys med deras hundar.

P&K


GRAAAAAAAAAAAAAATTIS ÄLSKLING


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET LINNEAS FÖDELSEDAG
HURRA HURRA HURRA!

Blir bara ett kort inlägg nu, ska iväg till läkarn snart och tömma blod.
Roligt va.

Men som sagt lillskruttan blir tre år idag iaf, och en cykel fick hon.
Det va en bra present tyckte hon, lite läskigt bara med tanke på att den är högre än hennes förra.

nu måste jag logga ut och göra mig iordning för avfärd.

P&K


godmorgon.


Då va det Torsdag då, en dag kvar tills min älskade dotter fyller tre år. I födelsedagspresent kommer hon att få en JÄTTE fin cykel med hjälm, lås och såna där färgglada saker som man sätter på ekrarna eller vad det heter. :P

Igår va jag hos Plastikdoktorn, hade börjat blöda lite i tisdags precis vid ärret så ringde dit och dem ringde då upp mig igår morse, då vill dem att jag ska komma in på eftermiddagen så att dem får kolla, dem sa att det kan vara så att jag har skött det fel eller något. Fick BTW ett jätte gult blåmärke där för ca. två veckor sen. Men iaf när jag då kommer dit och han tar bort tejpen som sitter över ärret så börjar det rinna blod direkt, då konstaterar läkaren att det är en blodkärl som har sprukit, kul, tack så mycket. Fick dessutom veta att jag är bara den andra som dem behandlar för det här sen dem öppnade kliniken, känner mig jätte speciell, dem sa det, då kan du känna dig lite ovanlig. TACK sa jag då. :P Dem är dock hur gulliga som helst där kunde inte ha valt ett bättre ställe att göra det här på. Så fick ligga på britsen i 45min medans dem tömde mig på gammalt blod som då har legat där sedan det sprack för ca två veckor sedan. Ska även dit på Fredag då dem ska försöka tömma en gång till.
Ush och blä och fy säger jag.

Men nog om det, nu ska jag börja jobba och slita.

P&K

åhhh.


Känner mig så sliten och trött, men det är bara att kämpa på.
Ska jobba över en timme idag för att sedan åka och handla present åt min lilla prinsessa med morfar.
Hon fyller ju 3år på Lördag. STOOORA tjejen.
Jag minns det som igår när jag för första gången fick se hennes vackra ansikte.
Hon är  det absolut bästa som har hänt mig.
Kan inte tänka mig ett liv utan henne.

Nu ska jag frankera posten och sedan göra lite inleveranser, roligt det låter va?

P&K


Goddagens


Goddag kära läsare.

Då va de äntligen fredag.
Igår va första arbetsdagen och det gick bra förutom lite smärta och att jag va helt slut på kvällen.
Somnade inne hos nea vid halv åtta, kim väckte mig vid kvart i nio, då jag släppade mina fötter efter mig och la mig i sängen igen.

Va även hos läkaren igår för efterkoll och dem sa att allt såg jääätte bra ut. =)
Det har läkt ihop jätte fint och har nu blivit ärr, så nu ska jag ta hand om dem på bästa sätt för att få så osynliga ärr som möjligt. Va nere på stranden ett litet tag med Nea igår också.
Hon älskar det.

Idag blir det till att åka ut till landet med min lilla familj + mormor och morfar.
Ska bli underbart, vila upp sig och åka båt och äta gott.

Åter till inbetalningarna här på jobbet.

P&K


dålig på att blogga? Javisst.


Jag har blivit jätte dålig på att blogga, fy mig. Men har haft det ganska jobbigt efter operationen, första dagarna va inga problem tyckte jag, har fått otroligt med hjälp av min kära Kim, jag har praktiskt tagit blivit behandlad som en lam människa, han har gjort ALLT. Han har varit helt fantastisk. Efter tre dagar ungefär började jag få ont, antagligen för att känseln är påväg tillbaka, ska på återbesök imorgon vid halv tre, så förhoppningsvis går det jätte bra. Har fått en blåmärk precis vid stygnen som känns lite obehaglig i vissa lägen, men annars är det väldigt bra med mig nu.
Senaste dagarna har vi gått till stranden med Linnea efter dagis och hon har älskat det, sprungit omkring nere vid vattnet, byggt sandslott med pappa och skvätt vatten, igår blev hon jätte förbannad när vi va tvungna att börja promenera hem vid halv åtta eftersom vi va ute vid ågesta badet så det är en bit att gå. Idag va vi nere vid farsta badet och mös och åt kakor och muffins, när vi då gjorde oss iordning för att gå så sa Linnea bara - okej, gå hem nu pappa & mamma? Ja Linnea sa vi då, imorgon om det är lika fint väder så går vi hit igen, det är okej va? Linnea svarar då att ja det är det, nu går vi hem. =)
Min älskade lilla gullunge, snart fyller hon dessutom tre år. Hon växer så att det knakar.
JAg försöker njuta av varje dag med henne så mycket som jag kan, vill inte missa någonting av hennes utveckling. Förresten så har hon börjat gå på toaletten hela tiden här hemma, både nummer ett och två gör hon på toaletten, så det är nog bara en tidsfråga innan hon slutar med blöja, min stora tjej!

Nu ska jag sätta mig och glo lite på tv för att sedan gå och lägga mig, har ju min första arbetsdag imorgon, hoppas att det går bra, håll tummarna för mig att jag inte gör mig illa. =)

Puss och kram och nyp i stjärten!

Hemma!

Nu har man kommit hem och är fin och färdig.
Mår bättre än vad jag trodde att jag skulle göra, det stramar lite men annars mår jag jätte bra.
Ska lägga mig och vila lite i soffan nu och titta på tv.
Är glad att jag och Nella fick dela den här erfarenheten tillsammans.
All I have for you is love.

Längtar tills jag får träffa min älskade dotter men är lite orolig för att hon vill kramas hårt och att jag ska bära henne men det kommer ju tyvärr inte gå. Men får ta det försiktigt.

P&K

RSS 2.0