Fredag!

Sitter på tunnelbanan påväg hem till Alexsandra & Nils för lite fredagsmys.
Sen hämta skrutt som ska åka ut till landet över helgen med mormor och morfar. <3

Idag ska Linnea ha idrottsdag och åka skridskor för första gången, stolt mamma javisst. Missar det dock men vi går dit i jul också och åker så mamma får se. :)
Ikväll blir det filmkväll med Nathalie & Emilie. Milton är såklart med men karln har jag skickat iväg. :p

Igår va jag som sagt på efterkontroll och allt såg bra ut, hon kunde inte ens se att jag har fött barn, samma sak sa dem efter att Linnea hade fötts. Du är som gjord för att födda barn sa hon. Tack tack sa jag. :p

Vi va även och köpte vinterskor till Linnea igår, jätte fina och sköna enligt skrutt.


Lugn dag, efterkontroll & skoshopping.

Lämnade Linnea vid nio och sedan promenad hem, roligt väder? Sådär, ingenting emot snön men slasket som va imorse va inte roligt. Ska sätta på vinterhjulen på vagnen ikväll. Linnea va glad och hoppade och skuttade, kastade snöbollar & rullade runt i snön. :)
När jag och Milton kom hem hängde jag tvätten som jag satte på imorse för att sedan hoppa in en dusch och efter det mysa med lillen i soffan.
Nu står vi på tunnelbanan för att åka på "muttbesiktning" som det så fint kallades i min grupp på FB för oss mammor som fått barn i september, jag fick ju i oktober men vi har hängt ihop så länge allihopa så vi som fick i augusti och oktober är ändå kvar. :)
Ska bli roligt att träffa min BM och få visa upp Milton.
Efter det ska vi åka och hämta storasyster och åka till Farsta för att handla vinterskor. Ska även handla lite dricka och så till Linneas idrottsdag imorgon. Då ska hon vara på förskolan kvart i nio och efter förskolan är det dags för landet för skruttan.
Kommer sakna henne, men det ska även bli lite skönt att kunna ligga och dra sig i sängen lite längre. :)
Milton sover ju mest fortfarande så honom gör det inget. :p

Nej nu ska jag kliva av och hoppa på en buss istället.


Dagarna som har gått!

Veckan har varit ganska lugn, träffat Alexsandra och Nils på lunch, storhandlat med morfar, öppna förskolan idag med Milton och handlat lite julklappar. Imorgon är det efterkontroll hos MVC som gäller, ska bli kul att träffa min BM igen och få visa upp Milton. :)

På fredag ska jag hem till Alexsandra och Nils på dan för lite mys och på kvällen blir det filmmys med Emilie och Nathalie.
Linnea ska nämligen åka ut till landet i helgen med mormor och morfar för ensamtid med dem. (Utan någon lillebror som tar uppmärksamhet) :)
Hon kommer ha så roligt och förhoppningsvis komma hem och hålla fast vid det ett tag. Mammas älskling. <3

Vet att jag är usel på att blogga nu för tiden, tänker dock inte lova att jag kommer bli bättre men jag ska försöka.

Trevlig onsdags kväll på er!

Ps. Mina barn har även varit med i tidningen denna veckan.


Dans för skrutt & vila för mamma!

Som rubriken säger, Linnea är inne på dans och mamma och lillebror sitter och dricker kaffe i väntan på att dansen är slut.

I fredags va jag på jobbet och hälsade på, kul att se alla. :) efter det åkte jag och mötte Nathalie för lunch i Farsta lite sådär spontant. Blev pasta med skogssvamp, väldigt gott men lite för salt.
Efter det åkte jag och hämtade skrutt och lekte lite i parken, sedan hem ett tag för att sedan möta pappa som bjöd oss på sushi, mums! Myskväll.

Lördagen åkte pappa och Linnea iväg för en lekdejt med pappas kompisar som också har barn, Linnea hade haft väldigt kul och det hade varit full fart hela tiden. Jag och Milton va bara hemma och tog det lugnt. Välbehövligt, vi låg och mös i soffan hela dagen tills resten av familjen kom hem vid sju.
Jag njöt av ett glas mousserat, väldigt gott. :)

Idag söndag åkte jag, Linnea & Milton till Farsta vid elva för att handla lite kläder till Linnea. Hon fick välja så nu har hon valt en klänning till jul, ett par leggings, en pepparkaksdräkt & ett par skor. Så fin du kommer bli älskade lilla skrutt. Mötte Alexsandra, Dennis & älskade Nils en snabbis, dem åt sushi, vi kom precis i tid för att se Nils spilla ut soppan över Alexsandras ben. Lite roligt va det. :)

Och nu sitter jag här med Milton och ska ge honom mat, han bara sover hela tiden tycker jag. :( skönt i vissa fall såklart men inte alltid.

Vi hörs senare.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_50b215bde087c32e87ef8ee2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_50b215d79606ee2e5b1688d6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_50b215d7e087c32ea6be56f6.jpg" class="image">


Fredag natt!

Här sitter jag och matar lille herrn som
Inte ätit sen 21:30 skönt med sömn. :)

I tisdags åkte jag till öppna förskolan direkt efter mammaträffen och gosade lite med Nils, Jack och deras mammor såklart. Hann även göra två fotavtryck i gips, spännande att se hur det blev nästa gång vi går dit. Efter det åkte jag och hämtade skrutt och hemåt för att laga mat. Dagen till ära fick vi besök av morfar & mormor, lycka för skrutt som det första hon gör sätter morfar på rummet och stänger dörren, du har varit olydig morfar säger hon! Samma visa varje gång dem kommer, detta har hon gjort sen minst ett år tillbaka. Sen blir det lek och spring för fulla muggar. Vi äter tacos och efter det spelar jag, mormor & Linnea yatzy. Håller på att lära Linnea de, då jag alltid har spelat mycket spel osv med familjen när jag va liten. Tycker att det är mysigt att göra det tillsammans och vill även för det vidare till mig dotter så i julklapp har vi (jag) :) önskar oss sällskapsspel bl.a.

Onsdagen började med lämning på förskolan, har dock en underbar mamma på förskolan som åker förbi vårat hus varje morgon som erbjudit sig att ta med Linnea på morgonen vid fem i nio och lämna henne. Vill Linnea att jag lämnar henne så ringer vi bara på morgonen, super skönt. :) jag är väldigt tacksam för de. Vid halv tolv träffade jag en kompis och hennes son Jack för lunch och lite småshopping. Väldigt trevligt, pojkarna va lugna och snälla, låg lugnt i vagnen medans mammorna strosade runt i Farsta centrum.

Vid halv tre åkte jag och Milton och hämtade storasyster för att bege oss till Nathalie och Christian för att umgås med dem och Emilie. Fick även träffa Christians mamma och vi alla tog en fika med godsaker som Linnea hade fått valt. Det blev pepparkakor med glasyr, muffins och bullar, ska det fikas så ska det. Linnea åt även pannkakor där hemma innan vi åkte hemåt vid sju. Linnea målade självklart Nathalies naglar som ofta händer när dem ses. :) Linnea va väldigt trött när vi kom hem och somnade på fem sekunder efter nattningsproceduren.

Torsdag och jag skulle möta Nathalie och min andra vän Diana för lunch inne i stan. Det blev en lunch på Åhléns och även lite snabbshopping i stan. Det ska absolut göras om snart. Dem där damerna ska dock åka iväg på varsin resa i en vecka nu i december. Den ena till Spanien och den andra till Egypten, behöver jag säga att jag är avis??
Hem och hämta skrutt i det trista höstvädret och sedan göra iordning soppa och pannkakor, torsdags middagen såklart. Glömmer jag bort det så har Linnea koll. :p
När Linnea hade somnat la jag mig bara i soffan med Milton och har legat här sen dess. Vi somnade här och har sovit här dem senaste nätterna, vi har en bäddsoffa. Skönt att ligga här när jag ammar på nätterna och kan glutta lite på tv.

Har precis ammat klart och ska nu försöka somna om. :) imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet och hälsa på. Över två månader sen jag va där, känns som längre. Efter det åker jag och hämtar skrutt och sedan tar vi helg.
Dags för sömn, sov så gott.


Mammaträff.

Såg att inlägget innan inte hade kommit upp så därför tiden blev så konstig. Vi träffades vid elva & nu är jag påväg hemåt.
Väldigt trevligt även denna gången, andra träffen och idag fick vi träffa fyra nya mammor och deras småttingar. Den äldsta va tre månader och den yngsta sex veckor. Vi möttes på Kulturhuset som förra gången, då det är perfekt när vi är såhär många med barnvagnar. Stort utrymme och god mat.
Vi pratade om att gå på en barnvagnsbio snart och se hur det går. :)
Nu är jag påväg till öppna förskolan i hökarängen en snabbis för att träffa Alexsandra och alla andra mammor och barn som är där. Blir väl inte där länge alls då Linnea ska hämtas vid tre och det där slutar vid halv tre tror jag. Men en snabbis för att gosa lite med Nils såklart. :)

En bild på mina små hjärtan imorse innan frukost. <3


Tisdag 20/11

Sitter på tunnelbanan påväg till en träff med Stockholms septembermammor. Andra gången vi ses, jag och Milton ser verkligen fram emot de. :)

Igår va det fullt ös medvetslös hemma hos familjen Lindberg/Nyberg hela dagen. Linnea och Julia gjorde allt möjligt, läste bok, ritade, pärlade, lekte doktor, dansade ja you name it. Väldigt roligt hade vi iaf. :)
Vi stannade på middag & va hemma vid halv åtta.
Tack så mycket för igår älskade kusin. :) <3
Hade ingen bild på Julia tyvärr. :(

Nej nu ska jag gå in och möta upp mammorna, vi hörs sen.


Måndag och veckans aktiviteter är igång.

Just nu sitter vi på bussen påväg ut till Nacka men åter till det strax först helgens bravader om man kan kalla det så.

Lördagen började med att vi åkte till Nacka för att hälsa på hos farmor då det va väldigt länge sen hon träffade barnen. Hon mös med både Linnea och Milton innan pappa och Linnea gick ut och lekte, jag stannade kvar ett tag för att sedan gå och träffa Celina och Emil. Vi handlade och gick sedan hem till dem för lite snabbmys med Julia. Alltid lika härligt att träffa henne, efter en liten blyg start sätter hon sig nämligen väldigt nära mig i soffan så att jag kan sitta och hålla om henne. Såhär är det varje gång. <3
Stannade där en halvtimme ungefär innan vi gick tillbaka till farmor, blev en snabbis där igen innan vi åkte hem till Nathalie & Christian för middag.
Och vilken middag vi blev bjudna på, revbensspjäll & sötpotatis, colwslaw (stavning?) hemmagjord salsa & bönsallad åt såklart upp allt innan jag fotade det dum som jag är men det smakade gudomligt. :)
Linnea och pappa valde att åka hem vid sju då skruttan va jätte trött och pappa hade ont i huvudet, jag och Milton stannade dock till 22 och mös vidare med dem. Christian har blivit helt förälskad i Milton, förälskad är väl kanske fel ord men ni förstår vad jag menar. Vi satt och kollade på massa roliga klipp på youtube bland annat ett klipp med två katter där den ena skäller ut den andra. Om ni inte har sett den så MÅSTE ni gå in och kolla, jag garvade halvt ihjäl mig och Nathalie satt och lät som en gris för att hon skrattade så mycket. Angry cat betrayed by lover heter den. In och kolla och lämna gärna en kommentar sen om vad ni tyckte. :)
Fick skjuts hem där på kvällen, väldigt snällt. Tack tack mina kära vänner.

Söndagen började med frukost och dusch sedan åkte jag och Milton ned till Farsta för en fika med diana, pappa och Linnea gick till dansen och även jag kom dit efter fikat. Sen hem och vila för Linnea & bad. Middag, yatzyspelande, soffmys och sedan säng.

Och idag då? Vi sitter som sagt på bussen och är alldeles strax framme i Nacka för att gå hem till Celina och leka med Julia och Emil, JIPPI! Även min andra kusin Rebecka och hennes dotter Tindra kommer sen för att leka. <3
Så idag blir det nog inte så mycket skrivet här men man vet aldrig.


Glömde bilden.

En fin bild på mig och favoriten Nils!


Fullt upp & lugna puckar.

Har hittat på massor i veckan men ändå tagit de lugnt och inte orkat bloggat något speciellt. Men nu så.

Onsdags va jag inne med vagnen och fixade bakhjulen, efter det hem och hämta Linnea och sedan hem och göra mat för på kvällen va det dags att gå på ett Forever party. Forever är ett företag som säljer olika produkter som är bra för kroppen. Jag blev helt frälst såklart. Jävla Alexsandra. Hon har nämligen blivit återförsäljare för detta och jag ville såklart köpa ALLT. Kommer bli ruinera. :p nejdå. Vi fick göra ett fotspa där hemma. Det va jag, Emma & Cissi som va dit bjudna. Sedan va även Alexsandras svägerska Emma där som också är återförsäljare för detta och sedan en annan tjej som hette Elin som är deras "manager" och hjälper dem att komma igång. Det va så jädra mysigt. Så nu ska Alexsandra och Emma få ordna ett party för mina nära och kära är det tänkt. Ser fram emot de. Jag började iaf med att köpa en tvål & ett lypsyl (stavning?) har inte fått tvålen ännu men lypsylet älskar jag. Tack för den kvällen min vän.

Torsdagen skulle jag träffa Celina & Alexsandra för lunch inne i stan tyvärr så blev Celina sjuk men jag och Alexsandra träffades iaf. Vi tog en kaffe på The White room som är en klubb i Stockholm för er som inte visste de. Dem har café där på dagtid så där hamnade vi, billigt och bra. Vi satte ungarna under skylten och tog kort också, såg lite kul ut.
Efter vi hade fikat åkte vi hem till Alexsandra och mös, käkade lunch och jag busade massor med min kära lilla Nils. Älskade unge jag vill äta upp dig!!
Åkte sedan hem och hämtade Linnea och gick upp till parken utanför oss och lekte ett tag tills vi skulle hem och göra middag. Blev en lugn kväll med lite målande och filmmys.

Fredagen blev en hemmadag för mig och Milton, vi låg bara i soffan hade nämligen för första gången en gnällspik hemma. Milton har aldrig varit gnällig av sig, bara sagt till när det är mat, blöja eller dags för sömn. Men igår va han helt omöjlig, inget funkade, han ville inte ligga ned, inte sitta i babysittern, inte vara i famnen, inte hungrig och ingen blött blöja. :( en jobbig dag för oss helt enkelt. Blir ju desto jobbigare när man inte är van vid att ens barn är så. Men det blev bra till slut och vi gick och hämtade Linnea. Igår kväll hade vi fredagsmys och när barnen hade somnat så somnade jag till filmen prince of Persia den är så jädra bra så måste se klart den ikväll.

Idag då? Lördag och jag är påväg till Nacka för att hälsa på barnen farmor med familjen då det va ett bra ta sen hon träffade dem, senast va när Milton va tre dagar gammal så det är dags nu. Ikväll ska vi sen hem till Nathalie, Christian & magen på middag. MYS!
Är så glad över att vi har hittat tillbaka till varandra. Jag har verkligen världens bästa vänner. <3

Här kommer lite bilder från dagarna som varit.


Vagnjävel!

Är påväg in till söder för att fixa med vagnen då det saknas två plastskydd på de bakre hjulen. Dom skyddar ifrån att fjädern som håller fast hjulen ska trilla av. Det här märkte vi i veckan att dem saknades då jag tittade på en kompis vagn och såg att hon hade skydd men inte vi. Något slarvfel när dem satte ihop vagnen då det saknas på båda hjulen. Hade kunnat förstå att det kunde ha ramlat av om det bara va på de ena. Så för tillfället sitter det silvertejp där för att fjädern ej ska ramla ur. Läskigt, tänk om hjulet hade lossnat och vagnen tippat. :s


11/11 - 12/11 - 13/11

I söndags 11/11 så va det fars dag och min kära far och mor kom över med pizza & Farsta strands macka till oss, mums. Pappa fick öppna sin farsdags present som bestod av ett ölglas som jag hade beställt med en gravering på. Jätte fint va de, även ett lite kort fick han. Jag hade bakat äppelpaj så det åts som efterrätt. Pappan i våran familj fick även han en present av barnen, Linnea valde en mugg och jag hittade en rolig disktrasa så förhoppningsvis börjar han diska mer nu. :p Linnea skrev även sitt namn helt själv på kortet. Stolt mamma? Javisst!! Jätte härlig kväll va det.

Måndag 12/11
Linnea va ledig från förskolan då vi skulle baka lussebullar hemma hos Emma, Jonas & Charlie. Blev lite senare än tänkt så under dagen hann jag & Linnea med att rita & klistra i hennes nya målarbok, tittat på film, ätit pannkakor & busat.
Hemma hos Emma blev det bakande och lite kramande med Charlie för Linneas del. Milton sov mest hela tiden, vaknade för lite mat bara.
Vi blev även bjudna på middag där hemma, vi tackar så mycket för de. :)
Innan vi gick hem åt vi en lussebulle (läs tre) :)

13/11
Idag har det varit en lugn och skön dag, efter lämning av skrutt vid nio gick jag och Milton hem. Det ända krävande som jag gjort här hemma idag är att hänga en maskin tvätt. Annars har vi bara legat och myst, lite nackträning, prat & övning på att le har vi också hunnit med såklart. <3
Nu på kvällen har Linnea gått omkring med bärselet som jag använder till Milton, där i låg hennes docka så bra så. Efter en liten promenad här hemma med sin docka satte sig Linnea bredvid Milton och läste lite för honom. Snälla storasyster.

Är så glad & tacksam för mina två underbara barn.


11/11

Igår kväll nattade ju jag lilla skrutt, jätte mysigt va de. Låg och höll om henne efter att vi hade läst bok, hon ville även att jag skulle sjunga när trollmor har lagt sin elva små troll som jag alltid gjorde när jag nattade henne. Älskade skrutt. Nu ska jag börja natta henne minst två ggr i veckan iaf.

Just nu sitter jag och Milton på Flex i Farsta industriområde och väntar på Linnea, hon är inne och dansar, blev precis hämtad av sin fröken här på dansstudion. :) så jag sitter och tar en kaffe medans Milton ligger snällt i sin ligginsats.

Grattis på farsdag till alla pappor, framför allt till min pappa, världens bästa. Dem kommer över sen för lite farsdag mys. :)


Lördag 10/11

Efter lunchen igår och vilan hemma hade vi fredagsmys med chips, ostbågar & grönsaker med dip och sedan en film på de. :) mys med familjen + Kims lillebror och barnens farbror Hampus. Linnea är överlycklig när han är här och dem busar för fulla muggar HELA tiden, blir nästan lite för mycket ibland. Hampus är 10 år men har väldigt kul med Linnea iaf. Dem leker kull, kurragömma, brottas, ritar osv. Milton badade även igår kväll och man märker att han verkligen älskar det, jag har badat med honom en gång dem andra gångerna har det varit baljan. Men snart ska vi bada tillsammans igen.
Efter myset blev det sängen för Linnea och vi andra satt senare och spelade yatzy varpå lillskiten Hampus vann båda gångerna.

Idag har jag och Milton bara legat hemma då jag har känt mig väldigt seg och trött i kroppen. Milton sover nu för tredje gången idag. Han har sovit i två eller tre timmars intervaller.
Linnea och Hampus har varit ute med Kim tre ggr idag, först imorse, sen efter lunch och sen efter middagen. Nu har vi haft lördagsgodiset framme och filmen har varit på. Vi tittade först på Djungelboken 2 och nu är Toy story 2 på. Efter det ska jag äntligen natta min skrutt. Dem senaste veckorna har Milton varit vaken och hungrig när det har varit dags för henne att sova så pappsen har nattat henne. Men nu sover Milton och jag pumpar ut så att han kan få mat iaf om han vaknar. Längtar till att få lägga mig i sängen med skrutt och läsa en bok och kramas.<3

Hoppas ni har haft en härlig lördag.


Septembermammorna

Vilken härlig lunch jag och Milton hade idag, vid halv elva sågs vi. Platsen va Kulturhuset då det skulle vara barnanpassat på restaurangen högst upp vilket de va. :)
Dock öppnade dem inte förens elva så där hade vi gjort en liten miss men vad gör de..
När vi kom upp satte vi ihop borden och organiserade barnvagnarna så att vi alla fick plats.
Alla barnen va vakna vid något tillfälle så att man fick ta sig en liten titt på alla IRL. :)

Det va en liten herre Jack hette han som först stirrade väldigt argt på mig för att sedan le, men sedan gick han tillbaka till att va arg men började skratta efter de. Så söt. Alla barnen va jätte härliga och mammorna likaså. Ser fram emot flera träffar. Denna gången va vi åtta mammor och barn, spännande att se hur många vi blir nästa gång.
Känns kul och skönt att träffa lite andra människor som jag inte känner sen tidigare.

Nu är vi hemma och båda barnen sover, jag ska försöka vila lite jag också. Så vi hörs senare eller imorgon.


Fredag 9/11

Hej på er.

Gårdagen va jätte mysig, efter att jag och Milton hade fikat med Nathalie begav vi oss mot Farsta strand och handlade mjölk och grädde till middagen. Kim ställde sig direkt och stekte pannkakor i stora lass då vi va sex stycken som skulle äta. Jag gjorde iordning sparrissoppa och Nathalie tog hand om Milton och Linnea. :) Christian kom iaf så det blev fullt hus. Jätte trevligt va det och Linnea va i full gång HELA tiden. (Inte lika skoj kanske) :p
Vet ni vad hon gjorde den lilla damen förresten? Igår fick hon för sig att klippa sig, lyckat? Nej, hon klippte inte så mycket men tillräckligt. Ni ser bild nedanför. Det va säkert bara för att Nathalie va där. Jag och Nathalie låste själva in oss på våran förskolas toalett när vi va små och klippte oss själva. Hon tog efter Nathalie säger JAG.

Natten har varit bra och både jag och Milton har sovit mycket, jätte skönt måste jag säga.

Idag då?
Jag sitter på tunnelbanan med Milton påväg in till Sergels torg för att möta upp massa mammor och deras barn. Jag har nämligen varit med i en grupp som heter septembermammor på familjeliv som sedan flyttades över till Facebook och nu ska vi träffas. :) Vi Stockholms mammor iaf. Vi är ju mammor och barn över hela Sverige men idag är det bara vi Stockholms mammor som sagt. Ska bli jätte spännande även fast jag är lite nervös & pirrig i magen. Vi är över hundra mammor i gruppen så ska bli kul att se hur många vi blir som ses idag. Jag uppdaterar såklart senare om hur det va osv.

Hoppas ni får en bra dag i det härliga men kalla vädret.


Fikatime!

Påväg in till söder med Milton för att träffa Nathalie och ta en fika, efter det åker vi hemåt och ska göra sparrissoppa och pannkakor med resten av min familj. Christian kommer tyvärr inte idag då den jäkeln ska på hockey, räcker det inte med golfen. :p en annan gång.

Vilket pissväder det är ute på tal om ingenting. Visst det är november och det är såhär då, skulle hellre se att de va snö ute nu isådantfall och jag är inte ett big fan av de heller. Men men det är som det är.

Nej nu kliver Nathalie på här så vi hörs senare.


Torsdag 8/11

Godmorgon allihopa, hoppas ni mår bra och har gjort det då jag inte har skrivit här. Har bara umgåtts med nära och kära och inte riktigt haft lust till att sitta här och skriva. Men här är jag iaf. :) Sammanfattar tisdagen och onsdagen nu istället.

Tisdagen 6/11
Morgonen börjar med att Linnea kommer in till mig och Milton runt sju och säger att hon vill gå till förskolan. Egentligen skulle hon vara ledig måndag - onsdag. Sa till henne att hon va ledig men det ville hon inte, så jag ringde till förskolan och frågar om det är okej att Linnea kommer idag iaf? Självklart säger pedagogen, JAAA säger Linnea. :) så roligt va det att vara hemma med familjen. :p
Skönt att hon trivs på förskolan iaf, så pappa gick ned och lämnade henne och jag och Milton låg kvar i sängen ett tag. Vid halv elva kom Rebecka och Tindra hem hit och mös lite med oss innan vi begav oss mot hökarängen för att äta lunch med Alexsandra & Nils innan ÖF (öppna förskolan) började. Det va makaronipudding till lunch, jag har aldrig ätit det förut men gillade de. Så det där kommer vi nog göra till en vana att äta lunch tillsammans innan ÖF varje tisdag.
När vi hade ätit klart så gick vi över till en annan lokal och satte oss i ett stort rum. Hur mycket föräldrar och barn som helst, vi va säkerligen 30 vuxna därinne med barn & personal. Sångsamlingen började med en hälsningssång då alla fick presentera barnen samtidigt som man slog på en trumma som skickades runt. (Det tog sin lilla tid)
Efter sångsstunden gick vi in i ett annat rum där det va pyssel dagen till ära (yes handavtryck blev gjort på Milton så ska hämta det på tisdag) hoppas att det blev bra.
Efter att vi hade varit där åkte vi hem och mös med den andra delen av familjen och bara tog de lugnt.

Onsdag 7/11
Vi åt frukost tillsammans runt nio, Linnea och pappa hade redan varit ute och lekt då på morgonen och kom in lite frusna och gjorde iordning frukost. Efter de gick vi ned till Farsta och handlade lite. Linnea fick köpa en spargris som hon själv fick måla. (Hennes gick sönder för någon månad sen) handlade hem lite nödvändigheter och även två julfigurer. Får fota dem sen.
Sen gick vi hemåt och vilade lite, vid halv fyra gjorde jag och Milton oss iordning för att gå upp till min gammelfaster Ulla på middag. Linnea ville inte följa med så hon och pappsen stannade hemma. Vi köpte med oss rostbiff & potatissallad och satte oss och åt ganska omgående. Vi tittade på gamla fotografier, fikade och pratade innan vi begav oss hemåt vid kvart över sju.
Då ringer min vän Emma och frågar om inte jag vill komma över på en fika då vi hade bestämt oss för en kvällsfika nu i veckan för att vi båda har haft en del att göra. Så det fick bli då, gick hem och lämnade vagnen och gick sedan över till henne. Vi drack te och åt lite choklad och pratade en massa, hon gjorde även massage på Milton och gosades lite med honom. Vid halv tolv gick vi hem och la oss i sängen direkt, efter lite mat somnade både jag och Milton snabbt.
Han vaknade inte förens vid fem för matt och sedan nu igen för mat. Så inatt har jag fått sova. :)

Torsdag 8/11 då.
Idag ska vi träffa Nathalie och Christian, äter middag ihop och busar säkert under dagen också. :) Linnea är på förskolan idag men kommer hem vid tre. Imorgon är hon ledig och även på måndag då vi ska baka lussebullar & pepparkakor med Emma och Charlie. Vi har pratat om det ett tag då Linnea så gärna vill komma hem till Emma och leka med henne. Så på måndag blir det storbakande. Ska bli väldigt skoj.

Nej nu ska jag ge Milton mat och sedan gå upp för att själv äta frukost.
Ha en bra dag!


SKÄMT!!!

Mohahahahaha, min humor.


Måndag 5/11

Idag har vi hunnit med en hel del, först mys hemma på morgonen, vid halv elva begav vi oss mot plantagen för att handla hem lite blommor och krukor. Har tyvärr inga bilder, ordnar imorgon.

Efter det gick vi hem och åt lunch för att sedan bege oss mot Farsta för att handla en matta och ingredienser till att göra falukorv i ugn med potatis och en pepparrotssås. Mums så gott det blev. :)

Efter det har vi spelat spel, lekt kurragömma & hoppat i sängen och brottats. Linnea har sjungit, dansat och bråkat lite såklart. Lite bråk varje dag verkar vara bra för oss alla tycker den lilla damen.

Hon har kommit in i någon kaxig trots, säger emot allt, säger att hon tänker visst göra tvärtemot vad som sägs. Man är dum, elak eller äcklig några gånger om dagen. Herregud när går det över? Annars så är hon hur gullig som helst. Hon kommer även fram och säger jag älskar dig, du är fin, gör presenter osv. Älskade unge kan du inte bara bli världens snällaste? Fast nej då skulle allt vara en dans på rosor och så är ej livet. Jag älskar dig ändå mitt hjärta.

Nu ligger jag med en snarkandes Milton på bröstet. Jag ska lägga ifrån mig honom nu och ta mig något att äta.
Sen säger jag godnatt. Nattinatt.

Ps. När vi va på plantagen så mötte vi på tomten, Linnea va inte överförtjust i det. Haha, men ett kort fick jag iaf.
Jag älskar bilden där dem båda ser glad men lite konstiga ut. <3


Söndag 4/11

Idag har vi haft fixar dag här hemma och även fått besök.

Städning har stått på schemat även ommöblering har skett i vardagsrummet. Gillar det verkligen, känns som ett helt nytt vardagsrum. :)

Vid tre tiden kom mormor, morfar & morbror Richard hit på besök, Linnea spelade spel med dem, satt vid datorn och busade för fulla muggar. Vi åt middag tillsammans (chiliconcarne) och sedan efterrätt (glass med strössel & sås) innan dem åkte så målade Linnea mormors naglar i alla möjliga färger. Jätte fint blev de, glömde dock ta kort på de.
Nu ska jag äta efterrätt igen, bär med smält vit choklad. MUMS! Har fått något sug på de och ätit de två ggr i veckan på senaste tiden. :p

Jag unnar mig även ett glas alkoholfritt mousserat jordgubbsvin ikväll.
Vi hörs imorgon.


MISSTAG!!!

Det va såklart Milton jag fick med mig hem ikväll. Lite koll hoppas jag iaf att jag har. :p Så Emil är i tryggt förvar hemma hos SIN mamma. Hahaha.


Lördag 3/11

Dagen idag har bjudit på en tripp till Farsta för inköp av present till Rebecka då jag och Milton va bjudna på födelsedagmiddag för henne. Linnea va självklart också bjuden men då det inte skulle vara några andra stora barn där valde hon/vi att hon skulle vara hemma med pappa då dem har roligare där än om dem skulle följa med oss.

Gjorde sällskap med Rebecka och Tindra dit, mötte även upp Nattis. Släkten va där så vi fick även träffa kära Celina & Emil. <3 jätte god mat & efterrätt. Rebecka fick massa fina presenter & blommor. :) En trevlig kväll helt enkelt.
Till bussen fick jag sällskap av moster Carina & Celina/Emil, tack snälla ni. <3
Så nu sitter jag och Emil på bussen och är påväg hem.

En bild på mina kära barn när dem sover bredvid varandra.


Fredag 2/11

God eftermiddag.

Igår va vi på BVC för vägning, mätning osv.
Allt gick jätte bra och min "lilla" son väger nu 5090g och är 58 cm lång. Älskade son du är stor du, han är utvecklad som en två månaders bebis vid en månad sa BVC. Vi får väl se vart detta slutar. :)
Han mår bra iaf och det är huvudsaken.

Annars igår så åkte jag och Milton in till mormor och åt lunch med henne och hennes arbetskollega. Jag åt sushi & yakinuki (stavning?) jätte gott.
Efter det åkte vi hem och gick sedan och hämtade Linnea på förskolan. Vi åkte till Farsta och köpte skor till mig och Linnea. Lägger upp bild sen.
Vi unnade oss McDonalds också :)
Linnea fick en ballong som dem gjorde åt alla barnen i Farsta.

Idag är det bara lugnt här hemma, Milton och jag har bara myst hemma, vi gör detsamma ikväll också med storasyster. :) snart ska vi hämta hem henne till oss. <3

Nej nu ska jag mata Mille :)


Bildregn!

:)


Torsdag morgon!

Fast vi börjar med tisdagens bus.

I tisdags åkte som sagt jag, Linnea och Milton hem till Alexsandra och Nils på morgonen för att äta frukost med dem och Alexsandras systerdotter Tindra.
Jätte mysigt va det och när vi alla va mätta och belåtna begav vi oss mot bussen för att åka ut till Tyresö och ett lekland som ligger där. Vi mötte upp Anna, hennes dotter Emilia och sonen Jack. Tjejerna började leka direkt och det va fullt ös från start till slut. Leklandet va JÄTTE stort, men skulle ha varit ännu större för tjejerna om vädret hade varit fint då dem har en jätte stor ute lekpark.

Efter allt lekande fick tjejerna göra ansiktsmålning. Linnea och Emilia blev fjärilar och Tindra blev en nyckelpiga, så fina så. Efter det åkte jag och Linnea bussen till Gullmarsplan och mötte upp barnens pappa. Kim tog med sig Linnea hem och jag och Milton stannade kvar på söder och träffade Jossan. Vi har inte setts på jätte länge så de va första gången hon träffade Milton. Han låg så fint så och mös hos henne. Efter det åkte vi hemåt och sov, helt slut va vi allihopa efter dagen.

Onsdagen började med frukost hemma för skruttan och sedan förskolan, jag och Milton gick hem och tog det lugnt ett tag för att sedan vid elva bege och till Farsta centrum för lunch med mina två kusiner Rebecka & Fanny, Rebeckas dotter Tindra såklart och deras mamma Titti. Rebecka va den ända som hade träffat Milton så nu fick även dem andra tre göra de. :)
Tindra va helt fascinerad av Milton, hon satt och stirrade på honom, kände lite på honom och skrattade åt honom. Underbara unge!!!
Efter ett tag åkte Titti hem och sedan Fanny medans jag och Rebecka gick vidare i Farsta och strosade. :)
Jag hittade två bodys till Milton för 29:- styck som hittat. Köpte även en polarn&pyret mössa till honom.

Och idag är det torsdag och vi är på BVC ska bli spännande att få se vad lillen väger osv.

Idag är min älskade son 1 månad. Tänk att vi har fått ha honom i 1 månad redan helt sjukt.
Jag älskar dig så otroligt mycket mitt lilla hjärta!

Lägger upp bilder från dagarna efter att jag är klar här.


RSS 2.0