Påväg hemåt.

Efter vad som känns som en otroligt lång dag. Är helt slut efter natten och känner av halsen igen. Inte lika ordentligt som tidigare men jag känner av. Oro och massa andra tankar som orsakar det antagligen. Skit också.
Mycket svordomar har det blivit här på senaste har jag sett i bloggen. Det blir så ibland.
Ja ni vad ska man göra idag då? Göra iordning köttfärs iaf och sen gå ut och måla med vattenrätt på snön med Linnea. Det är planerna för idag. Slänger upp en bild senare på det.
Nej nu ska jag läsa lite bloggar och invänta bussen.
Puss på er.


Sååååå trött.

Fyfasiken. Linnea och jag har vaknat varannan timme inatt, eller jag oftare än skrutt men hon har vaknat en hel del hon också. Jag känner mig helt slut. Är även förkyld så har svårt att andas nu också. Så jädra kul. Kan inte jag bara få må bra igen? Det är över tre månader sen nu sedan jag mådde helt bra. Innan allt med halsen och andningen började.
Efter det kom det ju massa annan skit och allt känns bara hopplöst just nu.

Nu ska jag äta någon frukost.


Välkommen till världen lilla vän.

Nu är bästis väntan över en liten flicka till världen är kommen. Du är så efterlängtad lilla Lykke. Du har en av dem bästa mammorna i världen som kommer lära dig allt hon kan.
Åh va kul att hon äntligen har kommit.
Grattis Ramona och Sebastian till eran vackra dotter.


Nu händer det!

Lycka till min älskade vän, allt kommer gå toppen. Du är stark och vet vad du vill. Kämpa på!!
Love you bästis!


Mysdag hos halvan.

Idag kom halvan och hennes sambo och hämtade mig och Linnea runt halv elva för en tripp till Länna. Resten av dagen har spenderats hemma hos dem i gubbängen. Det har inneburit ritande bus med stor hund. :) filmmys, promenad med hunden, gungande, tacosätande, lite sovande men annars massa skratt och allmänt mysig dag.

Vill tacka mina vänner för allt stöd. Ni är underbara och jag har er alla varmt om hjärtat.

Nu fortsätter vi med lite lördagsgodis och sedan blir det nog hemgång lite senare.

Sen skickar jag även iväg ett litet fan. Helt enkelt så FAN för det som hänt, så nu fick jag ut de också.

PUSS!


Godmorgon.

Igår åkte jag till Farsta för att handla hem lite mat och tvättmedel osv. Slutade med en ny pulka åt Linnea, rosa såklart, två mössor en till Linnea och en till mig ROSA såklart. :) träffade även mormor och morfar och åt middag med dem, för min del blev det sushi för andra dagen i rad. Mums!
Lite roligt att jag har gått ifrån att (avsky) det till att fullkomligt vara beroende av det. Jag tror nästan att jag skulle kunna äta det minst fyra dagar i veckan utan problem. Jag skulle kanske ledsna efter ett tag men i början skulle jag bara njuta. :)

Påväg till jobbet för lite fakturering, yeah! Dagen går väldigt snabbt när jag gör de, väldigt skönt. Sen är det helg för hela slanten.
Imorgon lördag ska Linnea åka iväg med sin pappa till hans kompis som också har barn, så jag får en heldag för mig själv. Väldigt skönt, funderar på att bara vara hemma faktiskt och njuta av ensamheten lite och ta hand om mig själv, köpa en ansiktsmask kanske, göra fotbad och bara vara. Vi får se vad jag hittar på.

Nu ska jag gå av bussen så vi hörs senare.
Ha en toppen fredag alla mina vänner och läsare. Jag ska försöka ha det iaf.


Jobbar och sliter, det är de jag gör.


Sitter och för in lite inventering i datorn, duktiga jag.
Det är något utav det tråkigaste att göra på hela året, tur som händer det bara en gång per år här hos oss. :)

Natten har varit riktigt skön, som jag skrev tidigare har Linnea sovit två hela nätter i sitt egna säng.
Nog är det mysigt att ha henne liggandes bredvid mig också, men vi måste få inte rutiner på detta med att sova i sitt egna rum. Mammas lilla gull.

Nästa helg är det dags för dubbelkalas för mig.
Fyller år på fredagen och då kommer släkten hem till mig på middag.
På lördagen kommer alla mina älskade tjejer, förutom pallepotta då hon antagligen precis fått sin lilla Lykke då.
Även då bjuder jag på middag, då blir det antagligen WOK hade jag tänkt, spännande att ge sig på det, speciellt när det är första gången jag har tänkt använda färska grönsaker till. Det blir säkert jätte bra.

Tycker dock att det känns jobbigt att det som har hänt faktiskt har hänt, då jag hade sett fram emot att ha HELA min familj samlad, men nu är det som det är. Ingen idé att grubbla på de nu.

Dags att fortsätta här på jobbet.

KRAM på er!


Ännu en natt, riktigt härligt.

Linnea har sovit en hel natt till i sin säng, såååå skönt. Det behöver vi verkligen, jag har däremot vaknat två ggr. Men det gör inte så mycket då jag kunnat somna om direkt.
Det är väldigt viktigt att Linnea får sin sömn då hon är så aktiv på förskolan hela tiden.

Vi bestämde oss för att klä på oss direkt för att sedan kunna sätta oss och mysa ett tag framför tv:n tillsammans med en skål hallonkräm, och jag en kopp te och Linnea ett glas med oboy.
Mysmorgon helt enkelt, jag älskar när vi har tid för sådant på vardagarna.
Om ungefär 20 minuter ska vi gå, tills dess sitter vi här och myser.

Vi hörs senare. Ha en bra dag alla ni där ute som läser min blogg.


Tycker det lät jätte bra, så jag är medlem, bli det du också.

plusikassan.se

Halleluja moment!

Linnea har sovit hela natten i sin sängen, inte ett ljud och inte vaknat en ända gång. :) underbart. Jag har dock vaknat två ggr iaf men somnat om rätt så snabbt, gick ju och la mig vid halv tio igår. Väldigt skönt idag må jag säga. Vaknade vid halv tolv och en gång vid fyra men annars så har jag sovit väldigt bra. :)
Idag är det arbete som står på schemat såklart och sedan blir det nog lite pulka/snowracer åkande. Linnea tycker det är jätte roligt såklart och jag blir som ett litet barn igen, härligt!

Nej nu ska vi mysa lite såhär på morgonkvisten med varm choklad och grädde, även lite smoothie. Namnam.

Härlig onsdag på er.


Sängen tidigt idag.

Behöver få min sömn så jag hoppas på en natt utan hjärtklappning. Snälla låt mig sova en hel natt och Linnea också. Vi behöver det båda två.

Så vi hörs imorgon mina vänner.

Ramona nu får du se till att få ut din lilla flicka, spring i trappor, ha sex, ät stark mat, drick något te som jag just nu tyvärr inte vet vad det heter. :p vi längtar så mycket efter dig lilla Lykke. <3


Sömn, vad är det? Inte något jag får ordentligt av iaf.

Tre timmar har jag fått inatt, tre. Förstår ni hur slut jag är som människa? Fick någon jädra hjärtklappning inatt, skitläskigt och konstigt, ingen aning om varför jag fick det heller. Men idag ska jag ringa till vårdcentralen iaf och boka en tid med min husläkare så att jag ifrån henne kan få en tid till en kurator eller nått.
Behöver verkligen någon att prata med om allt, någon utomstående som inte dömer eller känner mig. Hoppas att det blir mycket bättre efter det.
Nu ska jag spela lite wordfeud och läsa mina vänners bloggar så vi hörs senare.


Lite kvällsmat, sedan är det dags för sömn.

Började känna mig lite hungrig så det blev fyra hårda smörgåsar med massa gott på och ett stort glas oboy. Perfekt kvällsmål enligt mig. :)

Det känna dock väldigt tyst och kallt här hemma av någon anledning. Jag vet ju varför men konstig känsla ändå. Hm, blir väl bättre.
Nej nu ska jag äta och glo lite på tv innan sängen kallar.
Hoppas ni alla har haft en bra måndag.

Godnatt kära läsare och kul att en del av er hänger kvar även fast min uppdatering inte har varit eller är den bästa. Stor kram till er alla!


Sen, sen och ännu mer sen.

Fan också. Linnea och jag försov oss rejält imorse. Natten har varit tuff för oss båda.
Linnea har vaknat tre ggr och jag två ggr av mig själv, så fem ggr har det blivit inatt. :(

Sedan imorse måste jag ha stängt av klockan i sömnen eller nått för jag vaknar kvart i åtta. Åtta ska jag vara på jobbet egentligen och Linnea skulle ha varit på förskolan kvart över sju, så det blev till att slänga i sig frukost för våran del klä på oss osv. Snowracer till förskolan och sedan sprang jag till tunnelbanan. Helt slut och stressad känner jag mig.
Mer än en timme försenad är jag, fan också.

Inte så mycket att göra åt saken nu, men iaf riktigt irriterande.

Hoppas alla ni fick eller får en bättre start på denna vita måndag. :)


Snö & pulka åkande!

Runt tio gick jag och Linnea ut för att åka snowracer, men direkt när jag ska börja dra Linnea så går helga snöret av, :( den har ju tyvärr stått ute på balkong till nu så det va väl därför. Vi vände då på klacken gick upp och hämtade pulkan istället och iväg till backen drog vi. :)
Det va jätte kul att se Linnea springa upp och ner för backen med pulkan i högsta hugg. Efter ett tag gick vi ner till Konsum och köpte oss en smörgås och en pucko. Då såg jag även att dem hade stjärtlappar för bara femton kronor så vi köpte även två sådana. Vi satt oss på en bänk och åt upp och drack. Sedan far vi iväg till backen igen. Och då blev Linnea helt galen verkligen. Stjärtlappen åkte fort som satan och både hon och jag skrattade för fullt. Det är fasiken riktigt roligt att åka stjärtlapp. :) roligaste jag gjort på länge iaf. Linnea rullade runt i snön med lappen, hon åkte baklänges och höll i mig så vi åkte tillsammans och ramlade ovan på mig snö överallt. :) det va riktigt roligt, nu ska vi äta lite lunch och sedan blir det till att vila och sedan ut och leka i snön igen.

Ska försöka komma igång med bloggen nu igen också, men jag garanterar ingenting. Jag hoppas att ni står ut.

En stor kram till mina vänner & min familj som alltid finns för mig och ställer upp. Jag älskar er!


Min kärlek, mitt liv, mitt allt!


Smyger in och säger godnatt.

Har haft det tufft några dagar, fortfarande inte lätt, men jag tar mig igenom det. Jag måste och jag SKA klara det. Det finns inga men eller om i denna fråga.

Inte redo för att komma tillbaka helt här igen, men ville lämna ett avtryck iaf. :)

Puss på er & ta hand om varandra!


....

Jag är stängd, stängd som människa. Jag tar ett uppehåll här nu, bara en tidsfråga egentligen om man tänker på min uppdatering nu i några dagar.

Vet ej när jag skriver igen men det kommer, jag måste bara hitta tillbaka till allt.

Puss & kram på er alla ute i bloggosfären. :)


Sömnen är inget för mig verkar det som.

Har jag ro att sova? Nej. Är jag trött? Ja. Kommer jag att somna? Vet ej. Har en hostande, mardrömmande lite ängel som dessutom har växtvärk sovandes bredvid mig. Det blev så inatt, ibland behöver vi sova tillsammans hon och jag.
Linnea kommer alltid att vara mitt ljus i mörkret, du kommer alltid att vara mitt allt och jag kommer alltid att älska dig villkorslöst. Du är det bästa som hänt mig.

Ska försöka sova nu igen och hoppas att John blund även kommer inatt och slår sin klubba i mitt huvud.

Godnatt gott folk, fortfarande problem med kommentarerna. Ska höra av mig till http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se imorgon igen.

POKONIS!


Hej på dig onödiga måndag.

Jag vill inte veta av den här dagen, spola förbi den av någon anledning. Jag känner mig tom och ensam på ett sätt som jag själv inte riktigt förstår.
Natten har inte varit lätt, Linnea har växtvärk, sovit oroligt och sen lite hosta på de, perfekt eller vad säger ni? Skit också.
Den här veckan kommer inte att vara en bra vecka, men det är bara att stå ut, efter regn kommer solsken, jag hoppas på de iaf!

Grattis till min älskade pappa som idag fyller 32 år, bli bara yngre för varje år som går. ;) jag älskar dig pappa och är otroligt tacksam för att just jag och Richard hade sån tur att få dig och mamma som våra föräldrar. JA jag är mamma & pappagris. Kommer alltid att vara de. :)

Fick även ett sms av min kusin om att det inte går att kommentera på bloggen, jag ska kolla upp det under dagen.

Nu ska jag kliva på bussen så vi hörs senare.

Sen idag pga natten, inte kul!


Åh så gott.

Blev kvällen till ära bjuden på sushi av mor & far, UNDERBART. Har varit sugen på det ett tag nu. Namnam.


:)

Hemma hos mamma & pappa, firar deras födelsedagar med släkten & massa god fika. Linnea ledsnade på alla vuxna och hamnade i mormor & morfars rum i sängen med hitta Nemo på datorn. Och nu ligger även jag här. :) känner mig väldigt trött även fast jag sovit hela natten, eller jag tror att jag har sovit hela natten iaf.
Nu ska jag vara social, puss.


Godnatt.

Nu hoppas jag på att John Blund kommer snabbt och låter mig somna, helt slut och andningen arbetar emot. Jag kämpar på.
Tack för mysiga kvällen Henrik & Nattis.

Det vackraste som finns, det är du min ängel!


Ingen blogg idag!

Har ingen lust, ni får klara er utan.
Men passa på att läsa mina vänners bloggar då istället. :)
www.ramooona.blogspot.com
www.alexsandralotman.blogg.se
www.rebeckash.blogg.se


Nu bär det iväg på äventyr.

Påväg mot Nacka för en dag med bus & lek med Linneas bästa kompis jooolia! Som vi längtar tills vi har kommit fram och äntligen får pussa och krama på våra favorittjejer Celina & Julia!

Blir nog inte så mycket mer bloggande idag förutom ikväll sen när vi har åkt därifrån. Puss och kram, trevlig helg.


Godmorgon fredagen den 13!

Mohahahaha, några som är rädda för lite otur idag? Sjäv mår jag nästan helt bra, andningen känns mycket bättre idag och fortsätter förhoppningsvis att bli bättre.
Dessutom fyller min älskade bästa mamma år idag, GRATTIS mamma! Jag och Linnea har redan ringt och sjungit för henne, eller rättare sagt jag Linnea vägrade i sista sekund såklart. :) såhär satt jag klockan tio över sex på morgonen och sjöng för fulla muggar.
Idag så är det förskola och jobb på schemat, men efter det så ska jag och Linnea faktiskt åka ut till Nacka och träffa Julia & Celina! Ä N T L I G E N ! Vi har saknat dem jätte mycket, ska bli spännande att höra hur mycket Julia har börjat prata för Celina säger att det är långa meningar och att man nu kan ha en konversation. Åh vad jag längtar.
Sen ska jag såklart känna på lilla bebisen som ligger inne i magen och sparkar och har sig, en liten fotbollsspelare kanske, har för mig att Celina sa att han sparkar väldigt mycket så det ska bli jätte kul. :)

Nej nu ska jag fortsätta äta frukost te & flingor med filmjölk!


Ostbågar & vatten de är njutning de.

Lät inte så gitt tillsammans men har ingen läsk hemma och då valde jag det nyttigaste som faktiskt fanns här hemma att dricka. :)

Nu ska jag titta på once upon a time så vi hörs senare eller imorgon. :)

PUSS!


Godmorgon torsdag.

Har alla sovit gott? Jag har sovit lite sisådär, vaknat, somnat om, Linnea vaknar till, kommer in till oss, vi somnar om, jag vaknar av ont i ryggen, somnar om. Och så har det fortsatt hela natten. Haha, inte för att det är kul, men jag har dock sovit mer inatt än natten innan.
Andningen känns faktiskt bättre, men inte helt bra. Man kanske bara ska kunna andas så kort som jag faktiskt kan, lite längre kan ja andas in idag, hoppas det blir ännu bättre. Idag ska jag även ta dem sista kortisontabletterna runt tio idag på morgonen.

I helgen ska vi ha Nattis & Henrik över för en liten spelkväll, lite gott att äta & dricka och en massa skratt, som alltid förhoppningsvis.
Har ni förresten märkt att det är fredagen den trettonde imorgon, min tur dag, eller jag säger det iaf. Jag har även för mig att tretton är min bästis Ramonas turdag (ramooona.blogspot.com) så hennes lilla dotter kanske vill titta ut då. :) vi kan väl alla hålla tummarna för det iaf.

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller 25 år, helt sjukt, känner mig inte som 25. Inte för att det är någon hög ålder men iaf, det känns som att man ska vara så mogen & redo för allt då, så känner jag mig inte alls, men det kommer väl med dem senare åren för mig. Sen ser jag ju absolut inte ut som 25 år heller. :p men det är en annan femma. När jag sen är 50 kanske jag bara ser ut som 35. ;) man kan ju hoppas iaf. Det lär ju hjälpa nu när jag slutat röka iaf. På lördag är det två månader sen jag slutade, har dock smakat 1 bloss vid två olika tillfällen. Andra gången höll jag på att dö kändes det som, stod och hostade i över fem minuter. Inte värt det helt enkelt.

Nej nu ska jag och Linnea börja klä på oss och röra oss mot dagis, vi har tittat på lite Tom & Jerry nu på morgonen som alldeles strax är slut.

Vi hörs senare. Pokonis!


Andas in, andas ut, andas in & sen ut.

Korta jävla andetag som inte ger ett skit känns det som. Imorgon är tredje dagen av kortison tabletterna men vad har dem gjort för verkan egentligen?
Hoppas det blir bättre imorgon.

Tittar på 40 year old virgin på 6an den är så jäkla rolig, först är det ju indien som säger saker som fuck a goat, skäggbiff, fartränder på kulorna. Haha, jag skrattar så att jag nästan gråter och sen en av mina favoritdelar. När han ska vaxa sig och skriker ohhhh Kelly Clarkson och massa andra ord (könsord) har jag för mig. ;) hahahahaha!

Nej nu måste jag fortsätta titta, eller hoppas på att jag somnar så att jag kan få lite mer sömn än tidigare nätter.

Sov så gott så hörs vi imorgon.
Puss


Överraskande människa jag har i min närhet.

Alexsandra kom även idag och överraskade mig, så sällskap till tunnelbanan från jobbet fick jag idag härligt. :)
Sitter nu på tunnelbanan och ska alldeles strax hämta skrutt, idag är det bathtime & legobyggande har vi bestämt.

Och halsen då?
Ingen skillnad ännu, hoppas dock att det börjar ge med sig snart. Har fått darrningar idag av medicinen, scary. Det är dock en av biverkningarna som jag verkar få av alla mediciner, jag är väl den personen som är 1 av 10000.

Till goda nyheter, kusin Becka får lämna SÖS idag och åka hem, allt har lugnat ned sig och förhoppningsvis stannar lillfisan kvar inne i magen ett tag till, nog för att jag vill träffa dig lilla Tindra men inte riktigt ännu. :)

PUSS!


Godmorgon trötta staden.

I mitt huvud är det så iaf. Tog ju medicinen igår med kortison eller hur de nu stavas. Det hade en pigghetseffekt som jag hoppades inte skulle påverka mig men det gjorde den såklart, tog tabletterna vid halv tio sista gången jag tittade på klocka va den ett! Sen runt halv elva så tog jag även Bricanyl som ger hjärtklappning, så det slog härliga till igår kväll.
När jag då väl sluter ögonen efter sista kollen på klockan så vaknar lillfisan halv två av vad vi tror är växtvärk. :( hon hade likadant igår natt och då fick hon alvedon och det lugnade ner sig, samma sak inatt. Mammas lilla hjärta. Det gör i mitt mammahjärta när hon låter sådär. Skriker och och ojar sig.
Kan inte vara skönt det där, har inget minne av att jag nånsin har haft växtvärk, kanske därför jag är så kort. Hahaha.

Nu ska trötta/sena Fia kliva av tunnelbanan och snabba sig mot bussen, ha en bra dag!


Händelserik dag på sjukhuset.

Jag fick då sitta och vänta i drygt två timmar, sedan fick jag träffa två väldigt trevliga sjuksköterskor och efter de fick jag sitta i ett annat väntrum i cirka 20 minuter innan läkaren hämtade mig. Han skrev då ut Bricanyl som inhalatorn till mig och sedan kortisontabletter. Risken med tabletterna va att jag kunde få halsbränna (igen) bra va? Men ska bara äta dem i tre dagar så förhoppningsvis är det inga problem.
Under tiden som jag satt där inne och även när jag va påväg in pratade jag med Alexsandra och Ramona i telefon. När jag då sedan ska gå därifrån och tänkt gå upp till min kusin Rebecka som ligger upp på SÖS pga sin gravidit, vad ser jag då?
Jo en söt & glad tjej med bestämda steg påväg rakt mot mig, halvan Alexsandra har kommit för att hålla mig sällskap, söta vän du är väl för go!
Vi bestämmer oss då båda för att gå upp till Becka och hälsa på, vi handlar även med oss lite gott och jag handlade ett ankgosedjur till Rebecka & bebis. Hennes första gosedjur sa Becka då, yes! Jag vann iaf den delen. ;)

Vi satt och babblade på i nästan två timmar, mest om tjejernas graviditeter såklart, men även om annat.
Sedan va det dags att åka till Apoteket, såklart va jag tvungen att åka till centralen då det är de ända nattöppna Apoteket i Sthlm. Alexsandra va snäll och följde med mig. När vi kom dit va det kö såklart, men efter ett tag va det vår tur när jag då kommer fram vad tror ni hon bakom disken säger? :
- det enda som finns är halsbrännemedicinen!!?!
- va?, det kan inte stämma säger både jag och Alexsandra då, men visst gjorde de det.
Så vi fick ringa SÖS då dem ringer upp mig efter ett tag och säger att läkaren hade råkat trycka på fel knapp, idiot. :) men allt slutade bra och jag fick min medicin. Blev även väldigt mycke skratt inne på Apoteket, en kille bredvid oss hakade också på och skojade och skrattade.

Tack för ett trevligt avslut på denna kvällen mina tjejer. Det gör vi snart om men under andra omständigheter.
Nu står jag i hissen hemma och ska alldeles strax gå och lägga mig.

Förresten sa jag det att tabletterna tydligen kan göra mig pigg? Nej det gjorde jag visst inte och jag va tvungen att ta dem idag på kvällen. Hoppas jag kan somna iaf. Den andra medicinen kan ge hjärtklappning. Yeah!
Äsh skitsamma, bara jag blir helt frisk.

Puss och godnatt på er förhoppningsvis!


Sjukhus & vårdcentraler känns som mitt andra hem nu för tiden.

Svårigheterna att andas har blivit svårare under dagen och vid ett tillfälle kände jag mig svimfärdig. Skit läskigt, så jag sitter på SÖS och inväntar läkare. Jag kanske är för mesig, kan det vara de det handlar om? Lite andnigssvårigheter, lite yrsel är väl inte så farligt?
Fast för mig är det väldigt jobbigt, vaknade i natt av andnöd, har inte kunnat äta ordentligt idag då jag måste försöka andas samtidigt som jag har mat i munnen pga att jag inte kan ta djupa andetag. Och andas med näsan funkar inte.
Ni kanske tycker att det inte är allvarligt, men att ha som jag har haft det nu med diverse sjukdomar & smärtor som bara byter av varandra i över en och en halv månad är inte normalt.

Förhoppningsvis är det ingenting, jag hör av mig sen.


Godmorgon tisdag.

En uppdatering av halsen kommer här:
Kan äta ordentligt, ingen smärta i halsen, kände av lite bränna under gårdagen men den försvann ganska snabbt. Har tyvärr fortfarande svårt att andas i mellan åt och vaknade inatt av att jag inte fick ordentligt med luft. Men annars mår jag som sagt bra. :)

Till andra nyheter.
Min kusin Rebecka väntar sitt första barn och ligger inne på SÖS nu pga känningar i magen under gårdagen, förhoppningsvis stannar den lilla tösen kvar ett tag till där inne eftersom hon bara är i vecka 33 för tillfället. Men om några veckor är du så välkommen så lilla hjärtat.
För att läsa Rebeckas blogg där hon skriver om sin graviditet och andra händelser i hennes liv går ni inte på.
www.rebeckash.blogg.se

Nu måste jag jobba, puss på er!

En bild på Linnea med hennes nya overall som kom hem igår:


God eftermiddag mina vänner.

Dåligt med bloggande idag, jag vet. Det va en tuff morgon hemma och sedan massa jobbande på jobbet. :)

Tänkte berätta lite om gårdagen iaf.
Jag och Linnea åkte med snälla bästa Nella hem till Therese & Emilia, dem andra damerna va redan där.
Linnea va otroligt blyg i början och hade en liten Emilia efter sig som så gärna ville kramas massa. Söta unge. Efter ett tag så släppte Linnea loss såklart lekte med småtjejerna, klättrade ner i Emilias spjälsäng och stod där och tittade på småtjejerna när dem försökte klättra upp men inte kunde. Då va hon nöjd må ni tro. :)
Linnea tyckte dock att Emilia va lite för på under dagen men sedan när vi skulle åka hem så blev det liv i luckan, Linnea börjar stortjuta och vill verkligen inte åka hem. Vi får till slut med henne såklart efter en massa kramande med en då trött och motvillig Emilia.
Härlig dag må jag säga.
Linnea fick ju för en gångs skull vara den stora i gänget.

Tack för en jätte härlig dag tjejer & ett speciellt tack till Emilia & Therese för den goda maten & fikat.

Nu ska jag kliva av bussen så vi hörs senare. PUSS!


Påväg hem.

Har haft det jätte mysigt med alla tjejerna, nu sitter vi i bilen påväg hemåt.
Skriver mer senare.


Slutar med medicinen idag.

Har som sagt haft väldigt svårt att andas inatt och va vaken i ca tre timmar innan jag kunde somna om utmattad såklart.
Ringde till vårdguiden imorse och berättade om mina symptom som stämde in på mycket sällsynta biverkningar (förekommer hos färre än en av 10000 personer) roligt? Inte ett dugg, va fan är det som händer egentligen.
Hon som jag pratade med va väldigt vänlig, men sa till mig skarpt om att jag måste sluta med tabletterna direkt, är det så att symptomen blir värre så måste jag åka in akut, ÄNNU EN GÅNG!
Dumt att jag hann ta en tablett nu på morgonen, men inget mera nu. Antagligen är jag allergisk eller nått mot något i medicinen. Jag som aldrig är allergisk mot något. Men nu är jag tydligen det.
Jag fick iaf sovmorgon idag så det va skönt, vaknade dock vid åtta, men låg kvar och drog mig i sängen till kvart över nio.
Idag ska jag och Linnea hem till Therese som ja skrivit om flera ggr, ska bli jätte trevligt att träffa alla tjejerna igen, samlade.

Nej nu ska jag titta på Kalle & chokladfabriken.


Vaken, åh fasen också!

Halsen såklart, Vaknade av andningssvårigheter för ca 40 minuter sedan. Somnade på soffan runt halv två och vaknade ungefär två timmar senare av det här, varför?
Jag vet inte, men obehagligt är det, jag har tagit två tabletter som ska hjälpa direkt mot halsbrännan, tänkte om det kunde vara den som stängde igen halsen lite men dem har fortfarande inte hjälpt. Hjärtat slår relativt fort och jag känner att det tar emot när jag försöker andas in djupt. Jag blir rädd.

Jag försöker tänka att det inte är någon fara, men sen så tänker jag ändå, dramatisk som jag är att tänk om jag slutar andas i sömnen bara och sen är jag borta, lugnar ju inte precis kroppen inför sömn det där tankesättet, men kan inte få det ur hjärnan. Jag vill kunna sova, jag vill inte ha problem med andningen, inte ha ont i halsen, inte känna mig rädd eller orolig, jag vill bara må bra.

Jaja, jag får hoppas på att det ger med sig snart så att jag kan somna, imorgon är det ju dags för tjejmys för hela slanten. Linnea ser verkligen fram emot att få träffa Therese dotter Emilia
Som är drygt ett år gammal. Har visat bilder på henne och berättat att vi ska hem till dem och äta middag, leka och busa. :)

Nej nu ska jag dricka vatten och försöka slappna av och förhoppningsvis somna snart och vakna utvilad senare nu på morgonen.
Godnatt igen.


Nu är det dags för sängen.

Nattis gick precis och jag ska gå och sova, Henke skulle komma och hämta Nattis så då plockade han upp hjärtat mitt på vägen och körde hem honom till mig, slipper man oroa sig i natt.
Har varit en jätte mysig kväll som nu gått till enda.

Vi hörs imorgon.
POKONIS!


Grönsaker & dip + kortspel.

Sitter med Nattis som sagt och gör det som står i texten ovan, hon sitter och blandar nu och jag försökte ta kort på henne men fick detta korten nedanför taget bara. :)

Sociala Fia, det är jag de. Nu iaf. Hej på er!


Hemma och väntar på sällskap.

Nattis och Becka är påväg för lite spel och mys ikväll. Ska bli så kul att träffa dem igen, länge sen nu. Linnea längtar också tills dem kommer, men sen när dem är här så blir hon väl blyg och inte vill vara med dem. I början iaf. :)

Det blir grönsaker och dip ikväll, lite godis till de och chips såklart. Underbart.

Lite bilder från gårdagen:


Stockholm redan idag.

Vi åker hem och vilar upp oss redan idag. ;) älskling ska iväg och jag och Nea blir hemma, ska se om kusin Nattis kanske vill komma över ikväll för lite mys och umgänge. :)

Längtar väldigt mycket tills imorgon då vi alla tjejer ska träffas med barnen, dem som har det nu vill säga. Det kommer ju två till nu under första halvåret.
Gud va jag längtar efter att få träffa dem små liven.

Nu ska vi fixa det sista och sedan börja röra oss hemåt.


Förrätt. :)

Efter det blir det lax & potatismos med sallad och ett glas vitt till de.
Underbart att vara här!


Nere vid vattnet tidigare.


Pizzan! Namnam för magen.


Vaknat och Pocahontas är på.

Vi gick upp för ca en halvtimme sen jag och Linnea, så nu äter vi lite youghurt och dricker juice. Mys morgon.

När jag och Linnea gick ut från min stuga för att gå upp till den stora stugan, så öppnar vi dörren och vad ser vi?
JOO SNÖ och både jag och Linnea blir jätte glada. :) det är inte mycket, men det är snö så nu hoppas vi på massa mera.
Hur ser det ut hos er? Massa snö eller kanske slask och blött?

Nej nu ska jag fortsätta titta på filmen och äta min goda youghurt.


Godkväll på er!

Har precis spelat klart Skipo med familjen, förutom Nea såklart. Kvällen har varit jätte skön, tittat på the voice, ätit hemmagjord pizza, druckit gott, spelat spel och lagt pussel med skrutt.

Hörde att det hade börjat snöa i Stockholm strax efter att vi hade åkt därifrån, jag missade det. :( men jag hoppas på att det ligger kvar, tvivlar dock starkt på det.
Dags att sussa för oss.

Vi hörs imorgon, Puss på er!


Utklassar älsklingen!


On the way to landet.

Sitter i bilen inne i stan nu, påväg ut från Stockholm och hamnar i Norrtälje. Ska bli så otroligt skönt att komma ut dit, det va ett tag sen jag va där.
Vi sitter och äter kakor och dricker lite saft i bilen, fast inte för mycket för lillfisan för då måste vi stanna flera ggr på vägen. Jag har varit med förr. :)

Nej nu ska vi sjunga lite också.


Helg för mig.

Står och väntar på bussen, hem packa det sista och sedan vänta på att pappsen ska komma och hämta oss för att ta oss ut till landet. Så skönt det ska bli. Och sedan när jag kommer hem på söndag ska jag direkt byta om hemma och åka till Therese med Nea & tjejerna för en heldag hemma hos dem. Toppen helg kommer detta att bli må jag tro.

Kallat om händerna även nu men skriver nog lite sen när jag sitter i bilen. I helgen får ni har överseende med dålig bloggning då jag vill njuta + att täckningen där oftast suger. :)

Trevlig helg på er.


God morgon & skål!

Inviger min lilla kaffemugg i aliminium, no more paying for coffe for me. Eller aaa, te i mitt fall då jag bara dricker latte annars.

Påväg mot jobbet nu för tre och en halvtimmes arbete, åh så jobbigt det känns. Nej det gör det inte. :)
Fast kände mig väldigt trött när jag skulle upp imorse då jag drömt mardrömmar inatt & vaknat flera ggr, så känner mig inte utvilad kan jag väl säga.

Kallt om händerna nu, vi hörs senare.


Sängdags för mig.

Skönt att lägga sig i sängen och veta att man endast jobbar tre och en halv timme imorgon, oh yes it is!

Så vi hörs imorgon. Nattinatt.

Skrutt efter badet:


Snart är det baddags. :)

Älskar att bada med skrutt, vatten skvätts, det leks med barbiedockor, vi plaskar, leker med ankor, skojar och skrattar. Mammas gull.
Imorgon jobbar jag till halv tolv igen, har gjort de en dag i veckan, tre veckor i rad. Riktigt härligt.

Just nu sitter vi och tittar på en film och Linnea är helt fast. :D haha, lik sin mor men söt ändå. Jag fastnar ju direkt när det är något som intresserar mig. Som nu tex. Jag har fastnat minst tre ggr i filmen under tiden som jag skulle skriva det här. Haha.

Nej nu ska jag fortsätta titta, vi hörs senare. Kul att några fler läsare hittat hit, hoppas ni stannar och om inte, trevligt att ni tittade förbi. :D


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Lilla jag idag!

Dagens face & kläder. :)


Min pappa är bäst!

Bjöd mig på Subway idag, U N D E R B A R T!!!


Godmorgon regniga onsdag.

Du är inte välkommen hit, men vad ska man göra, älskling berättade imorse att det snöade igår kväll. Inget jag fick se iaf, nedrans. Jag som faktiskt längtar efter snön i år. Tror aldrig det har hänt förut men nu så. Längtar väldigt mycket upp till Vemdalen också, K ska försöka lära mig att åka snowboard bättre. Jag har prövat det en gång och tyckte det verkade skoj och han som då är lite av ett proffs ;) ville gärna hjälpa mig att få in balansen osv. Det ser jag fram emot.

Trött är jag idag, skrev ju runt nio att jag skulle gå och sova alldeles strax, kan tala om att så blev det inte, halv tolv va klockan sista gången jag tittade. Men lika glad är jag för de, jag jobbar imorgon och sedan är det helg igen, great må jag säga. Så vad ska ni göra i helgen då? Själv blir det som sagt landet och på Söndag är det dags för tjejmys, ink. Barnen, hem till Therese i
Älta ska vi. Ska bli jätte kul att se hur dem har det och träffa söta lilla Emilia igen.

Nu är jag utanför jobbet så lika bra att gå in och sätta igång, har massa inleveranser att göra idag.

Ha en härlig regnig dag bloggosfären.


Sängmode efter nattningen.

Ligger i min egna säng nu, skrutt sover och jag ska nog göra det samma alldeles strax, bra och skönt kan må jag tro. Tack för idag kära vän, jag älskar dig och uppskattar våra mysiga stunder. Det där lät lite snuskigt, men det är det absolut inte. Haha.
Filmen vi såg va riktigt rolig, jag skrattade som en gammal tant hela tiden nästan. Jag vill också ha sådär sjuka vänner som dem har i filmen, dock inte folk som vill mörda sina chefer men iaf. ;)

Godnatt gott folk, vi hörs imorgon.


Lunchen glider ner i magen och jag blir mätt och nöjd!

Precis som det ska vara. Jag har betydligt mycket lättare att äta nu och det känns riktigt skönt, så nu får jag nog i mig den mängden mat som jag faktiskt behöver få i mig.
Jag kom att tänka på er sak för någon dag sedan att det här nyåret va det första på 11 år som jag inte har rökt en ciggarett och för mig känns det helt sjukt. Känns även skönt att starta året och faktiskt vara rökfri. Heja mig, heja mig!

Ville bara ge mig lite pepp i skrivande form, nu fortsätta ätandet.


Tisdagsmorgon och jobbet kallar,

Hur det känns vet jag inte riktigt ännu. Nej det är ingen fara med mig, trött som få imorse bara när jag skulle upp men nu känns det okej.
Halsen är torr och lite svårt att andas djupt, men annars känns det bra där också. :)
Kanske är påväg bort på riktigt nu, jag hoppas verkligen de. Känns som att jag har haft det här lite väl länge nu, hur länge är det nu? En och en halv månad ca.

Vet ni en annan sak? Om exakt en månad fyller jag 25år! Jippi, ännu ett år äldre. :) det känns bra, jag har sagt hela tiden att jag ska anordna något stort när jag fyller 25år, men känns mer & mer som att det behövs faktiskt inte, även fast jag skulle vilja samla alla mina nära & kära under ett tak för en kväll.
Så jag funderar på om jag ska ha över mina tjejer en kväll och sedan släkten en annan kväll. Vi får se hur det blir, veckan efter min födelsedag ska jag upp till Vemdalen och åka skidor också så för vilt får det kanske inte bli. :p men känner jag mig själv rätt så vet jag ungefär vad som kommer hända och ske.

Nej nu ska jag läsa tidningen så hörs vi senare.


Måndags kväll.

Jag sitter i soffan och zappar mellan kanalerna och älskling nattar lilla skruttan. Idag har vi fått en hel del gjort, jag och Linnea har varit ute i två omgångar, vi har tvättat två maskiner, vi har pysslat lite, fixat lite i köket, diskat och sedan myst såklart. :) härligt när dagarna känns långa och bra, man får mycket gjort men ändå känner sig tillfreds med dagen, det har varit en bra dag helt enkelt. Förutom att älskling har blivit sjuk då. :( men jag och Nea har haft en bra dag iaf.

Jag sitter dessutom och moffar i mig ostbågar, kan inte förstå att jag inte tyckte om det alls för några år sedan men nu ÄLSKAR jag det. Nomnom helt enkelt. :)

Jag har lättare att äta nu förresten så det är skönt, jag kan unna mig lite bättre nu, istället har jag nu fått ett pipande i halsen/lungorna när jag andas djupt. Kan ju vara slem men jag vet inte, någon som känner igen sig eller vet vad det kan vara?

Nu ska jag fortsätta zappa och om inte allt för länge ska jag gå och lägga mig, jag jobbar ju faktiskt imorgon.

Vi hörs nog i morgon, blir inget mer ikväll. :)


Ute igen!


Blev lite senare än tänkt, men NU ska vi gå ut.

Blir lite lek, sedan hem och vila för att efter de gå ut igen och leka. Idag behöver vi massa med frisk luft känns det som.
Talk to you later! ;)


Måndag och man är ledig, härligt!

Jag tog ledigt med Linnea idag bara för att få lite extra tid tillsammans innan allt sätter igång igen. Vi ska strax gå ut och leka i det "härliga" vädret. :p Men det gör ingenting så länge vi klär oss ordentligt så spelar det ingen roll.
Vad ska ni hitta på idag? Dem flesta jobbar väl antar jag, även skönt att det är en kort vecka nu också. Jobbar halv dag på torsdag och sedan ledig på fredag. Super skönt. Då blir det landet också.
Skulle egentligen träffat min älskade kusin Celina & hennes dotter Julia men eftersom det blir lång helg så åker vi ut till landet för lite mera lugn och mys med mormor & morfar.

Nej nu ska vi äta en frukt och sedan gå ut, trevlig måndag på er.


Fina färger också. :)


Lunchen idag!

Namnam bestod av ciabatta med avokadoröra och tomater, namnam som sagt. Riktigt gott är det. :)


20120101.

Hej på er, hur mår ni idag? En del av er ligger nog i sängen och mår s*it och tänker på vad ni gjorde inatt medans vissa mår prima. Jag mår bra idag lite jobbigt med halsen såklart men annars mår jag väldigt bra.
Vi hade en riktig myskväll igår åt väldigt gott, åt lite lördagsgodis, efter att skrutt va nattad spelade vi lite Wii och sedan monopol. Vi väckte även Linnea tio intill så att hon fick se alla raketerna, vi satt faktiskt på vårat köksbord och tittade på allt inrullade i ett täcke. :)
Efter det nattade vi om skrutt och satt och mös lite själva och tittade på alla eftersläntande raketer skjutas upp.

Nu har jag och Linnea precis ätit frukost och sitter och tittar på lite barnprogram. Idag ska vi även gå ut och leka lite och sen kommer nog mormor & morfar på besök också.

Vi höres lite senare.


Välkommen år 2012

Då lägger vi 2011 bakom oss och säger hej och välkommen till 2012!
Jag säger även godnatt nu.

Första inlägget för i år då, skojigt. :)

PUSS på er, fira lugnt nu.


RSS 2.0