Natt & sömn kan man tycka.

Har inte orkat blogga då jag njutit av tid med familj och vänner. :)

Linnea va på landet hela helgen med morfar & mormor, hon hade haft det toppen. Skönt för henne att få lite ensamtid med dem, full fokus på skrutt! Det är inte lätt att ha en lillebror som snor en del av uppmärksamheten.
Här hemma hade vi besök ett par timmar av mina kusiner Nathalie och Rebecka, även Rebeckas dotter Tindra va med såklart. :)

På söndagen va det dans för Linnea och sedan mys hemma med familjen då vi saknat skrutt massor i helgen.

Måndagen spenderade jag, Linnea & Milton hos Alexsandra & Nils. Vi fick även träffa Alexsandras kompis Emilie och hennes två hundar, Erida va såklart hemma så det va fullt hus där. När vi skulle röra oss hemåt vid fyra, slocknar allt och det blir helt svart. Hela söderort har i princip slocknat. Vet inte vad som hände men kul va det inte, vi traskade mot tunnelbanan, åkte hem. Som tur var hade pappa kommit hem så han kunde lyfta upp vagnen för alla sju trappor. Vi tände massa ljus och åt lussebullar till middag, inte det bästa men vi kunde inte tillaga något. Vid kvart över sju kom strömmen tillbaka, då sov Linnea redan. Lycklig va hon imorse när hon vaknade och såg att en lampa va tänd.
- funkar lamporna nu mamma? Världens smile hade hon.
- jadå, prova tänd lampan där ute.
Skrutt går ut och tjoar till när den tänds. :)

Förskola för skrutt idag, jag och Milton har bara varit hemma och tvättat, diskar, tränat nacken, kramats och sovit. När det va dags att hämta skrutt gick vi till pulkabacken och åkte lite, sedan hem och laga mat. Linnea gjorde salladen HELT själv, det ända jag gjorde va att skölja av den och plocka fram en del av den. Hon hjälpte mig även att skala lite potatis, skära potatis, stoppa ned alla lussebullar i olika påsar. En riktig hjälpreda har hon varit idag. :)
Vi har även badat, Milton och jag i badkaret och Linnea ville sitta i baljan bredvid, sagt och gjort vi mös därinne alla tre. :)

Jag älskar er till månen och tillbaka Linnea & Milton, ni är mitt allt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0