!!!

Idag va jag och Milton uppe hos min gammelfaster Ulla! Hon mös lite med Milton så då passade jag på att fota dom. <3


Tidig morgon!

Eller nej, Milton ammades för en halvtimme sen men jag kan inte riktigt somna om.

Igår va Linnea ledig från förskolan så jag skulle ha varit ensam med alla barnen (Linnea, Hampus & Milton) men min kära karl hade kollat med jobbet om han kunde vara ledig och vara hemma med oss då han inte tyckte att jag skulle behöva vara ensam med tre barn. Så när jag vaknade så va han fortfarande kvar. Hjärtat mitt, dom har så pass lite att göra på hans jobb nu under vintertid så det gjorde inte så mycket.

Så jag och Milton kunde åka till öppna förskolan på eftermiddagen iaf. :)
Vi åt lunch där med Nils & Alexsandra innan och sedan gick vi dit.
Sångsamling och sedan lite pyssel, idag målade vi med yoghurt och karamellfärg. Milton gjorde ju inte så mycket men ett försök till en hand blev det. Vi lyckades inte så bra dock. Även jag målade två st vimplar som jag tror att dom kallas. Dom ville att vi skulle måla för att dom ska kunna sätta upp alla vimplar i ett rum så att det blev lite mera färg därinne. :)

Efter öppna förskolan åkte vi hem till familjen och på kvällen kom Nathalie och Christian över för att låna våran dusch då det byggs för fullt i deras hus. Vi bjöd dom även på middag och äppelpaj, även deras kaffe fick dom smaka. Dom som hade lämnat bort den för att dom tröttnat på smaken. :p

Nej nu ska jag försöka somna om, hoppas ni får en fin onsdag!


Mums va gott det va!

Nudlar med räkor till middag och bananbat med glass (ja det stod bat men skulle stå båt)
Väldigt gott, trevligt sällskap också!
Har inte skrattat så mycket som jag gjorde ikväll på jag vet inte huuuuur länge. Så stort tack för ikväll tjejer och killar.

Lochness (stavning?) smutstrosan tack! Även köttrosen får vara med på ett hörn. <3
Jag älskar er.

Fick även höra av Nathalies sambo att han älskar mina barn, han skulle kunna ta hem dom till sig på direkten och bara ligga och sova bredvid dom. Jag är allvarlig sa till mig med en fast ton så att jag skulle förstå. :) Vilken kille Nathalie har träffat. Så glad för eran skull & längtar tills jag får träffa nästa lilla prinsessa som snart ska göra entré. <3

Jag kom hem till två fint sovande små barn, nu ska jag joina dom in i sömnens värld.


GRAAAAAATTIS!

Idag fyller min nära vän Emilie år, GRATTIS! Så nu sitter jag på tunnelbanan påväg in till söder för middag med födelsedagsbarnet, Nathalie & Christian + lite annat folk. Ska bli jätte trevligt.

Helgen bara flög förbi och igår (söndag) va vi hemma hos Nathalie & Christian och hjälpte dom att flytta ut till huset där dem nu bor. Jag va inte hemma förens vid åtta igår, vi blev upphämtade klockan nio på morgonen. Så det va fullt fart hela dagen. Många kartonger bar jag, har till och med träningsvärk i ben, armar och svank idag. Tror inte att jag lyfte rätt alls igår. Men men.
Vi fick även hem Kims lillebror till oss igår då deras mamma opererades idag. Allt gick bra och hon är redan hemma dock väldigt trött och lite tagen. Så vi behåller honom i några dagar iaf.

Får se om jag kanske lägger upp någon bild på maten ikväll annars får ni se det imorgon. :)

Eftersom jag är usel på att skriva här tipsar jag er som har instagram att börja följa mig där istället. Fajsan heter jag där iaf.

Imorgon blir det full fart hemma då Linnea är hemma från förskolan eftersom dom har planeringsdag och jag blir trebarnsmamma. Det ska bli spännande.

To be continued (stavning?)


Stora tjejen.

Linnea gör pannkakor ute på landet med mormor och morfar. Hon har även byggt en sittplats till sig själv i snön. Dem uppdaterar mig med bilder under dagen så jag får följa med och se vad dem har för sig. :)

Saknar ju min stora tjej även om det är lite skönt att kunna ligga i soffan ett tag längre.


Skrutt!

Linnea spenderar helgen ute på landet med mormor och morfar. Älskade skrutt!


....

Full fart i veckan i tisdags va det som sagt ÖF (öppna förskolan) som gällde, Milton va vaken hela tiden tills han lade sig i vagnen påväg och däckade totalt. Hämtade storasyster på förskolan och hem för lite ritande i målarböckerna. Vi brukar sitta på kvällarna och måla i dom vid hennes ritbord som har två små stolar och en lampa över sig. Jätte mysigt!

I onsdags efter ÖF som va oå morgonen här i Farsta strand så gick jag upp till min gammelfaster Ulla för att fika, hade köpt med mig semlor som vi smällde i oss ganska snabbt. vi satt och tittade i ett album med bilder ifrån när jag och Richard va små. Fanns även massa bilder på våra kusiner och deras föräldrar m.m fick det albumet med mig hem och funderar på att rama in lite kort. På eftermiddag kom Rebecka och lilla Tindra till oss för en sleepover. Linnea va jätte lycklig och busade med både Tindra och Milton. Hon sprang fram och tillbaka när jag och Rebecka höll i varandras barn och skrämde dom, dom skrattade som bara den. Första gången jag hört Milton skratta helt rabiat åt en och samma sak. Varje gång hon va påväg fram började han skratta. :) Även Tindra skrattade för fulla muggar, lilla skruttan. Tänk att du blir ett år om mindre än en månad. <3

Jag och Rebecka satt och spelade lite kort på kvällen när barnen hade somnat men sedan gick även vi och la oss. Väldigt mysigt att ha dom över. Igår åkte dom hem då Linnea hade diarré på morgonen och även kräktes en gång, bara vatten dock. :( Jag tänkte direkt att det va magsjuka och skickade hem Rebecka och Tindra för att försöka minska smittan. Dock har det inte kommit något mer sedan dess. Linnea har även varit på toaletten efter utan att det kom något. Va kanske för mycket russin från kvällen innan bara. :s
Hon blir hemma idag iaf från förskolan.

Då kan hon mysa med mamma innan hon åker till landet idag klockan 15:00 mammas lilla skrutt. I helgen ska jag, mitt stora hjärta och lilla Milton bara vara tillsammans och ta det lugnt. Förutom på söndag för då ska vi hjälpa våra vänner att flytta in i huset. Spännande att se hur de ser ut nu i vardagsrum och sovrum som ska vara nyrenoverat och klart.
Kul att man har fått vara med från början till slut i deras renovering.

Om jag och Kim någonsin får råd så flyttar vi efter dom ut dit. ;) Nathalie och Kim tyckte det lät toppen ifall vi skulle köpa huset bredvid dem och tog bort stängslet imellan och gjorde en gigantisk lekplats på våra tomter. I framtiden. :p

Milton somnade vid 22 igår vaknade vid 05 och åt i 10 minuter ca. Somnade om medans jag fortfarande ligger vaken och surfar runt på telefonen. Men nu är det dags att somna om innan prinsessan vaknar.

Godnatt och trevlig helg på er!


Helgen!

I helgen har vi hjälpt Nathalie & Christian med att riva vardagsrum & sovrum + lite i källaren i deras nya hus. Gick jätte bra, alla hjälptes åt, Linnea jobbade på för fulla muggar medans Milton underhöll oss med lite sång. :) Han sov tre timmar i sträck i kaoset.
Vi kom hem vid sju och gick och la oss ganska snabbt då. Vi hittade ett gammalt kondompaket bland det dom lämnats kvar. Dem gick ut i november 86. Haha, lite äckligt sådär!

Igår va det förskola för Linnea och hemmamys med Rebecka & Tindra för min och Miltons del. Länge sen vi sågs så det va kul att ses.

Idag blir jag nog bara hemma med Milton då vi haft en lite tuff natt men kanske känner mig piggare om ett tag. Det är ju öppna förskola i hökarängen på tisdagar. Vi får se det är inte förens halv ett så kanske orkar iaf.

Nu ska jag lägga mig och titta på lite barndomsfilmer som mormor & morfar hittat. Även från min och min brors student! Många av mina äldre vänner är med på filmerna så det är kul att se!


Snöskit!

Nog för att jag avskyr snön nu men det här är fan vackert!


Gårdagen

Igår va jag som sagt på tupperwareparty! Va jätte roligt att vara där tillsammans med septembermammorna. Vi kacklade på som aldrig förr och shoppade loss. :) Nu ska även jag ha ett sådant här hemma för lite nära och kära. Dem hade en del fint och smart till barn som va jätte bra. Köpte även lite till mor min som la en beställning men även hon kommer på partyt hemma hos mig. :)

Efter partyt åkte jag och hämtade Linnea och vi åkte mot Farsta. Handlade en skjortklänning till henne, ett linne till mig och strumpor till Milton. Linnea fick även en fågelholk som hon ska få måla idag, vi köpte fågelmat och tänker hänga ut den på balkongen sen så får vi förhoppningsvis lite besök. :)

Sedan blev det myskväll hemma bara, idag blir det nog en liten träff med Emma och kanske lite skridskoåkning för skrutt på isen. Dock kom Kim precis och sa att det är -17 ute så vi får väl se. :p

Nej nu är det dags för frukost!

Ha en bra lördag!


Party!!

Nu är jag påväg till mitt allra första tupperware party. :) det ska bli väldigt spännande. Kände imorse att jag börjar komma upp i åldern när jag tänkte efter. :p

Det är en i min septemebermammorna gruppen som anordnar det hemma hos henne i hökarängen. Nu ska jag kliva av.
Trevlig fredag på er.


Goddag!

Middagen i lördags va helt fantastisk, både jag och mamma va otroligt nöjd och belåtna när vi gick därifrån.
Vi startade middagen med ett glas champagne och därefter valde vi våra rätter.
Man väljer olika smaker antingen tre, fem eller sju smaker.
Vi valde fem var.
Jag tog dill, parmesan, tryffel, vitlök & lime. Mor min tog kryddkrasse, dill, pepparrot, sötmandel & vanilj. Herregud va gott det va, mina favoriter va dill, tryffel & lime. Mums!!!!
Till maten tog vi ett vinpaket också, då fick man ett litet glas med vin till varje rätt som kompletterade maten. Har aldrig riktigt förstått det där förens jag åt där. Har alltid tyckt, vitt passar väl till allt, jag gillar ju de. Samma sak med rött. Men icke sa nicke.
Under kvällen hörde min kusin Celina av sig då hon va ute och tog en drink med sin mor och ville träffa oss. Självklart ville vi de, så efter middagen åkte vi till Eken i Slussen och drack lite drinkar. Vi drack bellini, mojito & jordgubbsdaiquri (stavning?) kvällen slutade vid ett på gondolen med skönsång för mor min som fyllde år efter tolv.
Tack för den underbara kvällen mamma, Celina & moster Carina! Jag älskar er och ser fram emot en till sådan kväll inom en snar framtid!

Nu, öppna förskolan med Alexsandra & Nils.


Maten igår.

Underbar kväll!


Sämst på att uppdatera!

Vet inte vad som hänt, eller jo jag har blivit tvåbarnsmamma men ändå. Har väl tappat lusten lite, men den kommer nog tillbaka.

I veckan har det varit förskola, bus hemma, jag och Milton har träffat vänner till mig och hans småkompisar. :) Stora alla börjar bli. Milton tre månader, Charlie 6 månader, Nils 8 månader och Emilia 1 år snart. Herregud!

Nu sitter jag iaf på tåget för att möta upp mamma och sedan gå ut och äta & dricka gott på restaurang SMAK som min kompis Alexsandra arbetar på. Inte ikväll dock men ska bli trevligt ändå. Kommer nog upp en och annan bild ikväll på maten. :)

Va lite roligt att få klä upp sig och sminka till sig osv. Första gången jag är iväg från Milton, förutom bion i november. Saknar redan familjen men blir skönt med lite andrum.

Ni ska jag spela lite Quizkampen och lyssna på musik. Hoppas ni får en trevlig lördag allihopa.


Snart dags för verkligheten igen!

Imorgon börjar verkligheten igen, pappsen börjar jobba & skrutt börjar på förskolan igen. Alla rutiner är tillbaka.

Helgen har varit lugn, i torsdags va vi på Andys lekland, efter det träffade jag och Milton min tjejkompis Jossan på en fika på söder. :) jätte mysigt att ses igen, senast vi sågs va Milton runt tre veckor så det va ett tag sen. I april ska hon och hennes kille få en liten son så Milton får en till kompis då. :)

Fredagen & lördagen har varit lugna, träffade Nathalie ett litet tag igår i Farsta, sedan hem för mys med familjen.

Idag är vi åter igen på Andys lekland men med Jonas och Moa. Dem har vi umgåtts med sen innan tjejerna kom till världen. Så kul att se dem leka. Papporna springer omkring precis lika mycket som tjejerna. Full fart vill säga. :)
Och jag? Jag sitter och dricker en hasselnötslatte & Milton sover.


Dagarna flyger förbi!

Dålig på att uppdatera, jag vet. Har fullt upp med två barn, pojkvän, resterande familj, städning, lek, tvätt, matlagning och allt annat som hör till.

Dagarna har spenderats med mycket lek, spelande av sällskapsspel som Linnea fick i julklapp, lek med grannen, nyårsfirande med Christian, Nathalie & magen.

Nu är vi påväg till Andys lekland för att möta upp kusin Celina, Stefan och deras barn för en heldag med lek. :) Efter det ska vi lämna in våran router på Elgiganten och byta till något annat. Efter det ska jag antagligen träffa Josefin på en fika. Länge sen, ska bli mysigt och kul att träffa henne och hennes mage. :) ser väldigt mycket fram emot två nya bebisar i år. En flicka & en pojke. <3

Nu ska vi kliva av bussen, ha en härlig torsdag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2013/pic_50e554d49606ee4a70917278.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2013/pic_50e554d6e087c36d239d2be8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2013/pic_50e55523ddf2b3405d00147f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2013/pic_50e555349606ee4ab6f3218e.jpg" class="image">


RSS 2.0