Egentid och kvällslugn för min del.

Idag har jag sprungit omkring i Farsta centrum hela dagen med min lilla skrutt och även med min kusin (http://www.rebeckash.blogg.se">http://www.rebeckash.blogg.se">www.rebeckash.blogg.se) och hennes underbara dotter Tindra. Har haft det jätte härligt, massa prata mys med lillan och en stolt och nyfiken Linnea. Hon satt och höll i Tindra efter att jag hade fått mata henne. Linnea satt och klappade på henne, pillade henne i håret och satt och lipade mot Tindra då hon har börjat lipa tillbaka när man gör det mot henne, väldigt roande för Linnea. :)
Haft en riktig toppen dag helt enkelt.

Men min kropp har tagit styrk av de kan jag säga, det + dålig sömn tre nätter i rad resulterade i en däckad mamma direkt när pappa kom hit och busade med Linnea, dem gick ut och jag totalslocknade i sängen i två timmar, välbehövligt kan jag säga.

Så nu sitter jag och ska äta lite grönsaker och dip och ska sätta på mig en liten ansiktsmask. Egen tid i all ära.

Välkommen hem förresten Alexsandra med familj. In och gratulera henne till hennes skatt vettja, då blir hon glad :) (http://www.alexsandralotman.blogg.se">http://www.alexsandralotman.blogg.se">www.alexsandralotman.blogg.se) <3
Snart får jag träffa er igen och jag längtar redan.


Kommentarer
Postat av: celina

Namnam :)

2012-05-17 @ 00:02:59
Postat av: Celina

Vad fin Nea är i den där jackan. Eller hon är alltid det men ändå :)

2012-05-17 @ 12:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0