Hej på er och trevlig Valborg förresten. :)

Har haft en super kväll som jag får berätta om imorgon då jag är super trött, ska äta upp min räksmörgås och sedan gå och lägga mig. :)

Tack för idag halvan iaf. <3


Godmorgon härliga måndag.

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet för fyra timmars arbete, efter det blir de en tripp till Farsta med skrutt för att handla skor till henne och något annat litet kanske. :)

Gud va min lilla skrutt pratar om sin "lillebror" i magen, frågar när han ska komma, om det gör ont när han sparkar osv. :)

Idag då annars, Valborg, mycket partaj för vissa av er? Dock vet jag att många av mina vänner väntar eller har nyligen fått barn så där blir det nog lugnt. :) jag ska nog gå ner till brasan med Linnea idag och bara mysa, ta lite lotter och bara njuta av att vara vi. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, funderar på Skansen men får se om vi orkar det och så vad det blir för väder.

Nu ska jag kliva av, vi hörs senare!


Godkväll, snart godnatt.

Är påväg hem efter en toppen dag med Emma och Alexsandra. Vi började i Farsta med en titt runt där lite snabbt, sedan fika, då även kära Nella kom om umgicks med oss. Efter det så fortsatte tittandet och shoppandet i Farsta, fotar allt imorgon. :) gick förbi Nellas jobb (smyckesaffär SIX) flera ggr och handlade vid olika tillfällen. :p världens rea där, alla smycken 20:- som hittat.

Efter våran tur i Farsta så åkte Emma hem med sin sambo och jag följde med Alexsandra hemåt för lite grillning med hennes karl och hans tre killkompisar. Super trevligt, första grillningen för i år. Otroligt mycket skratt, hörde historier som man aldrig skulle kunna tro faktiskt skulle hända. Haha, ja Alexsandra du vet ju vad jag syftar på.
Blev iaf kvar där fram tills kvart över elva sedan begav jag mig mot tunnelbanan och nu sitter jag på den och är snart hemma.
Lite tv-tittande och sedan kallar nog sängen, för imorgon kommer min älskade skrutt hem. :) åh vad jag längtar.
Köpte även första plagget till bebis idag, så nu är jag nöjd och kan vänta ett tag innan jag börjar handla mer "nödvändiga" saker som man kommer att behöva.

Tack så jätte mycket för idag mina älskade tjejer, träffade även luttprutt en snabbis i Farsta. :)
<3

Nu ska jag kliva av tunnelbanan och lyssna på lite musik innan jag stötter på min bror som är så snäll och kommer och möter mig så jag slipper gå ensam.

Vi hörs imorgon.


Mys hos halvan.

Nu blir det grillning med (http://www.alexsandralotman.blogg.se">www.alexsandralotman.blogg.se) hennes sambo och tre av hans killkompisar.
Alexsandra och jag lyxade även till det med lite alkoholfritt jordgubbsbubbel. :)

Nej nu ska jag vara social.


Lång tid kvar.

Längtar så mycket efter den lilla, Linnea ska få bli storasyster, jag ska bli tvåbarnsmamma, livet blir sig aldrig likt igen.
Tänk vanorna man hade innan man fick första barnet, mina vanor va absolut inte dem bästa, Linnea va en räddning för mig. Men ensamtid har man ändå lyckats få då mitt nätverk inom familjen och vänner är väldigt bra, förstå mig rätt, lämnar inte bort min dotter "all the time" men det har såklart hänt. Mormor och morfar vill ta med Nea till landet, morbror går på bio med henne, osv.
Denna gången blir det såklart tuffare, men jag ser fram emot det, känner mig redo att ta mig an det livet nu. Längtar till promenader med vagnen och skrutt, till lekar i parken, picknickar, fikor med alla mina andra havande vänner och nyblivna mammor. Två av mina kusiner fick ju även barn detta år så att barn att leka med finns det gott om.

Linnea blev så glad igår när jag och hennes pappa berättade för henne att hon skulle bli storasyster. Visade henne bilden och hon pussade på den och sa min bebis. När hon pappsen sedan skulle gå så pussade hon på min mage och sa hejdå bebis, jag kommer sakna dig. Även sagt att hon ska pussa och krama på den när den kommer ut, för det är min bebis. :) en alldeles egen bebis får hon. Så känslorna från henne är väldigt positiva, än så länge. Får väl se hur det blir när syskonen ska dela på leksakerna, dela på mormor och morfar osv. Blir nog jätte bra ska jag få se.

Är ju barnfri idag och ligger nu och frågar mig själv vad jag gör uppe redan nu? Eller uppe och uppe ligger i sängen men vaken då. Mammaskada tror jag, vaknar vanligtvis vid den här tiden då min lilla skrutt är en riktigt morgonmänniska, dock blir det mycket mys på morgon så lite sömnig är hon nog fortfarande vid den här tiden. Saknar henne, jätte mycket.
Ska man gå upp och äta frukost kanske? Magen och bebben skriker efter mat.

Vi hörs sen tror jag.


Goda nyheter.

Mötet gick bra, jag ska bli mamma igen 23/9 är det bf.

Är så lycklig. Kärlek till er alla.


Godmorgon folket och underbara fredag.

Nu känner jag mig helt frisk från magsjukan eller vad det nu va och är påväg till jobbet. Blir bara en snabbis där på ca. två timmar innan jag ska iväg på ett spännande möte. Lite nervös är jag absolut men förhoppningsvis går det bra, isådantfall får ni veta det idag.

Vilket toppen väder vi har idag förresten, strålande sol, skinnjackan åkte på, solglasögonen ligger i väskan och jag är otroligt peppad inför denna dagen.

Nu ska jag läsa tidningen lite medans jag går till bussen.
Härlig fredag önskar jag er alla!
Puss och kram!


Magsjuk!!!!

Åhhh, vilket uselt tillfälle, men inget att göra åt. Halv tre inatt satte de igång. :(

Blir inget bloggande för mig idag, vi hörs när jag är frisk.


Tisdag 24/4

Sitter just nu och äter frukost, special K med röda bär, (favorit flingorna) antagligen dem nyttigaste av alla flingor jag gillar också så det är ju bra. :) dricker även ett stort glass med mandarinjuice, den godaste sorten tropicana. Lyxfrukost känns det som, va och storhandlade igår så nu är frys, kyl och skafferi fyllt och vi klarar oss fram tills nästa månad, förutom småköp såklart som mjölk, bröd, juice osv.

ser ut som att himlen möjligtvis kommer spricka upp idag och visa solen kanske, man kan ju hoppas iaf. Eller vem vet, kanske kommer snö. Blä!

Idag är det jobb på schemat och efter det ska jag och Linnea träffa Emma tror jag och kanske även Cissi och hennes lilla Emilia om dem kunde idag. :)

Imorgon är jag ledig och ska iväg på ett litet möte, spännande som in i fanders.
Nej nu måste jag äta upp frukosten och sedan klä på mig och min lilla skrutt. Ha en härlig tisdagsmorgon och dag.

Linnea igår innan vi gick in och handlade, det är inte varje dag man får rida på en häst. :)


Måndag och dags för ännu en spännande vecka. :)

Fast denna veckan känns lite mer spännande än dem gamla vanliga, på onsdag är jag ledig och ska, ja det ni. På torsdag ska jag träffa en gammal vän som jag inte träffat på snart fyra år, ska även träffa en annan vän som jag inte sett på ett tag och bara prata av oss båda två. Det händer mycket just nu i allas liv känns det som. Underbart för vissa, lite problem för andra men i slutändan blir det nog bra.

Känner mig dock helt slut i huvudet idag, kanske är efter gårdagens kalas, eller för att lilla skrutt hade växtvärk inatt, låg och masserade hennes ben, hon fick även Alvedon så till slut somnade hon om. Mammas lilla hjärta!

Nu ska jag kliva av bussen och börja arbeta, så trevlig måndag på er.


Tårar, skratt, fika, lekar, paket och allt som hör till.

Lyckad babyshower må jag säga, mycket folk som kom, mycket fika och fina presenter. :)

Nu är jag påväg hem efter ca sex timmar hemma hos Alexsandra, vilken chock hon fick när hon öppnade dörren, riktigt härligt att se.
Hon hade ingen som helst aning om det som hände, hennes sambo hade lurat ut henne på en långpromenad med deras hund och käkade lite lunch osv. Sedan såg vi dem ifrån fönstret och ställde oss då beredda vid ytterdörren, när hon väl öppnade dörren såg hon både glad, överraskad och rädd ut, en salig blandning av känslor helt enkelt.

Super dag hur som helst. Helt slut är hon nog nu och somnar säkert gott ikväll. :) tack för en toppen dag alla inblandade. <3

Fick även mysa massa med en Supersöt tjej idag Lykke såklart. <3


Partyt fortsätter.

Paketöppningen klar, dags för lekar. :)


Babyshower!!!

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot gubbängen för att göra iordning för överrasknings babyshowern för min halva (www.alexsandralotman.blogg.se) hon har ingen aning om detta och jag ser sååååå fram imot att se hennes min när hon kommer in och vi alla är där, oslagbart må jag tro.
Vi anordnade en sådan för min andra vän Ramona i december och det blev jätte lyckat så nu är det dags igen. :)

Det här inlägget läggs upp precis när hon öppnar dörren då jag vet att hon är en besökare på denna bloggen flera ggr om dagen.
Hennes sambo har nu lurat med henne ut på någonting, ingen aning om vad men dem kommer tillbaka vid tio över ett ca. Ska försöka få en bild när hon precis öppnar dörren så ni alla får se. :)

Grattis eller vad man skriver iaf min kära vän, du är värd allt detta och jag hoppas att du blir glad och nöjd. I love you..

Hon kanske blir så överraskad till och med så att vattnet går. (hoppas, hoppas) ;)


Lördag och strax middag.

Linnea och jag kom nyss hem från Nattis, härligt nog har hon flyttat från Nacka till kärrtorp, så nu har hon kommit närmare mig och Rebecka. Vi satt först och fikade hemma hos henne, Linnea la sig sedan i soffan och tittade på en film och somnade till den. När hon sedan vaknade bestämde vi oss för att gå ut och leka i lekparken ett tag så det gjorde vi, gungade, klättrade i klätterställningen, åkte ruschkana för sedan ännu mera gungning, efter det åkte vi hemåt och handlade lite lördagsgott, idag blev det naturgodis som vi ska sitta och mumsa på efter middagen.

Nej nu ska vi äta middag. Det blir, kött, potatisgratäng, bea och lite sallad.

Trevlig lördags kväll önskar jag er.


Good evening.

Har inte haft någon ork eller lust att blogga idag, tänkte bara ta mig in här och skriva hej och godnatt.

Imorgon ska jag och Nea träffa min kusin Nattis och hennes sambo Henke om han behagar att vara hemma. :)
Vi ska ses efter lunch någon gång.
Pratade nyss med min halva Alexsandra i telefon också, har inte hörts något speciellt på några dagar nu då hon faktiskt är höggravid och väldigt trött vilket är förståeligt. Med Linnea va jag väldigt trött dem sista veckorna, kroppen som förbereder sig.

Nej nu ska jag sova, vi hörs imorgon.
Puss och kram.


Torsdagens arbete är avklarat

Och jag är påväg hemåt, eller först förbi förskolan och hämta mitt hjärta, sedan träffa Emma en snabbis för en promenad och lite prat bara. <3 över två veckor sen vi sågs nu då hon har varit borta, Emma är den där damen som bor 50 meter ifrån mig men som jag ändå lyckades sluta umgås med konstigt nog, men det har vi tagit tag i nu och ska ses oftare. :) hon väntar även en liten son i mitten av sommaren som jag längtar efter att få träffa.
Efter vi har varit ute med Emma så kommer mormor och morfar över, Linnea har saknat dem och även jag så det ska bli skönt att få hem dem ett tag också.

Nu ska jag kliva av bussen men skriver kanske senare.
Tjingeling.


Lilla Emil, så otroligt fin.


Påväg till bebis.

Kan inte bussen köra snabbare, jag matchar in tunnelbanan och sedan bussen i Slussen så att det går fort, snälla snälla snälla. :) längtar otroligt mycket efter att få träffa lilla gossen Emil och hans storasyster Julia, föräldrarna är väl okej dem också med barnen är bäst. :D

Jobbet har flytit på väldigt bra idag, fått mycket gjort och även fixat lite bilder osv.

Nej nu har jag inget mer att skriva så vi hörs sen.


Onsdag och snart dags att träffa bebis.

Jobba för fullt idag så att tiden går så fort som möjligt så att jag kommer iväg till Celina, Julia, Stefan och nytillskottet Emil. Ska bli jätte mysigt att träffa lillen, ska mysa ned mig i hans hår och lukta på bebisdoften som spädbarn utsänder. Mitt mammahjärta kommer väl hoppa över några slag. :) LÄNGTAR!

Om en vecka är det dags och då kommer det även upp här på bloggen, spännande.

Nu ska jag kliva av tunnelbanan så hörs vi när jag är påväg till Celina och familjen Lindberg/Nyström. :D


BB & snart sömn.

Tittar på BB som sagt, efter det så är det sömn som gäller. Känner mig dock inte så trött då jag sov en timme idag på dagen med Nea och även somnade med henne ikväll, så sov en och en halv timme nu på kvällen, men det är bara art tvinga sig själv till sömn antar jag. :)

Va precis inne hos Linnea då jag hörde henne prata högljutt. Hon är precis som sin mamma, drömmer mycket och pratar i sömnen, hon låg och "sparkade" på väggen och gnällde och sa nej, det är min, jag hade den och började nästan gråta. :,( stod där och försökte lugna ned henne, efter ett tag funkade de. Mammas lilla ängel. <3

Dags att sova nu, vi hörs imorgon.
Natti natt.


Dagen idag har varit lugn

Och skön, en snabbtripp till farsta, träffade Emma på vägen dit. :) hon skulle till barnmorskan så vi följde henne dit sedan in i centrum hälsade på Nella lite snabbt. Efter det gick vi och handlade snabbt och sedan åkte vi hem.
Åt lunch och sedan efterrätt som innehöll nyköpta hallon och jordgubbar med mjölk, väldigt gott om jag får säga det själv.
Sedan vilade vi, jag sov en timme, Linnea sov i TRE timmar.
När vi sedan vaknade så hoppade vi i ett bad, lagade mat och spelade lite Bamse på datorn.

Nu fortsätter vårat mys så vi hörs imorgon, förhoppningsvis när jag är påväg till arbetet.

Min skrutt idag:


Godmorgon hemifrån idag.

Idag fick jag vaba, Linnea och jag också för den delen har sovit jätte oroligt inatt, även en del hostande från lilla skruttan, så idag blir det till att vara hemma och vila massa, även en snabb tripp ner till Farsta för att handla hem lite mjölk, juice, mannagryn osv.

Vet inte varför det blev så oroligt inatt. :s men verkar inte vara någon fara nu med skruttan iaf, hon har ätit frukost nyligen och ligger nu nedbäddad i soffan och tittar på en film och här bredvid sitter jag. Jag har precis ätit mannagrynsgröt, det va väldigt gott. Va påväg att skriva lite ord som jag måste sluta med för vissa vänner tycker inte att det är lika skoj som jag. :p host (Josefin, Therese & Ramona) ;)
Irriterande ord rättare sagt, eller det är inte ens ett ord. (NOMNOM) typ som mmmm. Som man säger när något är gott.
Oj vad jag kom på villovägar här. Strunt samma, nu ska jag mysa ner mig bredvid min lilla prinsessa. <3


Måndag och en ny vecka tar sin början.

Idag tog det verkligen imot att kliva upp ur sängen, helt slut.
Sitter och äter lite flingor och dricker ett glas med juice denna morgon.
Igår va det full fart här hemma då Linnea och hennes pappa hade massa kul, för det mesta va dem ute då det va så härligt väder ute medans jag vilade, städade, tvättade och diskade. Full fart helt enkelt. Linnea verkar lite seg och trött idag hon också. Mammas lilla gryn.

Nu måste jag börja göra mig i ordning om jag ska hinna till jobbet i tid. Vi hörs senare. P&K


EMIL WILHELM NYSTRÖM!


Äntligen!!!!!!

Nu har min älskade kusin blivit tvåbarns mamma, världens finaste Emil har kommit till världen, VÄLKOMMEN. Du är verkligen efterlängtad.
Nu har Linnea fått ännu en syssling, tre stycken har hon nu. Yeah!

Emil valde att titta ut åtta dager efter BF och vikten landade på 4640g och 54cm lång, stora killen. :) nu längtar jag som in i fanders tills jag får träffa den lilla.

Grattis till hela familjen Lindberg/Nyström och ett speciellt grattis till nyblivna storasystern Julia. <3

Här kommer en lite bild på storasyster Julia och Linnea. Hoppas att jag även kan lägga upp en bild på Emil snart också. :)

Puss på er!


Min fina tjej. :)

Två tofsar, hårspännen och en allmänt söt lite tjej. <3 jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.


Godmorgon söndag.

Nu sitter jag och äter müsli med russin och en kopp te till de, Linnea har varit så duktig och ätit youghurt, en smörgås, ett glas med juice och lite te.

Sen ska Linnea busa med sin pappa och jag ska gå ut på en promenad helt själv tror jag, lite egentid.

Grattis, grattis, GRATTIS!! <3


Då va det dags!

Heja heja! <3


Bakades för en timme sen, smakade UNDERBART!


Vad är det som händer?

Somnade samtidigt som Linnea igår vid åttatiden, vaknade för en kvart sen. Har vaknat några ggr inatt men legat kvar och somnat om snabbt. Nästan tolv timmars sömn, helt j*vla underbart.

MEN när jag gick upp för ett tag sen så tittar ju ut genom fönstret och tänkte, (shit va det blåser ute, eller vänta?) går närmare fönstret och vad ser jag då? Snö, snö och ännu mera snö, helvete också känns som december all over again. Helt värdelöst, så vad ska man göra idag då? Går nog ut en sväng iaf för Linneas skull men det blir inte länge, vi kanske ska ha en bakdag och baka massa godsaker. :)

Nej nu ska jag gå upp och göra iordning frukost till mig om min prinsessa. <3


Godmorgon, äntligen fredag.

Sitter och äter lite frukost, idag blev det ett glas med juice & müsli med bär och sedan färsk kiwi & banan i det. :) väldigt gott. Nyttigt om inte annat.

Så idag är det fredag och snart helg igen, ska bli väldigt skönt. :)
Linnea ligger härbredvid mig och tittar på lite barnprogram innan vi ska gå till förskolan. Nej nu måste jag fortsätta äta och fixa. Vi hörs sen.


Godkväll eller godnatt kanske?

Skulle gå och lägga mig tidigt, men lyckades inte somna så nu sitter jag framför bigbrother istället.
Vilka bitterfi**or det är där inne i år och Rodney är skittråkig.

Idag har jag rensat med Linnea lite bland hennes saker, måste dock fortsätta eftersom hon har så otroligt mycket saker (för mycket)

Nej nu måste jag titta på BB igen sen ska jag sova. Vi hörs imorgon.


Goddag på er.

Har jobbat klart för den dagen och imorgon blir det helg igen. :D underbart.

Köpte nyss en ny dricka som kommit ut med smak av melon/persika, ruggigt god faktiskt. Den passade mig perfekt. :) blev även lite oreokakor, nomnom.


Lykke! <3


Underbara lilla tjej.

Sitter på tunnelbanan påväg hemåt från Ramona. Har varit där med Alexsandra sen halv fyra ungefär. Jätte mysigt och trevligt, vi har inte setts så mycket på senaste så va jätte kul att träffa dem. Lilla Lykke stortrivdes i min famn, inte lika mycket i Alexsandras dock. :p tror att jag hade henne i min famn 85% av tiden jag va där, underbart.
Tack för denna eftermiddagen Ramona, nu får det inte gå så långt tid tills nästa gång. <3

Går inte att lägga upp några bilder på denna skitapp så får göra det senare.


Godmorgon på er denna gråa och tråkiga onsdag.

Det va en fröjd att vakna imorse och se min lilla skrutt bredvid mig, inte lika roligt att gå upp men det måste man iaf.
Blev lite sent idag då Linnea va lite trött och jag lät henne ligga och dra sig lite så blir nog några minuter sen till jobbet om jag inte har tur med bussen (hoppas).

Så idag efter jobbet ska jag hem till Lykke och Ramona efter jobbet med Alexsandra. Va ett bra tag sen man träffade dem tjejerna så ska bli kul att se hur mycket lillan har växt sen jag såg henne sist. :)

Efter det ska jag direkt hem och mysa med mitt lilla hjärta, är så glad över att hon är hemma igen. Jag sov mycket bättre inatt tex. tror att det är för att hon är hemma, jag sov inte perfekt som jag gärna hade önskat men bra iaf. <3

Linnea jönsar sig ute på landet, fick denna bilden skickade till mig i måndags tror jag att det va av mormor.


Min älskade skrutt är hemma. :)

Hon kom och överraskade mig på jobbet med mormor och morfar idag och ajajaj så glad jag blev. Sprang fram och lyfte upp henne direkt. Och pussade och kramade på henne. Underbart att ha henne hemma igen, inatt fick hon somna i min säng så vi hade en riktig mysnattning. Nu sover hon gott och jag ska sätta mig och titta på någon serie eller nått på tv:n.

Något är fel med min app på telefonen så vi hörs imorgon istället. Helt vitt är det på skärmen och jag ser inte vad jag skriver, förhoppningsvis blir det rätt.

Puss på er.


Tisdag och Jobbdags.

Känner mig lite trött och sliten men det är bara att kämpa på. Har sovit som en liten kratta inatt, drömt mardrömmar, vridit & vänt på mig hela natten i princip.
Sover nog inte så bra hemma när inte min älskade skrutt är hemma, men idag kommer hon hem. Satan va jag längtar ska både pussa och krama henne massor.

Nu kommer min buss, vi hörs sen.


Måndag 9/4

Ligger hem hos Alexsandra och glor på tv, just nu ligger hon och vilar och jag tittar på Audrina på MTV.
Igår hade vi som sagt film kväll och betade av alla dem fyra Twilight filmerna, längtar som satan tills den sista delen kommer ut nu i november. :) vi åt godis, pizza, grönsaker med dip och mackor. Inte en fullt så nyttig dag men det blir så ibland bara.

Imorse vid halv nio ungefär pratade jag med lilla skrutt, hon sa att hon saknade mig och att hon ville vara med mig. :( min älskade lilla skrutt, åh vad jag saknar henne. Att prata med henne i telefon sådär säga jag älskar dig till henne och höra henne säga, jag älskar dig också mamma är världen bästa känsla. Som jag längtar tills hon kommer hem imorgon och jag får den där STORA första kramen och pussen. Vill att det ska vara tisdag idag. :)

Nu ska jag fortsätta titta på tv:n.
Vi hörs sen. Puss och kram.


Halloj folket.

Hur står det till idag? Här är det bra, underbart väder och den här dagen ska jag spendera med en underbar vän. Som jag har tjatat om i flera dagar att jag ska träffa, börjar bli lite uttjatat kanske? Det blir så ibland.
Jag är iaf påväg hem till henne nu för en riktig mysdag, egentligen hade vi tänkt att bara sitta inne och kolla på filmerna men nu när det är så härligt väder så blir det minst en promenix iaf.

Det ringde så jag glömde att fortsätta skriva.
Nu är jag framme hos Alexsandra så nu är det dags för film.

Puss på er.


Jag saknar skrutt redan.

Linnea är säkerligen ute på landet nu eller alldeles strax där. Jobbigt att vara ifrån henne, men lite skönt är det med ensamtid också. Eller ensam och ensam. Imorgon blir det Mysdag med halvan. Det ska bli skönt att bara sitta och glo, snacka skit och umgås.

Inte så mycket mer att skriva, vi hörs sen.


Linnea och mormor akrobater?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_197216401.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_197216401.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_197216401.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449687/images/2012/pic_197216401.jpg" class="image">


Långfredagen, påskmiddag.

Alldeles strax blir vi upphämtade för att åka iväg till min farmor på påskmiddag.
Tänkte bara hoppa in här och önska er en härlig "snöig" (vad hände liksom?) långfredag.

Såhär ser jag ut inför påsken:


Påskäggs jakt. :)

Det gick väldigt fort för Linnea att förstå vad jag hade ritat på ledtråden och sedan hittade hon ägg direkt. Men först så hade jag lagt ut snöret utanför dörren och dragit det runt om i vardagsrummet så när hon imorse såg det så frågade hon mig,:
- vad är det där mamma?
Jag:
- ingen aning.
Linnea:
- kanske har det varit någon här och lagt det där!
Jag:
- ingen kan komma in i vårat hem. :)
Sedan gick hon på toaletten och efter det började hon samla in allt snöre tills hon hittade ledtråden. Mammas söta, duktiga och underbara tjej.
Jag älskar dig.



Godkväll eller möjligtvis godnatt.

Har suttit och hållt på med Linneas påskägg, blev jätte bra, ritat en beskrivning till som leder fram till påskägget, bundit ett snöre runt ledtråden, snöret är ca. 15meter så ska gömma det någonstans också. Åh vad jag längtar tills hon vaknar imorgon bitti.

Sitter och tittar på roast av Chalie Sheen. Så jävla bra, skrattar så jag gråter imellan åt.

Juste va i Farsta en Snabbis idag, träffade Becka på bussen så vi umgicks lite i farsta, fick även mysa med gullungen Tindra. Träffade Nella en Snabbis också, trevligt trevligt, va inte igår.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Nattinatt.


Titta vilken sötnos jag träffade på bussen.

Älskade lilla Tindra, och hennes mamma då. :) (http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.rebeckash.blogg.se">www.rebeckash.blogg.se)


Skärtorsdagen och halvdag på jobbet, underbart.

Sitter och dricker lite vitt te med Linnea och äter en varsin smörgås, efter det ska vi bege oss mot en kort dag på jobb och förskola. Ska bli så skönt att hämta henne tidigt och ha hela eftermiddagen på oss att hitta på saker. Vet dock inte vad vi ska göra, men det blir säkert jätte bra.

Idag måste jag även köpa ett påskägg åt lilla skrutt och fylla det med något skoj. Sticker nog iväg till Farsta efter jobbet och ser vad jag kan hitta. :)

Nej nu ska jag göra klart det sista så hörs vi sen. Puss och kram.


Godmorgon alla glada & sura för den delen.

Igår hade jag och Linnea en riktig myskväll, fotbad, grönsaker och dip och jag hade en ansiktsmask. Aldrig prövat den förut, den skulle sitta på i ca 20 minuter så att den torkade helt, den va helt genomskinlig, efter att den hade torkat skulle man dra av den från ena sidan av ansiktet lättare sagt än gjort må jag säga. Såg ut som jag drog av mig mitt egna skinn men skönt va det. Huden kändes mycket renare efter den behandlingen, har en kvar så ska nog göra den någon dag i helgen i lugn och ro.

Idag är det massa jobb som står på schemat, rensa bort allting som är på skrivbordet och även försöka inventera klart.

Dagens:


Fotbad.

Nu sitter vi med fotbad och har gjort de i ca fem minuter vid halv åtta är det dags att hoppa i sängen och sussa för lilla skrutt. Riktigt mysig dag har vi haft. Vi sitter även och äter gurka och blomkål som jag skrev tidigare. Nu ska jag njuta det sista av den här kvällen.

Puss på er.


När man hittat rätt då känner man det.


Att se en del av sin vardag glida sakta men säkert ur händerna.
Att slippa höra skitet som sägs, slippa tänka på meningarna som man vet att dem tänker men inte "vågar" eller vill säga, lättare att ta det den enkla vägen.

Att lessna och inse att jag klarar mig ändå, trist men sant.
Ibland så är verkligheten så pass trist att man inte kan hålla allt kvar.
Man kan inte alltid vara den som vill & kan det måste komma åter också.

Tröttnat bara, det räcker.



Snart dags att åka och hämta skrutt och ha en liten "spadag" hemma med henne, fotbad ska det bli, även lite gurka och blomkål att dippa tror jag, måla naglarna (Linneas, jag har inga) :( Jag ska ha ansiktsmask, Linnea får dock inte ha någon då dem brukar vara så starka, sen är hon lite rädd för dem också. Jag ser ju ganska läskig ut när jag har en sån, som ett spöke nästan enligt Linnea. :)

Vill gå hem nu, ska även ringa halvan och få höra om hur det går med hennes lilla pojke inne i magen, åh vad jag längtar tills han kommer ut.
Och tills Celinas lilla kommer, det är när som helst nu, två härliga pojkar som jag kommer dela många timmar och minnen med i sommar. Linnea längtar även hon väldigt mycket efter dessa två. <3


Trötta morgon, åh så trött jag är.

Vaknade vid halv ett i natt och va vaken till ca tre i natt, hade en väldig värk i magen. Riktigt ont hade jag, ush och fy. Men till slut somnade jag och nu känns allt bra i magen iaf. Men trött är jag, väldigt trött. Skönt att det är en kort vecka bara, jobbar hela dagar idag och imorgon på torsdag slutar jag tolv, sedan ledig fredag, lördag, söndag och måndag. :) underbart. Riktig slapp helg ska det bli.

På fredag ska vi hem till min farmor på påskmiddag, det är en tradition jätte mysigt ska det bli.
På lördag åker morfar & mormor till landet och tar med sig min lilla skrutt, jag är också välkommen såklart men valde att stanna hemma och då frågade dem om dem fick ta med sig Linnea då? Och det är klart att dem får, roligare för henne att vara där med mormor & morfar och släktingar än att vara hemma med mig. Så då ska jag se till att slappa rejält.
På söndag har jag och (alexsandralotman.blogg.se) bestämt att vi ska ha Twilight maraton då jag har alla filmerna och hon har nog alla nerladdade. Töntar som vi är. Men ack så jag älskar dem där filmerna.
På måndagen blir det nog bara slapp för mig igen, mormor och morfar har även tagit ledigt på tisdagen så på eftermiddagen på tisdagen får jag tillbaka mitt hjärta. Kommer sakna henne otroligt men blir nog lite skönt med avlastning också så att jag bara kan vara.

Nu ska jag gå av och ta bussen mot jobbet. Ha en trevlig tisdag allihopa.


Hahaha, jag håller på att dö av skratt.

Som ni kanske förstått så är Alexsandra a.ka min halva (alexsandralotman.blogg.se) på Gekås i Ullared. Jag bad henne då ta kort om hon träffade på Ola-Conny eller Morgan där borta, och visst fan gör hon de. Fast hon vågade inte ta kort men jag fick detta foto skickat till mig av hennes sambo Dennis. Hahahaha.
Jag tycker Alexsandra ska byta upp sig till honom istället för sin nuvarande karl, Morgan blir säkert en superfarsa, organisera är han nog duktig på iaf.
Jag kan inte sluta skratta.

Tack Dennis, du gjorde min dag lite roligare.


Måndag 2/4

Sitter på jobbet och ringer till olika kunder då jag hör ett hostande bredvid mig, tittar då åt sidan och får se en av våra kunder med den sötaste lilla valpen jag har sett. Höll på att börja gråta nästan, funderade ett ögonblick på att faktiskt skaffa hund. Tre månader gammal är hon och heter Molly, nu hoppas jag på att den här kunden kommer in en gång i veckan och hälsar på oss. Han sa det, jag va bara tvungen att komma in till dig och visa henne och det tackade och bockade jag för. Mös med lilltjejen i ca fem minuter och åh så härligt det va. Sötare får man leta efter.

Dags att jobba, hörs sen.

Hoppas du har skoj på Gekås halvan, jag är inte avis, inte ett dugg. :p


Godkväll folket i soffan.

Har inte haft någon lust eller ork till att blogga alls idag.

Idag har vi träffat mormor och morfar och busat med dem hela dagen, varit ute i ågesta, lekt uppe i parken, kull & kurragömma hemma, lekt med playdoh, byggt med lego och ja allt annat som vi brukar göra. Vi åt även middag tillsammans och sedan åkte dem lite senare vid halv sju och då gick jag och nattade Nea, väldigt snabbt gick det. Trött tjej. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother och sedan gå och lägga mig...
Nattinatt.


RSS 2.0